- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Üdv All!
Ha memtestet készítek hogyan tudok continuous, vagyis folyamatos tesztet csinálni a memtest86+ ban.
Egy másik az alaplapi VGA a fedélzeti memóbol csippenti le a maga 512 megáját.
Ilyen esetben a memtest hogyan tudja azt tesztelni?Superhun te itt is pörögsz?
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Van nekem egy ASUS P8P67 rev3.1 es lapom amiben van KHX 1600C9D3/2G Kingston 2*2GB ram, és most tudnék venni még 2*2gb ramot ami KHX1600C9D3B1K2/4GX.
A kérdésem az h van e értelme venni még 2*2gb-t, és ha igen akkor nem lesz e gond hogy különbözőek?Üdv Szabolcs
-
JuliusK
tag
Megpróbáltam 1.7V-ra emelni, de ugyanúgy nem indul el vele. Feszültségértéknek 1.55-től 1.75-ig írja. Az alaplapom tizedeket tud, tehát 1.7 után 1.8 jönne. Nagyobb értéket nem szeretnék adni, nehogy gond legyen...
Egyébként igaz az állítás, hogy inkább legyen 8GB 1600Mhz-en, mint 4GB 2000Mhz-en? Vagyis sebességben jobban járok 4GB plusz memóriával, mint 400Mhz-el?
Köszi!
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Most készülök memóriát vásárolni, és az újonnan vásárolt modulokat még a vásárlás napján szeretném letesztelni, mivel később már nem áll módomban elállni a terméktől hiba vagy kompatibilitási problémák esetén. Így max. 6 órám lenne 4 darab 2 GB -os DDR2-es modul letesztelésére.
Abban kérném a tanácsotokat, hogy:
Milyen progival teszteljek? (pl. Win7 tesztjével vagy inkább Memtest86-tal, esetleg egyébbel)
A teszt programon belül milyen beállításokkal és hány ciklust futtassak? (pl. Memtest-ben, légyszi részletesen írjátok le az ajánlott program beállításait)
Modulonként, vagy együtt a négy modult, esetleg mind a két (öt) felállásban futtassak tesztet?Tehát kb. 6 óra van a tesztre (+/- 30 perc).
Előre is köszi a segítséget!
-
JuliusK
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Sokáig egy 4Gb-os (2x2GB) A-DATA memóriát használtam (AX3U2000GB2G9-2G) 2000mhz-en XMP-vel egy Asus P7H55-ös lapban. Nem volt semmi gond, viszont ma vettem hozzá még 2x2GB-ot és úgy már indulásnál azt írja ki, hogy "Overcloacking failed". Ha visszaveszem 1600mhz-re, akkor stabilan indul és betölt. Ötlet?
Előre is köszönöm!
-
válasz
vanillashake #35584 üzenetére
Indíts el egy feladatkezelőt, és nézd meg, hogy az általad általánosnak tartott felhasználás mellett mennyi RAM-ot használsz fel a 4GB-ból. Ha a felhasználás során megmaradsz 3-3,5GB körül max, akkor értelemszerűen nem használnád ki, ha lenne benne még 4GB. Ha néha kifut belőle a konfig, és a lapozófile-hoz kell nyúlnia (Win alatt ezt is látod a feladatkezelő teljesítmény fülén), akkor javasolt a bővítés.
CoolMan81: hátránynak ugyan nem hátrány, de ha nem használja, akkor nem is előny. Azt a pénzt másra is elköltheti, hacsak nem befektetési céllal vásárol modulokat, mondván, most olcsó.
(Persze mondom én, akinek 12GB van a gépben, és a felét se használom.
)
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
vanillashake #35584 üzenetére
Kérdés, hogy 32 vagy 64 bit-es windows-od van? A több memória sosem hátrány.
-
vanillashake
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Az AutoCAD nem kell majd gyakran, úgyhogy szerintem maradok a 4 gb-nál - amúgy ezek szerint a plusz négyet akkor nem használnám ki, tehát észrevehető különbség nem lenne, igaz? A későbbiek folyamán is elég lesz vajon a 4 gb? -
itaroli
tag
Sziasztok!
Van egy A8 3850 -es procival és GA-A75-D3H alaplappal ellátott gépem.
2X4GB Kingmax 1600-as ramokat raktam bele, amik egy kis piszkálás után a képen látható sebességeket produkálják, és a cpu-z nem ír semmit a dual chról.A kérdésem az lenne, hogy ezek jó vagy rossz értékek?
-
jumbo71
tag
Sziasztok
Egy 775-ös alaplapba szeretnék DDR3-as 1600MHz-s ramokat venni.Jó lenne 8GB.
Ha tudnátok ajánlani,ami 15.000 környékén van,és az Asus P5P43TD PRO is tudja kezelni,hálás lennék. -
válasz
Nyuszo01 #35578 üzenetére
Ebben a tesztben 1333-1600-2133MHz-en hasonlították össze a modulok teljesítményét, és, amint látod még 1333MHz és 2133MHz között is csupán néhány FPS a növekedés. Ha visszalapozol a tesztben, akkor azt is látod, hogy a magasabb elméleti sávszél miatt a tesztprogramokban jelentősebb különbség mutatkozik, ám ebből szinte semmit sem érezni valós alkalmazások során, mivel rendszerint nem a RAM órajele jelenti a rendszer szűk keresztmetszetét.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
vanillashake #35571 üzenetére
Érdemes bővíteni mondjuk 2x4GB-ra mert nem drágák a DDR3-as memóriák most [link] (ki tudja meddig tart ez) ami meg most van benne azt meg eladod.
A windows-od gondolom 64bit-es mert az kell a 4GB memória felett. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, nekem most ilyen memoria van a kepben. 2x 4gb ez itt Most nekem 1600-on mennek. Azt szeretnem kerdezni hogy neztem tudom huzni es ha felraknam 1866-ra fesz emeles nelkul most 1.50-en mennek akkor, lenne olyan kulombseg amit eszreveszek? Vagy ez nem sok kulombseg? Asrock extreme3 gen3 alaplapom van.
-
válasz
vanillashake #35571 üzenetére
Az AutoCad miatt érdemes lehet a 8GB-ra való bővítés, de ha nem ez a fő profil, akkor elég simán a 4GB is.
-
vanillashake
csendes tag
Sziasztok!
Laptopomba szeretnék memóriát venni, viszont nem tudom, hogy mennyit lenne érdemes. Két foglalat, max. 8 gb összesen ddr3 1066-ból. Jelenleg 2 gb (1 modul) van benne.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes 8 gigáig bővíteni (gondolva a jövőre is, vagy esetleg elég a négy is?
Felhasználás leginkább netezés (gyakran sok ablak megnyitva), filmnézés, ms office esetleg AutoCad.
Köszönöm a válaszokat! -
jim_raynor70
aktív tag
Eleg kicsi eselyt latok arra, hogy talalj pont ugyanilyen RAM-ot, foleg 512-es kiszerelesben. Sok bolt mar nem is arul DDR1-es modulokat, vagy ha tartanak is keszleten, azok altalaban 1 gigasak, eleg dragan. Esetleg fontold meg azt is, hogy nem keresel azonos tipusszamut, kiveszed a mostani RAM-od a gepbol es veszel bele egy gigasat, vagy nezelodsz itt az apron, hatha szerencsed lesz.
-
Smyth
tag
Hali!
Samsung ramot akarok venni, olyat ami biztosan kompatibilis az enyémmel, hogy tudnék megbizonyosodni, hogy melyik típus számokkal komp.?
vagy milyen szempontokat kell nézni?
AZ enyém egy DDR1 512 (K4H5603838D - TCC4Köszi előre is!
Üdv,
S. -
tka
tag
Még azt elfelejtettem megkérdezni,hogy a 2x4g és a 4x2g között mi a különbség.Gyorsaságra gondoltam.Köszi a választ.
-
Nagyjából semennyivel, legalábbis attól nem, hogy dual helyett quad channel üzemmódot használsz. Szintetikus tesztekben kijön a magasabb elméleti sávszélből eredő teljesítmény-többlet, de valós alkalmazásokban kvázi zéró a különbség. Az új konfigod persze ettől függetlenül jóval gyorsabb lesz, mint a cserélni tervezett 775-ös.
-
tka
tag
Üdv Srácok!Az érdekelne,hogy láttam az új intel lapokon X79,4 csatornás ramokat is kezeli.Mennyivel lesz gyorsabb a gépem mint 2 a csatornásokkal?Váltani akarok L
775-ről,de árban nem mindegy a dolog.
-
Wolfskin
őstag
akkor nincs mit tenni. egyébként sokkal gyorsabb lett így is, a plusz 4 GB-tól csak úgy pattognak a programok (meg az x4 az x2 helyett)
ha kicserélem az 1333-ast a párom gépében lévő 800-as Geil Ultra 800-as ramokra (2x2GB), akkor van esély, hogy mennek dualban?
most +0.2V-al (=2.0V) 935MHz-n (a 233-as fsb miatt) mennek a ramok. mindkettő 2.1V-ra van hitelesítve, érdemesebb esetleg 1150-en hajtani és adni neki még egy kis feszt?
nem vagyok egy nagy ram guru, meg nem is akarom túlhajtani, a maximumot kihozni belőlük, inkább csap optimalizálnám a helyzetet.
kösz a segítséget!
-
MolZsu
csendes tag
Hali
Memóriát szeretnék bővíteni az alábbi gépbe:
Alaplap:
Modell GE PRO-M2.
Verzió 3.0X
Északi híd SiS 650 Módosítás 80
Déli híd SiS LPC Bridge Módosítás 80
Processzor Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
Processzor foglalat Socket 478 mPGA
Rendszer foglalatok 2 PCI
Memória összegzés
Maximális kapacitás 2048 MBytes
Maximális memóriamodul méret 1024 MBytes
A benne levő ram: Pmi 400DDR 512MB pc3200
3208GATA08-04B1-MD44512PQP
Segítségeteket kérem, hogy milyet vegyek, mert Pmi-t nem kapok. -
simsoner
tag
válasz
jim_raynor70 #35558 üzenetére
Köszi!
-
simsoner
tag
Üdv!
Az elixir ramokról mi a vélemény? Jók? Konkrétan erről lenne szó: Elixir 4gb, ddr3 , 1333mhz.
-
1989rigo
tag
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem uj memóriát a gépembe.
3x2gb ddr3 1600mhz kingston márka nevű.
és az a baj hogy csak 4gb ot lát belőle a gépem!
elötte ennyi volt benne. újra kéne raknom a win7-et?
Vagy mi lehet a baj?Jó helyre van rakva, a win7 64bit es!
és az össze memória biztos jó mert kipróbáltam kettesével berakni őket!
a cpu-z nevű progi kiirja hogy 6gb van benn.
Köszi előre is a segitséget! -
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Van nekem egy ASUS P8P67 rev3.1 es lapom amiben van KHX 1600C9D3/2G Kingston 2*2GB ram, és most tudnék venni még 2*2gb ramot ami KHX1600C9D3B1K2/4GX.
A kérdésem az h van e értelme venni még 2*2gb-t, és ha igen akkor nem lesz e gond hogy különbözőek?Üdv Szabolcs
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
az alaplapomba GA-MA69G-S3H (bios f8e) tettem a meglévő két Corsair xms2-6400 mellé 2 db xms2-8500-t. (sum=8GB)pillanatnyilag a modulok sávszélessége 64 bit, ami azt jelenti, hogy nem mennek dualban, ha jó tudom. 2x2 pár ram tud dualban menni, ha csak páronként egyformák? be lehet ezek úgy állítani?
nem nagyon értek a memóriához sajna, mik lennének az ideális beállítások, amik a legtöbbet kihozzák ezekből a ramokból? (most 800 helyett 938MHz-n vannak, +0,2V, ami= 2.0V feszültséggel, de a többi alap, ami az spd szerint T5 időzítésekre állt be).
A processzor Athlon II X4 640 233*15-ön (@3500MHZ) megy.a pontos típusok:
CM2X2048-6400C4DHX 2048MB, 800 MHz 4-4-4-12, 2.1V, ver 1.0
CM2X2048-8500C5D 2048MB 1066MHz, 5-5-515, 2.1V -
G.I.JOE
senior tag
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy ASUS P5ND2-SLI alaplapos gép, amiben 2 db Samsung DDR2 512MB CL4 PC2-2400 memória volt. Ezeket váltotta 2 db Kingston DDR2 2GB CL6 PC-6400 modul, és nem indul velük a gép, elakad a post screennél. Ami furcsa, hogy az egyik 512-es RAM-ot a két 2GB-os mellé rakva elindul. Valakinek van ötlete, hogyan lehetne működésre bírni a gépet úgy, hogy csak a két 2GB-os modul legyen benne?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
hitman, #35526 üzenetére
A CL9-9-9-24 egy szabványos késleltetés, alapból ezt állítják be a lapok, legtöbb esetben. A te inteles géped a kivétel.
Amikor manuálisan átállítottad, akkor valószínűleg valamelyik mellékidőzítés lazábban volt, mint automatán. Az okozta a lassulást, hogy 1333MHz-en már szinte semmi limitáció nincs az AMD Phenom II X6 esetén, melyet a memória okozna, gyorsítani alig tudsz rajta, mind sebességnövelés, mind időzítés csökkentés terén.
A lényeg, hogy ahogy magának beállítja, teljesen jól van a RAM, ha a manuális állításra lassul, akkor az automata, optimális beállítást javaslom.
HGyu
-
válasz
kekkec #35525 üzenetére
Jó eséllyel menni fog. Az, hogy nem tesztelték le a lapot minden egyes RAM-mal, ne töltsön el aggodalommal - főleg, mivel lehet, hogy az adott modul később jelent meg, mint a lap, így nem is került tesztelésre. Ezek Kingmax számsorok egyébként túl sokat nem mondanak mondjuk a chip-ekről, mivel ezekből csak az alapvető infók derülnek ki. Egy kört érdemes lehet futni a lapod topikjában, van-e vkinek tapasztalata az adott modulokkal.
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Srácok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha adott egy DDR memória, a példának okáért, hogy, hogy nem, legyen egy Kingmax DDR400-as D8KT4R típusjelű, akkor egy példányt a rajta lévő szériaszám alapján biztosra be lehet azonosítani? pl. >ezt<
Valamint egy régi DDR-es alaplapba, hogy dual-ban legyenek benne, mi a biztosabb, ha egy olyan memóriát keresek, ami jelenleg is benne van ( a fenti típus), vagy egy tökmindegy milyen DDR 400-ast, mert úgyis menni fognak együtt?
Köszönöm.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Adataimnál van a ramom neve, beleraktuk egy 6magaos AMD gépbe és nem cl8 ként hanem cl9 ként ismerte fel a ramot, amikor átraktuk cl8 ra akkor meg gyengébb eredményt ért el aida64 alatt.
De az én gépem egyből cl8ként ismeri fel és kezeli.
Az amd-s gépnél mi lehet a bibi?
A ram dobozán rajta van hogy a Phanom II-es cput is támogatja a ram . -
kekkec
aktív tag
Á kösz ezt kerestem!
Csak a Kingston oldal új felületén találtam a RAM-okat.
Itt ezeket a RAM-okat írja kompatibilisnek a lapommal.
Érdekes pedig tényleg 2 db KVR800D2N5/1GB van most is a lapban, és itt meg N5-ből ezt írja: KVR667D2N5/1G (800-asból meg N6-ost)
Most akkor vajon 2 db KVR800D2N5K2/4G (össz 8 GB) gond nélkül menni fog? (lapom 8-ig pakolható) -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Egy MSI P45 Diamond-ba (DDR3-as) vásárolnék 2x2GB DDR3-as kit-et.
A konfig többi, lényegesebb része:
C2D E8400
Corsair VX450W
Sapphire HD 4850 Toxic FullKingston HyperX-ekkel szemezgetek, csak nem tudom, melyiket merjem megvenni. Alapvetően 1600-ast keresnék, ami tuti kompatibilis a lapommal.
Ahogy olvasgatom szinte észrevehetetlen a különbség 1333/CL7 és 1600/CL9 között, így inkább utóbbit néznék (feltéve hogy támogatja az alaplapom ill. a procim, ezt nem tudom biztosan).
XMP-t támogatja a deszka.
Miket tudnátok ajánlani max. 8-10 ezerig? Más márka is jöhet, amivel vannak pozitív tapasztalatok.Üdv
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Van különbség e két RAM közt?
A két RAM:
Kingston DDR-2 4Gb /800 KIT ValueRAM (KVR800D2N5K2/4G) (ez CL5-ös) és
4GB 800MHz DDR2 RAM Kingston (2x2GB) (KVR800D2N6K2/4G) CL6 (Itt meg már CL6)Azért kérdem, mert itt a (KVR800D2N6K2/4G) típusút CL5-nek írják. (Rákérdeztem a RAM pontos típusára)
Illetve szerintetek a kettő közül melyik menne gond nélkül a lapomban CL5-ön(ASUS P5N32-E SLI)?
A Támogatott memóriaegységek listáján ez szerepel KVR800D2N5/512 és jelenleg 2 db KVR800D2N5/1GB van a lapomban, amit 8 GB-ra szeretnék cserélni.Előre is köszi!
-
Put2
tag
Sziasztok!
Lehet, h láma kérdés, de azért megkérdezem. Lehet abbol a rendszernek gondja, h ha én külömböző méretü ramokat teszek a gépbe, most jelenleg 4Gb van duálban.. Ha pl vennék bele 2x4 gb-ot az okozna fagyást vagy valami gondot? Vagy csak egyforma méretü ramokat lehet betenni? 1600-as ramjaim vannak, a másik ramok is 1600-asok lennének, DDR3-as.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Normi™ #35513 üzenetére
Azért a linkelt 4.20-as teszttel tegyél próbát, a programnak nem összeomlania, hanem hibát kiírnia kéne.
Ez és ez összeomlás. Hibázást így jelez ki: [link]. Mint látod, ezek a memtest86 eredeti verziójával készültek (piros a fejléc).
A Memtest86+ 4.20 ilyen hibát dob: [link], [link]. A fejléc zöld a Memtest86+ esetén. Csak ennek az utóbbinak a használatát javaslom.
A RAM időzítések korrekt beállítása érdekében pedig a teszt előtt egy Load BIOS Defaults ajánlott.
HGyu
-
Normi™
őstag
válasz
04ahgy #35512 üzenetére
Értem,köszönöm szépen a válaszod!Megpróbálom az újabbat.Az ilyen jellegű összeomlás szerinted egyértelműen program hiba vagy esetleg hibázott a ram és attól omlott így össze?
Rossz volt az időzítés,most beállítottam gyárira,egy véletlenül az előző ramén maradt,most közel 7óra után csinálta ugyanazt a program... -
04ahgy
nagyúr
válasz
Normi™ #35510 üzenetére
A 4.0-ás memteszt (http://memtest86.com/) nem a legajánlottabb, sok rendszeren szerzett tapasztalat alapján a modern IMC-s, többmagos CPU architektúrák nem az erősségei. A Memtest86+ 4.20 használata ajánlott, azzal teszteld újra, habár az sem minden hibát mutat ki minden esetben.
HGyu
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
A következő problémám van,stabilitási gondjaim vannak és szisztematikusan kezdtem volna keresni a hibát,elkezdtem tesztelni memtestel a ramokat,4.0-ás verzió alatt el sem indult egyik sem,a 4.0-ással kb 3 óra után tele lett a képrenyő karakterekkel és csak annyi látszódott,hogy fut a teszt az nem,hogy van-e hiba.A kérdésem a következő lenne: Mivel lehet még stabilan kitesztelni a ramot,mert csak a memtestet ismertem és használtam eddig?
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
válasz
deathtania #35507 üzenetére
"minek van egyáltalán 2000Mhz-s ram"
1. Hogy a gyártó elmondhassa magáról.
2. Hogy a marketingesek elmondhassák a gyártóról.
3. Hogy a felhasználó azt higgye, hogy akkor most de gyors lesz a gépe."ha ki sem tudom használni"
1. Tuningnál jól jöhet ha nem akarsz visszaosztani, ami néha instabilitást okozhat.
2. Llano-s rendszerekben az IGP nagyon meg tudja hálálni.Más esetekben semmi értelme.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
deathtania #35507 üzenetére
A szintetikus programok direkt arra vannak tervezve, hogy kimutassák a különbségeket. De a valós életbeli programok meg nem. Ez a magyarázat. Van különbség, csak egy program sem gyorsul tőle, mert a rendszerben máshol van a szűk keresztmetszet.
Valóban jobban jársz ez esetben a 8GB-ra váltással...
HGyu
-
deathtania
senior tag
ahogy olvasgattam az uccsó hozzászólásokat töprengtem el azon, hogy akkor tulajdonképp minek van egyáltalán 2000Mhz-s ram, ha ki sem tudom használni.
pl anno, amikor 1333Mhz 9-9-9-24re rakta be a rendszer a ramjaimat, az írás-olvasás-másolás 4-5-6GBs-es értékeket dobott, lassabbat, mint anno DDR2re. aztán beállítottam 1600Mhz 7-8-8-20-ra, és 9GB az olvasása, 6.6GB az írása és 10.5GB/s a másolása- a proccom L3 cachejének a szintjét éri el. ekkora növekedés azért szerintem dob a teljesítményen, nem? vagy csak én érzem rosszul a különbséget?
és akkor tulajdonképp azon gondolkozom, hogy lehet, hogy érdemesebb volna a 2x2GB 2000Mhz-s ramjaimat eladni, mivel úgysem tuningolom, épp, hogy csak a gyári értékeken tudom használni, aztán rádobok 3k-t és veszek 2x4GB 1600Mhz-t.
a 4GB vs 8GB jelent teljesítmény növekedést?
Új hozzászólás Aktív témák
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest