Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Mennyi most az az idő a kétéves hűségben,amikor kérhetem az új készüléket?
Ha eljön az a nap,akkor díjcsomagot is válthatok már bünti nélkül?
(keresem a t-nél,de már elvesztem az Ászf-ek közt )
Köszi a választ.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Lejárt a hűségem,gondoltam elhozok egy Alcatelt ha jó áron kínálják .Mit mondjak igen furcsa az üzleti felfogás a T-nél.
Ha aláírok 2 évre megkapom 41770 pénzért,ha 1 évre ,akkor 48990 forintba kerülne,ha besétálok és semmilyen hűséget nem vállalok,akkor elhozhatom 46990 !! jó magyar forintért!
Tehát 1 év hűséggel többe kerül.mint szerződés nélkül!
De a 2 év se nagyon kecsegtető,hiszen csak 5220 forinttal kevesebb a két év lekötés,azt hiszem jön a kínai vonal,minden nyűgjével együtt,az előfizu meg flottásítva lesz.
Még Westeles időszakban lettem az előfizetőjük,azóta mindig hűségeztem,nos ennyit ér náluk az eltelt jó pár év.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Szia!
Nekem Mozaik XS van a mobilon + Családi IPTV az otthonim,decemberben kértem egy Net&Roll 2 gigás verziót,akkor úgy lett megkötve,hogy kedvezményt kapok rá, mivel több előfizum van A T-nél. A most kapott számlában azt látom,hogy a teljes 2000 HUF ki lett számlázva és utólag sem vontak le belőle semmi kedvezményt.Tudok én módosítani(12 hóra van a hűség),mivel közben kiderült még a 2 giga is sok nekem(sokat vagyok WiFi helyen),vagy van valami kisebb csomag kevesebb pénzért?
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Csak az akinek a nevén van a biztosítás.ha megvan a kár,először fel kell hívni a megadott számon a kárfelvevőt,az ha jogosnak ítéli,akkor ad egy kárszámot és azzal lehet menni a hivatalos T szervizbe,az már csak azt nézi,hogy valóban megtörtént e bejelentett kár és ha úgy ítéli meg ,hogy csere,akkor cserél,ha javítható ,akkor javít.Itt viszont igazolnod kell ,hogy te vagy a biztosított.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
A hónap végén lejár a fiam Like csomagja, ilyenkor mi történik,átvált valamilyen csomagra automatikusan vagy csak egyszerűen nem lesz tovább szolgáltatás? Már csak egy hét van hátra , de még nem kapott semmi értesítést a továbbiakról. Őszintén megmondva azt sem tudom mire váltsunk át , ami hasonló feltételekkel bír.Keveset beszél, keveset netezik, inkább csak elérésre kell a telefon. Köszi a választ.
-
vizslakutya
senior tag
Nézegetem az új tarifákat.a díjcsomagommal nincs mit csinálnom,hiszen,most hoztam el 1 telefont,viszont van egy tavaly decemberben kötött 12 hó hűséges Aranytárskártyás Net and Roll 2 gigás mobilnetem.Közben kiderült,hogy sok nekem a 2 giga,lemennék olcsóbba,mondjuk egy 1 gigásba. De nem találom sehol ezt a csomagot,akkor lehet,hogy ennek nem emelkedik a tarifája?
-
vizslakutya
senior tag
Nem tudja valaki,hogy Boszniában miért nem tudok egy szolgáltatóhoz sem csatlakozni?? Kiválasztom,regisztrál,kijön a bekékült térerő jel, de amikor hívok kiírja, hogy nincs elérhető hálózat?? SIM kivétel-berakás ,újraindítás megvolt alapból.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Teko001 #47144 üzenetére
Hat szolgáltatót ajánl fel, automatán a Bih-mobtelre áll rá, de természetesen manuálisan is mindet kipróbáltam, de sajna semmi.Az még elmegy, hogy nem tudok hívni, de nem vagyok hívható sem és az SMS sem jön meg. Érdekes , a tarifa sms az megjött ( horror árakkal ) :-(
-
vizslakutya
senior tag
Mozaik XS csomagom van amit ,márciusban vállaltam fel 2 évre.
Válthatok Next S re illetve ha igen,akkor megy a Viber ebben a csomagban?
Köszi.(Közben megtaláltam a kisbetűsök között,hogy nem használható a Viber,így tárgytalan a váltás)
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz lord.lakli #47948 üzenetére
Márciusban nem váltottam,csak megint elköteleztem magam,régebben is Mozaik XS volt a csomagom,így nekem megy a viberezés.
-
vizslakutya
senior tag
válasz tzsolesz #51099 üzenetére
Nekem szintén alap biztosításra a decemberben vízbe esett Skatet csont nélkül becserélték egy Alcatelre.
A lényeg előtte bejelented a biztosítónak,ott elmondod mi történt,ha okés a történet,akkor ad rögtön egy kárszámot és ballaghatsz a T-be.A szervizes megnézte az indikátor pontot (lehet,hogy nem így hívják ).az rózsaszín volt,elővette az árjegyzéket és már választhattam is.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53299 üzenetére
Ha csak beviszed szinte biztos,először a megadott számon a biztosítót hívd fel,ő fog adni neked egy kárszámot és utána mehetsz a cserére.
Ha az akku mögötti indikátor papír elszíneződött,akkor a szervizesnek már csak az a dolga,hogy segítsen kiválasztani a másik telefont.
Sok sikert.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53306 üzenetére
Az nem biztos, van egy lista,lehet,hogy még több is lesz az összeg,mint amennyiért vetted.
( itt a topicban volt már téma,keresőzd le)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
Azt hiszem 4 vagy 5 ezer forint. Ezt be kell ott fizetned,mást nem,így lehet,hogy kapsz egy jóval értékesebb telefont (vagy nem).
Én jól jártam,mert a Skate ázott meg és egy Alcatel One Touch lett helyette.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Nekem bejönne az Alcatel Idol 3 részletre,de még 14 napom van a cserelehetőségig !
-
vizslakutya
senior tag
Nekem is van már Díjnet,csak az bonyolult,hogy megnézd a részletes-hiteles számládat,előtte fel kell telepítened valami E-szignó nevű programot.
-
vizslakutya
senior tag
válasz ANDROID??? #69975 üzenetére
Nekem a számla és a garanciajegy az átvételi nappal megegyező. 2016.01.13.
-
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Mozaik Xs (ami elméletileg már megszűnt) csomagom van ,március közepén lejár a két év,tennem kell valamit vagy megy tovább minden ugyanúgy hűség nélkül vagy automatikusan átraknak másik csomagba?
Köszi a segítséget.
(hűségezni már nem szeretnék többet)(jelen pillanatban nem megy a telekom.hu,technikai problémák miatt )
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Esetleg erre 71068 valaki?
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Van egy lejárt hűségű Mozaik Xs csomagom + otthoni családi csomag+net+telefon.
Kacérkodom a Magentával,ha jól értelmezem egy aranytárskártyás Net S mobilt be tudok vinni bele.
A meglevő Mozaikom átválható társkártyára az otthoni előfizetés mellé?
Ha igen ,akkor nyilván megszűnik a régi csomagom,a meglevő számom mehet tovább vagy újat kapok?
(nem szeretném elveszíteni a jól bevált Westeles! számom)
-
vizslakutya
senior tag
válasz ANDROID??? #71420 üzenetére
Köszi,erre gondoltam.
Így már nem annyira vonzó.
(érdekes,ha átmegyek másik szolgáltatóhoz viszem a régi számom,ha Telekomon belül váltok elvesztem )>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz Teko001 #71422 üzenetére
Köszi,közben kaptam tippet privátban,visszaolvastam,az menne,csak elvesztem a szintjeimet.Megvárom ,hogy meghosszabbítják e az akciót,mert jelenleg csak e hó végéig él az ajánlat,a 30 nap pedig már nem fér bele.
(mondjuk a szintekért nem nagy kár,úgysem tudom mire használni,az arany meg megmaradna az otthoni előfizum miatt)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz anadroid #71424 üzenetére
Az oké,csak ugyanannyi pénzért jóval többet kapnák a Next S el.
Végső soron csak és kizárólag az bosszant,hogy a régi számom mindenképpen elvesztem,ez pedig szerintem egy Westel óta itt levő ügyféllel szemben enyhe kib@szás.
(vagy választok alap Next S tarifát 6500 froncsiért! vagy átmegyek számostól a "vörösökhöz" és havi 4000 ért kapok 1 gigát+100 percet bármelyik hálózatba)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #71432 üzenetére
Ez 1 biztató hír,addig nem is ugrálok,majd meglátjuk mit hoz Május elseje !
(még az is lehet ,hogy veszünk a Lajtán túl egy feltöltőset és jobban járunk? )
valószínű,hogy ez a tarifa is változni fog>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Nálam van otthoni Telekom,ha jól értelmezem én automatikusan jogosult leszek használni a Wififont,de ha külföldre megyek,akkor már nem? (mozaik xs)
De a külföldi ,ha erre jár,akkor használhatja az én megosztásom?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz 313313 #71847 üzenetére
Nem a szmogtól félek,csak az a gyanúm,hogy megint az lesz,hogy a Telekom-ban ,másodrangú ügyfél leszek,pont úgy,mint a tarifa = szolgáltatások megállapításánál,örüljek,hogy van ilyen,de külföldön már ne használjam csak felárért,nem tudjuk a külföldről jövő milyen feltételekkel használhatja,de szerintem semmilyen megkötés nem lesz(van) nekik,de ha ez neked jó,akkor tapsolj két kézzel
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #71976 üzenetére
" egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft. "
A honlap szerint nincs ilyen variáció,csak ezt látom.
HUAWEI P8 LITE + OKOSÓRA
0 Ft
új előfizetés esetén, 2 év hűségidővel,
Next M Aranytárskártyával
egy összegben.
Pedig Next S ATK-val jó lett volna annyi pénzért.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
Lejárt a Mozaik Xs csomagom,mivel a Magenta nem jött be,átmeneti időre le szeretnék váltani Move Xs + Net+L kombinációra.
Megoldható a lefele váltás illetve kapcsolható hozzá a Net + L ?
-
vizslakutya
senior tag
válasz vizslakutya #72075 üzenetére
Közben sikerült leváltani.Még a honlap is elég szépen,gyorsan működött.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72131 üzenetére
Szegeden a múlt héten azt mondta a madár, hogy ez nem járható út, külön figyelik az ilyen próbálkozásokat. Nekem azért nem jött be, mert a meglevőből nem enged át nextbe csak ugy, ha új előfizetőként elvesztem a meglevő számomat. Ha marad a szám, akkor nuku ötven rugós kedvezmény. Ez van.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72133 üzenetére
Nem ,én Mozaik Xs-ből mentem volna Magentás Next S-be,de ha meg akarom tartani a jelenlegi számomat,akkor nincs 50000 forintos kedvezmény,így arra gondoltam én is,hogy lemegyek Dominóba és 1 hónap múlva visszajövök.Na erre mondta ez a jóember,hogy ez nem megy,mert valami szoftver figyeli a táncolásomat.Így lementem Move Xs be +Netplusz L adatcsomag hozzá.(nekem a net jobban kell,mint a beszélgetés)
A vége meg valószínű egy Vodás Max L lesz,SZÁMMEGTARTÁSSAL>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz Mr. Teddy #72222 üzenetére
Gratula a váltáshoz.
Az meg már csak az ÉN egyéni véleményem,hogy elég szégyen ez a Telekomra nézve,hogy a több éves (évtizedes !! ) hűséges előfizetők ilyen "bujkálásokra " vannak kényszerítve,ha szeretnék ugyanazt a kedvezményt igénybe venni,mint az "új" belépők !!
Remélem olvassa tőlük "valaki" és annak üzenem,hogy
tehetnek egy szívességet!>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs