- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
A mostani gépemben van 2x1 Gb Twinmos ram. Most Dual channelbe megy, de szeretnék még 2 Gb-ot venni. A másik két ramnak is ugyanolyannak kell lennie, mnit ami most van nekem, vagy csak annak a két újnak kell megegyeznie (kitben venném)? -
ftc
nagyúr
Corsair egyes reviziorol hol találok valami infot,hogy mi lakozik a boritás alatt?
-
pszihó
aktív tag
Csocsesz
#2976-ra valaki? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
baxxterboy #2981 üzenetére
Add el az 512-est és vegyél bele 1GB-osat. Aztán később beteszel mellé még egy 1GB-osat. Vagy ha a közeljövőben fejlesztést tervezel akkor elég +1 512-es mert úgy is jön a DDR3.
-
wardred
tag
Sziasztok!
Bár nem szeretek első kommentekben letámadni íj nagyurakat, mint ti is vagytok, de van egy nagy problémám. Közel fél éve megvásárolt GEIL Ultra 800MHz 4-4-4-12-t tudó 2x512-es Kitem a mai napig nem megy ABIT KN9-SLI-s lapomban 800MH-zen. Procim AMD A64 X2 3800+.
Tünetek:
-BIOS legfrissebb
-alap steppinggel ( 5-5-5-15 ) szimpla FSB növelésnél fagy bootnál
-4-4-4-12-vel 2000MHz FSB-vel fagy bootnál
-tápom nem túl noname, 420W-tos
-fesz emelésnél minden alapon fagy bootnál
-fesz emelés + tweakeknél fagy bootnál.
Mit tegyek?
Válaszokat előre is köszi! -
Macka
veterán
Használ valaki errefelé Mushkin XP2-8500 ramokat?
[Szerkesztve] -
cstomee
tag
hi! Tudnátok kicsit segíteni! Gépvásárlás elött állok és nem tudom milyen memoriat vegyek!
kinéztem párat, ezekről kéne a véleményetek, hogy melyik lenne a jobb...(pro/kontra/''kis'' tuning stb)
Asus p5k deluxe, C2D E6600 lenne a ramok melett!
- CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL4
- KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz KIT CL4
- GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
vagy ha ezek közül 1iket se ajánljátok akkor melyiket? és nem a tuningolhatóság a fő szempont.
köszi
[Szerkesztve] -
baxxterboy
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lennem, hogy most van egy DDR2-es 512ramom gépembe... Namost ez elég kcisinek bizonyul, és azon tűnődök, hogy mit vegyek 1024est vagy még egy 512est és akkor meglesz az 1gigaram... Azért gondolkozok rajta, mert a 2 között nincs nagy árdifferencia, viszont attól tartok ha vesezek egy 1gigásat akkor nem lesz stabil ramom... nektek mi a véleményetek?
-
ngdr88
tag
hello! 512Mb DDR2 800 ramot milyen márkájút érdemes venni?
-
(Bundás)
addikt
válasz
misanthropy #2977 üzenetére
Eltérő időzítés azt jelenti, hogy a lassabbé fog érvényesülni mindkét memóriára, de ez nem jelent szinte semmi érezhető csökkenést.
-
misanthropy
csendes tag
Két azonos márkájú DDR RAM modulnál gáz, ha az egyik @200 MHz-nél 2.5-3-3-8, a másik 3.0-3-3-8? Működnek együtt, csak nem vagyok tisztában hogy ez az eltérő időzítés mit is jelent a gyakorlatban.
A64 939-es környezetben mellesleg. -
pszihó
aktív tag
Csocsesz!
D965EE proci a 1066-os fsb miatt elindul pc3200 ramokkal ? -
zolee0307
őstag
Sziasztok! Az lenne kérdésem, hogy leszedtem 2 memória tesztelő progit. Egy memtest nevűt és a memtest86-ot. Melyik a jobb?
A memtest86 egyik változata kislemezzel működne, de floppy meghajtó nincs a gépemben, viszont a másik változat egy iso fájl. Azt, hogy kell használni?
2x1 gb twinmos memóm van (ddr2 800mhz), erről tudtok mondani valamit? Milyen memók ezek?
Ja, és honnan lehet tudni, hogy valamelyik modul hibás?
Előre is kössz a segítséget! -
Dr.Én
veterán
Hali
Multkor elfeledtem megkérdezni,hogy ha veszek két db Kingmax PC3200-as superramot ddr-t,Akkor elméletileg Dual chanelben mendegélnek igaz?(alaplapom támogatja a dualt)
Most Van egy Kingmax PC3200-as superram és egy PQI 3200-as ram de ezek nem mennek dual modban,azelött a kettö kingmax dualban ment, elképzelhetö hogy a PQI nem támogatja a dual modot
elöre is köszi -
Savage5
senior tag
Igen, most hogy mondod, nálam is járt már olyan nF2, aminél a DIMM 1-3 volt a Dual Channel alapja. De nálam az 1-2-nél van ez, szín is jelzi a foglalatokat, de nem ez a lényeg. Úgy voltak, úgy tettem bele a RAM-okat, hogy a Kingmax volt a 3-ban. Feszültség értékek nálam így alakulnak: 2.50V, 2.70V, 2.77V, 2.90V, Auto. Mindez a legfrissebb BIOS-szal.
Most kivettem a Kingmaxot, tesztelem a másik gépben, ebben is nyúzom délelőttig a memókat. A 2x1 GB-on meg én is erősen elkezdtem gondolkozni, de lehet, hogy marad 1 gigával, nem szándékoztam erre már többet költeni.
A prociról meg annyit, hogy mindent próbáltam, próba erejéig 1.90V-ig elmentem vele, sehogy nem viszi a 200x11-et és ugye sajnos lockos a drága...
Majd holnap (azaz ma) kiderül, hogy mi a helyzet.
Köszönöm szépen a segítséget és a tanácsokat!
Jó éjt! -
Speed®
titán
válasz
Savage5 #2969 üzenetére
''Természetesen a két A-Data DIMM 1-2-ben, a Kingmax meg a 3-ban.''
Ez annyira nem természetesA nálam megfordult 4 nF2U400 alaplap mindegyikén úgy volt a DC, ha az 1. és a 3. slotban voltak a memók. Magyarán tedd a Kingmaxot a középsőbe a tippem így reggel felé lassacskán.
Ami a RAMfeszt illeti, ilyen beállítások vannak: AUTO/2.65/2.70/2.75/stb. nem?
Ha AUTOn 2.7et ad neki, akkor lehet nem ártana egy BIOSfrissítés..nekem furcsa.
Több mint valószívű hogy azért hibáznak a memóriáid, mert nemhogy tuning miatt kapnak nagyobb feszt, hanem alulórajelezve ráadásul. Én itt látom a problémát.
Próbáld meg kézzel belőni 2.6/2.65Vra a procidat hagyd alapon és a memók menjenek 333mon 2.5-3-3-7-1T ben AData-Kingmax-AData felállásban.
Ha így sem stabil, akkor még érdemes volna 1enként MemTestelni a modulokat, hátha hibás valamelyik. Ha ez sem vezet eredményre, ill. mind3 jó, add el szépen őket 15ért nagyon gyorsan és vegyél 20-22kért akár újonnan 2x1GBot. Csak jól járnál ezzel a megoldással
Ami a procidat illeti: próbáltad már 1.75V környékén a 200as FSBt? Az EPoX lap emlékeim szerint alulfeszel, így adna nagyjából 1.7Vot. 1.8Vos beállításig nem para.
No, ez elég is lesz mára, reméljük eredményre vezet. yoccakát -
Savage5
senior tag
Sajna nem bírom manuálisan áttenni 2T-re, csak a 4 értéket bírom állítani BIOS-ban: CL-tRCD-tRP-tRAS.
Speed(R):
A felállás: 2x512 A-Data, 1x512 Kingmax. Természetesen a két A-Data DIMM 1-2-ben, a Kingmax meg a 3-ban. A proci tuningba tényleg nem mennék én se bele, mert csak felforr tőle az agyvizem, 192x11, amit bír.Ha nem piszkálok semmit, automatikusan leveszi 3 RAM-nál 333-ra a frekvenciát, de az a nagy gond, hogy az alaplap alapként a 2.70V-ot lőtte be a DIMM-ekre, szóval az a minimális feszültség, amin beindul a gép.
A másik nagy gond, hogy ezen piszkosul nem stabil, képes kékhalált csinálni random módon, még két modullal is.
-
Speed®
titán
válasz
Savage5 #2966 üzenetére
Az nF2U400 chip meglehetősen háklis a RAMokra, érdemes a modulok áthelyezgetésével is próbálkozni. Ha 3 egyforma modulról van szó, akkor tökmind1, ha 2 egyforma és egy különböző, a különböző memó legyen a középső slotban.
Ami még fontos: 3 memóriával felejtsd el a 400MHzes órajelet, 333ra kell beállítani ha nem akarsz hibákat. Ezt egyébként írja a lapod manualja is...
Ami pedig még fontosabb: vedd vissza a feszültséget, semmi értelme nincs a +fesznek amíg szabványos vagy ahhoz közeli késleltetésekről és órajelekről beszélünk.
Én azt ajánlom, hogy ha esetleg húzod a procidat 3200+ szintre (FSB400, 2200MHz), akkor a RAMokat állítsd be 133(266) MHzre, CL2.5-3-7-1Tben 2.6V feszültség mellett. Így az FSB emelésének köszönhetően 333MHzen fognak üzemelni, feltehetően hibátlanul. A procid nem tudon mennyit kér ehhez, most nem ez a téma
Ha nem húzod a procid, akkor pedig simán 166(333)MHz és a fentebb leírt késleltetések/feszültség. Jó szórakozást -
Savage5
senior tag
Tiszteletem minden kedves Fórumtársnak!
Memtest86 (v1.70; v3.3) hibázik 3x512 DDR 400 RAM-nál, úgy a 4-5. Pass tájékán a 6. Test körül. A beállítások: 3-3-3-7-1T, Dualban szépen mennek, de ha 3-4-4-8-ra (Optimal Setting) rakom, akkor is ugyanúgy. Feszültséget névlegesen 2.90V-ra állítottam, de minden hüle szoftver szerint 2.83-2.85V-ot kap folyamatosan. Ha akarnék, se tudnék többet adni nekik, ennyi a max. a BIOS-ban. Csak kettőt, max. 4-et hibázik Memtest szerint 8 óra alatt, akkor is csak egy számot ír el: sok 00000000 helyett 80000000-at csinál. Prime95 Blend tesztje szerint és Custom (1536-ra állítva a vizsgálandó memóriát) szerint sincs hiba 15 óra futás után, ezenkívül próbáltam a RightMark Memory analízerjeit, ugye jóval kevesebb területet tudtak átnézni, de azoknál sem volt hiba. Az összes 3DMark összes tesztje lefut normálisan, a gép 1x sem fagy, játéknál sem ír errorokat.
Ezek után van még mindig félnivalóm, vagy hagyjam, had durcáskodjon magában 1-2 hibányit a memó? És mennyi a valószínűsége, hogy pl. egy .zip, .rar tömörítésekor, vagy egy Save-nél csinál 1 hibát, ezzel elrontva az egész cumót? Eddig csak olyan RAM-mal találkoztam, ami tényleg hibás volt, de ott 2 perc után több száz hibát dobott a teszt, ilyen sunyival most találkozom először. További infó az adataimnál.
Üdv.:
Savage -
Speed®
titán
válasz
FehérHolló #2964 üzenetére
Semmi probléma, velem is előferdül párszor. Emberek vagyunk vagymi...
-
Speed®
titán
válasz
FehérHolló #2962 üzenetére
Szerintem te olvasd el még egyszer
A TinyBGA a tokozás neve, nem a modul kialakítására vonatkozik..nem SO-DIMM notimemóriákat írt le AMD Power.
Különben elnézést kérek, hogy OFFban ilyesmire vetemedtemFene a pofámat..
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Olvasd el mégegyszer, és akadjon meg a szemed a második szón.
Egyébként notiba én úgy vennék RAM-ot, hogy előbb megkérdezem a laptop gyártóját, hogy pontosan milyen modulokkal kompatibilis.
Van olyan laptop chipset, ami 800-on tudja hajtani a memóriákat? - Ezen a téren kicsit tájékozatlan vagyok.
Különben a r()hadt életbe már, ez itt nem a reklám helye, ez egy kiemelt szakmai topic...
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Ezek milyenek?
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
TWINMOS 1024Mb DDR2 800Mhz
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
FehérHolló #2956 üzenetére
Szia FehérHolló,
és az alábbi kettő közül melyik szerinted
CORSAIR DDR2 TwinX800MHz 2048MB - 25319 Ft
CORSAIR DDR2 XMS 800MHz 1024MB PRO – 28770 Ft
THX -
beneszilo
tag
válasz
FehérHolló #2956 üzenetére
basszus nem figyeltem
köszi -
beneszilo
tag
sziasztok!
szerintetek egy asus p5k-hoz vagy valami hasonlóhoz jó választás az 1066MHz KINGMAX Mars? -
csorlala
tag
Sziasztok,
gépvásárlás előtt állok, lesz egy Gigabyte M57sli-s4 es alaplapom, egy 4800+ X2-es proci ehhez akarnék Ram-ot melyik vegyem az alábbiak közül (az áruk kb. ugyan annyi)
TWINMOS 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
GEIL Value 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
Köszi előre is nagyon -
VidraX
csendes tag
helyzetjelentés
P5K+2x1066 Kingmax
1066on hozza ami rá van írva se több se kevesebb^^(5-5-5-18 stabil rendszer)
800on viszi a 4-4-4-12-t
feszültséget nem babráltam szal lehet hogy van benne némi +
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2947 üzenetére
Ok, köszi!
A memtest pedig minden alkalommal kereken ezeket az értékeket dobta ki -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2947 üzenetére
Akkor kitesztelem 1:1-ben amíg tudom, aztán mikor már nem, akkor 10:8-ban és beírom a hirdetésbe.
[Szerkesztve] -
CSorBA
őstag
válasz
FehérHolló #2939 üzenetére
ohh köszi WR...
Én azt hittem, hogy ez valami szupergyors akármi, és ezért olyan rohadt drága
És ezért gondoltam, hogy kéne valami leírás az első hozzászólásba, de mondjuk ez a véleményem nem változott, igazánbele lehetne írni, egy full kezdőnek sokat segítene.
ui: WR, jut eszembe, talán emlékszel még a HkM-ből EgaMage-re, neki volt olyan alaplapja, amiben 3 modul ment dualban. Valami speckó alaplap volt, és mit tudom én honnan szerezte... Elég érdekes dolog -
FehérHolló
veterán
válasz
Krissz22 #2946 üzenetére
Ha azt írod ki, hogy nálad viszi, akkor nem is hazudsz. Aki meg megveszi tőled, valószínűleg számol azzal, hogy nála nem biztos, hogy menni fog annyin.
Szerk.: Ha egy képet is mellékelsz (mondjuk CPU-z screenshot), akkor a vevő is tudni fogja, hogy 10:8-ban vitte, és úgy számol.
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
válasz
FehérHolló #2945 üzenetére
Többször számoltattam és a memtest86-al.
A lapom miatt sajnos nem tudom 1:1-ben megnézni, hogy mit visz a ram, pedig elvileg viszi az 1200Mhz-et. Ezért, ha kiírom a hirdetésben, hogy viszi, akkor nem biztos, hogy egy másik embernél is fogja, majd vinni.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
Hali
Nem tudom érdekel-e valakit, de a p35-ös chip mégis csak kezeli az 533 SPD-jű rammokat / legalábbis a P35C-DS3R lap az én micronjaimat /, de természetesen alapból 667-en indítja őket. -
Krissz22
senior tag
Több kérdésem is lenne, remélem itt lesz valami guru, aki válaszol.
2X512MB 667-es ramot 5-5-5-15 időzítéssel járatva különböző órajeleken a következő másolás, írás vagy olvasás (ezt nem tudom)értéket írta ki a memtest.
950Mhz - 4643 MB/s
900Mhz - 4397 MB/s
850Mhz - 4155 MB/s
800Mhz - 4375 MB/s itt elvileg csökkennie kellett volna még, ez miért nem történt meg?
A másik kérdésem:
Ha húzok egy ramot és nem tudom már a lap, vagy a proci miatt 1:1 -ben hajtani, akkor, ha mondjuk 10:8 -ban hajtom a ramot és nálam így megy, bizonyos fesszel. Akkor másnál, aki tudja 1:1 -ben hajtani, ott is fog menni? -
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló #2941 üzenetére
Na hát akkor ezt a problémát meg is odlottuk
-
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló #2939 üzenetére
Nem mindeki használja a goglit, meg nem mindeki tud angolul
Ha jól tudom akkor az ECC az egy hibajavító rendszer a RAM-ban, de semmi értelme egy asztali gépbe mert drága és ha jól tudom nem is szokták tuningolni ezeket. Értelem szerűen a non-ecc nem tartalmaz ilyet.
Ha jól tudom, de majd daa-raa biztos több infoval tud szolgálni -
Prosector
addikt
Üdv Mindenkinek!
Ilyen ramokat vettem: [link]
Tud róla vki véleményt mondani? (egyébként érdekes módon nem a képen lévő hűtővel kaptam,hanem ezzel a méhsejt-rácsossal ,vagy mi;de ez legyen a legnagyobb gond...) -
CSorBA
őstag
Olvasgattam kicsit, és feltűnt h. az első (kigyűjtő) hozzászólásban nincs leírva, hogy mi a különbség ECC-s és non-ECC-s memóriák között, meg azok miért 266/333 (lehet h. tovább is van) mennek. Felvilágosítást tudna adni valaki, részletesen, hogy mit is jelentenek ezek, mi a különbség, mivel tudnak többet, milyen alaplapba mennek bele, stb stb. ? Gondolom, ez mindenkinek hasznos lenne.
-
Biga123
addikt
Valamit nem értek...
Hogy lehet az hogy AMD 3200+ @2500 Abit lappal az Infineon RAMok Sebességei:
Read: 6500 MB/s
Write: 6500 MB/s
Copy: 5500 MB/s
Latency : 45ns
2.5-3-3-6 @426MHz
Ezzel szembe : http://img0.tar.hu/sr09/size2/31501025.jpg
Kingstone Hyper X!!!!!!!!!!! Intel környezetbe....
Akkor most lassabb a Kingstone
Vagy AMD vs INTEL memóriakezelés nem összehasonlítható???
pls hlp
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Ugyanolyan gyors, mint a többi PC3200, 400 MHz-en mén.
Megbízhatóságra ott a garancia, ha eszi a gép nem lesz baj.
Kasza08: nem vagy hülye, csak írigykedtél, hogy nekem és 4x512 van és most Te is azt akarsz, ennyi.
Ui.: később úgyis buksz, de legalább most kevesebbet, ha mén... -
Kasza08
őstag
Hülye vagyok, ha 4x512MB RAM-ot akarok?
Csak mer' akko' 6k-t megspórolok...
Előre is köszi -
Tosee
őstag
V-data memóriákkal kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének!
DDR1 ről van szó 2*1Gb 400 MHz
Nem tuningra gondolok, hanem megbízhatóságra és gyorsaságra!
[Szerkesztve] -
user12
őstag
válasz
Rover623 #2860 üzenetére
Az 1. pontban foglaltakról még nem hallottam, nem is kérdőjelezem meg.
2. - 400 mhz-en megy. Nem is egy programmal, nem is egy op rendszer alatt néztem meg.
Viszont az időzítéseik tényleg egyformák, annyi a különbség a 2 modul között, hogy az egyik kétoldalas, a chipek száma az utolsó jelölésig megegyezik. Több progival olvastattam ki ezt is (köztük cpu-z és memtest)
Köszi a választ. -
kulkris
csendes tag
Egy dolgon gondolkoztam még a VGA-n mivel az már egy régebbi darab, nemtudom meddig kéne vármon hogy legyen olyan kártya a piacon ami 40k körül megálja a helyét.
-
kulkris
csendes tag
Az az igazség hogy annyira nem vágom a dolgokat időztítéseket még nem piszkáltam, sztem olyan 20k-t szánnék RAM-ra. Sztem ez a minimum érte nem tudom... ( 800 Mhz )
Célok: Az ujabb játékok szépen fussanak a konfigon nah meg a photoshop.
[Szerkesztve] -
Termi16
őstag
válasz
kulkris #2924 üzenetére
A konfig jó, ramból meg olyat vegyél, amilyen szimpatikus. 300-as fsb helyett akkor már célszerű lenne 333-ra pályázni és akkor egy egyszerű 667mhz-es ddr2 is megteszi.
Kingmax az egyik legolcsóbb megoldás, vagy ha tuningolni szeretnéd a ramot is (esetleg alacsonyabb időzítések), akkor vegyél a-datát, corsairt...stb..
Legjobb az lenne, ha leírnád nekünk, hogy mennyit költenél rá és mit szeretnél elérni vele. -
kulkris
csendes tag
Hali mindenkinek
Lenne egy kérdésem most fogok venni egy újabb konfigot ami a következő:
ALAPLAP: ABIT AB9 PRO
CPU: INTEL PENTIUM CORE2 DUO E4300 1,86/800
VGA: MSI RX1950Pro 512 DDR2
és ehhez kéne nekem 2gb ram. De milyen??? 2x1? Márka?
Tuningolni is szeretném olyan 300 FSB-ig.
Alkalmas-e erre ez a konfig?
THX -
-
Tosee
őstag
Hali!
Szerintetek 2*1Gb Kingmax superram milyen választás az alábbi konfigba? Nem a tuning az elsődeleges szempont! Mást nem akarok cserélni...
Alaplap: ASUS p5p800-vm
Proci: D945 3,4GHz 2*2mb cache
Videokártya: HIS IceQ X800 pro
Memória: pc3200 2*256mb 400MHz
Kingmax-ról mi a véleményetek, ill. tapasztalataitok?
[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Calibos #2916 üzenetére
Kösz. Neked is Gyuri27.
Orthos, meg memtest Windows alól...Hmmm...
Egyébként a konfigomból már csak a vinyók vannak meg...
Nálam ritkán tart valami 2-3 hónapnál tovább...
A S.T.A.L.K.E.R jól kihúzva, Static Lightning-gal 40-70 fps.
Egyébként játékra meg 3ds MAX-hoz kell majd a gép. -
Calibos
addikt
-
zsámoly
tag
Üdv.
Az everest szerint a mem effektív órajele 767Mhz. 1Gb Kingston667. A proci FSB-jét kismértékben emeltem. Előfordulhat hogy a processzor tuning emeli a mem. órajelét? -
-
Patrick
addikt
Aqua, had ne írjak róluk vmit
Szal...áhh...kár szót fecsérelni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Erről:
Kingston HyperX DDR PC3200 400MHz 2x512MB KIT (KHX3200AK2/1G)
kellene nekem vélemény, égető módon!
Szempont az FSB-kkel, MHz-ekkel való játék...
Jobban járok ezzel, mint egy 1 GB-os Kingmax Superram-mal? -
Patrick
addikt
Srácok, most a dual channeles mökődőképes 2*512 mellé beraktam +512 memót, így most 1,5 ramom van de nem megy a másik páros dualban, ezt nem lehet valahogy beálíltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest