Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neck

veterán

Sziasztok! Havertől vagyok szal nem volt időm végignézni a topicot, lehet fel volt már téve a kérdés meg a válasz is, mert többen hasonló problémákkal küzdenek, ahogy tudom, szal bocsi de felteszem még1x a kérdést.
    Nekem otthon tökéletesen megy full grafon a game (konfigot lásd az adatlapomnál)
    Azonban nála (2400+ Athlon TBred, 2x512 MB DDR, Gigabyte 6600 256MB GDDR sima, ASUS A7N8XX lap) szaggat. Tökmind1, hogy 1024x768, 1280x1024, vagy akár 640x480. Magasabb felbontásokon max graffal érezni, hogy a VGA miatt szaggat, azonban mindent levéve, időnként 80-90 FPS, de beröcög, mintha swappelne, vagy nemtom mi. Lényeg, hogy megy 90 FPS, swap, töltés, megint 90 FPS, megint swap, megint töltés. Vagyis nemtom swap-e de olyan. De nemkéne neki swappelnie.

Ha valaki tud valami trükköt (driver, codec, beállítás, akármi) akkor ossza meg velünk legyen szíves. A Hardwireden olvastam másoknak is volt ilyen, 7900 GTvel, X1950XTvel, 2G RAMmal meg ilyesmivel, szóval nem hiszem hogy a gép kevés neki, valami más lehet.

Előre is köszi,

kiváló 10telettel:
    Neck

Új hozzászólás Aktív témák