Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika21
tag
Sziasztok ! Nem tudom,hogy jó helyre írok vagy sem remélem nem köveztek meg érte ha tévedtem
A lényeg a következő: Szeretném kicsit felújítani a gépem és ebben a ti segítségeteket kérem:
A gépem a következő: intel core 2 duo e4400 2 ghz memória : 1 gb ddr2 merevlemez :160 gb videókari : Geforce 6600 gt
A fejlesztésre 30 ezer forint áll rendelkezésre a cél ebből az összegből felturbózni a gépet. Most xp van a gépen de arra gondoltam kell még ram hogy elfusson a win7 az van jogtiszta, plusz jó lenne valami újabb videókártya nem fontos bika fullos kártya de valamivel legyen jobb mint a régi geforce nem igazán szoktam játszani. meg kellene mondjuk még egy másik vinyó.
Tehát memória , vinyó és videókari a lehető legjobb legolcsóbban 30 ezerből.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest