Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
egyetértek veled...a high spped és top speed versenyek télleg érdekesek...nekem vagy egy lambom...és képes 330 ról 250 re lassulni egyik pillanatról a másikra minden akadály nélkül...
se ütközés se út elhagyás,még egy nagyobb korrigálás se...
én sem értem miért így oldották meg ezeket a dolgokat....a legynagyobb csalódás nekem akkor is a drift...rövidek a pályák...van olyan hogy 1-2 kanyar...beleférne..
van úgy hogy ezeke a pályákon a gép 3 ezret csúzik,én meg 1200 at
..belefér(gykorolni kell oszt madj jó lesz)
de hogy balkanyarban driftelek látom jobbos jön...gáz elvétel...nyomom jobbra mint állat,hogy el tudjak fordulni...DE NEM...bazzeg NEM ...gondol egyet és megy tovább balra vagy éppen egyenesen előre...hát miez ha nem egy fos...
télleg elég nagy NFS fannak tartom magam és ma is toltam vele,meg azér még fogom is...de télleg elég nayg gondok vannak ezzel a gaméval...

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Asztalos klub
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Automata kávégépek
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..belefér(gykorolni kell oszt madj jó lesz)