Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#48613632 törölt tag Qru. Benne van egy bootolható HDD, amire raktam win98-at, ezen van 7es DOS, ez OK. De nincs olyan memtest, (vagy én vok a láma) amit fogok, és elindítok DOS alatt. Ehhez kellene nekem egy exe v com, vagy mittomén. De lehet láma vagyok, de nem találtam 
 Szóval közelítünk 
 ja nekem ez speciel nem tesztelésre kell, azt akarom megnézni, hogy konkrétan a memtest milyen infot ír ki az adott modulról. Mert egy elég hihetetlen infot kaptam, és utána akarok járni, de ez hosszú itt most. de nekem az is jó, ha valahogyan az USB pendrive image filet át tudom lökni a vinyóra, de ezt nem tom hogyan lehetne, a memtest installere, eleve csak removable-t enged targetnek tehát bármi, ami felbootol és elindítja a memtestet AZ JÓ!  csak nem tudom mi az ami jó csak nem tudom mi az ami jó 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002
 fudi2002