Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
válasz Logeeen #31315 üzenetére
Várjál nekem még olyan is van a részletezőbe, hogy emelt díjas sms 800 ft 1430-ra küldtem el párszor az A betűt, de az nem 800 forint. Másra nem tudok gondolni, mint az elvileg ingyenes T-mobil kérdőívre a válasz sms miatt van. Nem lehet megtudni valahogy, hogy az az emelt díjas sms konkrétan milyen számra lett küldve ?????
-
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #34676 üzenetére
Köszönöm smileismarci és Logeeen!
Ha Mozaik XS-es vagyok, akkor is fel kell hívnom őket, hogy kapcsolják vissza a netemet? csak mert a csomagban benne van alapból a 200 MB adatforgalom.Másik kérdés és teljesen más téma:
Szemezgetek ezzel a Next S díjcsomaggal, csak valami nem tiszta nekem és megköszönném, ha felvilágosítanátok. Még 1 hűségem van Mozaik XS-re, úgy hogy készüléket is vettem vele. Ha én most át szeretnék váltani erre, akkor megtehetem hisz nagyobb csomagba mehetek, de esetleg telefont vehetek ezzel az új csomaggal? a maradék 1 évemmel mi lesz? 1+2 év lenne a Next S? -
Daniel Alves
őstag
válasz Logeeen #34665 üzenetére
Igen, előfizetéssel vagyok
Be kell lepni a ttkom oldalára (felhasználói , jelszó) es ott tudod elkérni ha jol tudom valami 54ft-ért.Közben rájöttem hogy mi a gubanc. 2honappal ezelőtt meg rendeltem a mozaik XS csomagom melle kiegészítő lehetőségként a net& roll 1GB adatforgalmat 1000ft-ért. Csak ezt valahogy nagyon elfelejtettem
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
legenda
válasz Logeeen #37777 üzenetére
csak platina kiemeltségű szerődésen díjmentes a számla pótlása, más esetben 750 ft/alkalom/darab.
az előfizető kell hozzá, illetéktellen személy részére nyilván nem adnak ki ilyesmit, illetve megoldás lehet még a megfelelő meghatalmazott, akinek meghatalmazását közjegyző hitelesítette vagy
ügyvéd készítette és ellenjegyezte.Tibee86; 4500 ft lesz az, nagy szerencse és szélsőséges ügyintéző kell(het) hozzá, hogy ingyen kivitelezzék, legalábbis szerintem...
a mini -> micro (díjmentes) csere egyszerűbb, de a nano nem sok telefonban használatos.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Logeeen #37785 üzenetére
csak a számla pótlását néztem a szolgáltatói díjszabásban; link
a másik passz, de az sem teljesen kizárt, hogy az díjmentes lesz, mert mintha modta volna valaki korábban, hogy csak a számla pótlásaáért kellett fizetni..bruszli.; a telekom szervizekben igen, de vannak/lehetnek kivételes esetek - gyártói szervizek, prémium szervizes ügyintzések...stb -, amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
legenda
válasz Logeeen #39942 üzenetére
a magyar beállításokban nem szerepel, jellemzően akkor jelenik meg, ha eltérő régiós firmware verzió kerül fel, és/vagy olyan értékek alapján tölti le a rendszer a beállításokat - xperia z alatt tapasztaltam ilyet utoljára, de adott érték törlése után is működött az a-gps a t-mobile és a central europe firmware alatt is, az a-gps értéket persze csak utóbbi alatt írta be automatikusan.
biztos van olyan régió, ahol külön szükséges a megadása, ezért szerepel így.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Logeeen #39944 üzenetére
akkor láttam hasznát anno, amikor bejött az lte, de még semmi extra nem működött rajta - a szolgáltató által -, akkoriban még jól jött a külön a-gps címzés, de aztán megoldották, ahogy a többi dolgot is, amik nem mentek eleinte lte alatt, aztán már igen, mint például a mobil tv...stb is.
-
-
raziel01
veterán
-
legenda
válasz Logeeen #42971 üzenetére
írta, hogy kap a telefonhoz egy új sim kártyát, de ha egy már meglévő előfizetést hosszabbított volna meg, akkor nem küldenének sim kártyát, így nem a kapcsolódó előfizetéshez igényli a sim kártya cseréjét a méret eltérése miatt, ami papíron fizetős, a gyakorlatban viszont nem feltétlenül.
-
bence2
csendes tag
válasz Logeeen #49631 üzenetére
Nyilván. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy ha egy tarifacsomagban 126 Ft-ért ki tud hozni 500 megabájtot, amit egy másik tarifacsomagban ugyanazt 1000-ért ada akkor hét és félszeres haszon van a kisebb csomagon a nagyobbhoz képest amin szintén van haszon ugyebár:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása