- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
A telekom ilyet miért nem tud?
Telenor Hipernet Home L (6k)
- 100GB
- Korlátlan böngészés
- Mytv Családi csomag 52 csatorna (adatforgalomba nem számít bele)
- Wifis router (telefonba is rakható a sim vagy routerbe)Miért nincs ehez hasonló? 3 hónap és Telenoros leszek ha nem lesz valami változás.
-
Üdv
Lehet volt már next s csomag megszűnik ? -
pinnacle
nagyúr
Melyik a legolcsóbb, ajánlott 4G-s modem? Maratonhoz venném. Úgy emlékszem régebben egészen jó áron lehetett SIM+modemet venni. Most csak ezt találtam.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok
Lehet hogy nem itt kéne kérdeznem de úgy látom hogy laptopot mobilinternetre már részletfizetésre nem lehet kérni,rendelni,csak egy összegben??
Az adott elöfizetésem mellé szeretném,de úgy látom ez már a multé. -
válasz
enginev3.0 #83171 üzenetére
Volt mostanában ilyen hívogatós kampányuk, szerintem reális.
-
törölt tag
válasz
prannk #83180 üzenetére
Előfizu > domino ==> új simkártya = kb 5000Ft. Legalábbis a nem-üzletinél, az üzleti lehet, h drágább, ezt nemtom.
Micsinál a kártyáddal a nav?
A szám megőrzése a flottától függ. Ha nincs a neveden a sim, akkor bukta. Akkor előbb hozd ki a flottából, h a neveden legyen. Utána már szabadon mozoghatsz.
Ha csak simán üzleti, és nem flotta, csak a cég nevén van, akkor a cég váltsa dominóra, és utána írasd a nevedre. -
prannk
őstag
Hali. Üzleti díjcsomagban vagyok. Testvérem NAV-os és bevett 2 éve. Átszeretnék menni domino fix be.
Szám viszont kellene. Ennek van valamilyen költsége? -
7s26c
őstag
válasz
Kovács Zoli #82822 üzenetére
Nekem is 3 van
-
válasz
kazan23 #83110 üzenetére
Ehhez csak annyit írnék hozzá, hogy előfizetésről dominó fix-re váltás esetén a 2000 Ft-ért jár az 1 GB adat és a 80 perc duma. Most voltam bent átváltani és egyenleg helyett ezt kaptam
Egyébként érdekes, hogy az adat felhasználásánál azt írja, hogy a mai napig... + azt mondhatta volna az ügyintéző, hogy a jelszavam törlődik és a 1777-en újra be kell állítanom, de sebaj, a weboldalon volt leírás róla.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
matthewKER #83170 üzenetére
Köszi
És ha dominoba viszem át és vissza?
-
enginev3.0
félisten
Előbb hívtak a telekomtól (?) Hogy úgy látja volt otthoni internetem 1000mbites
Mondom most is van
Azt mondta furcsa, régi rendszerben látja hogy volt, az újnál viszont nem. Illetve látja hogy egy mobil előfizetésem most szűnt meg, de hogy van ez az új amin most hívottMajd próbált rábeszélni valami tv előfizetésre is, de annyira kedvezményes áron kapom most a netet hogy akár hogy számol sehogy nem tudja ennél olcsóbban adni csak a net+otthoni telefon kombot. A tvvel együtt először 11ezret mondott 3tvhez, majd kijött másodjára extra kedvezménnyel valami 10k
De mondtam hogy egyelőre nem kell tv, mert draga a boxok bérléseEz most valami átverés vagy tényleg a telekom hívott, azt vártam hogy az új mobil csomagot mondogatja majd, de azt megsem említette
-
L.L.
senior tag
Most akartam nézni készüléket, de lehetséges, hogy samsung mobilokat nem listáz a weboldaluk?
(#83169) Ateszpapa Igen, pont ez jutott nekem is eszembe.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A következő problémámra szeretnék megoldást találni.
Adott egy mobil előfizetés ami készülékváltási élehetőség fázisban van. Valamint adott 3 otthoni szolgáltatás.
Szivesen bevinném eztaz egészet Magenta 1-be, viszont ha ezt a meglévő előfizetést viszem be akkor nem kapok 50E-et készülékvásárlásra. Gondoltam rá hogy kötök egy új előfizetést és akkor lejön az 50E a vásárlásnál a régit meg megszüntetem (53 nap van még a hűségből).Hogy maradhatna meg a számom jelen esetben?
1 kihasználatlan előfizut nem szivesen tartanék meg.Kicsit más:
Tegnap beadtam egy HTC A9 et szervizelni. Előtte a Telemaxtól azt tudtam meg hogy ezeket Romániában csinálják. Van esetleg valakinek ezzel tapasztalata?
köszi
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekomnál előfizetéshez vásárolt készülékem 1 hétig márkaszervizben volt garanciális javítás miatt. Ilyen esetben kérhetek a havidíjamból jóváírást erre az időszakra vagy ne is próbálkozzak vele?
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Volna egy Telekomos mobilinternet előfizetés melyhez járt USB-s stick (E3276s-150). Az ebben található kártyát szeretném használni a notebookomban található független modemmel. ( UPC-s nettel már használtam) A baj csak az hogy nem tudom a csatlakozási paramétereket. Volna ötletek mi lehet az?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
Egy dolgozó sem kockáztatná a munkáját/életét(szerintem börtönbe is kerülhet, ha ilyen adatokat "kifecseg"), azért, hogy valaki készülékvásárlását segítse.
Ugyanis neked mint vevő semmi közöd ahhoz az előfizetéshez, amivel vásárolva lett a telefon...Arra mi a garancia, hogy ha eddig rendesen fizette eladás után nem felejti el és tiltják a készüléket?
A legjobb megoldás, ha T-Pont előtt találkoztok, s ott megkérdezitek.
Ott elmondanak mindent.
Esetleg ha megvan a számla azon látszódik, hogy Domino csomagos-e, esetleg havidíjas és tiltható. -
Jam.
aktív tag
Sziasztok!
IMEI alapján kaphatok valahol információt arról, hogy milyen konstrukcióban lett vásárolva egy adott telefon, illetve van-e rajta bármiféle hátralék, tartozás?
Telefont vennék egy más etnikumú eladótól (személyesen), aki hajlandó adásvételit is írni, illetve a látszólag valid imei-t is megadta. -
balint82
senior tag
válasz
vizslakutya #83096 üzenetére
Eszem ágában sem volt előrendelni, csak azt írtam, hogy korábban lehetett látni, hogy melyik csomag esetén mennyi a készülék ára, most meg nem, csak úgy, ha megadom az adataimat...
-
matthewKER
tag
válasz
alexander12 #83152 üzenetére
Nem. A hűségidő végéig marad minden a régiben, utána a Fun S ATK marad, míg a Next S ATK ára a hűségidő nélküli árra emelkedik.
-
btudos
nagyúr
válasz
alexander12 #83152 üzenetére
Nem, a meglévő díjcsomagokat, szolgáltatásokat megtarthatod a jelenlegi feltételekkel, csak újat nem lehet majd kötni.
-
krecso
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Netplusz M dijcsomagom mellé igényelhetem a diákoknak járó +2Gb mobilinternetet?
Előre is köszönöm a választ!
-
joelke HU
őstag
válasz
zsof Nokia #83151 üzenetére
Kb 24.-e óta ettől hangos a fórum... Így el kell keserítselek, hogy ezzel nem sikerült semmi újat mondanod.
-
alexander12
aktív tag
Van egy next s atk, és egy fun s atk előfizum + egy dominó,magenta családi opcióval. Most május 1-gyel kidobnak a családi comagból, mert nem elérhető lakossági díjcsomagom lesz?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Aki március 24-én köt új előfizut és netes az előfizu, és elfogy a havikereted akkor kikapcsolják a netedet, és csak pénzért tudsz kiegészítő csomagot venni
A meglévő előfizetéseket nem érinti. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #83147 üzenetére
Kötbér!
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #83147 üzenetére
A számhordozás elindítása és az eredeti szolgáltatótól (esetedben a Vodától) érkező visszajelzés között nincs sok rálátásuk a folyamatra. Szerintem ennél sokkal többet nem tudsz tenni, mint hogy mindkét félnél panaszt teszel, és türelmesen vársz.
A fenyegető hangnem főleg nem ér semmit. Attól, hogy olyan emberekre förmedsz rá, akiknek nincs ráhatásuk a történetre, nem leszel előrébb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #82223 üzenetére
Múltkor írtam ezt, azóta voltam bent múlthét pénteken személyesen, azt mondták újra elindítják a folyamatot, aznap írtak emailt a vodafone-nak, és szóltak ha látnak haladást, akkor hívnak. Ma hívtak, mondták hogy egyelőre nem tudják mennyi idő lesz, valszeg a héten, nem tudják még megcsinálni
Ez most mégis mi? Egy számot áthoztak, ami semmit nem ér, mert családi opció kilőve, a többi számmal meg pancserkodnak
Hogy lehetnek ennyire balfszok
Melyik számot hívhatom fenyegető hangnemben, mert a 1430 semmit nem ér, 4-ből 4 ügyintéző mást mondott
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
radio100jozs #83144 üzenetére
Csesszék meg!
Most töltöttem fel épp egy 5000-sel. Arra gondoltam mert 71 Ft. volt az egyenleg ezért nem sikerül.
Netre használom időközönként. Rá mértem és a régi 150Mbit-ről 30-ra lassult, ezért akartam váltani.
Nem baj elhasználom, és megy a levesbe.
Ennyi. -
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #83126 üzenetére
Voltam bent a Köki T pontban, és nem lehet a Domino net & roll kártyás csomagról sehová sem váltani. Egy lehetőség van, amit az üzletben is mondtak, hogy számhordozni kell a Telenor, vagy Vodához, és 30 nap után visszahordozni a Telekomhoz, és akkor lehet már Dominó Fix-re átvinni a számot. Viszont a számhordozásnál a kártyán lévő összeg elvész, erre külön szóltak.
Ne kérdezzétek, hogy ezt egy sim-kártya cserével miért nem lehet a számot átvinni más csomagba, azaz a net & roll kártyát inaktiválni (előfizetést felmondani), és a számmal kötni egy új előfizetést a Domino Fix-re.Régen rugalmasabbak voltak a Telekomnál. Anno évekkel ezelőtt volt egy 20-as Pannonos számom, és lekértem, hogy ez a szám szabad a Westelnél, így bementem, hogy előfizetést kötnék, de ezt a számot kérném (sima szám, nem arany szám, vagy külön díjfizetéses), hozzá. Nézi az ügyintéző, valóban ez a szám már nem aktív, de még valamiért fogja a rendszer, de utánajár, és kis várakozás után fel is szabadították a számot, és meg is kaptam. Mi volt a trükk? Hát a kezdeti kétkártyás korban mivel csak a (06-2/30-BCD-EF-GH) körzetszámban volt eltérés, de a mobilok az utolsó 7 számjegy alapján azonosítottak a telefonkönyvben, így akár a 20-asról, akár a 30-asról telefonáltam, az ismerősök mind egy számot, vagy is nevet láttak, mint hívó félnél.
-
törölt tag
válasz
grafikus17 #83141 üzenetére
Egy év? Nem összesen?
Különben pár év alatt terrorista lesz belőle...
-
Keem1
veterán
válasz
grafikus17 #83141 üzenetére
Valóban... akkor viszont egy rossz újítás lehet.
-
Keem1
veterán
válasz
grafikus17 #83139 üzenetére
Feltehetőleg...
[link] -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Miért nem tudok domino Fix kártyából kettőt rendelni online?
Régebben engedte, hogy én válasszam ki hányat akarok, most meg eltűnt a lehetőség.
21.-én rendeltem kettőt, de még mindig nincs sehol. Tegnap azt mondták, már kiszállították, ma megyek a benzinkútra átvenni, nincs sehol. Felhívom a 1430-at, és azt mondják, hogy még kiszállításra vár.
Na mondom akkor megrendelem újra és személyes átvétellel a telekom üzletben átveszem. De itt meg nem enged kettőt választani, ráadásul a személyes átvételre is pénteket ír, eddig másnap már mehettem érte. -
szalai112
senior tag
válasz
kicsihuszar #83131 üzenetére
Most kérem a wifi fon
user passwordot amit smsben küldenek ell , mivel hétvégén váltotam mobil l csomagra
most mondták telefonban hogy várni kell kb az év közepén alakul a dolog -
Bferibörs
addikt
válasz
#73820095 #83136 üzenetére
semmi,nem használom a kártyát,ki van kapcsolva ,csak mérést végeztem vele addig volt bekapcsolva ,nem volt időm sem másra használni mivel a 3G miatt szaladgáltam,kártya csere ilyesmik, azóta sem használom utána kb. 1 órát volt bekapcsolva semmi több, az is csak ismerkedésre, már mint a szolgáltatás milyenségére értem.
3G-n egész tűrhető sebességet mértem 30 Mbit körülit.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atus85 #83132 üzenetére
vagy nem aktiválódik, elküldtem sms-ben a hozzá tartozó szöveget, vissza írtak, hogy már aktiválva van, gondoltam egy speed test ebből, de nem, levont az 1 GB ajándék netemből, nem a 200 MB feltöltősből
az általad feltöltött maratont ott tudod megnézni ahol írtam,regisztrálás után - mást egyenlőre én nem tudok
-
kicsihuszar
csendes tag
vajon a wi-fi fon hasznalatanak feltetelei hogyan alakulnak ezekkel az uj dijcsomagokkal?
ez a resz az oldalon meg nem frissult.
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/telekom-wifi -
radio100jozs
őstag
válasz
szabogabor10 #83128 üzenetére
De akkor nem online lehet a T pontban, csak ügyeskedni kell valahogy, akkor ennek utánanézek, nem akarom elveszteni a feltöltött egyenlegemet.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
the.odzsy #83124 üzenetére
Pont ebben a pillanatban akarom én is ezt a műveletet végrehajtani, de ugyan úgy hibába esek. Nekem is van egy internetes Domino net '&' Roll kártyám, van is egyenleg, és meglepetésre felajánlotta a Fix díjcsomagot. Mivel nagyon jó a telefonszám, így át akartam váltani a akkor hangalapú csomagra, erre a Fix-re, de hibát jelez. Megpróbáltam a 1777-en, ott meg nem is mondja be, hogy milyen ez a díjcsomag.
Az ÁSZF szerint azt írja, hogy erről nem lehet sehová sem váltani, így most akkor én sem értem, hogy mi a helyzet? Ha meg bemegyek személyesen a T pontba ügyintézni, és díjcsomagot váltani, akkor meg pénz kérnek érte. Viszont csak be kéne mennem, mert a simet cserélni kéne, mert nincs benne nano-s, így lehet rákérdezek, hogy akkor most mi is van, és akkor milyen megoldással tudnám átvenni ezt a számot egy hangalapú csomagba.
B verzió, megpróbálom blue mobilba akkor márkaváltani.
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
A telekom.hu-n az előfizetés áttekintésnél felajánlja a Domino Net 'n' Roll előfizetésről a fix-re váltást.
Ok és valami technikai hibára hivatkozva azt kéri próbáld később.
Mi lehet a gond, találkozott ezzel valaki? bocs ha már szerepel valahol de átfutottam a fórumot de nem találtam. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
társkártya nincs ha jól értelmezem aszf-ét?
egy kicsit pofátlan árak társkártyára -
Bferibörs
addikt
válasz
Atus85 #83119 üzenetére
aalkalmazásban vagy online ha regisztrálsz, eltérő az adat a kettőn
van amit csak az alkalmazásban látsz és van amit csak online
( ezeknél viszont nem látod a kedvezményeket ( 80 perc+ 1 GB net) csak részben ,jelenleg én pld. csak a netet látom az online felületen, alaklmazásban azt sem )
1-2 napja még így volt, lehet,hogy már javították.nem tudom,mi jelenik meg Neked ebből.
húú,hogy ingyenes e azt nem tudom !
-
Atus85
aktív tag
válasz
Bferibörs #83118 üzenetére
Dominónál hol a legegyszerubb lekerdezni ingyenesen az egyenleget és a netes egyenleget ? *#102# - nél csak pénz egyenleget látom, a netet nem. Még csak az van rajta amit kaptam lehet azért nem látom. Szóval arra vagyok kíváncsi ha majd fel töltöm azt hol tudom megnézni. (netet)
-
Digitalis
senior tag
válasz
MK VII #83114 üzenetére
Csak megállapítás volt. Persze, hogy jó volna mindenkinek a Korlátlan és megfizethető mobilinternet kapcsolat, amit nem nulláz le egy windows frissítés sem, de elsősorban inkább oda kellene, ahol égetően szükséges, ahol nincs más lehetőség, ott ahol rászorulnak a külterületen és tanyán élőknek.
-
gurabli
őstag
válasz
radio100jozs #83111 üzenetére
és (#83113) Bferibörs
köszönöm, akkor 3G és 4G is rendben.
Még egy kérdés: a T korlátozza esetleg a VoIP forgalmat mobilneten, pl. Skype, Whatsapp, stb, vagy gond nélkül működik?
-
tsteve
senior tag
jelenleg a 6 300 ft-os lehetőséggel fogok élni.. ebben 10 giga van telekomnál + mobil s... vodánál sztem drágább... akár angol akár magyar vodát nézek havidijasban (nekem a 10 giga a fontos)
-
-
kazan23
aktív tag
válasz
#73820095 #83027 üzenetére
Köszi Digitalis, prozodus!
Ott a pont. Már csak azt nem látom - de nem is akarom -, hogy mi a pláne abban, hogy szívatják a "régi hűséges"szolgákatelőfizetőket és az új belépőkre, az új regisztrációkra gyúrnak. Jobban mutat az éves jelentésben, vagy nagyobb állami támogatást kapnak, az "új" kuncsaftok után?Tehát a Domino FIX/EXTRA csomag esetén, ami kimaradt az apróbetűsből is:
- +40/80perc +0,5/1GB +5 SMS csak új előfizetőként új SIM kártyával = új hívószámmal jár
- honlapon, vagy appban csomagot váltva nincsenek a fenti "ajándékok, csak lesz egységes 25Ft/perc.kis matek
1GB maraton - 1845 Ft
80 perc /25Ft - 2000 Ft
5x SMS/25Ft - _125 Ft
summa: 3320/3970 FtEzt kapod a FIX/EXTRA csomagban 990 Ft-ért, egyszeri 2330-2980 Ft kedvezménnyel. Ha be van kapcsolva a MOST opció, akkor 240-480 (640-1280) Ft-tal kisebb a kedvezmény.
Extrém esetben 1690-1700 Ft-ot kapsz ajándékba, ha eldobod a régi számod.Természetesen, ha amúgy is szükséges lenne egy új SIM, akkor logikus lehajolni* azért az apróért.
*azaz befáradni a tegnapi állapot szerint -
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #83106 üzenetére
és ez forditva is igaz... az ottani csomagok olcsóbb roamingja is megszünhet az eu-s államokra
-
Digitalis
senior tag
válasz
MK VII #83062 üzenetére
Wifi - híján, többek közt, pont a "tanyán a libák közt" élő embereknek, kint a gazdáknak, lenne nagyon fontos, az életkörülményüket megkönnyítő, boldogulásukat (urambocsá szórakozásukat) is elősegítő és értékelhető, ügyfélbarát, megfizethető és kiszámítható biztonságos jó mobilinternet kapcsolat. Biztos fontos két buszmegálló között a városban élőknek is, de a külterületen, illetve tanyán élő embertársainknak ezerszer fontosabb lenne.
-
gurabli
őstag
válasz
gurabli #83036 üzenetére
Az előbb adtam le a számhordozási kérelmet, sok-sok év után otthagyom a Vodát és a T-hez csatlakozom. Ráadásul mint feltöltőkártyás, pedig mindig előfizetésem volt. De ez a Domino Fix + Most + Maraton net nagyon bejön, meglátjuk, hogy mennyire leszek elégedett velük. Ezzel az ajánlattal, az én szokásaimat figyelembe véve, egyáltalán nincs versenyképes ajánlata a Vodának, de hosszabb távon a Telenornak sem (őket különben is kerülöm, nem szívesen mennék).
Remélem gyorsan lezajlik a számhordozás és megkapom a SIM-et is. Aztán egy ideig maradok (úgy sincs hűség), meglátjuk a Digi mivel áll majd elő. Az áraik biztos nagyon jók lesznek, inkább a lefedettség és a szolgáltatás minősége lesz a kérdés.
Jut eszembe: ez a Maraton net csak 4G-n működik, ha nincs 4G csak 3G, akkor nincs mobilnet?
-
radio100jozs
őstag
Most kaptam sms-t, hogy 04.01-én is lesz egy ÁSZF közlemény a módosításokról, azaz nem csak ez a 03.24-i módosítások vannak most. Szerintem a Domino csomagokba is gondolom belenyúlnak.
-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #83103 üzenetére
még mindig nem érted, Neked 24 havi hűséggel,egyéb telekomos szolgáltatási kedvezmény nélkül mennyibe kerülne a jelenlegi csomagod ? - erről próbálok beszélni, nagyon sok előfizetőnek nincs lehetősége a 24 havi h. kedvezményen kívül más kedvezményt igénybe venni. Erre Te hozol egy angliai vodás díjat ami nem ugyan az mint amiről itt Te beszélsz, elhiszem, hogy Neked a jelenlegi csomagod megéri a jelenlegi kedvezményeiddel, de sokakra tényleg nem ez a jellemző, náluk igen durva áremelés történt.
ha jól látom ez lenne a legolcsóbb csomag:
80 perc vagy SMSbelföldi hálozatokba itthon és EU roaming esetén 2000 Ft
10 GBadatforgalom belföldön és az EU-ban 6500 Ft
Havi díj összesen2 év hűséggel és e-Packkel 8500 Ft
Havi díj kedvezmény 300 Ft -
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve #83100 üzenetére
két kérdés,
kedvezmények nélkül mennyi lenne Neked?
( az angol voda kedvezmény nélküli, és mint itthon valszeg az egyik legkakibb szolgáltató )
itthon ez a csomag mennyi lenne a vodánál ?nem egészen értem miről beszélsz
(#83102) tsteve
ennél legalább fut fullon 30-32 Mbittel
de írhatom úgy is , hogy nem 150 Mbites csomagom van ami ott ahol én megfordulok napközben sem fut 30 Mbitnél többel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest