Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

Nem vagyok elájulva tőle. Teljesen rendben van, hogy nagykanállal eszi a hardvert (C2D@3150 MHz, 7600GT@625/1600, 1600#1200 7-8 fps, ihihi). A demóban lévő ring irreális vonalvezetésű, "king" módban is ott van a kanyarsegédlet (a hülye zöld csík), a végsebességes módban idegesítően hamar irányíthatatlan lesz a kocsi, és elég gagyin törik. A környezet gyerekes ezzel a sok teleaggatott lufival, meg cirkuszi sátorral. A kommentár jópofa, a zenék pedig nagyon is hallgathatók... Azért megveszem a hozzávaló hardvert (8800GT) de a játékot nem (ezért meg lehet majd kövezni...) a TDU mérföldekkel innovatívabb, dacára annak hogy nincs benne gyakorlatilag egy fia optikai tuning sem (a NFS sorozatban az ún. widebody kitek már öt epizód óta ugyanazok, és az utolsó háromban -MW, Carbon, PS- már az egyedi spoilerek közül sem választhatunk. Mégha ötven-száz autó lenne, azt mondom, hagyján, de így hervasztó. Elegem van az RX-7-ekből (már a legelső Need For Speed óta rontja a levegőt - értem én hogy kult autó, de akkor bónusz autóként miért nincs egy betonkeményre hangolt ,belpiacos pályagép sem???) a Nissanokból, estébé estébé. Hol vannak az exotikumok???

Nov 14-én eldől, hogy ocsú, vagy búza-e a cucc. De ha valaki a neve miatt 90% felett pontozza, akkor letekerem a...

Új hozzászólás Aktív témák