Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
greyslay #52210 üzenetére
Üdv!
Mit válaszoljanak, ha az általad említett típusok kombójával konkrétan senki sem találkozott?
Mindenképp a qvl listából válassz.
Sőt, én inkább azt javasolnám, hogy a ramot a qvl lista alapján, a hozzád legközelebbi boltból vedd sk, előre meg is beszélve, hogy egy estleges inkompatibilitási hiba miatti csere esetén a lehető legkevesebb macera legyen, ne kelljen telefonálgatással, meg visszaküldéssel bajlódni egy webshoppal.
Sztem okosabban nem lehet eljárni. A többit megveheted a PCX-ből, én is szoktam onnan rendelni.- a "kérem" és "köszönöm" szavak csodákra képesek -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
greyslay #36314 üzenetére
Nézd meg a modulokat. Ha mind a két oldalán van chip, akkor sose lesz jó. A P31 egy butított chipset, a memóriakezelése is jóval gyengébb a P35-höz képest. A 4 memóriaslotot csak egyoldalas, 1GB-os memóriákkal tudod feltölteni. Neked fogadok, hogy kétoldalasak, és azért nem mennek, csak kettő együtt.
Téged a memory rubrikában pirossal írt első bekezdés érdekel: [link].
"Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDRII1 and DDRII2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table."
Kétoldalassal nem megy.
(#36315) Sziszifeca: Igen, jól látod. A 800-as memóriák tartalmaznak a kisebb frekvencián történő üzemre (667MHz, 533MHz, 400MHz, sőt, sokszor további köztes frekvenciákat) is beégetett SPD profilokat.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest