- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #144198 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #144196 üzenetére
Ahogy átteszik az ÁSZF-ben a lezárt tarifák közé, onnantól kezdve nem lehet rá váltani.
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #144191 üzenetére
Ha a szolgáltató lezárt egy díjcsomagot, akkor arra már nem szerződhetsz.
Tehát az ÁSZF-et kell mindig megnézni, ha az aktuálisban szerepel, mint értékesítés alatt álló díjcsomag, akkor szerződhetsz rá, ha nem, akkor meg nem. -
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #144145 üzenetére
Most 4242 Ft-ért hozza a Mobil S + Net S-t (5GB) Magentában.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #144143 üzenetére
Nem vártam sokat, de ezek a csomagok még ezt is alulmúlták
. Visszanyúltak az inflációkövető emelés előtti időkhöz, mikor is egyszerűen az új csomagok bevezetésével emelték az árakat.
Ennek fényében a sajtóközleményük nettó hazugság, idézem:
Éppen ezért, a vállalatnál 2025. április 11-től megújult mobil-portfólió érhető el, melyet ügyfeleik visszajelzései mentén alakítottak ki. Az új csomagok az eddigieknél nagyobb rugalmasságot biztosítanak, egyes elemei pedig az egyéni ügyféligényeknek megfelelően kombinálhatók.
Hol van ebben a nagyobb rugalmasság? Azt meg kizártnak tartom, hogy az ügyfelek az 5 és 30GB között nem szeretnének netcsomagokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #144142 üzenetére
A felsőt kb 2 hete kötöttük anyának 15Gb nettel
Az alsó meg most az új dijcsomag 5Gb nettel
Mindkettő magenta 1-benDe legalább a 3.7%-ot elengedték
BohócokMeddig lehet váltani az előző díjcsomagokra?
-
tuto558
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144118 üzenetére
Az 5 GB csomag amúgy hasznos lenne, pl nekem az minden igényemet kielégíti, mert otthon is és munkahelyen is wifi-hez kapcsolódik a telefonom, nincs szükségem többre. Ami nettó lehúzás, hogy emellé legalább Mobil M hang opciót kell választanom, amit egyáltalán nem használok ki, alig beszélek telefonon... Mobil S tökéletesen elég lenne, de amellé meg minimum 15 GB netet kell választani, amit szintén nem használok ki. Ha a rugalmasság jegyében engednék a Mobil S -t az 5 GB nettel, az lenne a pozitívum nekem.
-
PedroPascal
őstag
válasz
enginev3.0 #144114 üzenetére
Korlátlant hogy fogják sokszorozni? Lesz országos igazi 5G hirtelen?
-
válasz
enginev3.0 #144112 üzenetére
Hát igen, ez így még messze van a 10%-tól, igazából a fele sincs, pedig ha jól rémlik, annyi volt az elvárás.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144054 üzenetére
Az inflációkövető díjemelést hűségidő alatt rendelet engedi meg, kb 2022-től. Így, de, a kormányunk akarja.
-
vence
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144054 üzenetére
Nyilván igazad van több dologban is ...
de ez nem feltétlen jelenti még azt, hogy másoknak nem lehet más dolgokban igaza!Az egyik kőkemény cáfolhatatlan és publikus adatokkal alátámasztható tény, hogy akármilyen plusz-terhektől függetlenül,
a Telekom-nak pl. évek óta (extra) rekordnyeresége keletkezett/keletkezik.Az pedig a mostani hírben is tényként szerepel és több internetes fórumból is kiderül, hogy sokkal drágább a telefon/internet nálunk,
mint a környező országokban ...
De nyugodtan idevehetünk, sok jóval magasabb bérszínvonalú
( >>> a telkóknál is komoly költségtényező !!) országot is. -
Újpest
csendes újonc
válasz
enginev3.0 #144014 üzenetére
Nem kell előfizetés, nem kell kötöttség!!!
-
csaszi75
senior tag
válasz
enginev3.0 #143859 üzenetére
Hát elég gyenge a cikk.. hadovál a semmiről.
-
PedroPascal
őstag
válasz
enginev3.0 #143857 üzenetére
Erről nem hallottam. Galaxy S25-el használom, gondolom ennek tudni kéne mindent is. Az érdekes számomra ha Yettel is NSA hálózatot használ akkor a Telekom miért nem nyitja ki így a csapot a sávszélen.
-
tuto558
aktív tag
válasz
enginev3.0 #143804 üzenetére
Remélem épp a 2-vel ezelőtti hozzászólásomban írt problémámra keresnek megoldást.
-
Rage47
veterán
válasz
enginev3.0 #143277 üzenetére
Ja igen, új csomagok is biztos lesznek idén
-
donjohnson
addikt
válasz
enginev3.0 #143021 üzenetére
próbáld ki, de ne most szilveszterkor, mert most meg azért lesz lassú ott (vagy ne este).
-
donjohnson
addikt
válasz
enginev3.0 #143019 üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a realme gt neo 2-őt?
az a telefon sose lesz gyors letöltésben, amikor egymás elől veszi el az erőforrást a 2 sim kártya (használt frekvenciák). -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
enginev3.0 #142612 üzenetére
Sajnos az, hogy ki, hol, mennyit mér az egy szubjektív dolog, ami amúgy is millió dologtól függ az adott pillanatban.
-
csaszi75
senior tag
válasz
enginev3.0 #142606 üzenetére
De akkor nem 5G képes a telefonod és a SIM-ed sem? Hanem csak 4G?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
enginev3.0 #142226 üzenetére
Jogos👍
-
válasz
enginev3.0 #141830 üzenetére
Eddig nem ezek voltak a net csomagok nevei. Akkor tényleg újítanak valamit a csomagokon.
Vajon ha múlt héten váltottam csomagot 2 év hűséggel, válthatok az új fajta csomagokra ha azok szimpatikusabbak?
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0 #141825 üzenetére
Alig bírom ki délig
"2024. szeptember 24-én 20 órától várhatóan 25-én 12 óráig " -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0 #141825 üzenetére
Emlékeim szerint, az utóbbi pár évben mindig szeptemberben jöttek ki az új havidíjas tarifacsomagok (dominosként írom, csak követem a dolgokat).
-
adika4444
addikt
válasz
enginev3.0 #141769 üzenetére
A Vodafone XXL jól hangzik, de durván hátrébb van sorolva QoS-sal, ez ronthat a használati élményen. Mindenképp tesztelni kell, hogy működik a tervezett felhasználási helyen, mert itt a fórumon van, aki otthoni netként elégedetten használja, meg az ellentéte is.
A Yettel-nek pedig nincs vezetékes lába, ellentétben a Telekom-mal és a 4iG-vel (lassan One), ezért vannak rajta az OtthonNet-en és az N78-as 5G-n illetve a villámgyors 4G-n.
Az OtthonNet helyhezkötött szolgáltatás, valami 5--10 napig lehet hordozni ingyen (de aktiválni kell), utána van neki egy néhány ezer forintos ára, szóval csinálható belőle hordozható net, de az amúgy is változatos havidíjra szerintem egy 6--10 ezer forint rájön, így nem túl jó deal, ráadásul roaming sincs benne.Ha jó árat szeretnél, irány a flottás topik, de ott az előfizetés a lényeg, nincs igazán kedvezményes készülék, elvégre alacsonyabb a havidíj. Korlátlan Yettel adatkártya 6--7 ezer forint körül van, 6. éve teljesen pozitív a tapasztalatom vele, van több ismerősöm, akiknek otthoni net és teljesen jó.
-
válasz
a korlátlan net legolcsóbban magenta 1-ben is 10k fölött jön ki
Akkor már olcsóbb a Dominó mellé megvehető, 9900Ft/30nap, és nem kell hozzá Magenta se, elég egy szimpla Domino SIM. -
seger
addikt
válasz
enginev3.0 #141765 üzenetére
Pont így vagyok én is. Lejárt a hűségem lassan 2 éve. Olyan magas lett volna az előfizu, hogy nem írtam alá 2 évet.
-
blueye
veterán
válasz
Nem is emlékszem mikor vettem itt mobilt utoljára, pedig korábban mindig Telekomtól szereztem be. Én most egész jól érzem magam publikus csomagban de mindig jöhet jobb (nekem való) 👍😊
-
válasz
Ráadásul ott van a vodafone korlátlan nete 5700ftért, a telekomnak hol van ilyen? De a yettelnek is van korlátlan otthoni nete 6700ért, ami gondolom hordozható
Most túl egyszerű lennék, ha azt mondanám, hogy akkor azok közül kell választani? Telekomnak meg ott a Domino, ami nincs a többinél, teljesen rugalmas opciói vannak én évek óta elvagyok vele. Szerencsére a mobilszolgáltatásnál nincs az, mint otthoni netnél, hogy nem választhatod csak azt, ami fizikailag elérhető. Nem köt semmi egyik mobilszolgáltatóhoz sem, nyilván ha a user saját magát odaköti, az más helyzet. -
válasz
Inkább olcsóbbat
Aham...amúgy ez valami hétfői poen lett volna? Mert komolyan nehéz venni ilyesmit! Minden szolgáltatás ára emlekedik ezerrel, részben a kormány kivetett különadói miatt, de reméled, hogy olcsóbb csomagokkal jön ki egy szolgáltató? -
blueye
veterán
válasz
enginev3.0 #141763 üzenetére
Jobb publikus csomagokat vársz a felhasználói szokásaidhoz?
-
zoli62
addikt
válasz
enginev3.0 #141713 üzenetére
Folyószámla szintű vezetékes E-pack kedvezményként volt feltüntetve.
-
Dika22
tag
válasz
enginev3.0 #141555 üzenetére
Köszi szépen
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #140432 üzenetére
Igen, akkor ehhez a fő előfizetés mellé kell egy MultiSIM, ami az órába megy, ez megrendelhető akár online is Telekom fiókba belépve. Az eszközök képességeinek megfelelően kiválasztható, hogy az egyes SIM-ek fizikai vagy eSIM formájában testesüljenek meg, de ha jól értem itt az eSIM lesz a nyerő mindkét esetben.
-
válasz
enginev3.0 #140422 üzenetére
Tele a topik válaszokkal erre, az utolsót mutatom:
Ilyenre nincs lehetőség, mert amikor az eSIM működésbe lép, akkor a fizikai SIM inaktívvá válik. [link]
-
Ateszpapa
addikt
válasz
enginev3.0 #140422 üzenetére
Igen.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
enginev3.0 #139567 üzenetére
Igen, azt néztem, de nekem már régóta Telekomos vagyok, azt egyelőre nem akarom otthagyni.
Mikor a DIGI átment a vodához, használtam egy ideig, de a végén visszaadtuk a kártyákat.
Ha kell bekapcsolom a kraft 90Gb-ot. -
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #139567 üzenetére
Ha nem lassítják be 1-3 Mbps-ra és alapból nem 10-20 Mbps-ot tud, akkor biztosan. A voda hálózata viszont nagy átlagban nem a sebességéről és a kihasználatlanságáról híres.
-
jociolaszi
tag
válasz
enginev3.0 #139523 üzenetére
mobil l bocsi
-
sztivo
őstag
válasz
enginev3.0 #139480 üzenetére
Ja, meg most már csak olyan hang opció van, hogy Telekom korlátlan vagy belföldön korlátlan. Eddig volt Telekom korlátlan + 30 perc is, ami nekem elég volt (tudom, lehet 1 vagyok a sok közül).
Irtó drága már itthon a telefon, Romániában 11 Euró a havidíj korlátlan belföld, 300 perc nemzetközi és 8 GB mobilnet 5G-n (itt csak a prémium csomagokban kapsz 5G-t [lol]). -
jociolaszi
tag
válasz
a 4giga és a mobil m magentában 8600 volt most 5Giga mobil m 8400FT olcsóbb lett!!
a yetnél ez 11900 ezért hozok át mindent! -
válasz
Nem biztos, hogy sokakat váltásra ingerelnek az új díjcsomagok...
-
válasz
enginev3.0 #139504 üzenetére
De most ez valami ujdonság, hogy nem lehet hűséget kötni, csak díjcsomagmegújítással drágábbra? Vagy eddig is így volt csak én nem vettem, észre?
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0 #139504 üzenetére
Szóval, akkor ezentúl úgy lesz, hogy tavasszal jön az infláció miatti emelés, majd utána az új csomgok - 2025. - miatti emelés... javasolnék őszre is valami áremelést, ne csak az első félévben legyen...
Oké, hogy emelkedtek a működési költségeik, de ennyire látványos, hogy nincs már a régi Digi....
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Ez is új. 1990 Ft / 30 nap (megújuló)
-
válasz
Viszont mostmár van korlátlan nethez Netflix is, nem csak HBO GO.
Van Mobil L + korlátlan Net csomagunk, eddig okosSIM-eket kértem hozzá.
Múlthónapban az egyiket átváltottam HBO GO-ra, most szerintem át fogok váltani egy másikat meg a Netflix-re.
Így is elég jó, mert az új árakkal 20-ra jön ki egy ilyen díjcsomag, így Magentában meg 3 egyforma előfizuval 11-12 közt van darabja. -
válasz
És már a domino day is elmarad? Ilyenkor szerintem már rég meg szokott jelenni az alkalmazásban.
-
yogibear
addikt
válasz
enginev3.0 #138356 üzenetére
Már írtam anno: VOIP... pl Voipbusterpro átszámolva kb 7 forint per perc... csak net kell alá... Domino esetén pl maraton 5Gb/4ezer (jelenleg még)...
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0 #137874 üzenetére
A fenti hsz is megerősíti... nem szolgáltató függő, globálnak tűnik a probléma.
(voda net pár perc kimaradást követően stabil)
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #137630 üzenetére
Böngészésre elég. Ha 4K HDR videókat szeretnél streamelni kevés.
-
Nikaré
őstag
válasz
enginev3.0 #137209 üzenetére
Esélyes, hogy igen.
Vodafone is emel 15% -ot, úgy emlékszem jövő marciustól -
victorhun7
tag
válasz
enginev3.0 #135936 üzenetére
Hát igen yetteles flotta 5k korlátlan net
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enginev3.0 #135938 üzenetére
De gondolom az n28 vagy mi...
4G-n ott mennyit mértél? -
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0 #135938 üzenetére
Hát valamivel le kell húzni az ügyfeleket. Amúgy egy 5G logóért havi 1600 forintot kell fizetni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enginev3.0 #135936 üzenetére
Mi a baj vele?
Ha nem felel meg az 5G sebessége, tessék oda költözni ahol mondjuk n78 van... 😁 -
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0 #135824 üzenetére
Nekem is ez akadt fenn
. De amúgy ahol tényleg tud számítani ott van 3.5GHzes 5G. Ott el tudom képzelni hogy a sok ember (belvárosok stb..) miatt kevés lehet a mindent is aggregálva magában foglaló 4G (B20,B1,B3,B7,B28), bár ha ez mind megvan az is elég masszív...
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #135598 üzenetére
Na igen ez gusztustalan, nem az EU-ra kellene mutogatni és sopánkodni hogy "sajnos törvényt hoztak" hanem bejelenteni hogy a hónap elsejétől amikortól már nem ingyenes az adatforgalma ezeknek az alkalmazásoknak MINDEN csomag adatkeretét mondjuk 30%-al megnövelni (legalább de akár el lehetne menni 50%-ig is) ugyanazon ár mellett.
Persze ez már büdös volt nekik.
Nyilván mivel nincs verseny a digi kicsinálása óta (igazán előtte sem volt, nem tudott még kialakulni)
Fejőstehénnek tartják a magyarokat. -
válasz
enginev3.0 #135595 üzenetére
Tényleg, én is kíváncsi vagyok...
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #135595 üzenetére
Üveggömböm szerint drágábbak lesznek kevesebb tartalommal
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
enginev3.0 #133988 üzenetére
köszi
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #133400 üzenetére
De épp ezt írtam. Nekik azaz üzlet, ha szabin vagy és megnőne az igényed, akkor vegyél kiegészítőt.
Ha van előző hónapról tartalékod, akkor lehet ez elmarad, vagy kisebb mértékű lesz. Majd akkor lépnek, ha ez már húsba vágó, vagy presztízs kérdéssé válik.Amikor a voda bevezette a tutit/+ 19 forinttal/napi max, akkor sem ment mindjárt utána a többi eltelt egy kis idő mire "kapcsoltak", akartak reagálni rá.
-
csernak75
senior tag
válasz
enginev3.0 #133139 üzenetére
Remélem azért bírod tartani a telót, el ne repüljön.Szerk: Am. láthatóan ez DSS 5G, mondjuk telefonra nem hiszem hogy kevés lenne bármire ez a sebesség.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
enginev3.0 #132181 üzenetére
közben megtaláltam a weboldalon és sikerült is 2 részletet fizetni megint egyszerre.
-
donmackó
addikt
válasz
enginev3.0 #130031 üzenetére
Nem is beszélve arról hogy Szolnok határától egészen Újszászig csak a Rékasi állomásnál villan be a 2G. Nagyon szép a lefedettségi térkép, csak nem a valóságot mutatja.
-
bociusz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #128860 üzenetére
A Keletinél csak DSS 5G van (a lefedettségi térképen halványabb színű magenta), az ennyit tud.
-
ballazol
senior tag
válasz
enginev3.0 #128879 üzenetére
☁
-
MadMancs
veterán
válasz
enginev3.0 #128879 üzenetére
Mert hazudik a cella.
Lassú tetű 70mbit? Az ország nagy része a fél veséjét adna ha ilyen sebesség lenne mobilneten. 😁
Ha tényleg gyors 5G-t akarsz akkor Yettel.
Na ők nem DSS kamu 5G vel nyomják hanem N78. 800-1500mbit/s -
MadMancs
veterán
válasz
enginev3.0 #128876 üzenetére
Ennek nem sok köze van 5G hez.
Csak hazudik a cella.Aktív 5G kapcsolat esetén lenne egy
eNB xxxxx - NR rész is LTE alatt. -
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #128862 üzenetére
Pl samsungnál *#0011# kóddal.
De gondolom az aláírásban lévő telefonod van. Azon nem tudok kódokat.
Oda mondjuk program kell. Netmonster vagy cellmapper -
válasz
enginev3.0 #128863 üzenetére
Igen. Beteszel ide egy burger king reklámot, mikor éhesen is nézzük a topikot egy páran.
-
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #128860 üzenetére
Milyen frekvencia?
-
Nikaré
őstag
válasz
enginev3.0 #128856 üzenetére
Nem volt.
Jelenleg ilyen opciót nem is látok az appban. -
Landsmann
addikt
válasz
enginev3.0 #127904 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy határközeli élelmes honpolgáraink potyázni fognak.
-
Kaba
veterán
válasz
enginev3.0 #125870 üzenetére
Már nem tudsz olcsó alapcsomagra váltani.A váltás már csak a drágább csomagok esetén éri meg(amennyiben szükség lenne rá),azok olcsóbbak lettek a korábbiakhoz képest.(A 30 napos ajánlat az standard,volt már 90 napos korlátlanság is a kínálatban).
-
Kaba
veterán
válasz
enginev3.0 #122763 üzenetére
Amennyiben a meglévő mobilelőfizetők az appban díjcsomagot váltanak Május 21-27 között, akkor 90 nap korlátlan net+tel ingyen.
-
SUPREME7
őstag
válasz
enginev3.0 #122573 üzenetére
Hát akkor ezígyszar. Akkor valahogy a készülékben kell letiltani. Köszi
Mondjuk ez azért érdekes, mert gondolom minden multisimnek technikailag van külön telefonszáma, valahogy a sávszélességet is tudják kezelni adott kártyán, tehát ez se lehetne megoldhatatlan. Mindegy, Telekom...
-
Kaba
veterán
válasz
enginev3.0 #121206 üzenetére
Egy ideig biztosan nem,legkorábban az év vége felé lehet megint.
-
7Sony7
addikt
válasz
enginev3.0 #119942 üzenetére
Ennyi? Hát akkor nem kell... Köszi.
-
martonl
senior tag
válasz
enginev3.0 #119598 üzenetére
Igen, ott gondolom még a UPC koax van, biztos van több ilyen körzet is. Nálunk fizikailag csak T hálózat van, kábel és réz. Így automatikusan van Voda is. De a T drágán méri a netet, mert a Digi csak felaggatta 4 éve az optikát a villanyoszlopokra, de egy kb. 80m-es átkötés hiányzik a telepre. Viszont pár utcával odébb már van Digi, és olcsóbb a T is emiatt, meg van T Flip is.
-
Myers
senior tag
válasz
enginev3.0 #119526 üzenetére
Nem valószínű. Viszont a router admin felületén bejelentkeztem (egyébként az admin jelszót is pinkódnak nevezi megtévesztő módon), majd kérte a sim pinkódot is, és működik.
De nem teljes az öröm:
1. ha kikapcsolom a mobil routert, akkor újra bekapcsolás után megint el kell játszani ezt a bejelentkezősdit , különben megint nincs fent a szolgáltatói hálón.
2. A router ki/bekapcsolás vagy a wifi-ről föl/le lépés egy idő után őrületbe kergeti a rácsatlakozó a telefont: ötször rezegteti, majd fél perc csend, és ez ismétlődik... Ettől szabadulni csak úgy lehet, ha újraindítom a telót.Másik kérdés, hogy a másik adatkártyával miért nem kellett ezt eljátszani? Csak beraktam és ment.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #119417 üzenetére
Akkor előbb még regisztrálni kell, mert az nincs. Remélem nem kell személyes hitelesítés hozzá.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #119409 üzenetére
Semmi, ez egy hiba, amit majd javítanak.
-
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #119150 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy hiába van még az 1-2 ms az 5G rádió részén, ha mondjuk szolgáltató core hálózatából a neten a szerver felé meg van mondjuk 20 ms. Attól a rádión meg valós a kis késleltetés, de a mérés nyilván nem azt fogja mutatni.
-
törölt tag
válasz
Ez még 4Gre épülő 5G egyenlőre. A sima 4G késleltetéshez képest sokkal jobb és a sebesség is. Lesz ez még jobb is. Ugyanitt 4G 30 körüli a ping és kb 80-100 a sebesség.
-
MadMancs
veterán
válasz
1-2ms ről a teljesen 5G hálón volt szó, ez még félig 4 félig 5G háló nem?
-
válasz
Az alacsonyabb latency majd az 5G core-ral jön. Meg az UW-del.
-
viktorhu
veterán
válasz
Mondjuk a pinget nem is speedtesttel kell mérni. De ez nem is igazi 5G még, viszont mobilhoz képest nem rossz késleltetés.
-
hun005a
tag
válasz
enginev3.0 #118340 üzenetére
Nincs ott az átállítási lehetőség most kaptam meg a simet és aktiváltam de csak korlátozott
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
enginev3.0 #118125 üzenetére
És milyen címszó alatt? A vásárló dolga tájékozódni a megrendelni kívánt termékről/szolgáltatásról... És mint mindenhol, a Telekom oldalán is van figyelmeztetés, hogy hibák előfordulhatnak az oldalon.
-
bociusz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117979 üzenetére
Nem, ez még Non Standalone (NSA) 5G. A lefedettség böngészhető vele méréseken alapuló térképen. (Ami a szolgáltató honlapján van, az szoftveresen szimulált térkép.)
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #117821 üzenetére
Csak kérdés meddig tart ez az 50% kedvezmény akció a korlátlan csomagokra.
Át váltanék rá 3 számmal, aztán 1-2 hónap múlva meg vége akciónak....
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #117821 üzenetére
Mert kb olyan égés lenne mit a gomb.
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #117760 üzenetére
Új?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117760 üzenetére
Én nem vettem észre változást, de llegalább +3 városban kapcsolták be az 5G-t
az elmúlt 1 hónapban
-
válasz
enginev3.0 #117746 üzenetére
Szolgáltatás esetén ugyan úgy él
Vásárlás esetén nyilvánvaló, de ez nem olyan, amit részleteiben ne ismerhetne meg az előfizető. No de holnap meglátjuk, gondolom tesz egy próbát a kolléga.
(#117747) kakuk.tamas
Persze, hogy most van karbantartás, amikor számlát néznék...
Ugye ezt most nem komolyan írtad? Holnaptól új tarifák lépnek érvénybe, ilyenkor azért kicsit bíbelődnek szerintem a rendszeren.
-
válasz
enginev3.0 #117743 üzenetére
14 napig visszavonhatja
Ezt miből sejted így? Elég érdekes lenne, mondjuk 10 napig használná orrba-szájba és utána visszavonná. Nem kevered az eszközök nem személyesen történő vásárlásával?
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117711 üzenetére
Én nagyon sokat használom a mobilnetet, nekem a mobilom az elsődleges számítógépem. Nem is foglalkozom sokat a netfogyasztással, van tartalékban másik simen is 4 giga, csak még nem kellett átváltani, pedig megy a spotify amíg navigálok, és nem telik el úgy egy óra nálam, hogy ne neteznék valamit, meg szinkronizál is egy csomó fiókom.
Attól még az 5 gigás keretem nem fogy el, és nem fogok magasabb adatcsomagra váltani. Ha olyan szolgáltatást szeretnél, amelyik a hálózati fizikai korlátokkal nem nagyon törődve olcsón szórja az óriási adatcsomagokat, arra is van megfelelő szolgáltató Magyarországon.
Csak Téged tudlak idézni: "próbáljunk már el elszakadni a saját szokásainktól, mert én lehet nem úgy használom mint te".
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117697 üzenetére
Szerintem ezt (#117679) enginev3.0 hozzászólására akartad válaszolni.
Ott hangzott el az, hogy ami nem a Te szokásaidhoz illeszkedő csomag, annak értelme sincsen, mert csak majomkodás.
-
Renwick
őstag
válasz
enginev3.0 #117697 üzenetére
Nyilván nem vagyunk egyformák, csak a szolgáltatóipar, azon belül a telkók érthető okokból erősen a mainstream kiszolgálására vannak ráállva, illetve most már tudatosan felé is lőnek kicsit (lásd minimum 4 GB mobilnet holnaptól a Telekomnál), hiszen annál jobb üzlet nincs, hogy fizetsz egy szolgáltatásért, amit aztán nem használsz (ki).
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117679 üzenetére
Nekem nem szokott elfogyni az 5 giga, pedig elég sokat használom. Navi, böngészés, alkalmi youtube, gyakorlatilag az a típus vagyok, aki azonnal utánanéz online, ha kell valami, volt már másfél órás skype meeting is mobilnetről wifit adva a gépnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest