- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy másik ugyanilyen lapot is kipróbáltam, ezzel és egy másik típusú rammal is.
A végeredmény, hogy a második két slot (a "kézikönyv" azt írja, hogy 1600-as ramot az elsőbe tegyünk) nem tud 1600-on ramot kezelni! (éjjel 1-ig szórakoztam vele) 1333 (ami ugye az AMD szabvány szerinti sebessége) megy. Azért jó lenne, ha találnék olyan lapot ami tudná 1600-on járatni a memóriákat. Igaz, hogy pl. az Everestg szintetikus tesztjei nem teljesen mévadóak a valós használatot illetően, de azért van különbség az 1666/7-8-7-24 és az 1333/7-7-7-20 (most ennyin megy) között. a memória írás kivételével 10-20%-kal lassab az 1333-as beállítás, még a "photoworxx" mérésnél is.
Köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest