Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
saby97
tag
Hello!
Haveromnak HD 6670-je van. Aktív hűtés, de csak 2 pin-es, tehát elméletben nem vezérelhető... ő mégis azt mondja, hogy a SpeedFan-ban 40%-on van a ventije és ha állítja, megváltozik a hangja, tehát tényleg változik a sebessége.
Ha tényleg igaza lehet, akkor az én 9600 GT-m Zalman hűtését nem lehetne állítani?
Akinek esetleg HD 6670-je van, attól azt kérem, hogy ennek nézzen utána a VGA-jánál.
Előre is köszi a válaszokat!
-
saby97
tag
válasz #90933760 #7197 üzenetére
Az Afterburner segítségével arra rájöttem, hogy a hűtője ennek is szabályozható, de nem normál módon.
Van egy gomb a programon belül, az User define. Arra ha rányomok, akkor ugye az én beállításaimat használja a FAN controll-nál, amik az alapértelmezettek, de hallani, hogy bekapcsol a VGA_FAN 100%-ra, de a csúszkán nem működik az értékadás...
Tehát sikerült rájönnöm, hogy szabályozható, de nem tudom hogyan, plusz arra is rájöttem, hogy nem ez a zajforrás.
Arra esetleg ötletek, hogy mi adhat zajt? Az a gáz, hogy én a süvítő levegőnek tudtam be, de sztem nem az...
Mondjuk a ház se mai gyerek, és már anno is alsókategóriás irodai gépház volt -
saby97
tag
A cuccaimnál ottvan (legalábis mától), hogy Codegen 450W-os tépom van, előfordulhat, hogy ez a hangforrás, de erre max azt a megoldást tudom hozni, hogy Arctic-Cooling F12-t szerzek a táp gyári hűtőjének helyére.
VGA-ra is Arctic-ot akartam, de Zalman-t csak nem cserélek le feleslegesen
Egyébként a táp 2 hónapja lett véve bele, szóval nem szabadna hangosnak lennie, ráadásul a dobozán rajta volt egy csábító "Silent Fan" felirat
Ha meglesznek a házhűtőim akkor majd szépen minden kábelt a levegőben tartok gyorskötözővel és lehet, hogy megszűnik a zaj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hálózati / IP kamera
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest