- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JeRIChO.#
csendes tag
Köszönöm biztos hogy kitet veszek
Valamint még 1 kérdés lenne ami rendkívül aggaszt. Olvastam egy oldalon hogy a dual channelhez, a kithez olyan alaplap kell ami támogatja ezt és tud rendesen működni. Ez igaz? Ha nem akkor azt jelenti hogy bármilyen alaplapom is van nyugodtan vehetek kitet, ha pedig igaz akkor honnan tudom hogy támogatja? Csak mert az alaplapos dobozon nem olvasok semmilyen ilyesmi támogatást se interneten de lehet nem találtam megfelelő oldalt hátha tudsz/tudtok segíteni
Alaplapom: ASUS M5A78L LE AM3+
Ja és még 1 dolog ami eszembe jutott! 4 gb ramom van ugye most a gépembe és láttam már gépigényen hogy egy adott játéknak 4 gb az ajánlott memória követelménye és ez nálam laggolt, akadt. Ez mitől lehet? Rendszert kéne frissíteni? vagy éppen a ram mennyisége a kevés? ezért is akartam 12gb-t mert az tuti h elég és simán futni fog a 8gb-s ram követelésű játékok laggmentesen.
Köszönöm előre a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest