- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
mikk2000 #2697 üzenetére
Amikor beállítottam a 4-4-4-12 értékeket, akkor bizonyos idő után játék közben vagy alkalmazás közben kékhalállal kifagyott a gép!
Feszültséget nem állítottam de a 2.0Voltnak elégnek kéne lenni nem???
Akkor az én ramjaim is szarok lennének?
De hgy lehet, hogy havernak Geil Ultra van, és neki is 5-5-5-18 ra áll be magától
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
válasz
Sz.Miki #2695 üzenetére
Szia, én is ilyet vettem, de a tesztben kibukott hogy szarok ezért mentek vissza. Még mindig nem tudom hogy lehet hogy egyszerre mindkettő hibás volt.
Az SPD-ben valóban ez van, mert a 4-4-4-12 nem biztos hogy minden alaplappal megy. Adata site-on ott van, de nekem magán a modulon (a ramon) is színjátszósan hogy 4-4-412-őt úgy tudja, ha manuálisan állítod be a biosban. Az nincs rajta, de egyértelmű, hogy a szükséges feszültséget is be kell neki állítani. -
Sz.Miki
őstag
Hello
Vettem egy A-DATA 800+ Vitesta Extreme 2GB-os Dual channel kit memóriát, ezeknek elvileg 4-4-4-12-es időzítéük, amikor megnézem az EVEREST-ben az SPD infót akkor ezt írja:
@ 400MHZ 5-5-5-18 (CL-RCD--RP-RAS) / 23-42-3-6-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
@ 266MHZ 4-4-4-12 /16-28-2-4-2
@ 200MHZ 3-3-3-9 /12-21-2-3-2
Tehát ez azt jelenti, hogy DDR 800-ban nem tudja a 4-4-4-12-őt??
Akkor mitől extra a memória?
A Geil Ultra az is ugyan ezeket a paramétereket tudja...
[Szerkesztve] -
Maxika009
csendes tag
Sziasztok!
Új rendszert építek (asusm2r32-mpv, 6000+, 2900 XT)
Melyiket válasszam:
1. CORSAIR DDR2 TwinX800MHz 2048MB CL4
2. GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT (cl4)
Előre is köszi! -
szamuraj
tag
Űdv mindenkinek!
Őszintén szólva nem tom,hogy jó helyen teszem fel a kérdésem.
Lehetséges az ,hogy ddr2 667mhz-s alaplap ne fogadjon 800mhz-s ramot?
Meg is dögöljön benne ha valaki beleteszi? -
_stick_
őstag
válasz
Gyuri27 #2688 üzenetére
Megnéztem. A Biosomban a tunning szekcióban 3 féle lehetőség van:
1. Standard -> itt minden alap (most ezen van)
2. Overclockin 5-10-15-20...% -> itt csak ezeket tudom választani és ehhez igazít minden mást autómatikusan
3. Manual -> na ezt sosem piszkáltam, mert itt annyi mindent lehet állítani, hogyha ha valamihez hozzányúklnék biztos elbaxnámtöbbek között itt lehet a feszt állítani, ami alapértéken auto-n volt. De mondom, a manualt sosem használtam, csak a 2.-at.
-
Gyuri27
félisten
válasz
_stick_ #2683 üzenetére
Vazz ha tuningolsz persze, hogy + feszt kap. Mennyi volt a + ?
Egyébként a hynix, infenion ramokat is brandnak szokták hívni és a hynix ramok elég jók.
Tehát milyen volt az a ram? Irja a lap manualja, hogy a három nem megy semmilyen módon?
A slotot meg ki kell próbálni mert lehet, hogy az is elhalálozott. -
_stick_
őstag
válasz
Gyuri27 #2682 üzenetére
Végülis itt inkább az lehet a dolgok mögött, hogy a brand RAM volt. Ezekről meg úgy tudom, hogy nem igazán bírják a gyűrődést és ez most be is bizonyosodott, mert a 3 kingstonnak semmi baja. Szerintem a tuning miatt kapta a + feszt, bár már korábban is volt tunningolva, bár nem ilyen ''hosszú'' ideig.
Sajnos single chanellen van az 1x512 és a 2x256
Munkahelyemről tudok hozni egy 512-est, bár nem kingston, de menni fog dual-ba, mert a branddal is mentAzt a ramot nem sajnálom használom egy darabik, a ''kiégett'' slotba és ha nem lessz baja a jövőheti 40°-ba, akkor vszínű jó lesz és veszek egy kingston 512-est.
-
Gyuri27
félisten
-
_stick_
őstag
válasz
Gyuri27 #2676 üzenetére
Nagyobb feszültséget nem adtam neki, bár kb pont 1 hete kicsit tuningolni akartam és biosban lehet azt, hogy egy véka alá vesz mindent és akkor 5-10-20...stb %-ban növeli a teljesítményt. A POST kép sem jelent meg, be sem kapcsolt a monitor, asszittem elszállt a gép, vártam egy kicsit, reset-elte magát a bios és utánna ment. Lehet, hogy azóta baszakodott velem, bár ebbe nem vagyok biztos...
Tápra nem gyanakszom 360W chieftec. Nem néztem, hogy látja-e külön a hibásat, de már lemondtam rólla, mert memtest alatt megbukott...
A fő kérdésem: lesz e baja annak a ramnak, amit később beletennék abba a slotba amibe kiégett? -
mikk2000
őstag
Kizárt hogy egy gigát használjon. Úgy tudom a vista nagyon agresszíven használja fel a ''szabad'' memóriát lemezgyorsítótárra, de ha egy programnak igénye van, átadja neki. De miért nem próbálod ki? Elindítassz mondjuk két prime95-öt, blend majd custom, és eddig emeled mindkettőn a tesztelendő memória mennyiségét, amíg a vinyó elkezd nagyon tekerni, ekkor visszaveszed, a két számot meg összeadod, és ez a ténylegesen felhsználható szabad... A ''szabad'' memória elég tág fogalom, a ram nem azért van a gépben hogy porosodjon, miért ne használhatná fel az oprendszer hogy gyorsabbnak érezze a gépet a felhasználó?
-
Gyuri27
félisten
válasz
_stick_ #2674 üzenetére
'' Észrevettem, hogy a hibásnak az érintkező rézlapkái közűl az 1ik kiégett és fölötte az a kis luksi is. ''
Szerintem te is tudod jót nem jelent. Kérdés mitől égett meg? Táp milyen? Adtál-e + feszt a ramoknak?
Próbáldki egyedűl a ramot egy jó slotban működik-e, 512 látszik-e?
Szerintem az egy giga elég, ne költs rá. mert a 2x1-s kit nem olcsó. Nézd meg alapod a három modult hajtja e dualba, ha igen dombon a tanya.
csaabz: ha csak nem valami memó igényes munkára használod akkor nem. Szerintem.
[Szerkesztve] -
csaabz
őstag
Hello!
Vistám van és 2*1 GB DDR (Kingmax) memória van a gépembe Dual Channel-ben.
Most van lehetőségem 1 kis fejlesztésre. Megérni venni még 2*512 MB memóriát?
Akkor odaveszne a Dual Channel mód?
Proci, VGA rendben van, arra nem akarok költeni. -
_stick_
őstag
Sziasztok! Tanácsotokat kérném:
Már egy hete buzizik velem a win: Néha meghülyül, sokat kell várni, mire kilép valamiből. Némely játék, meg játszhatalanúl belassúl...
Eszembe jutott, hogy pár napja ciripelő hangot halottam a RAM-ok környékéről és ma végigfuttattam egy MEMTEST-et. Naná, hogy talált hibát. A RAM-jaim ezek (voltak) 2x512MB és 2x256MB. Az egyik (noname) 512-esen vannak a hibák, a többi (kingston) jó. Észrevettem, hogy a hibásnak az érintkező rézlapkái közűl az 1ik kiégett és fölötte az a kis luksi is. RAM-okkal eddig még nem volt gondom. Kérdéseim:
1. Sérülhetett-e az alaplapon a RAM helye? Tettem bele egy másikat és végülis üzemel, csak nem tudom merném-e benne folyamatosan használni... Vagy felejtsem el azt a slotot?
2. Attól, hogy rossz volt az 512-es benne volt az eszközkezelőbe. Használhatom még, vagy végkép kuka?
3. Old-timer játék gépem van, nem akartam már tovább fejleszteni, de a hiányt azt pótolni szeretném. Jobban járok-e ha veszek 2x1G ramot, elkerűlve ezzel az 1. pontnál leírt aggályomat. Vagy vegyek egy 512-est tegyem bele abba a slotba, amibe kiégett és lesz, ami lesz.
Előre is köszönöm. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Joccy88 #2671 üzenetére
Alapfeszen egyik se melegdik nagyon, viszont nem tudom milyen lapba teszed, de lehet nem fog menni 965-ös deszkában csak ha adsz egy kis plusz feszt nekik. 4modulos tuning nem igazán működőképes (legalábbis 965-ös deszkákban, az újabb P35-ben már nem gond). Geilt ultra CL4-es 2,3V-al 800-on (gyári specifikáció) 4modulnál már elég meleg lesz a helyzet, de ha 5év gar van rá...
-
Joccy88
csendes tag
Sziasztok!
Ramot szeretnék vásároln, fontos lenne hogy ne nagyon melegedjen, mivel 4et zsúfolnék be egymás mellé...
1024/800 DDRII Geil Ultra nem ismerem ezt a memóriát, de 5 ÉV GARANCIA ! van rá.
1024/800 DDRII Kingmax 3ÉV GAR
a geil ultra 2ezerrel drágább mint a kingmax, de az 5 év gari nagyon kecsegtető
Lasabb mint a kingmax? melegebb? -
Calibos
addikt
Nos CL2,5 és CL3 között nincs akkora különbség, régebben elég sok memóriát árultam és 99%-ban a vevőknek mindegy volt hogy CL2,5 vagy 3,- pedig java részt PH-s kuncsaftok voltak.
Igazán érdekes akkor lesz a dolog ha CL2 jön szóba mert ott bizony van stabilan mérhető teljesítmény javulás(Amd 939). Ajánlom még figyelmedbe Comand Rate1 használatát. Én renderelésre és vágásra inkább Pentiumot használnék(nem azért mert szimpatikus társulat!)!
Ha teheted akkor CL2 vagy mindjárt Pentium...és ha Pentium akkor mindegy hogy milyen időzítés
Tipikus szintetikus teszt az Everest, SisoftSandra, 3DMarK,
Itt olvashatsz róla:
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
-
fera
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a meglévő 1GB DDR2 ramom mellé venni még egy ugyanolyan 1 GB-osat. Nem lenne nagyon fontos csak nem tudom hogy most vegyek vagy várjak még. Csak nem tudom hogy hogy áltozik majd az ára, hogy fentebb megy-e vagy nem, ezért írok most ide hogy szerintetek mi lenne a jó megoldás. -
rlazol
veterán
sziasztok,
2*1024@400 Mhz Dual DDR1 CAS2.5 és 2*1024@400 Mhz Dual DDR1 CAS3.0 között mekkora a (van-e egyáltalán) sebességkülönbség? Milyen alkalmazásoknál érezhető ez leginkább? Érdemes 2.5-st keresgélni, h nem játszik az ember?
köszi -
DioKVP
tag
Corsair Twin2X DDR2 1024MB KIT PC2-5400 675MHz (2x512MB) erről van vkinek vmi tapasztalata?
-
Zin
őstag
Geil USA ram-ok jok?
hűtést mennyiért lehet kapni rájuk?
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Üdv emberek, tapasztalt valaki olyat, hogy kitben vett dual memóriák hibáznak tesztekben, de a modulok külön-külön is, és mégse inkompatibilitás volt a gond, hanem hogy mindkét modul rossz volt?
Konkrétan ADATA 800+ Extreme 2x1GB kapcsán merül fel ez a kérdés. Megkapja a szükséges feszt (2.0-2.1V). -
Krissz87
csendes tag
Tehát mást nem kell állítanom??
-
ryli
tag
DDR2-RAM KIT 2048 MB, PC2-800 MHz, CL4, CORSAIR Dominator Series, EPP
szerintetek mien ram? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #2648 üzenetére
ohh, átugrottam a vista szót, és aszittem a procra írja a 64 bitet...
kezdek szétesni...
[Szerkesztve] -
Krissz87
csendes tag
Ja és bocsi a 3. 3as az 6
-
Krissz87
csendes tag
Okés, mást nem kell állítanom?
-
Ribi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2638 üzenetére
Meg senkinel sem lattam hogy xp(32bit)-n 4G ment volna. De ha valaki tud valami okosat az szoljon.
Krissz azt a sok 3-ast kicsit fentebb kellene allitani, allitolag nem sokat szol bele a sebessegbe, de hogy mennyin megy a ram abba igen. Jobb inkabb 10-re allitani oket.
[Szerkesztve] -
Krissz87
csendes tag
Hi all! Előző kérdésemre visszatérve:
most 5 5 5 18 on fut ezekkel az értékekkel mellette, amikről azt se tom mik:
ACT to ACT delay (tRRD) : 3
Rank write to READ delay : 3
Write to precharge delay : 3
Refresh to ACT delay : 42
Read to precharge delay : 3
Memory performance enhance : normal
A volt nem tom most mennyi mert nem tom hol írja
ha 4 4 4 12 re szeretném állítani akkor a többit mire kell? (ha kell egyáltalán) + a volt és az fsb vel kell valamit csinálni?
Köszi -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #2640 üzenetére
Mivel nemtudtam barátunk milyen oprendszert használ, ezért írtam le.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A játékban a több jobb elv érévnyesül, de 4 giga ram melett átkell alakítani a win (XP esetén, vistánál nemtudom mennyi a max ram) XP fizikai memóriakezelését Virtuálisra, mert max 4 gigát tud kezelni, amibe beleszámít a videokártya ramja. Ennek menetét viszont valaki más mondja meg, meg mintha logouton leírta volna valaki. Jah ott van pl. ram teszt, hogy mennyi rammal hogy megy pl. a stalker, ott volt külömbség 2 és 3 giga között is...
-
Gyúrma
tag
Hy All!
Szerintetek vmilyen p35-ös lap, 8800gtx, jul22 után e6850, vista 64bit konfig mellé elég-e a 2Gb ram(800-as) vagy érdemesebb 4Gb-ba beruházni vagy 2és 4giga között?
A gép inkább játékokra kellene!
Előre is THX
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Krissz87 #2635 üzenetére
időzíteni oké, plasztikot már bekötötted?
Nah amit akarsz annyit jelent, hogy a 4-4-4-12 -es értékeket próbálod csökkenteni, bár ezek már eleve igen alacsony értékek, lehet ''hülye'' vagy hozzá, de jó ramot vettélEzeket a biosból lehet állítani, performance, vagy nemtudom valamelyik menóponton bellül dram configuration, vagy hasonló...
Beállítás után pedig memteszt 86 progit hagyd végigfutni 3x, ha megvan, akkor jó a beállításod. Progihoz nemtudok adni linket, neme win DVD-mbe van integrálva... -
Krissz87
csendes tag
Sziasztok! Én a ramokat szeretném időzíteni a gépembe de hülye vagyok hozzá és remélem segít valaki ebe!
A ramok tulajdonságai:
Giel Ultra 2X1Gb
PC2-6400 DDR2 800MHz, CAS 4-4-4-12
GeIL OC Certified FBGA 64MB X 8 or 128MB x 8 DDR2 Chips (ez nem tom mi XD)
Working Voltage : 1.9-2.3V
(A többi allul)
Előre is köszi -
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #2633 üzenetére
Egy vkinél tudnám kipróbálni, de neki is ilyen lapja van. A környezetemben mindenki laptop-ot vesz mostanában
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pipiripi #2632 üzenetére
Akkor nem MCH fesszel lesz a baj. Egyelőre nincs más ötletem.
Esetleg ki tudod próbálni, hogy a modulok másik lapban mennek duálban?
Nem sok embernek van ilyen lapja. Egyrészt drágább fajta, másrészt pedig régi. Előbbi miatt a többség, utóbbi miatt a ''forum tuningosai'' nem használják (már). Ezek után ne csodálkozz, hogy kihalt. -
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #2631 üzenetére
266*9 --> 2,4 szal gyári beállítás
szerk: a lap topic elég halott
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 2gb-os A-data EE 1066+ kitet. P5W DH DLX alaplapban használnám, de vmiért nem akar menni dualban. Ha csak egy modult próbálok, azzal tökéletes, lehet tuningolni is. Viszont ha a két modult egyszerre használom, akkor még a gyári beállításokkal is sz@r. Memtest az 5-ös tesztnél szétfagy, otrhos azonnal hibát jelez.
Csak 800mhz-n hajlandó működni, 1066-on semmilyen beállítással sem jó. Alaplappal lesz a gáz szerintetek? -
VW
aktív tag
jól tudom hogy a két ramnak nagyjából egyforma a sebessége?De mégis melyikkel járok jobban? DDR2 667 cl4 vagy 800 cl5
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#65675776 #2625 üzenetére
ezeket everest írta ki, valamint az SPDTool is, csak annyi, hogy spdtool szerint AMPX... Szóval itt lehet a hiányzó betű.
Duál módot sejtettem hogy sosem fogm kibulizni, most majd nézek egy másik kingmaxot, hátha valameikkel megy duálban. Ramjaimat nem kitben vettem, akkor nemvolt annyi pénzem, csak szép egyformákat kaptam.
A visszaoszási problémára tudsz valamit mondani? Garmadányi beállítás van még a ramhoz a timeingeken kívül, bár eddig akármelyike variáltam, nem segített. -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #2623 üzenetére
Ha kit-ben vetted anno a két RAM-ot, akkor azt kit-ben is kell cserélni, nem egyenként. Persze ha külön vetted, akkor más a helyzet.
Egyébként nem hagytál ki egy betűt a típusjelből? A Kingmax oldalán MPXC22F-38KT3R van, az utóbbi meg egyáltalán nem található. Viszont az utótag alapján a két modul szervezése eltér, a 38KT3akármi 32Mx8, míg a D8KT4akármi 64Mx8-at takar. Mondjuk ez már abból is kiderül, hogy az egyik egy míg a másik kétoldalas (ha jól értelmezem az írásodat). Ezen az SPD átírása nem segít.
(Saccra:
MP - Kingmax DDR module, Long DIMM (MS - SO-DIMM DDR)
X - DDR400 (M - DDR333)
C - 512MB (B - 256MB; D - 1GB)
22F - passz
3 - 32M (D - 64M)
8 - x8
KT - passz
3 - CL2,5 (4 - CL - 3)
B (R) - passz
Amit passzoltam, annak jobban utána kellene néznem. Egyébként nem tűnik túl bonyolultnak a rendszer.) -
VW
aktív tag
2gb kitt seitec cl5 ram-ról tud valaki valamit? érdemes megvenni? a cl4-es ramok gyorsabbak mint a cl5? eddig erről a ramról sajnos semmi infó a topicban köszi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok! Még mindig foglalkoztat, hogy valamit kezdjek a problémás kingmax ramjaimmal. Van kettő, egyik Superram szériás, visszaosztott frekivel is gyönyörűen működik. Volt párja, meghalt, kaptam másik kingmaxot, más a nyák színe, és két oldalas. Duál mód nemmegy, nemis reméltem. Tuningban mindkettő megy 470-et kis időzítések melett, de a problémát az okozza, hogy ez a második ram nem megy visszaosztott frekivel, akármilyen időzítésbeállításokat nézek, a boot a memória mennyíség kiírásakor megakad. Elsődlegessen erre keresek valami megoldást.
Megnéztem ramokat spdtool-lal, eléggé hasonló az spd chipek tartalma, everest szerint meg ezek a típusok:
MPX22F-38KT3B
MPX22F-D8KT4R
lap Chipsetje ATI RS482/G - DFI
És mégegy kérdés, mi(k) határozzák meg, hogy a ramok képesek-e duál módra? (gondolok itt esetleges spd átírásra, meg hasonló dolgokra) -
T.Jones
tag
Hi!van most egy 1gbos a-data 800mhzes modulom de ez nem megy 500as fsbvel,igy a kérdésem az h 1066os ram ugye megy 1000en is simán?és h inkább vegyek még 1 800ast vagy ezt adjam el és vegyek 1 1066ost meg majd még 1et?melyik modulok jól tuingolhatóak amik igy 10-15 körül vannak?előre is kösz
-
Rover623
félisten
A DDR3-as szabvány már nyilatkozik a hőmérőről ''hivatalosan'' is...akadálya eddig sem volt, voltak is próbálkozások, de mindenki a saját feje után ment.
A Geil matricázott az Ultra-X sorozaton: [link]
A Corsair bazi nagy kijelzővel szereli az XMS Xpert sorozatot (persze ez szoftverből is olvasható, volt is nagy csinnadratta körülötte a Lavalys-nél): [link]
A hardware-monitor IC gyártók is fel vannak készülve a dologra: [link] -
lusta1
tag
lehet hülyeség de a ramokan van valami hőmérőő?
mert gondolkofdok majd valami ram hütőn a-data EE 800+ 2gb kit et szeretnék majd hüteni.. de még nem inditam be a ramokat mert még nem ált fullra ősze a gépem..
pl:everestbe majd a kijelzőknél látni a efogom a ram hőmérsékletet mert a tesztekbe hogyan mérkik a ram hőfokot?
tr hr 07 et ajánlotak 3.7 K
vagy ocz ram hütő 4Kért? -
floxet
tag
hi.
volt a gépemben 2*1 giga kingmax mars ram.
vettem bele még kettőt, azonos herz nagyság, márka
miután betettem lefuttattam a memtestet. akkor hiba volt.....
kiszedtem, megtisztítottam, utána rendben volt. leteszteltem páronként és egyenként is, teljesen korrekt mind. kb 3 napig csak ram tesztek mentek.
azonban ha benntvan a 4 giga akkor van hogy csak 3 nap után, van hogy fél óránként, de kékhalálom és lesz elszáll a gép.
van valami ötletettek? lehetséges, hogy 4 giga estén több volt kéne a ramoknak?
sima mezei 32bites xp-t használok egyenlőre. Másnak hasonló oppal 4 gigával nincsen ilyen gondja. Szóval ha tök ugyan olyan ramok vannak a gépben és mindegyik hibátlan mi lehet a gond, miért lehet kékhalál belőle?
Létezik, hogy azért mert 4 hónappal később vettem a plussz kettőt ezért nem haverok?
Én ugy tudtam, hogy az első két dualos meg a 2. kettő duálos nem függ egymástól, csak az számít, kivel van duálba........
akkor meg mi a gond? miért ütik egymást?
volt azóta rendszer csere is, de nem oldotta meg....
várom az ötleteket. nekem eddig annyit mondtak voltot adjak neki de ne menjek 2 volt fölé. nem próbáltam, ha valóban így van kérlek erősítsétek meg. -
Dj Neo
tag
Mit szóltok ezekhez a memóriához a GEIL Ultra helyett?? (Amúgy tök ugyanannyi az ára...csak épp nincs Gianninál GEIL Ultra
)
- 2 GB/800 MHz DDR2 A-DATA KIT Vitesta Extrem 800+ (Cl4-4-4-12): 29.900,-
Kép:[link], ugyanígy hűtőbordás...
Asus P5B Deluxe alaplaphoz...
Vélemény? -
Brumi˘
addikt
Hy all!
Az 1066mhz-es kingmax ddr2-k jók? Esetleg bírnak valami kis tuningot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest