Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Nem tudsz új fizetési módot hozzárendelni a fiókodhoz?
-
tomy86
addikt
Én csak bankkártyás fizetést használok, úgyhogy csak egy tipp volt. Az is egy lehetőség (ha nem ajánlanak közben egy egyszerűbbet), hogy a telefonon a fiókoknál kiválasztod a korábbi gmail fiókodat, majd a fiók törlése menüpontot, ezután újra hozzáadod a telefonhoz. Így már lehet, hogy felajánlja az összes lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
"Előfizusok nem tudnak playen univerzális egyenleggel fizetni."
Köszönöm. Ehhez csak gratulálni tudok a Telekomnak. Szerencsére engem nem érint, de az egyik ismerősöm fellelkesült a lehetőségen. Akkor lehűtöm a lelkesedését. Legalábbis egyelőre, hátha később előfizetéssel is elérhető lesz. -
Zeki
nagyúr
Nekem is azt mondta a srác, hogy ennek ára annyi, amennyit adni gondolok érte. Kapott egy 500-ast, mert szépen beletette anyám telójába, és kipróbálta hogy mükszik, meg mikroszálas törlővel áttörölgette a telefont.
A mellette lévő t-mobilban meg szép nagy tömeg volt.
Szóval nem sajnáltam tőle. -
Teko001
őstag
Igen, de kapsz egy újabb modellt. Egyébként szerintem nem feltétlen ráfizetés, főleg ha biztosítást is kötsz. A havidíjadat alapból is fizetned kell, mindkét esetben. Tegyük fel Move M csomagod van. Egy független iPhone 6 16GB-os ára 247 990 Ft (ez esetben biztosításod nincs, esetleg valami másik, külső, amiért ugyanúgy fizetsz). Ha a Telekomtól bérled, akkor 1 év alatt 14 990 Ft*12hó, vagyis 179 880 Ft-ot fizetsz érte. Ebben van egy készülékbiztosítás is, ami 3990 Ft*12hó, vagyis 47 880 Ft csak a biztosítás a hívidíjból. A Telekomnál megvéve mondjuk az említett díjcsomaggal a telefon 199 990 Ft (ez esetben 2 év hűséget is aláírtál, 1 évre 239 990 Ft), illetve erre rájön a biztosítás is ha szeretnél, az említett 47 880 Ft-ban (1 évre). A kérdés az, hogy egy év után mennyiért tudnád eladni (persze a díjcsomag hűséged megmarad, így újat nem vehetsz még 9 hónapig), eltudnád-e adni 247 870 Ft-ért, hogy 0-val gyere ki (vagy azon az áron, amin megvetted), vagy eltudod-e adni ha függetlenül vetted/biztosítás nélkül 179 880ft-nál többért. Ha nem, akkor már megérte szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Szerintem meg erősen ügyintéző függő, ki mit csinál, maradjunk ennyiben...
kb 1 hónapja történt a dolog, és ha nem készítem fel a párom, bizony kérnek érte pénzt. Egyébként megyeszékhely és hivatalos T-pont volt.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
-
Soulfly842
addikt
Nem történik azért ez ilyen gyorsan,
Most történt bár héten belül a kimenő-bejövő tiltás?Akkor még csak behajtó céghez kerül. A 180-ból gondolom egy tetemesebb rész a kötbér (és ha van, akkor később esedékes törlesztőrészletek). Ha egyeztetnétek a behajtással, akkor nagy valószínűség szerint megállapodás esetén még a kötbértől eltudnak tekinteni egyszeri méltányosságból, de fizetési könnyítés (ez esetben részletfizetés esetén) az időközben lejáró számlákat és törlesztőket szigorúan határidőre rendezni kell. ez esetben a lejárt határidejű szla-kat és a tárgyhavi számlát szokták a részletfizetési megállapodásba venni. Ha erről van szó, akkor célszerű a megállapodás, s annak betartása, mert ha behajtócéghez kerül, akkor ők már sarcolják az ügyfelet mindenféle illetékkel, kezelési költséggel is pluszba a tartozáson felül.
Abban az esetben szokott végrehajtási stádiumba lépni, ha több hónapos procedúra után sem tudja a Telekommal szerződő (a tartozást megvásárló) behajtó cég behajtani a tartozást. Ez esetben a Végrehajtóval lehet megállapodást kötni részletfizetési megállapodást illetően és akkor nem indítanak inkasszót (bérből történő levonást) ill. nem kezdeményeznek jogi folyamatot egyéb úton-módon sem. A végrehajtói költségek hosszan húzódó procedúra esetén sem kis összeget foglalnak magukba.
Kevés az információ, amit leírtál - ez alapján az egyeztetés a legcélszerűbb.
(#67559) whbear
Barringot te szerintem aktiválni az online felületen csak ügyintéző segítségével, mivel a barring szolgáltatást egy háttércsoport konfigurálja be.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
a mobilszolgáltató csak a saját kezdődtetését és végződtetését rögzíti - amikor ügyfélszolgálattal történik beszélgetés -, más esetekben sosem ő teszi/teheti, hanem csak a feltételeket kell biztosítania azon szervek számára, akik a megfelelő jogosultsággal rendelkeznek, továbbá van bírói végzésük adott esetben...stb.
a szolgáltató csak bizonyos adatok tárolására kötelezett (jogszabályilag) a hívások kapcsán, ki hívott kit, mikor, mennyi ideig tartott a beszélgetés, mik a cellainformációk (a készülékek tartózkodási helye), ezeket pedig köteles kiadni, ha arra hivatott és jogosult szerv kéri.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
törölt tag
A Youtube és a Gridve más kategória, jóval kevesebben töltögetnek gigás állományokat Gdrivera/ról folyamatosan mint amennyiben egész nap a YT-n lógnak. Korábban írta itt valaki, hogy a Vimeo is megy ezzel.
Mondjuk az érdekes kérdés, ha ennyire bírja ezt a hálózat akkor miért nem korlátlan SAJÁT fizetős TVGO szolgáltatásuk adatforgalma, illetve az ezt azzá tevő opció miért 990Ft NAPONTA![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest