Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinarit
csendes tag
válasz shinarit #7195 üzenetére
Vagy ha nem szokás utángyártani ilyen bordákat, akkor milyen hűtőt érdemes erre? Az eggyel a válaszolt poszt feletti posztban van linkelve pl egy passzív hűtő, a házam elég huzatos (elején hátulján 12 centis ventik), akár jó is lehet, de nem tudom, ráfér-e egyáltalán. Mit érdemes? Esélytelen értelmesen találni csak bordát?
hülye pelikán
-
Indy69
aktív tag
Szerintem az nem fog segíteni de 1 próbát megér.Nem tudom milyen tápod van de ha az irodai házzal egybe épített akkor érdemes cserélni. Ha viszonylagos csendet akarsz házcsere,tápcsere,és a vga- ra egy artic hűtő ,de ez alaphangon 30-40k ha itt a H.A. körbenézel kilehet fogni minőségi jó árazott cuccokat.
A mostani melegben nálam is van hangja a tápnak, pedig ez van[link] ebben a házban[link] és az 5850 karin ez csücsül [link] 2 szabályzott ventivel . Csak játék alatt hallani a tápot ,de nem zavaró. -
saby97
tag
A cuccaimnál ottvan (legalábis mától), hogy Codegen 450W-os tépom van, előfordulhat, hogy ez a hangforrás, de erre max azt a megoldást tudom hozni, hogy Arctic-Cooling F12-t szerzek a táp gyári hűtőjének helyére.
VGA-ra is Arctic-ot akartam, de Zalman-t csak nem cserélek le feleslegesen
Egyébként a táp 2 hónapja lett véve bele, szóval nem szabadna hangosnak lennie, ráadásul a dobozán rajta volt egy csábító "Silent Fan" felirat
Ha meglesznek a házhűtőim akkor majd szépen minden kábelt a levegőben tartok gyorskötözővel és lehet, hogy megszűnik a zaj...
-
Jedric
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy XFX HD6770 és szegény elég hangos tud lenni és terhelés nélkül 51 fok. Azt szeretném kérdezni hogy mit lehet kezdeni vele? Vegyek rá egy hűtőt ? HA igen akkor milyet?
A segítséget előre is köszönöm és szép napot mindenkinek. -
juve600
nagyúr
üdv
holnap jön meg a AC Twin turbo II hűtöm
egy vtx3d 7870 tahitire lessz
ahogy nézegettem a leirásokat fel kell hogy tudjam tenni rá
eseleg tudna valaki tanácsot adni a szerelést illetően hogy mire figyeljek?? mennyit kell várni a ramsünik ragasztásával ,meg ilyenek
ha ráteszem külöm kell a fordultszámot állitanom vagy megy automatán mint az erdetivel ??thx
[ Szerkesztve ]
-
hajho1112
tag
Sziasztok leadtek 8800 GT re keresek hűtést 90fok a gyári hűtést nem nézem semmibe még ha padlón is pörög játéknál bő 80.fok felet van ! valami olcsó hűtést szeretnék rá ! megoldható lenne ? ebbe tudna nekem segíteni valaki ?
hajho1112 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
addikt
-
swado
tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata Thermaltake tide water plus-ról? GTX 460 Sli-re menne, a csendesség lenne a lényeg.
Miért nem lehet már újonnan kapni? Nagyon karbantartás igényes?
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
NoSuchUser
csendes tag
Sziasztok!
A régi konfigomban mostanáig kerregett, majd tegnap végképp megadta magát az ASUS 8800GT-m gyári hűtője. Némi körülnézés után megállapítottam, hogy nem szánnék 20-30 ezret a helyettesítésére egy modern csodával, illetve régen rengeteg utángyártott hűtőt lehetett kapni a 8800-asokhoz. Tudtok valamit javasolni, hogy ennyi év távlatában hol kaphatok valamit pár ezer forintért újonnan, ami nem akad bele a kártya végén lévő bordába?
Még nem adnám oda egy múzeumnak.
Köszi!
-
Jocikám
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Zotac 9500GT 1GB kártya,amit a jelenleg egy Asrock 970 Extreme 3 lapban van.
A gép indításakor annyira felpörög a VGA venti,hogy szörnyű hangja van.
Kiszedtem ,megtisztítottam,de az sem segített.
Valami kompatibilis hűtési megoldása van esetleg valakinek?
Előre is köszönöm -
TaaT
nagyúr
Estét!
Ezek az értékek rendben vannak? a VRM nem magas egy kicsit? [link] 5870 + Arctic Accelero Xtreme és egy kis BF3
Give them hell Ukraine!
-
djdaniel
senior tag
válasz NoSuchUser #7218 üzenetére
nekem az 512mb-os változat volt ebből a kártyából
Veszel egy 9cm-es halk ventilátort, és egy molex to 3pin csatit [link] és kábel kötegelőt.
leszeded a hűtőről a műanyag borítást és a ventilátort, a csupasz bordára rárakod a 9cm-es ventilátort és kötegelővel oda fogatod a bordához, vissza szereled a vga-ra, rádugod a 3pines molex csatira a ventilátort és kész.
kb meg van 1,5k-ból[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy maximus V gene lapon egy ms 7970 cf et azeretnék csinálni... Namost úgy néztem hogy a 2 vga között egy mm hely sincs hogy tudnám megoldani a felső kari hűtését?
A választ előre is köszönöm!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7223 üzenetére
4 lehetoseg van.
Egy, lapcsere.
Ketto, ket 7970 helyett egy 7990-et (vagy GTX780-at) veszel.
Harom, ref. kartyakat veszel.
Negy, levizezed a kartyakat. -
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7224 üzenetére
Ahhha...
Akkor hagyom a matx et a francba megyek az ATX re...
Kérdés: Milyen alaplapot tudtok ajánlani 2db 3slotos vga hoz? (hogy ne legyen melegük...) (max 40k)
A választ előre is köszönöm!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7225 üzenetére
Ne vegyel 3 slotost, mert oda mar EATX lap is elkelhet. De egyebkent milyen proci melle?
-
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7226 üzenetére
ASUS P8Z77-V PRO Ez a lap jó lenne hozzá a proci 3770k
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7227 üzenetére
Jo, bar tovabbra sem ajanlom a 7970cf-t. Sokat fogyaszt, nagy hotermeles, es nem skalazodik mindenhol jol.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7228 üzenetére
Akkor 3 monitorhoz mit tudnál javasolni?
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7229 üzenetére
Huhh, oda kell a kraft.. Vagy GTX780 ref (!) SLI, vagy Titan SLI.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7230 üzenetére
ööö... Az nvidiát nem szívlelem inkább AMD fronton...
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7231 üzenetére
Akkor 7990.
-
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7232 üzenetére
Meggondolom... De miért nem lenne jobb egy matrix platinum cf?
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7233 üzenetére
Mobilrol vagyok, ezert roviden: tul nagy a hutese cf-be. Az felso kartya megfulladna. A 7990 ket 7970 egy PCB-n, es ezt rakhatod MATX lapba is.
-
hszilard666
veterán
válasz Rypejakten #7234 üzenetére
Meggyőztél 1050 es táp elég neki gondolom de azt olvastam hogy rengeteg vele a driverpara... Meglátom... Köszönöm a segítséget akkor ő lesz a választottam...
-
Rypejakten
addikt
válasz hszilard666 #7235 üzenetére
Egy minosegi 550-es is eleg. Driverpara annyi, mint a 7970 cf-fel, ezert is javasoltam a GTX780-at.
-
pirate29
tag
Sziasztok! Van nekem egy VTX3D 7870 Tahiti Le vga-m. A kérdés az az lenne, hogy rámegy egy arctic twin turbo II az ráférne? A furattávolsága megegyezik a 7950-ével? Vagy milyen hűtőt ajánlotok ami jó lenne rá és árban is jó.
Laci
-
pirate29
tag
-
kiskaktusz
addikt
Hali!
Van egy HD4850-es kártyám, de az asus féle EAH4850.
Az aktív hűtése tönkrement, konkrétan kiesett, jelenleg egy sufnituningfél megoldással hűtöm a passzív részét, mert hamar elérné a 120 fokot és lekapcsolna.
Kérdésem, hogy a VGA kártyák hűtése szabványosított-e, mint mondjuk a processzorok hűtésénél, mert nem akarok új kártyát venni.."Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
patex1983
őstag
válasz kiskaktusz #7240 üzenetére
nekem ilyen kártyán volt Zalman VF-1000, majd AC S1 rev2 egy 12cm-es halk ventivel, ez utóbbi csendesen hűvösen tartotta a VGA-t.
X
-
perecKING
senior tag
Sziasztok! 6950re szeretnek accelero s1 plus-t tenni. A cooler mar adott a vga meg nincs meg! Termeszetesen kapna bram suniket es 2dba noctuat. De itt az a kerdes: magara a kartyara felogathato az s1?
-
patex1983
őstag
válasz perecKING #7243 üzenetére
Hát a kompatibilitási listában nincs 6950...
Ha sikerülne megtudni a kártya méreteit és furattávjait, akkor eme rajz alapján lemérhető, hogy passzol-e rá.X
-
perecKING
senior tag
válasz patex1983 #7244 üzenetére
köszi a rajzot! remélem valaki súg egy méretet...vagy találok! már nem mobilról vagyok.
tailor74
ez majdnem u. csak 2 ventivel
TaaT
ezt én is láttam tegnap. ahogy látom ott is van pár kompromisszum ami a lemezeket illeti. de én akár vágok is ha kell
s1 rev2, tubo, s1 plus.....
[ Szerkesztve ]
-
uniplet
csendes tag
Üdv!
Kérdésem, szerintetek lenne értelme az alu. cpu hűtőbordámat rézzel le galvánoznom?
Főleg a bordák alatti tömörebb részekre gondoltam, mivel a réz nagyon jól szállítja a meleget, az alu. viszont hamar leadja. Gondoltam javítok rajta, még ha csak 1-2 fokot is segít.L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok