- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Qru. Benne van egy bootolható HDD, amire raktam win98-at, ezen van 7es DOS, ez OK. De nincs olyan memtest, (vagy én vok a láma) amit fogok, és elindítok DOS alatt. Ehhez kellene nekem egy exe v com, vagy mittomén. De lehet láma vagyok, de nem találtam
Szóval közelítünk
ja nekem ez speciel nem tesztelésre kell, azt akarom megnézni, hogy konkrétan a memtest milyen infot ír ki az adott modulról. Mert egy elég hihetetlen infot kaptam, és utána akarok járni, de ez hosszú itt most.de nekem az is jó, ha valahogyan az USB pendrive image filet át tudom lökni a vinyóra, de ezt nem tom hogyan lehetne, a memtest installere, eleve csak removable-t enged targetnek
tehát bármi, ami felbootol és elindítja a memtestet AZ JÓ!
csak nem tudom mi az ami jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest