Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Vigyázzatok, mert aki tölti valahonnan esetleg mappástól abba vírus is lehet eldugva.
Haverom kapottí így egy trójait és nagyon boldog most. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sirandrish #4241 üzenetére
Reméljük, hogy jobb lesz a játékélmény a full verzióban, mint a demóban.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sirandrish #4220 üzenetére
No igen. Fél óra alatt végig lehet játszani és le lehet törölni a nehezen leszedett demót. És ennyi volt az új nfs.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zsolti0609 #4191 üzenetére
Küldök egy privátopt ahol meg tudod kacsintani és le is tudod tölteni a pro street demoját, ingyé, igaz nem annyira gyorsan de le tudod.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
::Trunks:: #4189 üzenetére
Lehet különösen szart fogtunk ki. De mindegy is. Azóta lebeszélünk mindenkit akik alfát néznek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
::Trunks:: #4162 üzenetére
Faternak volt egy 159 2,4 JTDM, kétségtelen hogy álomszép volt. A turbófeltöltő meghalt, garanciális csere de két hétig nuku volt. Az automata váltó elektronika hibásodott, garancia+pénzért cserélték. Meg a km ter óra jeladója nem működött. Ezen kívül semmi baj nem volt vele, de inkább megvált tőle.
Azt mondta soha többet alfa.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
::Trunks:: #4152 üzenetére
Vajon a játékban is ugyanígy széthullik az Alfa mint a valóságban?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #4100 üzenetére
Hát nekem kormánnyal nagyobb feelingje volt a Carbonnak mint az XBOX360on gamepaddal.
-
Mr.Grincs
veterán
Viszont ami nekem idáig nagyon tetszett az a NFS Hot Pursuit 2 ben a fordulatszámmérős km-ter óra. És olyan élethűek a hangok ahogy húzatja az ember a kocsikat. Ha automatára van véve akkor olyan mint az omegánk
Automatánál is nagyon szépen üzemel. Habár amikor vissza kellett volna vűlatni akkor kicsit nehezen kapcsolt, hogy tán vissza kéne váltani.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az az U1 az nehezebb volt. A 2 az nagyon ott volt a szeren meg még szerintem ma sem rosz játék. De a most wanted is nagyon profi.A carbon azt most kezdtem el, annak is gyönyörű a garfikája. Mikor még az EW ben dolgoztam mindig jött az EA-s csaj és magyarázta hogy amíg nem jött be a carbon addig a most wanted vitte a listát. És hogy a carbonból már elővételben is rengeteg volt. Sokkal több mint az u2 ből.
Mindig nagyon finom wattacukor szerű parfüm volt rajta.... -
Mr.Grincs
veterán
Remélem az EA legközelebb valami más NFSt fog kiadni, mert a demo nem nagyon jött be.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj, hogy ujdonság nem nagyon van benne. Jó integetnek az uborkák, meg tuningolt kocsik és ki is merült a tudás. Egy ideig buli de már most wanted és carbon óta nem tudnak újat mutatni...Elkéne kezdeni másfele tekingetni. Biztos ők is tudják hogy ez nem valami kifizetődő hosszú távon, meg kell a változatosság. em fikázni akarom, de szerintem sokan nagyon mást vártak meg azért jobbat. Nem arról van szó hogy nem fogok játszani vele meg köpködöm, akik csinálták, mert ügyesek tényleg de ezzel nemhiszem hogy belopják magukat a vásárlók szívébe főleg a demo után amiből rengeteg dolog nem derül ki de egy erős vélemény igen hogy sz.r vagy jó.
-
Mr.Grincs
veterán
Letöltöttem, felraktam....érdkesen kanyarodik a jármű mondhatni nagyon lassan. Szerintem pár billentyűzetet le kell majd cserélni a jáűték közben mert szinrtem. FULL Grafikán nyomtam vele és minden nagyon gyönyőrűen, szaggatásmentesen ment.
De nemhisezm hogy akkor kereslet lesz rá mint az előzőkre. -
Mr.Grincs
veterán
Ez beta demo az nfsnek amit ezerrel töltök? Vagy olyan gyári demo demo?
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is jön 40K val, de ingadozik föl le. Mondjuk én DAPpal töltöm. Ez ilyen beta demo vagy demo demo?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eGPU tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest