Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy szó: kartellezés... és ehhez még csak nem is kell összebeszélni... így megfoghatatlanok...
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tudom!
-
1995M
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nemhogy a versenyzés, lassan már a szolgáltatás is olyan... pl. miért volt olyan béna az eSIM bevezetés? 5G? Miért nincs RCS? Ügyfélszolgálat? Partner üzlet bohóckodás stb.
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze, olcsó húsnak híg a leve. A sz@rt adják olcsón. Nekem vannak elveim, akármennyire is olcsó, elvből nem támogatom a haverokat. Nyilván nem kell egyetérteni velem.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Komám!! NINCS verseny! Anno a DIGI elindított valamit: ki is csinálták.
A Telekom a legrégibb és legjobban bejáratott "brand" és mivel Németország ott áll mögöttük szórakozni sem mernek vele. Ami fontos van vezetékes "lába" is.
A Yettel van a legnehezebb helyzetben mert nincs vezetékes lába, csak Mobil.Az "one"-nak is van vezetékes lába (anno a UPC-t vette meg a Voda majd őket a One)
Náluk még mindig katyvasz van (4ig, upc, digi, voda, antenna hungária) hogy ebből mikor lesz homogén, minőségi egység az kérdéses.
Plusz a Voda háló sose volt a legjobb, sőt a UPC-s vezetékes rész sem acélos DE a megvásárolt DIGI vezetékes részében lehet bízni.
A Netfone nevű "virtuális" operátor is a Vodafone hálózatát használja.
(Volt anno Telekomos ajánlatuk de ahogy láttam "kikopott")Megjegyzem kb. ezt nyújtja a netfone is.
-
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én pont fordított helyzetben vagyok.
Telekom otthoni szolgáltatásaim (optikaiNET+vezetékes telefon), mellé szeretnék számhordozással idehozni a ONE-tól egy feltöltős mobilszámot. Első körben úgy gondoltam milyen szipi-szupi lesz a korlátlan beszéd+mobilnet és egy multiSIM!
A hordozást elindult, megkaptam róla az SMS-t is hogy a ONE visszaigazolta az adataimat, minden oké.
De aztán meggondoltam magam, mert túlzónak tartottam a csomagokat, rájöttem nem használok én el annyi mobilnetet, és nem is telefonálok annyit, lehet túlzás lenne...
Ezért a Telekomnál, chat-en visszamondtam az egészet még mielőtt postára adták volna. A megrendelés után kb 12 óra múlva mondtam vissza.
Készülékvásárlás nem volt.
Ennek már több mint egy hónapja, de a Telekom fiókomba belépve, még mindig nem tudom megnézni a kisebb tarifacsomagok Magenta1-es árait, mert ha az otthoni címemet kiválasztom akkor azt írja a rendszer, hogy "számhordozás folyamatban van" válasszak más lehetőséget.
Azóta már egy új Otthoni számla is jött (optikaiNET+vez.telefon), ami kb 500Ft-al olcsóbb volt mint szokott.Mikor fog végre törlődni, és a webshop szerint is meghiúsulni a hordozás?
Jó lenne valamilyen kisebb hangcsomag, közepes mennyiségű nettel és multiSIM-el.
Üzletbe nem akarok elmenni, mert ott a multiSIM-re nem havi 990Ft-ot számolt az ügyintéző, hanem sokkal többet.
Azt mondta a webshop téves árat mutat. Ezután rendeltem meg a neten az ominózus előfizut+multiSIM-et 990Ft-ért. -
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mitol lenne durva? Mindig is igy volt, h lehetoleg ejjel hivtuk, mert akkor mas aludt
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen. Ma 16 óráig kérhetted volna a visszavonást a Yettelnél.
"A számhordozás kezdeményezője a számhordozási igényét az átvevő szolgáltatónál a számátadási időablakot megelőző második munkanapon 16 óráig visszavonhatja, ez esetben az átvevő szolgáltató az igény törléséről az átadó szolgáltatót 20 óráig értesíti, valamint a KRA-ba bejelentett hordozást törli."
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Es telefonaltal mar?
Regebben 24/7-ben voltak, most nem tudom. Elobb azt, ahova viszed, utana, ahonnan, meg -akar kozben- egy gyors adategyeztetes, h lekeruljon a nevedrol (ha hagy, mert nem tudja, h hordozodna). -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Érdekes kérdés. Szerintem nem, DE x idő eltelte (talán 1 hónap?) biztos újra lehet hordozni, akárhová így vissza is.
Amúgy minél hamarabb jelzed annál hamarabb kiderül megszakítható e.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Passz, de első körben a Yettelnél próbálkoznék valami elállás félével, illetve ha Domino-s a Telekom SIM, akkor gyorsan egy adategyeztetéssel átrakhatod egy családtag nevére, akkor meghiúsul a hordozás, aztán majd visszaveszed sajátra. De ezek csak tippek...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hivd fel oket mielobb, es talan meg idoben vagy.
Mikorra igertek? -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egyszerre van benne mindkettő? Lehet csak az egyik slotra adja be, a másikra meg nem 🤔
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha van Wi-Fi hívásod, akkor van VoLTE-d is. Utóbbi nélkül az első nem működik.
-
Tomikaa.
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor próbáld azt, hogy letöltöd ezt az appot, jobb alsó sarokban 3 pont, Service menu, Phone info és akkor elvileg ki kell adnia azt, amit a *#*#4636#*#* kóddal (fent választható ki a SIM kártya). Ha így se működik, írd meg a telefon típusát.
-
Tomikaa.
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Van egy Xiaomi telefonunk, ahol szintén nem ajánlotta fel a 2G-t, de nagyrészt úgy használjuk. Úgy tudtam azt beállítani 2G-re, hogy a tárcsázóba beírtam, hogy *#*#4636#*#* kiválasztottam a megfelelő SIM kártyát és a preferált hálózattípusnál a GSM only-t. Nem tudom, hogy Realme-n ez működik-e, de egy próbát megér.
A VoLTE-vel kapcsolatban meg annyit tudok javasolni, hogy próbáld ki, fent marad-e 4G-n hívás közben (akár bekapcsolt mobilnettel a fenti ikont nézve, akár Netmonitor vagy hasonló appal). Lehet, hogy működik a VoLTE, csak valamiért nincs kapcsolója.
-
dzf007
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Díjmentes smsbe küld el a +4GHANG szót a 1414-re !
-
nfsu17
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért nem lehet kiválasztani hogy csak 2G?
Mert nem tudja a telód (sw-e)?
Poco F5

-
dzf007
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Telekomnál is van VoLte csak nem jelzi ki!
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Yetteles mind a két sim kártyám és nincs a Samsungomban már only opció, csak olyan, ahol az 5G, 4G vagy 3G közül valamelyik elsődleges.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
Talán azért, mert 3 hónap múlva a Telekomnál lelövik. De ez csak egy tipp.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
A DIGI-vel indult a verseny, aztán kicsinálták őket és azóta semmi.
-
Tompika777
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nagyjából mindegyik azonos árszinten drága, minimális eltérések vannak csak, amiből egyértelműen látszik, hogy valós verseny az nincs, inkább kartelezés szagú az egész....
-
1995M
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Haldoklik a web desktopon, monitoron ilyen böszme mobilos design mindenhol hatalmas betűkkel és focipályányi üres területekkel, információ sűrűség kidobva az ablakon, görgess sokat. Olyan mint egy gyengénlátóknak szánt kisegítő felület.
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehetséges, de én nem vagyok ehhez hozzászokva. Gymbeam és a shopbuilder csak akik gyorsan kihoznak mindent.
-
OldMike
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi. Tudnád linkelni ezt az oldalt, mert nekem nem sikerült ilyet találnom?
-
kbela365
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekik ez 0 kiadás, de rengeteg plusz bevétel
- erre kérdeztem rá korábban. Már nem emlékszem ki írta. Ezt a kijelentést én úgy értem hogy a szolgáltatónak a mondat írója szerint nincs semmilyen többlet kiadása ha az ügyfél 1 helyett 2 GB-ot forgalmaz. -
kbela365
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért nulla kiadás ha több szolgáltatást kap a felhasználó? Hogy jött ki a nulla?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért lenne áremelés? Addig használható, amíg el nem fogy az adat. Ha időkorlátos lenne, akkor lenne áremelés.
Az egységára viszont csökkent: 1550 Ft/GB-ról 1000 Ft/GB-ra. -
bp15
kezdő
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem fekete-fehér: aki 1 évben 2x vett 1GB -os maratont annak az új 2GB-os csomag árcsökkenés.
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Viszont aki kevés adatot használ ritkábban fogja venni.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Csak hálózaton belül korlátlan, szóval ha One hálózat, akkor még mindig inkább Netfone.
Szerk.: most látom már más is írta
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Legalább tedd OFF-ba, ha már nem a Telekom-topik témájába való posztot szülsz...
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
"Még a 4ezerftos csomagban is korlátlan beszéd van" hálózaton belül csak.
A Yetteles Auchan flotta minden tekintetben jobb ajánlat. -
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ahogy átteszik az ÁSZF-ben a lezárt tarifák közé, onnantól kezdve nem lehet rá váltani.
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha a szolgáltató lezárt egy díjcsomagot, akkor arra már nem szerződhetsz.
Tehát az ÁSZF-et kell mindig megnézni, ha az aktuálisban szerepel, mint értékesítés alatt álló díjcsomag, akkor szerződhetsz rá, ha nem, akkor meg nem. -
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most 4242 Ft-ért hozza a Mobil S + Net S-t (5GB) Magentában.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem vártam sokat, de ezek a csomagok még ezt is alulmúlták
. Visszanyúltak az inflációkövető emelés előtti időkhöz, mikor is egyszerűen az új csomagok bevezetésével emelték az árakat.Ennek fényében a sajtóközleményük nettó hazugság, idézem:
Éppen ezért, a vállalatnál 2025. április 11-től megújult mobil-portfólió érhető el, melyet ügyfeleik visszajelzései mentén alakítottak ki. Az új csomagok az eddigieknél nagyobb rugalmasságot biztosítanak, egyes elemei pedig az egyéni ügyféligényeknek megfelelően kombinálhatók.
Hol van ebben a nagyobb rugalmasság? Azt meg kizártnak tartom, hogy az ügyfelek az 5 és 30GB között nem szeretnének netcsomagokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
A felsőt kb 2 hete kötöttük anyának 15Gb nettel
Az alsó meg most az új dijcsomag 5Gb nettel
Mindkettő magenta 1-benDe legalább a 3.7%-ot elengedték
BohócokMeddig lehet váltani az előző díjcsomagokra?
-
tuto558
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az 5 GB csomag amúgy hasznos lenne, pl nekem az minden igényemet kielégíti, mert otthon is és munkahelyen is wifi-hez kapcsolódik a telefonom, nincs szükségem többre. Ami nettó lehúzás, hogy emellé legalább Mobil M hang opciót kell választanom, amit egyáltalán nem használok ki, alig beszélek telefonon... Mobil S tökéletesen elég lenne, de amellé meg minimum 15 GB netet kell választani, amit szintén nem használok ki. Ha a rugalmasság jegyében engednék a Mobil S -t az 5 GB nettel, az lenne a pozitívum nekem.
-
PedroPascal
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Korlátlant hogy fogják sokszorozni? Lesz országos igazi 5G hirtelen?

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát igen, ez így még messze van a 10%-tól, igazából a fele sincs, pedig ha jól rémlik, annyi volt az elvárás.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az inflációkövető díjemelést hűségidő alatt rendelet engedi meg, kb 2022-től. Így, de, a kormányunk akarja.
-
vence
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyilván igazad van több dologban is ...
de ez nem feltétlen jelenti még azt, hogy másoknak nem lehet más dolgokban igaza!Az egyik kőkemény cáfolhatatlan és publikus adatokkal alátámasztható tény, hogy akármilyen plusz-terhektől függetlenül,
a Telekom-nak pl. évek óta (extra) rekordnyeresége keletkezett/keletkezik.Az pedig a mostani hírben is tényként szerepel és több internetes fórumból is kiderül, hogy sokkal drágább a telefon/internet nálunk,
mint a környező országokban ...
De nyugodtan idevehetünk, sok jóval magasabb bérszínvonalú
( >>> a telkóknál is komoly költségtényező !!) országot is. -
Újpest
csendes újonc
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem kell előfizetés, nem kell kötöttség!!!
-
csaszi75
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát elég gyenge a cikk.. hadovál a semmiről.
-
PedroPascal
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Erről nem hallottam. Galaxy S25-el használom, gondolom ennek tudni kéne mindent is. Az érdekes számomra ha Yettel is NSA hálózatot használ akkor a Telekom miért nem nyitja ki így a csapot a sávszélen.
-
tuto558
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Remélem épp a 2-vel ezelőtti hozzászólásomban írt problémámra keresnek megoldást.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja igen, új csomagok is biztos lesznek idén

-
donjohnson
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
próbáld ki, de ne most szilveszterkor, mert most meg azért lesz lassú ott (vagy ne este).

-
donjohnson
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a realme gt neo 2-őt?
az a telefon sose lesz gyors letöltésben, amikor egymás elől veszi el az erőforrást a 2 sim kártya (használt frekvenciák). -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sajnos az, hogy ki, hol, mennyit mér az egy szubjektív dolog, ami amúgy is millió dologtól függ az adott pillanatban.
-
csaszi75
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De akkor nem 5G képes a telefonod és a SIM-ed sem? Hanem csak 4G?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jogos👍
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Eddig nem ezek voltak a net csomagok nevei. Akkor tényleg újítanak valamit a csomagokon.
Vajon ha múlt héten váltottam csomagot 2 év hűséggel, válthatok az új fajta csomagokra ha azok szimpatikusabbak?
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Alig bírom ki délig

"2024. szeptember 24-én 20 órától várhatóan 25-én 12 óráig " -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Emlékeim szerint, az utóbbi pár évben mindig szeptemberben jöttek ki az új havidíjas tarifacsomagok (dominosként írom, csak követem a dolgokat).
-
adika4444
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Vodafone XXL jól hangzik, de durván hátrébb van sorolva QoS-sal, ez ronthat a használati élményen. Mindenképp tesztelni kell, hogy működik a tervezett felhasználási helyen, mert itt a fórumon van, aki otthoni netként elégedetten használja, meg az ellentéte is.
A Yettel-nek pedig nincs vezetékes lába, ellentétben a Telekom-mal és a 4iG-vel (lassan One), ezért vannak rajta az OtthonNet-en és az N78-as 5G-n illetve a villámgyors 4G-n.
Az OtthonNet helyhezkötött szolgáltatás, valami 5--10 napig lehet hordozni ingyen (de aktiválni kell), utána van neki egy néhány ezer forintos ára, szóval csinálható belőle hordozható net, de az amúgy is változatos havidíjra szerintem egy 6--10 ezer forint rájön, így nem túl jó deal, ráadásul roaming sincs benne.Ha jó árat szeretnél, irány a flottás topik, de ott az előfizetés a lényeg, nincs igazán kedvezményes készülék, elvégre alacsonyabb a havidíj. Korlátlan Yettel adatkártya 6--7 ezer forint körül van, 6. éve teljesen pozitív a tapasztalatom vele, van több ismerősöm, akiknek otthoni net és teljesen jó.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
a korlátlan net legolcsóbban magenta 1-ben is 10k fölött jön ki
Akkor már olcsóbb a Dominó mellé megvehető, 9900Ft/30nap, és nem kell hozzá Magenta se, elég egy szimpla Domino SIM. -
seger
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pont így vagyok én is. Lejárt a hűségem lassan 2 éve. Olyan magas lett volna az előfizu, hogy nem írtam alá 2 évet.
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is emlékszem mikor vettem itt mobilt utoljára, pedig korábban mindig Telekomtól szereztem be. Én most egész jól érzem magam publikus csomagban de mindig jöhet jobb (nekem való) 👍😊
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ráadásul ott van a vodafone korlátlan nete 5700ftért, a telekomnak hol van ilyen? De a yettelnek is van korlátlan otthoni nete 6700ért, ami gondolom hordozható
Most túl egyszerű lennék, ha azt mondanám, hogy akkor azok közül kell választani? Telekomnak meg ott a Domino, ami nincs a többinél, teljesen rugalmas opciói vannak én évek óta elvagyok vele. Szerencsére a mobilszolgáltatásnál nincs az, mint otthoni netnél, hogy nem választhatod csak azt, ami fizikailag elérhető. Nem köt semmi egyik mobilszolgáltatóhoz sem, nyilván ha a user saját magát odaköti, az más helyzet.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Inkább olcsóbbat
Aham...amúgy ez valami hétfői poen lett volna? Mert komolyan nehéz venni ilyesmit! Minden szolgáltatás ára emlekedik ezerrel, részben a kormány kivetett különadói miatt, de reméled, hogy olcsóbb csomagokkal jön ki egy szolgáltató?
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jobb publikus csomagokat vársz a felhasználói szokásaidhoz?
-
zoli62
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Folyószámla szintű vezetékes E-pack kedvezményként volt feltüntetve.
-
Dika22
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi szépen
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, akkor ehhez a fő előfizetés mellé kell egy MultiSIM, ami az órába megy, ez megrendelhető akár online is Telekom fiókba belépve. Az eszközök képességeinek megfelelően kiválasztható, hogy az egyes SIM-ek fizikai vagy eSIM formájában testesüljenek meg, de ha jól értem itt az eSIM lesz a nyerő mindkét esetben.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tele a topik válaszokkal erre, az utolsót mutatom:
Ilyenre nincs lehetőség, mert amikor az eSIM működésbe lép, akkor a fizikai SIM inaktívvá válik. [link]
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, azt néztem, de nekem már régóta Telekomos vagyok, azt egyelőre nem akarom otthagyni.
Mikor a DIGI átment a vodához, használtam egy ideig, de a végén visszaadtuk a kártyákat.
Ha kell bekapcsolom a kraft 90Gb-ot. -
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha nem lassítják be 1-3 Mbps-ra és alapból nem 10-20 Mbps-ot tud, akkor biztosan. A voda hálózata viszont nagy átlagban nem a sebességéről és a kihasználatlanságáról híres.
-
jociolaszi
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
mobil l bocsi
-
sztivo
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, meg most már csak olyan hang opció van, hogy Telekom korlátlan vagy belföldön korlátlan. Eddig volt Telekom korlátlan + 30 perc is, ami nekem elég volt (tudom, lehet 1 vagyok a sok közül).
Irtó drága már itthon a telefon, Romániában 11 Euró a havidíj korlátlan belföld, 300 perc nemzetközi és 8 GB mobilnet 5G-n (itt csak a prémium csomagokban kapsz 5G-t [lol]). -
jociolaszi
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
a 4giga és a mobil m magentában 8600 volt most 5Giga mobil m 8400FT olcsóbb lett!!
a yetnél ez 11900 ezért hozok át mindent! -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem biztos, hogy sokakat váltásra ingerelnek az új díjcsomagok...
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
De most ez valami ujdonság, hogy nem lehet hűséget kötni, csak díjcsomagmegújítással drágábbra? Vagy eddig is így volt csak én nem vettem, észre?
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szóval, akkor ezentúl úgy lesz, hogy tavasszal jön az infláció miatti emelés, majd utána az új csomgok - 2025. - miatti emelés... javasolnék őszre is valami áremelést, ne csak az első félévben legyen...
Oké, hogy emelkedtek a működési költségeik, de ennyire látványos, hogy nincs már a régi Digi....
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez is új. 1990 Ft / 30 nap (megújuló)
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Viszont mostmár van korlátlan nethez Netflix is, nem csak HBO GO.
Van Mobil L + korlátlan Net csomagunk, eddig okosSIM-eket kértem hozzá.
Múlthónapban az egyiket átváltottam HBO GO-ra, most szerintem át fogok váltani egy másikat meg a Netflix-re.
Így is elég jó, mert az új árakkal 20-ra jön ki egy ilyen díjcsomag, így Magentában meg 3 egyforma előfizuval 11-12 közt van darabja. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
És már a domino day is elmarad? Ilyenkor szerintem már rég meg szokott jelenni az alkalmazásban.
-
yogibear
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Már írtam anno: VOIP... pl Voipbusterpro átszámolva kb 7 forint per perc... csak net kell alá... Domino esetén pl maraton 5Gb/4ezer (jelenleg még)...
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A fenti hsz is megerősíti... nem szolgáltató függő, globálnak tűnik a probléma.
(voda net pár perc kimaradást követően stabil)
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Böngészésre elég. Ha 4K HDR videókat szeretnél streamelni kevés.
-
Nikaré
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Esélyes, hogy igen.
Vodafone is emel 15% -ot, úgy emlékszem jövő marciustól -
victorhun7
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát igen yetteles flotta 5k korlátlan net
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
De gondolom az n28 vagy mi...
4G-n ott mennyit mértél? -
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát valamivel le kell húzni az ügyfeleket. Amúgy egy 5G logóért havi 1600 forintot kell fizetni

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi a baj vele?
Ha nem felel meg az 5G sebessége, tessék oda költözni ahol mondjuk n78 van... 😁 -
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is ez akadt fenn
. De amúgy ahol tényleg tud számítani ott van 3.5GHzes 5G. Ott el tudom képzelni hogy a sok ember (belvárosok stb..) miatt kevés lehet a mindent is aggregálva magában foglaló 4G (B20,B1,B3,B7,B28), bár ha ez mind megvan az is elég masszív... -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na igen ez gusztustalan, nem az EU-ra kellene mutogatni és sopánkodni hogy "sajnos törvényt hoztak" hanem bejelenteni hogy a hónap elsejétől amikortól már nem ingyenes az adatforgalma ezeknek az alkalmazásoknak MINDEN csomag adatkeretét mondjuk 30%-al megnövelni (legalább de akár el lehetne menni 50%-ig is) ugyanazon ár mellett.
Persze ez már büdös volt nekik.
Nyilván mivel nincs verseny a digi kicsinálása óta (igazán előtte sem volt, nem tudott még kialakulni)
Fejőstehénnek tartják a magyarokat. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tényleg, én is kíváncsi vagyok...
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Üveggömböm szerint drágábbak lesznek kevesebb tartalommal
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszi
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De épp ezt írtam. Nekik azaz üzlet, ha szabin vagy és megnőne az igényed, akkor vegyél kiegészítőt.
Ha van előző hónapról tartalékod, akkor lehet ez elmarad, vagy kisebb mértékű lesz. Majd akkor lépnek, ha ez már húsba vágó, vagy presztízs kérdéssé válik.Amikor a voda bevezette a tutit/+ 19 forinttal/napi max, akkor sem ment mindjárt utána a többi eltelt egy kis idő mire "kapcsoltak", akartak reagálni rá.
-
csernak75
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére

Remélem azért bírod tartani a telót, el ne repüljön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Am. láthatóan ez DSS 5G, mondjuk telefonra nem hiszem hogy kevés lenne bármire ez a sebesség.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
közben megtaláltam a weboldalon és sikerült is 2 részletet fizetni megint egyszerre.

-
donmackó
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is beszélve arról hogy Szolnok határától egészen Újszászig csak a Rékasi állomásnál villan be a 2G. Nagyon szép a lefedettségi térkép, csak nem a valóságot mutatja.
-
bociusz
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Keletinél csak DSS 5G van (a lefedettségi térképen halványabb színű magenta), az ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dptrsk