- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
én is hadd osszam meg a saját példámat: 10 giga + mobil s...
fizetek mostantól: 6300 ft-ot
angol vodafonnál (mivel 10 giga kell mindenképpen) nettó 38 font lenne a 10 gigás csomag, ami magyar Áfa-val 17300 ft lenne... gyenge 11000-rel olcsóbb mint a kinti vodafon-nál ...engem nem érdekel a sokszáz perc voice, csak a 10 giga.. ez a fontos számomra.. az is sokat ér tehát hogy az itthoni mobil net és voice csomagok variálhatóak -
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #83095 üzenetére
figyu,nem mindenkinek ragad a füléhez egész nap a telefonja, arra spec nekem ott van a céges ami bőven sok beszélgetésre. A mai világban elengedhetetlen a gyors és aránylag nagyméretű mobilinternet elérése ( vagy visszafelé fejlődünk ?
. Sok minden interneten keresztül zajlik, munka,megrendelés, családdal,ismerősökkel való kapcsolat tartás. A szolgáltatók ezzel valszeg tisztában vannak , így ahol tudják lehúzzák a fogyasztókat.
Anglia , hát tudod nem csak a vodafone szolgáltat ott, sajna pont az ő szolgáltatásukat nem ismerem.
Ami viszont tény az ottani szolgáltatók nem elüldözik hanem halásszák a felhasználókat különböző kedvezményekkel. S ha már az áraknál tartunk ( Angliát hoztad fel ) náluk az az összeg ami nekünk brutálisnak számít aprópénz.Mind e mellett nem óhejtok angol szolgáltatóhoz fordulni, itthon szeretném megtalálni azt a szolgáltatót aki számomra megfelelő. A Telekom jelenleg nem az.
(#83097) tsteve
viccelsz ? azért ezt rendeltem meg anno mert a 150 Mbit/s csomag sem tudott többet akkor ott amerre én jártam.
bele ragadtatok a stickes cuccba, bocs nekem mobil internet kell,mindegy, hogy azt hogy hívják, GB és sebesség számít, ennél legalább fut fullon 30-32 Mbittel.
-
enginev3.0
félisten
Lemondtam egy előfizetést, megkaptam az sms-t hogy levették a nevemről, és időarányos számlát küldenek, de akkor hogy fizessem be?
-
tsteve
senior tag
a lényeg a lényeg: az hogy vannak (illetve voltak) társkártyás stick-es csomagok régebben a Telekom-nál, ahol pl. 8 gigát kaptál 3240-ért nem szoroz, hiszen azok nem telefonos csomagok voltak, de akinek van, használja egészséggel a lezárásig akár telefonon is...ezt hasonlitgatni a hivatalos telefonos csomagokhoz nagyon nem fair
ma már a net csak elvétve korlátlan a mobilos csomagoknál az eu-ban, valamilyen korlát, vagy "fair use" limit szinte mindenütt van
..és a nagy eu-s szolgáltatók közt a Telekom nem számit sztem olyan drágának netes csomagokra ma már..az pedig unikum, hogy a netes csomagok a Telekom-nál használhatók teljes mértékben roaming esetén is
ettől függetlenül felőlem lehet gyalázni tovább az új csomagokat, csak ne kerüljenek bele ilyen nettó faszságok, mint hogy "mindenütt olcsóbb.." aki ezt hiszi nézze meg az angol vodafone havidijas csomagjait:
http://shop.vodafone.co.uk/shop/pricePlans/plansHome.jsp?&planContractType=monthly
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #83093 üzenetére
szerinted miben használom ?-telefonban, ez a csomag ugyan úgy felment mint a többi , ezt használom netre mert a többi ami a gsm-hez volt használható eddig is aranyporért volt (4-6 GB a havi felhasználásom ) -ezért nem volt és nem is lesz telekomos előfizum gsm+net inkább duálos teló
-
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83091 üzenetére
Rányomsz arra, amit korábban is linkeltem és íme, ez 2017-ben az előrendelés...
-
Bferibörs
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83082 üzenetére
ha létezik Telekom-nál publikus, 8 gigás, 3240 ft-os választható díjcsomag akkor jelezd nekem is... ez valami lezárt csomag? havidijasrol beszélsz?
én mindenesetre csak a publikus csomagokat hasonlítgatom... itthon van talán 1-2 jobb is mint a telekomé, de pl Angliában a vodafonnál nem igazán, ha 10 gigát vagy hasonlót akarok -
MK VII
veterán
válasz
Watto1991 #83083 üzenetére
Látom a kötelezettségen fennakadás van... Máshogy fogalmazok. Ha kérsz, adniuk kell...
A telefon 3 hónap alatt háromszor lett komplett cserélve és egyszer csereutalvánnyal egy teljesen új kihozva...
Gyakorlatilag 10 percet nem használtam a telefont 3 hónap alatt. Senki nem kérdezte kérek-e cserekészüléket én meg nem is kérdeztem rá, mert én is úgy tudtam, hogy már régóta megszüntették...Viszont a veszprémi Telekom üzletvezetője világosított fel, hogy nyugodtan kérjek cserekészüléket legközelebb, mert adniuk kell...
-
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83078 üzenetére
Köszi, mintha én is ugyanezt írtam volna --> csak ez az információ van : MOBIL XL 4GB nettel 80e HUF, hol a többi?
Pl. Mobil L + 4gb net esetén mennyi a készülék és a többi csomagnál stb., korábban ezeket látta az ember... -
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #83079 üzenetére
8 GB 3240 F ez teljesen hivatalos jelenlegi telekom előfizetésem
400 Ft kedvezménnyel
next xl 6 gigával: 15 000 Ft körül van
azért azzal legyünk tisztában , hogy nem a 10-15 ezer Ft-os előfizetők vannak többségben , aki saját célra ( család,ismerősök ) használja a szolgáltatást azok zömében nem ebbe a kategóriába tartoznak szerintem
extrém felhasználók:
meghirdetek 300 Mbits sebességet mert lehetne , de Józsi napi 50 GB-ot használ fel tehát nem tudom biztosítani , de ha Józsi,Béci,Bözsi, Ildi stb. csak 1 GB-ot használ el ( 100 ember ) akkor sem tudom biztosítani - kvázi a 300 Mbits rizsa alapból, akár így nézem akár úgy. Nem beszélve arról, hogy az extrém felhasználók között sokan vannak akiknek nincs más lehetőségük mint a mobilnet.
Megjegyezem amikor bevezették a szolgáltatók a 150 Mbits-t akkor sem volt megfelelő sebesség, pedig elvétve akadt akkor még az országban 4G képes kütyü.
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83077 üzenetére
ha figyeled a trendet itthon és európában, ez csak idő kérdése..mármint a korlátlan, extrém fogysztók lekapcsolása..alig maradt ma már valódi korlátlan csomag európában..és ez a valódi 2017..az extrém fogyasztók nemcsak nálunk terhelik túl a hálózatot a többiek kárára, akik így alacsonyabb minőséget (sebességet) kapnak
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #83077 üzenetére
hivatalos csomagárakról beszélek, nem az ilyen-olyan akciós árakról, azok majd lesznek itt is nyilván előbb-utóbb:
next xl 6 gigával: 15 000 Ft körül van, a mostaniak nem jobbak? dehogynem...4500 -ért kaphatsz 10 gigát bármelyik csomag mellé kedvezményesen...de alapáron is csak 6000, angol vodafonnál ezt nem kapod meg angliában, kénytelen vagy nettó 38 fontot kiperkálni minimum havidijasban
http://shop.vodafone.co.uk/shop/pricePlans/plansHome.jsp?&planContractType=monthly
ezt az itthonit ráadásul teljesen használhatod roamingban is, angliában nem teheted meg csak erős korlátokkal
-
-
tsteve
senior tag
"a lényeg hogy drágitott a telekom.."
a 10 giga pl. mikor drágult? nekem olcsóbbnak tűnik az eddigi árhoz képest inkább, s ráadásul roaming-olható is a 10 giga...a telenor keret roaming-ban is jó?
-
annak pedig külön tapsolok, hogy az extrém fogyasztókat próbálják lekapcsolni, hogy legyenek végre normális netes sebességek mindenütt.. -
-
Bferibörs
addikt
szerencsére jelenleg lehet szolgáltatót váltani, így talán mindenki megtalálja a számára megfelelőt ( a 3 szerintem rossz közül)
az mindig érvágás, ha egy szolgáltató árat emel akár burkoltan is , ez van
szeptemberig talán kialakul minden szolgáltatónál egy hosszabb távú ár/szolgáltatás amire talán majd lehet alapozni, addig meg költözök oda ahol számomra a legmegfelelőbb feltételeket biztosítanak(#83071) tsteve
jelen állapotban nem védeném a telekomot -búcsút veszek tőle a domino maraton kivételével
-
tsteve
senior tag
Telekom védelmében:
http://shop.vodafone.co.uk/shop/pricePlans/plansHome.jsp?&planContractType=monthlyAz eu-s "nagy" szolgáltatók árai minimum hasonlóak vagy rosszabbak manapság a mobilnetre:
Vodafone Angliában nettó 38 fontért ad csak 10 gigát tartalmazó csomagot, s abból csak 2 giga a roaming keret. Ez (nemcsak az ÁFA miatt) inkább rosszabb ajánlatnak tűnik mint az itthoni akármelyik 10 gigás csomag.
Nyilván van ellenpélda is, ami jobb a Telekom mostani netes ajánlatainál, de a "mindenütt olcsóbb" szöveg tömény hülyeség, gondolom ezt a többség itt is belátja... -
kicsihuszar
csendes tag
sziasztok,
tavaly oktoberben vettem egy telefont 2 ev tarifahuseggel egy jelenleg Move M ATK dijcsomagban levo elofizeteshez. mit gondoltok erdemes lenne valtani Mobil M + 1 GB adatra? jelenleg 3840-et fizetek + a csomagon feluli hivasdijjak, az 500 mega adat altalaban elfogy az idoszak vegere. -
tsteve
senior tag
Baromira nem fogsz egyetérteni tudom, de a nagy büdös valóság az, hogy épp miattatok, azaz az extrém fogyasztók NEM ELENYÉSZŐ száma miatt nincs ma már nagyon korlátlan mobilos internet nálunk. (máshol sem nagyon, legalábbis a legtöbb eu-s szolgáltatónál nincs, 1-2 kivételtől eltekintve)
Kisebbség vagytok ugyan, viszont a mobilhálózatokat túlterhelitek, s emiatt európában már alig maradt 1-2 valóban korlátlan mobilnetes szolgáltatás.
A szolgáltatók pl. angliában 20-25 gigánál meghúzzák a határt a korlátlannak hirdetett szolgáltatásra is. -
Deck
titán
válasz
MK VII #83062 üzenetére
2017 van..
A telekomnál is volt korlátlan böngészés opció 2.000, Telenornál 1.400ft. A Telekom törli, a Telenoe nem. Ennyi.. És ezekben ugye korlátlan face, messenger, instagramm, böngészés van. Ezek meg alapok az emberel 90%-nál, ez nekem havi 5gb. És ha pl pestem vagyok és kell menetrend, navigáció stb akkoris jól jön.
-
MK VII
veterán
Na.. Meg is van a ludas... Faszbúk meg a messenger..
Én azokon kívül minden mást használok és mindig elég volt az 1GB.Érthető, hogy szeretnéd a korlátlant, mindenki szeretné, de nem az az álltalános, hogy valaki napi 1GB adatforgalmat bonyolít le. Ez már a nagyon extrém sport kategória, viszont Te álltalánosan írtad az emberek 99,9%-ra.
Ami Te és egy két ember csinál az nem életszerű dolog. Minden nap tud wifi kapcsolatban lenni az ember (persze nem a tanyán a libák közt), hogy olyan dolgokat akkor csináljon meg ami nagy adatforgalom igényű. Be lehet osztani mindent szerintem.
Elég kirívó esetek vagytok ezzel a forgalommal.prannk Telekomnál.
-
tsteve
senior tag
válasz
Logeeen #83055 üzenetére
A kötbéres doksi C/2-es pontja tartalmazza nálam:
doksi neve: "szerződés, tarifa, kötbér.pdf"
--
c) A kedvezmény igénybevételének feltételei:
2) a jelen Szerzõdés-kiegészítés hatályba lépésétõl számított fent megjelölt hûségidõn belül az Elõfizetõ a "Next S", "Next S Aranytárskártya", "Next S készülék nélkül" díjcsomagot 6.300 Ft havidíjú, díjcsomagnál alacsonyabb havidíjú díjcsomagba nem váltja át; -
Deck
titán
Telenor tud normális ajánlatot, a telekom eltörli.
Havi 5k: nappal 10gb, este 100gb + korlátlan böngészés
-
MK VII
veterán
válasz
prannk #83051 üzenetére
Adnak cserekészüléket csak kérj, mert nem mondják... Próbálják elsumákolni a kötelezettségeiket. Nekem pl egyetlen egyszer sem ajánlották fel 3 hónap alatt amíg vagy 6x járta meg a szervizt a telefon... Őket nem érdekli, hogy tudod-e használni az előfizetésedet, csak fizesd.
-
Deck
titán
válasz
MK VII #83052 üzenetére
Megnéztem neked a márciusom. Chrome + facebook + messenger + instagramm = 5gb
Ha a youtube is menne rendesen mint wifin a napi 1gb meglenne, bár nálam megy elég sok minden, ftps filmmásolás stb. Havi 60gb megy mobilneten kb.
És nem, nem érdekel, hogy a mobilneten takarékoskodjak stb. 2017 van legyen már rendes korlátlan mobilnet.
-
tsteve
senior tag
válasz
Logeeen #83050 üzenetére
a szerződésedet keresd elő.. elvileg a neten is megvan a fiókodban.. kötbér nélkül csak akkor válthatsz ha magasabb összegre váltasz.. valószínűleg az ügyintező nem véletlenül mondott egy konkrét összeget... ő rálát a szerződésedben szereplő adatokra.. ez esetben a hűség befejező dátuma sem tolódik, marad az eredeti
-
MK VII
veterán
Ezzel havonta sem éred el az 1GB-ot...
Én ezeket csinálom nap mint nap a telefonommal, meg youtubeot is nézek néha és van, hogy Play áruházból is töltök le appokat... Havonta az 1GB-ból marad úgy 200-300MB adatkeretem.
Tényleg árulja már el nekem valaki, mert nem értem, hogy, hogy lehet chat programokkal meg böngészéssel napi 1GB-ot forgalmazni?
Az biztos, hogy bőven sarkítva van az általad vázolt adatforgalmazás. -
prannk
őstag
Hali fontos kérdés lenne hogy
Telekom szervizben adnak cseretelefont?
Illetve a Samsung szervizben? -
tsteve
senior tag
válasz
Logeeen #83045 üzenetére
a jelenlegi szerződésedben vállalt összeg számít... azt kell meghaladnod.. nézd meg a szerződésedben lévő összeget pontosan... +2 évet pedig csak akkor vállalhatsz, ha 3 hónapon belül lejár a jelenlegi hűséged, s ekkor jár csak az új csomagra hűségkedvezmény kötbér nélkül
-
balint82
senior tag
HUAWEI P10 előrendelés : korábban legalább az adott csomaghoz lévő készülékárakat lehetett látni, most meg már az sem. Előrendelni lehet, csak ár nélkül. (csak a főoldalon van infó: MOBIL XL 4GB nettel 80e HUF). Igazán jó ez így 2017-ben, jó ez a fejlődés.
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék ezzel az új állítsd össze magadnak az előfizetésed dologgal kapcsolatban.
Adott 2 előfizu.
Music S 2 év hűséggel. Az oldal azt írja 9214Ft a havidíj. Állítólag ez a kedvezményes ár, és a teljes összeg 10000 ft körül van. A üfsz csajszi azt mondta, hogy amit összeállítok annak meg kell haladnia a 10000 ft-ot, különben kötbért kell fizetnem. De aláírok + 2 évet
Ez tényleg így van, vagy csak azt akarta, hogy minél többet fizessek?
A weboldal engedné azt is, hogy leváltsak Mobil S+4GB-ra (6000Ft).Tényleg kapnék kötbért ha váltanék?
-
prannk
őstag
Hali.
Telekom szervizben adnak cseretelefont?
Illetve a Samsung szervizben?
-
tsteve
senior tag
ne add fel az első után, nyilván hülyeséget mondott vagy félreértett téged... én próbálkoznék másodszor is a helyedben.. pl. az az ügyintező akivel én öszzeakadtam a 1430-on totál képben volt a különböző lehetséges kedvezmények terén... ne add fel ilyen gyorsan a 1430-at
-
matthewKER
tag
válasz
gurabli #83036 üzenetére
Nincs olyan buktatója, amit most ne írtál volna le, teljesen jól látod a helyzetet.
Egyébként, ha nem ragaszkodsz egy-egy szolgáltatóhoz, akkor 3 hónapra érdemes Telenorosnak is lenni, új ügyfélként (számhordozással is) egyszeri 1390Ft-ért kapsz 3 hónapra 1-1GB netet (Klikk 1GB), és ott is 19Ft-s a percdíj.@viera
Szemfülesebb voltál, mint én -
viera
őstag
válasz
matthewKER #83035 üzenetére
-
tsteve
senior tag
"Melyik előfizetéseidre jár a 20% kedvezmény? A folyószámládon lévő legmagasabb havi díjú Mobil vagy Net díjcsomagod kivételével mindegyikre megkapod a kedvezményt. Azonos havi díjak esetén a legkorábban megkötött előfizetés kivételével mindegyikre jár."
-
értelmezésem szerint a voice és net csomagok külön kerülnek figyelembevételre, s csak a legdrágábbra nem jár a 20%, az összes többire igen.. de a helyedben felhivnám a 1430-at inkább...az a tuti -
gurabli
őstag
Hölgyeim és Uraim, egy kis segítséget kérnék.
A kezdetek óta Vodafonos vagyok, mindig elégedett voltam velük (na jó, majdnem mindig, de az én szokásaimnak tökéletesen megfelelt). Ettől függetlenül egy kicsit sem ragaszkodom hozzájuk, pillanat alatt váltok bármelyik szolgáltatóhoz, ha ott valóban jobb árat és minőséget kapok.
Jelenleg a legkisebb előfizetésem van, 3300 Ft/hó, mivel nincs már rá hűség, semmi. Ebben 100 pers&SMS és 150MB net (vicc). A percdíj 40Ft. Na most a helyzet az, hogy a 100 percet/sms-t alig használom el havonta, max 3/4-e, és még a mobilnet is elég szokott lenni, mert majdnem mindig wifi, persze oda is figyelek rá, mert a 150MB gyakorlatilag semmi. Amire kell, az WhatsApp, más értesítések, ilyesmi.Long story short, tetszik a Telekom Domino Fix, különösen a MOST 9/19Ft opcióval. Ami még inkább tetszik, az a Maraton mobilnet, hogy nem kell havonta fizetni, veszek 1 vagy 4GB-ot és amikor elfogy (lehet 2-3 hónap), akkor töltöm újra. A MOST persze látom, hogy június 30-ig ingyenes, kérdés az marad-e utána vagy gond nélkül lenyomják majd az előfizetők torkán a 25Ft-ot (ami számomra szintén nem túl vészes).
A készülék független, ez sem lesz gond. Ami miatt eddig nem váltottam: mindenhol kb. annyi volt, mint a Voda (kaaaarteeelll), most náluk is van fix 19 Ft feltöltős, de mobilnetet havonta kell vennem, így már megint nem érné meg.
És ami még nagyon kellett: a Vodafone Wallet (tudom, volt T-nél is), de ez most április 1-jén megszűnik, így mindegy. Elvileg lesz saját OTP alkalmazás, ami eleve nem lesz szolgáltatóhoz kötve (legalább is remélem, hogy nem kötik meg, hogy előfizetéses ügyfél kell a használathoz).
Bukom még a tarifaáras EU Roaming-ot, de eleve keveset használom, és a Domino árak sem vészesek.Kérésem, van ennek a Domino Fix + MOST + Maraton mobilnet kombónak valami buktatója esetleg jobb, majdnem ilyen jó alternatívája? Most úgy látom, hogy bőven megéri váltanom, számhordozással.
Hamarosan jön talán a DIGI Mobil, akkor lesznek majd érdekes árak (csak persze kérdés milyen minőség lesz, főleg az elején).
-
matthewKER
tag
Azt nem tudom, hogy le van-e írva bárhol, hogy a legmagasabbra kellene teljes árat fizetned (én nem találkoztam ilyennel). De ezt leszámítva helyes a megállapításod.
@bepe79
Nem kell újabb hűséget aláírnod, lezárt csomagban hűség után is maradhatsz, és mivel a Move díjcsomagok hűséges ára megegyezik a listaárral, ezért neked a maradás nem jár semmilyen ár-hátránnyal. -
bepe79
addikt
Működik az, hogy a lejárt hűséges Move S előfizumhoz most hűséget hosszabbítok? Tehát ha lejárt a hűségem már pár hónapja, akkor lehet olyat, hogy bemegyek a T-hez, azt mondom, hogy nem szeretnék semmit venni vagy hozzárakni plusszban a csomagomhoz, csak 2 év hűséget szeretnék még vállalni rá? Ezen esetben megmarad a Move S csomagom (nem kell majd május 1-én váltanom), és a belassítós net is megmarad mellé? Tehát van rés a pajzson?
-
viera
őstag
Jól értem,ha van a nevemen több mobil előfizetés és átváltom az új díjcsomagokra akkor a legmagasabb díjcsomag kivételével a többiből lejön 20%?3 Next S-em van,amiből 2 Next S Atk. és ezeket váltanám át Mobil L-be.1 Mobil L+4GB Net,2 Mobil L+1GB Net.
-
bepe79
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
karl_fischer #83028 üzenetére
Nem, egyik csomag havidíja sem lebeszélhető.
Egységeket és/vagy korlátlan beszédet tartalmaz. -
karl_fischer
aktív tag
Mobil M díjcsomagnál (hálózaton belül korlátlan) a 3000 forintos havidíj más irányban lebeszélhető?
-
törölt tag
válasz
kovakovi77 #82989 üzenetére
Nézz utána, h hogy lehet visszamondani, tavaly(előtt)ről rémlik vmi ilyen lehetőség ezekre is.
-
Aaron14
őstag
Next S ATK-ről csak úgy írhatok alá újabb 2 év hűséget a havidíjkedvezményért, ha kifizetem a kötbért.
Még jó, hogy csak egy hónapja kötöttem hűséget, így csak 3.000 Ft lesz a kötbér.
Viszont jó hír, hogy Next S ATK-val április 30-ig lehet hűséggel vásárolni készüléket részletre.
-
kazan23
aktív tag
válasz
#73820095 #82885 üzenetére
IQ-ban mindig alatta voltam a Telekomnak, de most már végképp lemodtam arról, hogy megértsem. A mobil telekom app-al váltottam Domino Fix-re, Nem cseréltem kártyát, szépen írja az 1Gb netet, de közben a Maratont szivja le. Azt meg, hogy a MOST 9/19 Ft-jával, vagy a Fix 25 Ft-jával számol, arra esély nincs, hogy megtudjuk.
-
AliasB
senior tag
válasz
Mahrenburg #83010 üzenetére
Ez ám a nyeremény
-
Mahrenburg
őstag
válasz
AliasB #82994 üzenetére
Nyereményjátékot indítunk, aki megfejti a fenti rejtvényt, az regisztráció nélkül indulhat a főnyereményért, ami az a megtiszteltetés, hogy felhívhatja Aliast! További jó hír, hogy a nyereményjáték nem kerül lezárásra, tehát akár évek múlva is meg lehet fejteni, s nyeremény elérhető marad!
-
AliasB
senior tag
válasz
whbear #83005 üzenetére
Ilyenekről szó sem volt
én is csak véleményt írtam le ahogy mindenki más is
vagy én lennék a hülye aki nem úgy csinálja, mint mások? Mert ahogy nézem szinte csak nekem elég ez az adatmennyiség a telekomnál
Akinek nem elég az akor váltson másra
így akkor jó? Bár eddig is ezt sugalltam
-
AliasB
senior tag
Ezek melyik menüponton belül vannak? Amúgy ez plusz adat ha jól látom azaz kell egy net és a mellé kérhető? Akkor ez hogy jönne ki?
A maraton nekem azért jó mert a 4GB simán elég 4 hónapig is 4ezerért. Hogy jönne ez ki nekem telenornál? Mármint leosztva ugye 1GB 1ezer/hó.Leírnád mennyibe jönne ez ki telenornál?
De ha én is sok netet fogyasztanék laptopon meg tabon akkor korlátlan kellene ami nem csiga lassú. Az meg nem tudom hol lenne a legolcsóbb. Bizonyos nem írom ki melyik tv szolgáltatónál vannak korlátlan internet díjcsomagok 6ezer környékén és az valóban gyors és korlátlan. Ha valakinek tényleg korlátlan mobilnet kell annak ez a reális ára szerintem. Nem hinném, hogy ez annyira megfizethetetlen lenne egy ennyire elfoglalt és függő embernek aki gondolom ebből pénzt is keres. De ez csak az én véleményem.
-
goop
őstag
válasz
Bferibörs #83000 üzenetére
Persze, a kiegészítő netekre, de megújuló is ennyi azt hiszem. Egyik ugye ciklus fordulónapig tart,(telenor hülyeség), másik pedig minden hónapban megújul. Van extra net is még olcsóbbért: Extra 1 GB 1013 Ft, Extra 4 GB 2046 Ft, Extra 10 GB 3336 Ft, hopsz ez utóbbi extranetek csak adat kártyákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest