Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
adott egy Asus z690 tuf gaming wifi d4 lap, amiben nagy megelégedéssel használtam eddig egy ram kit-et Kingston Fury Renegade 32 GB (2x16 GB) 3600MHz CL16 időzítéssel
Tökéletesen üzemelt is, de sajnos kevés volt a 32GB emiatt szükségem volt plusz memóriára, de nem nagyon találtam 64 kit-et elfogadható sebességben / árban
Na meg így volt a legolcsóbb. Vettem még egy ugyan ilyen Kit-et
Tisztában vagyok vele hogy a 4 ram modulos megoldás az sosem a legjobb párosítás
Elsőre az xmp megoldással ugyan beröccent a gép, de ezt a 3600-at CL16 on nem tudta stabilan tartani és jött a kékhalál
Most 3200 CL16al 1,35 ön teljesen jónak néz ki.
Valakinek van tapasztalata hogy mi lehet az a körülbelüli érték ami még jó lehet ?
gondolok itt 3400 c16 stb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest