- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
A korlátlan böngészés opció él még ha veszek egy dominos kártyát akkor tudom rá aktiválni?
-
flegga92
senior tag
válasz
gianone #85868 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Sikerült adategyeztetést végig vinni, majd kiderül, hogy átkerül e a nevemre. Mondjuk közben új számmal kötöttem a Telenornál, de úgyis dual simes telefonom van. Ha meg a T kijön hasonló csomaggal úgyis megyek vissza. Lakott területen kívüli 4g nem olyan jó, legalábbis amerre én járok (Békéscsaba - Mezőtúr) de ahol nincs ott H+ van full térerővel. Emlékeim szerint nem úgy van, hogy a két szolgáltató a B20 frekvenciát közösen használja?
-
Game-over
aktív tag
Na szintet lépett a Telekom:
itt írtam, hogy beragadt a sim kártya rendelés, törölték, majd megkaptam most hétfőn, ügy lezárva.
Erre ma hív a gls futár, hogy akkor itt van a ház előtt a sim kártyával
Ennyit erről hogy törölték a rendelést -
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Számot hordoztam a telenorhoz és így a telekom fiókom is megszűnt. Ilyenkor az utolsó számlám kifizetése az hogy történik nem tudjátok? Eddig app-ban fizettem mindig az e-packet miatt.
-
Hege1234
addikt
ha rendelek telefont a telekomtól
azt tényleg csak én vehetem át ?mert az elég bonyolult lenne...
szerk:
ha anyum nevére veszem meg (mivel ő bármikor át tudja venni)
akkor utána neten keresztül is át tudom írni a nevemre?
csak telefont veszek semmi sim... -
Roaminggal kapcsolatos kérdés: olyan díjcsomagom van, ami már EU roamingos, mind adat mind beszéd tekintetében. De elvileg ha belépek a T felületére, akkor megjelennek a travel & surf csomagok, jelenleg inaktívak. Akkor ez azt jelenti, hogy a roaming csak június 15-től van ingyen a csomagomban, vagy csak hiba hogy ott megjelenik?
-
csipuka
senior tag
válasz
alexander12 #85877 üzenetére
Ja, meg asse baj ha fiu
-
válasz
dashed #85879 üzenetére
és @Beca1990
Ilyenkor, ha letelt az általuk szabott határidő, megint felhívnám, s jelezném a kötbérigényt(nem tudom jár-e, de ez általában felgyorsítja a folyamatot, ha megemlíted).
Ha ezen második bejelentés után sem történik semmi, 4(esetleg 7) nap múlva megint telefonálnék...
Sajnos a tapasztalatom az, hogy, ha nem szolgáltatást érintő hiba(nekem pl. anno Dominora váltás után nem ment az online felület), akkor bekerül valami fiókba "majd, ha lesz rá idő" címszóval, s csak noszogatásra, kötbért emlegetve kezdtek foglalkozni vele, 2 hetet vártam a semmire, érdekes módon a 3. hívásom után, 2 nap s jó lett, jött tájékoztató SMS is...
-
tomi5244
őstag
Én szerdán rendeltem egy i6S-t. Mondjuk kkv-s flottában. Nem tudom ez miben változtat a dolgon, flottakezelős srác intézi. Szóval még csak követni sem tudom a státuszt, de jó lenne ha mondjuk holnap megjönne
SIM már van.
-
k-adi
nagyúr
válasz
alexander12 #85873 üzenetére
*belföldön ÉS külföldön... 2020ig
na ilyen kéne
-
törölt tag
válasz
gianone #85870 üzenetére
Én meg még egyeztetni se tudok, azt a hibaüzenetet kapom folyton, hogy hibás számot adtam meg, hívjam az ügyfélszolgálatot. Viszont nekem kell az ingyenes hétvégi beszélgetés, és ahhoz neten kell megcsinálni. A számomat meg nem lehet rosszul megadni, hisz a 06 30 alapból ott van, csak a maradék számjegyek vannak beírva, azok is pontosan.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85869 üzenetére
Én simán egyeztettem az idei kártyákra is. Csak az egyikre jött sms, de akkor már megcsináltam a másikat is, vissza is igazolták már. Ez a lényege. Bármikor odaadhatod a kártyát másnak, szíved joga, és ő meg a nevére veheti, egy nap után is. És T-nél meg így oldják meg.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85866 üzenetére
Elég nagy butaság volna. Amit ő mond, az sokkal értelmesebb. Adategyeztetéssel a nevére veszi a Dominót, miután kivitték, lebeszéli a perceket, elhasználja az 1 GB-ot, majd hordoz. Pont kapóra jött neki a törvény és T gyakorlata. Minden gond nélkül, egy perc alatt a nevére veheti ingyen a Telekomnál. Egyébként erről pofáztunk, hogy ez milyen hülyeség, de akkor is így van.
-
Spirit
őstag
Az normális dolog, hogy egy ezeréves Domino alap díjcsomagot nem lehet átrakni neten,mert a díjcsomagváltásnál a készülékeket dobja ki?Át van irányítva a domain. Átmenetileg benyomtam a "most" funkciót, arról meg nem kapott sms-t akinek csináltam és a percdíjak sem változtak. Úgy 2 hónapja anyósomnak kb. 2 perc volt megcsinálni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
azigazimoris #85856 üzenetére
A fenébe. Szerintetek ez nyár közepére helyreáll vagy akkor lesz végképp a káosz csúcson a nyári szabadságok miatt stb,...?
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Szeretném átvinni a számomat a Telenorhoz az új csomag miatt. Az a gond, hogy faterom nevén van a számom, kb 4 éve lejárt hűséggel, ezt a nevemre szeretném venni. Legolcsóbban úgy jövök ki, ha átváltunk dominóra és utána veszem a nevemre és utána indítom a számhordozást?
-
sakrafmada
csendes újonc
válasz
azigazimoris #85856 üzenetére
jol megcsuszhattak 2 het alatt. bent meloba maj. 8-an neten rendeltem huseghosszabitassal egy i7-et, maj. 10-en mar hozta is a GLS. ugyhogy, befogom a pofamat :-O
-
DFlash
tag
Kaptam sms-t adategyeztetésről, viszont ezt már egyszer megcsinálták a Telekom partnernél elvileg, kis csaj meg azt mondja nekem, nem tudja megnézni sikeres volt-e.
-
k-adi
nagyúr
Csak SIM kártyák rendelése esetén van káosz vagy ha készüléket rendelek bolti átvétellel (oda is GLS viszi nem?) akkor is heteket kell rávárni az általános 1-2napi szállítás helyett?
-
AcCEsS
senior tag
válasz
sumsang #85843 üzenetére
Én most beszéltem velük a múlt héten rendelt Domino Fix kártyám ügyében, ami 15.-re hétfőre volt visszaigazolva átvételileg, de még mindig "Jóváhagyásra vár" státuszban van. Az ügyintéző nem tudott mit mondani, csak hogy nagyon el vannak csúszva a rendelések feldolgozásával. Kérdeztem, hogy ez akár 2-3 hét is lehet? Csak hümmögött... Azt javasolta, ha sürgős, akkor vegyek személyesen SIM kártyát, ezt a rendelést meg mondjam le!
MONNNYON LE!!!
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #85846 üzenetére
1 est
volt valami akció?
-
Mr.Csizmás
titán
GLS rendelésnél mit kell a rendelésszám elé írni?
-
sumsang
aktív tag
Online Dominó SIM kari rendelés kb hány nap alatt érkezik meg?
Múlt pénteken rendeltem, szerdára azaz tegnapra igazolták vissza, de semmi hír azóta. -
Deck
titán
Van itt aki a Telekomnál dolgozik és tudna arról infót, hogy tervezik-e a rendes korlátlan mobilnetet bevezezni? Mint, a Telenornál. Mert, ha nem akkor váltunk.
-
válasz
MittuDomain_ #85827 üzenetére
Úgy emlékszem több mint 1 hete egyeztettem 2 számot, egyikre se jött meg még, hogy rendben van. Sajnos egyszerűen csak várni kell. Mást nem nagyon tudsz tenni sajnos.
-
tsteve
senior tag
válasz
Donki Hóte #85833 üzenetére
-
válasz
azigazimoris #85797 üzenetére
Nekem is napokig tartott, míg jóváhagyásra vár volt a rendelésem státusza, aztán egyszer csak átváltott "szállítás alatt"-ba. Szerintem ki kell várni. Könnyű mondani persze, előtte én is türelmetlen voltam.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Én az online lehetőség élesítésének napján csináltam meg, és éppen ma jött meg az sms róla.
-
tsteve
senior tag
válasz
megjósolhatatlan...
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Megcsináltam a szüleim mobiljain az online adategyeztetést múlt hét végén, de még mindig nem jött semmilyen SMS, pedig az online felület ezt ígérte.
Mennyi a dolog átfutási ideje?Köszönöm!
-
tsteve
senior tag
-
delig
tag
Sziasztok!
Tudom, hogymostansá napi szinten téma a romaing, mivel a tegnap "NAGY" bejelentés sem hozott semmit, és ÁSZF-nek sincs nyoma, így kicsit kezdek elgondolkodni.
Feleségemnek és nekem is Next S ATK csomagunk van. Június elején utaznánk Franciaországba 6 napra. Eddig pár napos utak alkalmával elvoltunk a szállás wi-fi-jével, de most szükség lenne mobilnetre.
Mivel a saját csomgunknál még mindig kérdéses mi lesz, van e olyan pre-paid sim-je a Telekomnak, ami ad mondjuk 1GB netet és az külföldön is használható? Ha nincs, akkor melyik francia szolgáltatót érdemes választani? Már kicsit utána néztem, és elvileg az Orange-nek van 2 variációja is, az egyik 10€ 1 GB lenne pre-paid sim. Dual SIM-es független telefonom van, szóval mind1 mi jöhetne szóba.Köszi szépen!
-
Game-over
aktív tag
Eddig nem olvastam nagy odafigyeléssel a fórumot, de most derült ki hogy ismerősnek kéne egy telekomos kártyáját adategyeztetni, ami nem az ő nevén van.
Olvastam olyat itt, hogy elvileg online adaegyeztetésnél át lehet írni az előfizető nevét is egyúttal(megkerülve ezzel a rendes eljárást), ez él még?
-
Carline
őstag
Domino Suft csomagom van Netplusz XXL megújuló csomaggal.
A Telekom alkalmazás alapján át tudnám tenni kisebb csomagra is.
Nem úgy volt, hogy május 1-től lezárták a Netpluszt és már nem tudok váltani illetve nem tudok újra rendelni ha egyszer lemondom vagy nem tudják levenni a díjját?
Kipróbálnék más netszolgáltatást és ha az nem jönne be akkor inkább fizetném az XXL-t. -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Domonio webes adategyeztetéssel lenne gondom.
Egy Ipad-ben van benne a kártya de az ellenőrző SMS-t az elején nem akarja rá elküldeni. Elven az Ipad tud sms-t fogadni
Valakinél hasonló probléma?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- War Thunder - MMO Combat Game
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest