Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eTrade
üzenetére
Én meg csak országúton járok vele, néha főúton, de legtöbbször village to village ahol a szar kátyús utak miatt a 80 a reálisabb tempó inkább. Ezért is mertem végül megvenni az 1.4-est, mert erre a dinamikára bőven elég az akkora motor is.
A marha nagy gyengesége az előzéseknél érződik, az hogy hiába gangolok vissza, ennek kettőt kell. 4000-re kell érkeznie a fordulatnak és onnan lehet csak előzni egy átlagosat is. Azért ebben egy egyszerű 8 szelepes sokkal jobb. 4000-ről viszont hamar elfogy, nem pörög el 7500-ig ahogy egy pörgős motornak kéne, ezért is írtam hogy se füle se farka az egész motornak, 6500 körül tilt, de már 6000 után nincs erő. De szerencsére használható és megbízható, elpusztíthatatlan, mikor kell van ereje is bár kicsit taktikázni kell vele, nem fogyaszt sokat. Így panasz nem érheti.
Nekem 100-nál kerek 3000-ret pörög, ott kezd megjönni a hangja. Szerencsére gyorsabban nem kell mennem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mycso
rob210