Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11501) kmarci25 válasza Guidetti (#11500) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Ez gyártó specifikus kérdés-válasz szerintem. Egy 10 éves okostv-re biztos hogy nem fogsz újabb alkalmazást találni. Ilyenkor megoldás lehet valamilyen tv okosító eszköz (Xiaomi stick, Fire stick pl.), amivel nincs ilyen gond, mert HDMI-n bármilyen megjelenítőhöz csatlakoztathatod és mindkettőn android van (a fire stick-en erősen módosított), amire telepítheted szinte az összes streaming alkalmazást. Persze ehhez költeni kell, ami az ideiglenesség miatt nem biztos hogy jó megoldás.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#11502) ToomyC


ToomyC
aktív tag

Sziasztok, Disney+ -ra sikerült előfizetnem Google playen keresztül, Netflixre is lehetséges így vagy mindenképp kell bankártya?

(#11503) sztanozs válasza Guidetti (#11500) üzenetére


sztanozs
veterán

Samsung oldalára felmész, a tévé típusa alapján letöltöd a legfrissebb firmware-t és pendrájvról felrakod a TV menüjéből.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#11504) gahor72 válasza Guidetti (#11500) üzenetére


gahor72
aktív tag

Szia!
Nekem 2012-es LG tvm van. Profilt nem lehet váltani rajta, a 4 profilból az elsőt mutatja. Ha elindítom az appot a filmnél lehet nyelvet váltani, epizódra ugrani.
Üdv

(#11505) #23310336


#23310336
törölt tag

(#11506) zeon.hu válasza #23310336 (#11505) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Kérdés, hogy ha marad a mostani ár, akkor is lesznek -e reklámok vagy csak az esetben, ha olcsóbban szeretné valaki.

#?*@&!

(#11507) Noukoum válasza zeon.hu (#11506) üzenetére


Noukoum
veterán

Valószínűleg a mostani legolcsóbb csomag alá lesz pozícionálva.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#11508) Vistaboy válasza #23310336 (#11505) üzenetére


Vistaboy
veterán

Nagyjából 2 másodpercig bírom elviselni (amíg reflexből át tudok váltani máshová, vagy kikapcsolni a TV-t), legyen szó bármilyen reklámról, és bár nem hinném, hogy a prémium csomagjukban lesz akárcsak egy is, de amennyiben mégis belerakják, még ha csak meg is említik, hogy reklámmal olcsóbb lesz az előfizetés, már mondom is le a francba az egészet.

4.490 forintos havidíj mellett egyetlenegyszer sem akarok a Netflix felületén még csak azzal a szóval sem találkozni, hogy "reklám"...

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#11509) kali válasza zeon.hu (#11506) üzenetére


kali
legenda

A jelenlegi árak alá menjenek reklámos csomaggal, ellenkező esetben nem tetszene a dolog és nálunk is lemondódna...

(#11510) Noukoum válasza Vistaboy (#11508) üzenetére


Noukoum
veterán

Inkább mond le előtte, így legalább hamarabb túl esel rajta. :DD

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#11511) F-ECT$ válasza Vistaboy (#11508) üzenetére


F-ECT$
titán

Dettó. Szerintem 2 eset lehetséges: lesz egy reklámos legolcsóbb csomag vagy minden csomagból lesz egy reklámos olcsóbb változat.

Dive ever, work never.

(#11512) RedCactus


RedCactus
senior tag

Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a reklámok egy kis színvonalat hoznak a kínálatba és csak néha zavarják meg filmekkel. :)

(#11513) modflow


modflow
veterán

A tv-n nem indul el a netflix.
Ilyen még sose volt.
Nálatok jó?

(#11514) gubabela válasza modflow (#11513) üzenetére


gubabela
senior tag

Itt megy

(#11515) kali válasza modflow (#11513) üzenetére


kali
legenda

Működik, feleségen nézi úgy egy órája.

(#11516) Vistaboy válasza F-ECT$ (#11511) üzenetére


Vistaboy
veterán

Szerintem is. Viszont azért remélem, hogy azokat az előfizetőket, akik már kifizették a nagyobb csomagok árát, nem fogják reklámokkal zargatni. Pláne a majdnem 5K-ba kerülő prémium csomag esetén, mert nekem úgy még ingyen sem kellene, ha a legizgalmasabb/érdekesebb jelenet közepén hirtelen beugrana egy hitel-gyógyszer-propaganda-stb. hirdetés.

Köszönöm, de ha már ennyit fizetek, a legkevesebb, hogy egyetlen reklámot se lássak. Bőven elég lesz majd a főképernyőn nézni, ahogy hirdetik az olcsóbb előfizetés lehetőségét, mert hogy az benne lesz, arra mérget lehet venni. Nálam már egyetlen reklám megtekintése is akkora lelki és érzelmi traumát vált ki - pláne a propaganda, vagy a bankok ügyfélbarát, kamatmentes hitelhirdetései -, hogy nem éri meg miattuk pár forintot spórolni.

#11510 Noukoum: Eredetileg sem terveztem hosszú távú előfizetést, maximum pár hónapot, amíg megnézem azt a pár sorozatot és filmet, ami érdekel. Amennyiben megfelelően bővül később a kínálat - értsd: több film és sorozat kerül fel magyar szinkronnal -, akkor addig fenntartom az előfizetést, míg találok közöttük számomra tetsző darabot.

Mondjuk az már fejlődés, hogy külön feltüntetik a szinkronos filmeket és sorozatokat - eddig nálam legalábbis nem volt a főképernyőn ilyen kiemelés -, így nem kell elindítgatni őket, majd pár másodperc múlva kikapcsolni, mert nem szinkronos egyik sem, ami érdekelne. Pláne a régebbi filmek esetén, aminek több része is van. A legújabb rész elérhető szinkronosan, míg a korábbiak csak angolul nézhetőek. Ezt jó lenne egységesíteni, hogy akkor már vagy maradna mindhárom angol, vagy mind legyen szinkronos.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#11517) modflow válasza kali (#11515) üzenetére


modflow
veterán

Nem tudom mi lehetett, később jó lett, köszi.

(#11518) zseko válasza Vistaboy (#11516) üzenetére


zseko
veterán

Mondjuk az már fejlődés, hogy külön feltüntetik a szinkronos filmeket és sorozatokat

Erről tudsz mutatni képernyőfotót, hogy néz ki? Ennek a hiánya zavar engem is a legjobban, nálam még nem jelent meg. A feliratot is jelzi? A szinkron engem annyira nem is érdekel, csak lássam melyikhez van magyar felirat.

HR24.hu

(#11519) Noukoum válasza Vistaboy (#11516) üzenetére


Noukoum
veterán

Tehát ha jól értem nem is vagy évek óta előfizető, de hangosan, sértődötten, felháborodva mondod hogy reklám esetén azonnal lemondod. Ennek mi a fene értelme van, majd ja jön a reklám lemondod így működik a világ. Nem a netflix tesz neked szívességet hogy apró pénzért használhatod a kínálatát.

Most abba bele se menjünk hogy a reklámos csomag nem fogja a mostani csomagokat megváltoztatni. Annak célja az hogy minél több ember legyen előfizető. Nem, nem fog a te 11 eurós csomagodhoz nyúlni... 11 euró bakker egy hónapra. Családdal egy mozi 30-40 euró alsó hangon. 1-szer, nem a hónapban akármikor..

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#11520) freeknight válasza Noukoum (#11519) üzenetére


freeknight
őstag

Aprópénzért persze:CMessze a legdrágább szolgáltató a streaming kínálatban. Úgy, hogy szépen lassan nem marad már más a katalógusban, csak a legtöbbször silány saját gyártások. Mai napig külön pénzt húznak le a 4k minőségért is, amit mindenki más belefoglal az alapáras csomagba.

Te azt amúgy honnan tudod, hogyan lesz megvalósítva a reklámos csomag? Csak találgatások meg ködös nyilatkozatok vannak hogy lesz megoldva.
Csak reménykedni lehet, hogy végre kukázzák az sd csomagot, ez 2022-ben már eléggé arcpirító amúgy, és annak a helyére jön a reklámos csomag. De az is ugyanúgy benne van a pakliban, hogy bújtatott áremelés következik, a jelenlegi árak megmaradnak reklámokkal, a mostani csomagokon meg emelnek 20-30%-ot.

Az biztos, hogy én nem leszek hajlandó havi egyetlen forintot is fizetni azért, hogy tízpercenként bámuljam a "gyurcsány show"-s fidess agymosodát, meg a kedvezményes hitelajánlatokat. A jelenlegi áraknál magasabban meg már nem fogják megérni a normális reklámmentes csomagok, pláne, hogy a többiekhez képest már most is aranyárban mérik az előfizetést

[ Szerkesztve ]

(#11521) Drenadar válasza freeknight (#11520) üzenetére


Drenadar
veterán

szerintem a reklámos csomagokat azoknak akarják betenni akik viszont fizetni nem akarnak rendesen pl a kamu családosok, akik ellen meg fel akarnak lépni.
Nyilván nem lesznek önmaguk ellenségei, ha rendes fizetős nem éppen olcsó csomagokba is tesznek reklámot, akkor sokan fel is fogják mondani :D

és szerintem vannak saját gyártású műsoraik amik nagyon nem rosszak... jó olyan szintű sorozatot még nem láttam náluk ami annyira megfogott volna mint a Paramounton futó 1883 de hát ez van...

(#11522) Noukoum válasza freeknight (#11520) üzenetére


Noukoum
veterán

Messze a legdrágább? Mert mi az olcsóbb? 2500-ért az hbo max, disney+? Előbbi szűkös tartalom, utóbbi csak disney kontent. Nem éppen egy liga... És alkalmazásban mind kettő elmarad. Ráadásul a netflix is kínál ilyen áron csomagot..
Nem mondtam hogy tudom, de látjuk azt hogy más szolgáltatók milyen reklámos csomaggal operálnak. És a cél nyíltan az hogy több előfizető legyen, nyilván akkor árat fognak emelni...
SD csomag meg teljesen rendben van, sokan telefonon nézik, sokakat nem érdekel a minőség. Minek fizessen többet akkor.
Annyira szánalmas hogy mennyire meglehet venni a magyarokat krumplival. Mond le a netflixet, fizess elő a többire. Nyilván azok azért olcsóbbak mert jótékonysági szervezetek. Aztán majd jön a pofára esés hogy a többi is annyiba kerül mint a netflix. Mert ezzel a hisztivel csak azt éritek el hogy a konkurencia hamarabb fog árat emelni.

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#11523) Harbinger85


Harbinger85
aktív tag

Üdv!

Tapasztalt bárki hibát a Windows-os appal mostanság? Ritkán használom, de nagyon zavaró hogy cirka fél óra után elkezd késni a hang kb. fél mp-et. Újra telepítve jobb lett, de nem sokáig. Más felületen biztos jó, de engem csakis a PC-s app érdekel, mert azon tudom nézni amit szeretnék.
Nem tudom okozhatja-e a Fast Sync beállítás (évek óta használom) vagy specifikus driver hiba. A hardver és a net több, mint elég.

(#11524) Vistaboy válasza zseko (#11518) üzenetére


Vistaboy
veterán

Nekem sem volt ott korábban, de most már a kategóriák között ott vannak a szinkronos filmek és sorozatok.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#11525) Kiskutya válasza Noukoum (#11522) üzenetére


Kiskutya
veterán

A disney emelés nálam kizárva akciósan 1 évre bezsebelve. Nekem eddig minden forintot ér. Minőségben sem marad el a netflixtöl a dolby vision nagyon szép. Mióta van disney azota netflixet be se kapcsoltam és ezt úgy írom hogy nem tervezem lemondani de silány a színvonal. Nem a minőség és nem a mennyiség a színvonal amivel gond van.

hmm...

(#11526) Vistaboy válasza Noukoum (#11519) üzenetére


Vistaboy
veterán

Abból a szempontból igazad van, hogy ha a mozihoz mérjük, sokkal olcsóbb, de azért aprópénznek sem nevezném azt az 5K-t. De még ha nem is 5K lenne, hanem mondjuk csak három, akkor sem viselnék el egyetlen másodpercnyi reklámot sem a filmek között.

Annak meg mi köze van mindehhez, hogy nem vagyok évek óta előfizető? Ebből a szempontból teljesen mindegy, mert ha már évek óta fizetném, és akkor vezetnék be a reklámot, akkor is lemondanám, mint így, hogy csak pár hónapja vagyok benne. Ennek semmi köze a Netflixhez, szimplán egyéni szociális probléma, amire sajnos csak egyetlen megoldás lehet, amivel élni is fogok, hogy visszamondom az előfizetést.

Amúgy pedig én teszek szívességet a Netflixnek, hogy fizetem, annak ellenére, hogy ingyen letölthetném az összes filmet torrentről is. De mivel fizetek érte, az a minimum, hogy nem tolnak bele 10 percenként 3 hirdetést az arcomba, mert akkor igenis, azt kockáztatják, hogy innentől inkább letöltöm, abban tuti nem lesz reklám...

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#11527) Kiskutya válasza Vistaboy (#11526) üzenetére


Kiskutya
veterán

Mondjuk ha film előtt lenne fél perc reklám de utána nem szakítja meg a filmet az még talán belefér de akkor legyen 1500ft max a legnagyobb csomag.

hmm...

(#11528) Roland8622 válasza Vistaboy (#11524) üzenetére


Roland8622
aktív tag

Köszönöm a képeket. Most nézem Windows 11 alatt az alkalmazásnál is látni ezeket.

Egyéb kérdés: kinek mi a tapasztalata abban, hogy PC-n melyik ad jobb képet, a Store-os alkalmazás vagy az Edge böngésző? Utóbbi van javasolva nagyobb felbontáshoz. Én eddig nem vettem észre minőségben eltérést. A program meg eddig bejött.

Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

(#11529) kmarci25 válasza Vistaboy (#11526) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

A letöltéses témát nagyon kérem hagyjuk, a következő ilyen témájú hsz-t törlöm! Köszönöm!

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#11530) Drenadar válasza Vistaboy (#11526) üzenetére


Drenadar
veterán

nálad már van reklám???
vagy a nyuszi és a létra esete áll fenn nálad már :D :C

(#11531) Adama123 válasza Vistaboy (#11526) üzenetére


Adama123
tag

Még mindig sokan nem értették meg, hogy nem lesznek reklámok a mostani előfizetési csomagokban. Indítanak egy, a mostani csomagoknál olcsóbb előfizetési csomagot, amiben lesznek reklámok.. Ha akarsz, átváltasz rá, ha nem, marad minden ugyanaz, mint most.

(#11532) Harbinger85 válasza Roland8622 (#11528) üzenetére


Harbinger85
aktív tag

Szerintem az app. Legalábbis elvben annak kéne. De abban biztos vagyok hogy 5.1 hangot csak úgy add PC-n. Már ha ehhez van eszközöd.

(#11533) zseko válasza Vistaboy (#11524) üzenetére


zseko
veterán

Jahogy te magyar felülettel használod... :) Úgy szinte tökmindegy, mert 99% hogy van magyar felirat. Nekem angol felületnél lenne jó a felirat jelzése, szeretem a teljes kínálatot látni, meg hozzászoktam az angol felülethez és címekhez, egyszer átraktam magyarra, alig találtam meg valamit :DDD :B

HR24.hu

(#11534) modflow


modflow
veterán

Az HBO Max topikban eléggé tájékozatlan emberek vannak, senki nem tudja mikor jön a WestWord 4. évada magyar szinkronnak. Itt esetleg tudja valaki?

(#11535) Harbinger85 válasza modflow (#11534) üzenetére


Harbinger85
aktív tag

OFF: Általában akkor kapott egy sorozat szinkront, ha lefutott az utolsó évad. De a krona óta ez is csúszott. Netflixnél ez más, mert egyszerre kerül fel az évad és ezzel ha kap szinkront az is.

(#11536) kezo0 válasza modflow (#11534) üzenetére


kezo0
addikt

Régebben úgy volt az HBO-n (tehát nem a streaming-szolgáltatásban, hanem a lineáris tévéadásban) felirattal bemutatott sorozatok esetében, hogy az egyes epizódok szinkronos verziója 2-3 hét késéssel követte az adott feliratos epizód bemutatását. Na most a WestWorld s04e01 ezen a héten hétfőn hajnali 3h-kor került először adásba az HBO-n. Ezen logika mentén hétfőhöz képest 2 vagy 3 hét múlva kell kijönnie az első epizódnak szinkronnal. A Maxon meg ehhez képest esetleg pár nappal korábban. Persze ha még most is így dolgoznak…

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#11537) modflow válasza kezo0 (#11536) üzenetére


modflow
veterán

Köszi

(#11538) Gsx-rr válasza Vistaboy (#11526) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Annyira szanalmas a nyekerges ,hogy mennyire draga!
Megvan mi az a konyv?
Hasonlo aron van pedig az csak 1db.

(#11539) Drenadar válasza Gsx-rr (#11538) üzenetére


Drenadar
veterán

a könyv a mai világnak már túl ingerszegény... reggelente metron/villamoson elvétve látok olyat aki könyvet olvas, a legtöbb ember a mobilját nyomkodja...

+ mindenki felnőtt ember döntse el hogy mi az ami kell neki, de attól hogy nyekereg még nem lesz jobb neki.

(#11540) EmThor


EmThor
addikt

És nézhető a Stranger Things 4 vége, 1ó 30p + 2ó 30p.

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#11541) Roland8622 válasza EmThor (#11540) üzenetére


Roland8622
aktív tag

Kíváncsian várom a folytatást. Remélem nem 2 év múlva jön.

Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

(#11542) #86564352 válasza Drenadar (#11539) üzenetére


#86564352
törölt tag

Tömegközlekedés túl ingergazdag. Ezért telefont nyomkodok, mert az amúgy is nálam van. Könyvhöz idő és nyugalom kell.

(#11543) F-ECT$ válasza #86564352 (#11542) üzenetére


F-ECT$
titán

Attól függ. Ha 20 percet utazol 1 vonalon és még le is tudsz ülni, az már elég lehet egy könyvhöz is.

Dive ever, work never.

(#11544) l.skywalker válasza F-ECT$ (#11543) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ezt ne itt tárgyaljátok pls. Privátban simán belefér. Thx

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11545) modflow válasza EmThor (#11540) üzenetére


modflow
veterán

Nekem a TV csak 2 óra 2x percet írt ki és abban már stáblista is volt. Lehet nálam megvágták...😂

Viszont eszméletlenül jó volt! Életemben nem láttam még ilyen jót, de még csak hasonlót se. Sajnálom, ha egyszer vége lesz.

(#11546) zseko válasza modflow (#11545) üzenetére


zseko
veterán

Állítólag először nem a végleges verzió került ki :)

HR24.hu

(#11547) F-ECT$ válasza modflow (#11545) üzenetére


F-ECT$
titán

Megnéztem én is. Több sablonos megoldások voltak benne. És persze semmi bátorságuk nem vont a karakterekkel kapcsolatban sem, pedig már csak 1 évad van hátra.

Dive ever, work never.

(#11548) ScomComputer


ScomComputer
veterán

:K :K :K :K

:K :K :K :K :K

(#11549) hito


hito
nagyúr

Sziasztok! Miért csinálja ezt a rendszer???

Megadok minden adatot a fizetéshez és egyszerűen nem engedi :W Tegnap is ezt írta és ma is. Az eddigi kártyámmal már nem tudok és nem is akarok fizetni, egy másikat szeretnék használni, amit nem fogad el. Persze értelmes indoklás minek?! :((

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#11550) F-ECT$ válasza hito (#11549) üzenetére


F-ECT$
titán

Máshol fizettél már a neten ezzel az új kártyával?

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.