Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
Sziasztok!
Platina kártyásként 2 hónap múlva lejár a hűségem, a webshopon keresztül már engedi a készülékvásárlást hűség hosszabbítással, viszont alacsonyabb díjcsomagot szeretnék a mostaninál, de ezt engedi is kiválasztani. Lehetséges, hogy ez így megtehető, esetleg az új díjcsomag a tényleges hűség lejárat után aktiválódik?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Lenne egy furmányos kérdésem, lehet valaki tud rá okosat mondani. Van egy előfizetésem aminek 1 hónap múlva jár le a hűsége, viszont nagy szükségem lenne egy készülékcserére, ráadásul a kiszemelt most nagyon akciósan elhozható. Mivel alacsonyabb díjcsomagra szeretnék váltani, ezért az előrehozott vásárlás nem lehetséges. A kérdésem az lenne, ha most az új díjcsomaggal megvásárolnám a készüléket, akkor a régi előfizetésemet hűség lejárata után megszüntetve, annak a számát megtarthatom e, lecserélve az új előfizetésével kapottal, illetve a platina jogosultságom megtarthatom e? Remélem érthetően fogalmaztam meg, a kérdésem. Köszönöm
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, kacifántos kérdésem lenne. Április 10.-én jár le a hűségem, és mivel alacsonyabb díjcsomagra szeretnék váltani, ezért az előrehozott készülékvásárlás nem lehetséges addig, viszont szeretnék előrendelni Galaxy S6-ot, ami 17.-e előtt biztosan nem lesz átvehető (tehát addigra már lejár a hűségem). Szerintetek van az előrendelésre valamilyen lehetőségem?
-
L.L.
senior tag
Sziasztok! Aki használ Telekom alkalmazást megnézné be tud e lépni, mert engem egész nap nem enged, pedig weboldalon keresztül nincs hiba. Köszi
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Kb. 1 hete vásároltam a webshopon keresztül egy mobiltelefon tartozékot, pontosabban egy galaxy s6 gyári tokot. A problémám, hogy már a gyári csomagból kivéve, a védőfólia alatt is karcos volt, ez 2-3 nap, tényleg óvatos használat után, sokkal csúnyább lett, illetve a készülék "mozog" is a tokban. A kérdésem, hogy ilyen esetben van e lehetőségem visszaküldeni a terméket 14 napon belül, és ezt milyen módon tudom megtenni? -
L.L.
senior tag
Sziasztok, 3 napja, webshopon keresztül vásárolt készüléket vettem át egy T-pontba, lejárt hűségidőm hosszabbításával. A kérdésem, hogy amennyiben elállnék a vásárlástól, mi a teendőm, illetve hol tudom leadni a készüléket. Köszönöm
-
L.L.
senior tag
"Kedves Ügyfelünk!Karbantartás miatt 2017. március 23-án 20 órától egyes oldalak és funkciók korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük."
A végéről a 14 óra már el is tünt, szerintem itt még napok lesznek a használható weboldalig.[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz tjokai #82734 üzenetére
Itt az új árlista. [link]
Az alján megtalálod a táblázatot ami alapján az adott díjcsomaghoz tartozó kedvezményt ki tudod számolni, egy összegű, vagy részletfizetés esetén.(vicces árak) Viszont ne legyél biztos benne, hogy él még a 3 hónap, nekem 2 hét múlva jár le a 24 hónap, de már hetekkel ezelőtt sem engedett webshopon keresztűl hosszabbítani, és vásárolni készüléket, pedig már bőven benne voltam a 3 hónapban.[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Most akartam nézni készüléket, de lehetséges, hogy samsung mobilokat nem listáz a weboldaluk?
(#83169) Ateszpapa Igen, pont ez jutott nekem is eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi jól számolok e. Van egy, most már mobil L+4gb csomagom, és mellette egy next s társkártya, aminek hamarosan lejár a hűsége. Ezt szeretném készülékvásárlás nélkül, ugyan úgy mobil L+4gb- ra váltani, akkor annak a havidíja a kedvezményekkel 6400Ft lenne? Köszi
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Next S atk csomagot, amihez tartozik egy korlátlan böngészés, ha átváltok az új díjcsomagok egyikére, azzal bukom a korlátlan böngészés opciót is?
csako: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Készülék vásárlásnál él még EZ az 5E Ft-os tartozékvásárlási kupon? 10 napja vettem online készüléket, hosszabbítással, de nem kaptam még kupont.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Online hűséghosszabbítással vásárolt készülék, 14 napos elállásakor, a leadástól számítva kb. menyi idő múlva vásárolható új készülék?
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Pár napja aktiváltam egy dominó előfizetéshez a korlátlan böngészés opciót, a kérdésem az lenne, hogy ez mikor jár le, mikor kell újra fizetni? Köszönöm
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Az egyik előfizetésemet, ami eddig dominós volt, átváltottam előfizetésesre 19.-én, és mellé vettem egy televíziót. A rendelések menüpont alatt 3. napja "szállításra vár" szerepel, míg a szállítás időpontja február 21. Ez így normális jelenség a T-nél? Mikor számíthatok rá, hogy megkapom?
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Hívtam őket, a válasz, hogy már 3 napja elbírálták, minden rendben, és a jövő héten valószínűleg!! megkapom.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
11. napja rendelt tv-t, amit másnap elbíráltak, a mai napig nem szállították ki. Hívtam őket többször, legutóbb pár perce, és csak annyit tudnak mondani, hogy látják, még náluk van a termék, ők sem értik, de pár nap múlva biztos hív a futár. Azért vicc, hogy már virtuális asszisztenssel is lehet beszélgetni, de agy raktáron lévő terméket, 2 hét alatt sem tudnak kiszállítani.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok.
2 hónap múlva jár le a hűségem, de a webshop már most engedi a készülékváltást, hosszabbítással. A kérdésem, hogy jutok e plusz kedvezményhez a mostanihoz képest, ha kivárom a 2 hónapot? Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest