- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
Regirck #32927 üzenetére
Hát semmi változás... 2,02V-től adogattam felfelé 2,20V-ig. 910Mhz-et így sem bírta...
Vissza vettem az NB és HT órajelét is... semmi változás. Ha a proci órajelét 2,5Ghz-re állítottam és úgy raktam be 960Mhz-re a ramokat... HT, NB max-ra... akkor elindul.
Ott is szórakáztam a ram V-vel egy kicsit, de nem volt gyorsabb mint a 3Ghz + 728Mhz-es beállításokkal.Nekem kínai mi, miért.
Bele kell sztem nyugodjak hogy ez így megy és pont...
Azért köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest