- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnonoo
csendes tag
Segítsééééééég!!!!!!!!!!
Már volt kérdésem 1-2 napja a ram-ok órajele miatt,csak azt felejtettem el megtudakolni,
hogy ha az alaplapom a datasheet-je szerint DDR2 400/533/667 ramokat eszik,akkor az azt jelenti,hogy a 800-ast fel sem ismeri,vagy felismeri,de "lebutítja" 667-re???Sűrgős lenne,segítsetek légyszi!!!
-
Chaser
legenda
Summa summárum..GX24GB8500PDC ilyet nem találok a geil oldalán, GX24GB8500C6UDC , ilyet se, GX24GB8500C5UDC ilyen van 1066+ néven, és akkor ez a cl5-ös verzió. Gondolom a G jelzi a geilt, x2 azt hogy 2 db, 4 a GB-ot, 8500 az 1066-os órajelet, C5 a késleltetést, U az ultrát, DC meg hogy dual channel.
GX22GB8500P4DC : akkor ez 2x1GB, 800+ cl4-es ram...csak hogy képben legyek -
Chaser
legenda
Iponon néztem, elvileg van 1066 2x2 "sima" GX24GB8500PDC 19k felett kicsivel
és van GX24GB8500C6UDC 1066+ 2x2 GX24GB8500C6UDC 16k alatt kicsivel
A "sima" verzión a geil oldalán nincs találat -
Chaser
legenda
Geil ultra 2x2GB 1066-tal mik a tapasztalatok? eredetileg 800-as BD-t szerettem volna, de az most drága ahol venném, az 1066-os ultra meg olcsó, viszonylag
900@cl4-et kapirgálják ezek legalább, 1.9-2V környékén?
szerk: ez már ultra plus néven fut?
-
nepszter1
addikt
+ atimdag hiba üzenetet kapok vistám van
-
nepszter1
addikt
szoval van egy kis gond a ramokal szerintem ! OCZ 4096Mb DDR2 1066 Mhz ReaperX KIT ramom van 2x2es és benne van az egyik modul akkor meg rendesen a gép meg minden és ha belerakom a másikat sehogyse megy . vagy ha nagy nehezen elindul a játékokon pixel hibák vannak lefagy a gép stb . 6-6-6-16 os időzítéseken vannak + 2.10 V szerintem tökéletes ez neki . Már tavaly óta ezel a bajal kinlodok egyszerüen senki nem tudja mi a abaja a gépnek . Hátha most valaki . köszi
adalapomon a többi gép rész
köszi
-
Skotos
csendes tag
Szerk.: 1600 az a 1666
-
Skotos
csendes tag
Hello!
Van egy Corsair TW3X4G1600C9DHX kittem amit elméletileg 9-9-9-24 1.8V mellett lehetne használni,de jelenleg nem bírja ezt az értéket.
Amit eddig sikerült kihozni, nem sok próbálgatással:
1333MHz 9-9-9-24-2T (CPU-Zszerint) ~1.520V(ET6 szerint, ha a DDR18V mező azt jelöli)
1666Mhz 10-11-11-30-2T ~1.936V (BIOS-ban 1.940-re álítva hibázott szal 1.960-on volt ennyi)
A többi lényeges alkatrész :
Mobo: GA-EP45T-UD3R (rev. 1.0) F6 bios
CPU: Intel C2D E8400 (Wolfdale E0) @3.2GHz 8 x 400 Volt Normal. Terhelés alatt CPU-Z 1.248V-ot mutatA kérdésem az lenne, hogy mondjuk egy OCZ3RPR16004GK menne a gyári értékeken az adott konfigban? Gondolom azért teljesítménybeli különbség is lenne, vagy csak a szintetikus programokban érzékelném? Ha nem muszáj nem vinném vissza a ramokat, ha egyáltalán visszaveszik.Eredetileg is ilyen OCZ-t akartam venni, csak hol kapni hol nem:S
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
i7 hez kellene nekem 3*2gb ram
Láttam Ősembernél 3*2 gb Patriotot 25k-ba
Mit ajánlotok és mennyibe ? -
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ram-ot szeretnék venni a Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8-as alaplapomba.Most 2x256 van bent,1gigára szeretném bőviteni.Azon kivül,hogy DDR ram kell bele,nem tudom milyen is kellene valójában.
1 vagy 2 oldalas,cl3 vagy cl2,5......stb.Szóval sik vagyok hozzá.Valaki tudna segiteni?
Elöre is köszönöm.
Ja,és 1gaga vagy 2x512? -
Giggles
tag
hali
Gigabyte ep35-ds3 rev2.1 alaplapom csak 800asnak ismeri fel az ocz 2x2gb reaper 1066os ramomat, ez miért van és hogy lehet megoldani?
everest+cpuz kép a ramokról: [link] -
vnonoo
csendes tag
...és ugyanez a kérdésem lenne megint,de az 533MHZ helyett 800MHZ-re...
-
vnonoo
csendes tag
Hello mindenkinek!
Van egy érdekes gondom:
a gépemben van 2x512MB DDR2 667MHZ RAM.
Mi történik,ha mellé még beteszek 1x(vagy 2x)1GB !!!533!!! MHZ RAM-ot???
Tudom,ez egyeseknek mosolyt csalhat az arcára,de én tényleg nem tudom,mi lehet ennek a következménye...Írjatok!!!
-
lsc
nagyúr
válasz
Directors066 #21969 üzenetére
Amennyiben volt próbagar is akkor illene visszavennie, ha tudta hogy rossz az egyik akkor szerintem nem fogja . Egyébként nem velem kellene beszélned, az eladóval vagy a bolttal, esetleg mindkettővel .
-
lsc
nagyúr
válasz
Directors066 #21967 üzenetére
Akkor vissza az üzlet, ha nem akkor meg a boltot felhívni, más nem marad . Az hogy rossz volt a ram az meg az eladót minősíti .
-
Directors066
tag
Neki sincs meg az eredeti példány mert ő is üzletelt az emberrel akitől szerezte.
De nem értem miért kell rossz ramot eladni.
Úgy dühít mikor megvehettem volna boltba(kicsit drágábban) is és az biztos,hogy jó.
Ja és melegszenek eléggé szépen az IC-k rajta.
Mehetek Pestre majd. :S -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Directors066 #21963 üzenetére
felkereshetnéd, és elkérhetnéd az eredetit tőle! majdcsak megvan neki.
-
lsc
nagyúr
válasz
Directors066 #21963 üzenetére
Ha mindig ugyanazzal a rammal van a gond akkor rossz, sok helyen elfogadják a másolt számlát, de a garipapírnak szerintem eredetinek kellene lenni . Meg kell próbálni, vagy előtte felhívni a boltot .
-
Directors066
tag
Sziasztok!
Megvettem ezeket a ramokat: http://hardverapro.hu/apro/csx_2x1gb_800_mhz_kb_10_ev_garanciaval_elado/hsz_1-50.html
Az egyiket belerakom akkor szépen be is indul a gép de ha a másikat is belerakom mind1,hogy együtt vagy külön elkezd sípolni a gép.
Gondolom nem jó a ram ugye?Nekem szkennelt garancialevelet és számlát adott aki eladta nekem. Azt is elfogják fogadni a boltba ha kicseréltetem?
-
ádikácska
aktív tag
válasz
lizakattila #21960 üzenetére
Meg-meg
köszi az UP-ot
-
ádikácska
aktív tag
válasz
lizakattila #21958 üzenetére
Az igen
Gondolkoztam rajta, de örülök, ha ezt a 2x1 gb 1066-os kingmaxot egy 6osba el tudnám passzolni
és akkor már tudnák venni egy 2x2es 1066os kingmaxot -
lizakattila
senior tag
válasz
ádikácska #21957 üzenetére
A 32bites is látna belőle, olyan 3,3-at.
Az még mindig jobb lenne dualban. mint a 3 giga single-ben.
Esetleg azon nem gondolkoztál, hogy ezt a két modult eladod és veszel egy 2X2Gb-os kitet?
Hosszabb távra mindenképp ez érné meg. És később max az oprendszert is cserélnéd 64bitre.
(Egyszer nekem is volt 2X1 + 2X512 memó a gépben. Azok hálistennek mentek együtt dualban, pedig a 4 modult háromszorra vettem meg.)
-
ádikácska
aktív tag
válasz
lizakattila #21953 üzenetére
Jah, azért nem akarok plusz 2x1 GB-ot, mert csak 32 bites az oprendszerem (XP) és amúgy is csak 3 GB-ot látna
gk004: ettől félek én is, hogy megrendelem, aztán nem fog még csak elindulni se a masina
-
gk004
tag
válasz
lizakattila #21953 üzenetére
Ha csak 1 modul megy bele, akkor nehogy nem fog gyorsulni, hanem inkább kis mértékben lassulni is fog a rendszer (múlt heti tapasztalat). Szóval vagy 2x512 vagy 2x1GB. Nagyon kell figyelni arra, hogy milyenek a memóriák, pár hete csúnyán megjártam a Corsair Domiatorokkal, amiből 2 egyforma kit mégsem volt egyforma, és nem is köszöntek egymásnak.
És lehet, hogy az északi és déli hidat meg kell majd támogatni némi fesszel, a 4 modul nagyobb energiaigénye miá. -
o_tom
aktív tag
Hello Srácok
Rövidke kérdésem, ha az OCZ Reapereket defaulton használom azzal a bitang nagy bordájával akkor csak épphogy langyosak. Még nem próbáltam húzni őket de érdemes nekeik is valami ventilátort szerezni, vagy bőven elvezetik a bordái is? -
lizakattila
senior tag
válasz
ádikácska #21952 üzenetére
Hali!
Valószínűleg menne velük, ha ugyanolyat rendelsz.
De szerintem 1Gb-tal semmiképp nem érdemes bővíteni. Hiszen akkor megszűnik a dual channel mód, és így szvsz gyorsulást nem fogsz tapasztalni a +1Gb ellenére sem.
Ha bővíeni akarsz, akkor mindenképp plusz 2x1Gb-ot javasolnék.
(Ha mindenképpen csak 1 gigát szeretnél/tudsz tenni hozzá, akkor azt inkább 2x512-esbe, és akkor még a dual channel is működne. De inkább a fentebb írtaknak lenne értelme, tehát +2x1gb.) -
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni a gépem 1 GB RAM-mal.
most 2x1 gb megy dual channelbe.
ugyanilyet szeretnék rendelni plusz 1 gb-ot
kérdésem, hogy fog-e menni a 3 ram együtt, mert már előfordult olyan, hogy 2 ram nem ment egymással, pedig ugyanazok voltak, csak a gyártási idő különbözött
másik kérdésem, hogy észrevennék-e érezhető gyorsulást, mind alkalmazásokban, mind játékokban?
Előre is köszönöm -
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok bocs, hogy ilyen banális és idejét múlt kérdéssel fordulok hozzátok, de szerintetek, ha ven egy alaplapom amibe SDramokat és DDR1 ramokat is lehet tenni az lehetséges, hogy mind a kettőt használjam egyszerre?! Működne? Létezik olyan lap ami ezt lehetővé teszi? A segítséget előre is köszönöm!
-
cszn
őstag
Hellooo!
Valakinek van esetleg tapasztalata OCZ 1066-os Reaper HPC 2x2-es ramokról? Megközelítőleg milyen feszen mennyit sikerült elérni vele?
Köszi!
-
zip
tag
Sziasztok!
Most készülök a Gigabyte UD4 -es lapomba memóriát venni, és úgy hallottam, hogy nem komálja mindegyiket.
a "vizesnél" láttam 3db egyforma CSX 1600Mhz-s ramot - szerintetek? -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
LordDarkness #21943 üzenetére
A CL4-et nem hiszem, hogy vinné, a többivel meg nemigen nyersz sokat. Legfeljebb az idő, mire kikísérletezed, hogy stabil. Esetleg a 15-öt csökkentheted valamelyest.
HGyu
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Szerintetek ocz platinum 1100mhz-es én 1071mhz használom 2.14 volton 5-5-5-15 szerintetek érdemes tovább húzni az időzítéseket? Van értelme?
-
04ahgy
nagyúr
-
yolan
őstag
válasz
cserry193 #21930 üzenetére
A vga saját 1gb memóriával rendelkezik, tehát nem a rendszermemóriából fogja elvenni. Persze ha ilyen shared memory-s csodát veszel, pl 64 mega a kártyán, 128-at meg a rendszermemóból csíp le, akkor egyértelműen igen. De szerintem nem ilyen lesz az az 1gb-s vga.
Hmm, nem ugrik be ez a gold edition, de ahogy rémlik 1066-os modulokhoz 5-6-6-15-ös időzítéseket használ sokat ocz, így ez talán 800mhz-s ?! Ha igen akkor ahhoz egy 4-4-4-12-es időzítés jobban fog passzolni. Plusz fesz hatására szerintem 800-on fogja tudni hozni a cl4-et.Egy kingmax tudja amit ráírnak, arra bőven elég (tisztelet a régi tuningos kingmaxoknak). Egy márkásabb ocz, corsair nagyobb eséllyel túlhajtható nem is kicsit. Pl egy 800-as super talent ami pár ezressel drágább mint egy kingmax simán megy 1000-1100mhz cl5-ben.
atish15: winfier és Ősember is hajtott (sok) g.skill ramot giga lapban, szerintem elég szépen mentek. Magamnak is egy ep35-ds3-ba g.skill ramot rendeltem
-
cserry193
tag
Hali!
Vista Ultimate (x64) alá szerintetek elég 4GB ram? Vagy inkább 6GB-t rakassak bele? A videókártya 1gigás,azt a RAMból fogja elvenni?
OCZ 2x2GB Gold Edition a RAM.
Ram időzítése: CL5 /5-5-5-15/ ~> ezjó?
Kösz!
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, pont azt kezdtem el a legutolsó hozzászólásomkor, és sikerült kiszűrni, hogy az egyik modul volt rossz, minden slotban hibázott, míg a másik nem, valamint még 2 gépben próbáltuk, és azoknál sem akarta a tutit, egyiknél pont úgy kékhalál mint nálam, másiknál már a bios szólt h gáz van, amint cl4-el újraindítottuk.
Tehát visszavittem a boltba, ahol be is tesztelték rögtön, hiszen még 1 napon is belül voltam, náluk nem jött elő a hiba 10perc alatt (ez érdekes, mert nekem 5perc volt a rekordom vele, az is csak 1x! Igaz, ők xp-t használnak, én meg win7-et, másik tesztgépen itthon vista volt, a harmadikon, ahol as bioson nem jutottunk túl, ott pedig xp).
Visszafizetést nem vállaltak, felajánlották, hogy vihetek másfajtát, mert ebből az volt az utolsó, amit tegnap elhoztam, rendelve már van, de nem lehet tudni mikor érkezik, lehet hogy holnap, lehet hogy 1-2 hét. Hosszasan gondolkoztam, végül hoztam helyette Geil Black Dragont, erről is azt hallottam hogy jó. Viszont tuningtapasztalatok erről nincsenek, én 900on szeretném járatni, ezért szerettem volna corsairt, mert az biztosan tudta volna (nameg nagyon tetszett rajta az a nagy borda)
Szóval lehet lesz/van egy eladó 0perces GEIL Black Dragonom számlával, garipapírral, mindennel, és akkor picit bolti ár alatt, és veszek máshonnan Corsairt. Ha érdekel vkit, priviben keressen! -
Qru
MODERÁTOR
EPP csak akkor állít feszt ha a DDR2 Overvoltage Auto-n van, amúgy a BIOS-ban beálított fesz értéken küldi. Időzítésnél ugyan így, ha nincs kézzel megadva, hanem auto-n van akkor ő maga belövi (subtimeings-okat is term.).
EPP nem állít órajelet, ha kellő órajelre emeled akkor állítja be a feszt és időzítést (ha auton van ugye). Lehet akármilyen turbo-tuning ramod akkor is 800-on indul, magától nem állítja be magát 1000/1066/1200 stb frekire.1100 és 1200 között nincs különbség jóformán. Igaz 800 és 1066 között is van kb 5% különbség valós alkalmazásokban (tömörítésnél, játékokban még ennyi sem többnyire). Bár az AMD-s procik vmivel jobban reagálnak a memsávszél növelésre, ott vmivel több értelme van gyors ramot venni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Alaplap: Gigabyte P35-DS3L
Memória: Corsair 2x2GB DDR2 800MHz CL4Viszont most lehet megvan a hiba, külön-külön az egyikkel még nem volt semmi baj, a másik pedig 2 slotban is kékhalálozott!
Többi feszbeállítás normal-on van. Ugye úgy van megoldva, hogy vagy hagyom az összeset auto-n, vagy ha system voltage controlt átállítom manual-ra, akkor onnantól kezdve mindenhez vagy konkrét értéket állítok be, vagy hagyom normal-t.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
sgergi #21910 üzenetére
(G)MCH Overvoltage Control, gondolom ez az. Feltoltam először +0.2-vel, majd +0.3-al, ugyanaz, talán még gyorsabban meg is halt! Ugyanúgy kékhalál...
Magasabbra nem lehet, 0.3 a max.
Van ezen kívül még PCI-E overvoltage control, ami ugye nem ide tartozik, FSB overvoltage control, de az fsb-ket nem emeltük, valamint cpu voltage control, de azt sem piszkáltam. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
sgergi #21905 üzenetére
+0.4-nél is megjött a kékhalál! Eddig tartott. Ez most speciel IRQL NOT LESS OR EQUAL, de régi memóriáimmal az elmúlt 1 hónapban nem kaptam 1db kékhalált sem, szóval kizárnám a driverhibát!
Valamint Orthos eredményei cpu és ram is alapbeállításon:
Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15
CPU: 3000MHz FSB: 333MHz [333MHz x 9.0 est.]
2009.05.20. 9:52
Launching 2 threads...
2: Using CPU #1
1: Using CPU #0
2: Beginning a continuous self-test to check your computer.
2: Press Stop to end this test.
1: Beginning a continuous self-test to check your computer.
1: Press Stop to end this test.
2: Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
1: Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
2: FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4
2: Hardware failure detected, consult stress.txt file.
2: Torture Test ran 1 minutes 34 seconds - 1 errors, 0 warnings.
2: Execution halted.Mod: közben megjött a következő hiba is rögtön bootolásnál: PAGE FAULT IN NONPAGED AREA dxgmms1.sys
Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy ugyanaz van +0.4-en mint eddig is, az első 1 max 2 bootolásnál még viszonylag ment egy darabig, utána használhatatlan!
Ötlet?
-
polonic
félisten
Sziasztok!
Bocsánat, hogy két topikban teszem fel a kérdést. De még a délelőtt folyamán vissza kéne szólnom az üzletbe.
Nekem egy gigabyte p35-ds4-es lapom van. Van benne 2x1 giga 800 mhz-es goodram. Rendeltem még ugyanígy 2x1 giga ugyanilyen goodramot bele. De felhívtak, hogy csak 2 gigásat kaptak az üzletben. Gondolom az így esélytelen, ha ezt a 2 gigásat beleteszem, menjen dual channelben. De ha úgy tenném bele hogy az egyik 1 gigás helyére, úgy 3 gigával menne? Vagy ha esetleg 2 db 2 gigásat vennék és úgy együtt a 6 giga menne? Köszi a válaszokat! -
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
jolti05 #21900 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a képen feltűntetett érték mennyire valós, de Everest-el biztosan meg tudod nézni az Alaplap fülön belül a Lapkakészletnél, ott szerepel olyan sor, hogy támogatott memóriatípusok, az kell neked. Természetesen ha gyorsabbat veszel bele, az is működni fog, de vissza fogja venni az órajelét az itt szereplő maximumra.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek légyszi, mert megöl az ideg!
Tegnap este vásároltam új ramokat, Corsair 2x2gb ddr2 800mhz CL4-et. Beraktam a gépbe, eleinte működött is rendesen, majd gondoltam egyet, és megnéztem CPU-Z-vel mennyin megy, és észrevettem, hogy tudásához fel van tűntetve a CL4 (magán a memórián is szerepel, hogy 4-4-4-12 és 2.10V ver 1.1), de jelen pillanatban csak CL5-ös időzítéseken megy! (Egész pontosan 5-5-5-18-on, pedig a CL5 5-5-5-15 ha jól tudom)
Szóval kimentem biosba, átállítottam, és innen kezdődtek a bajok!
Feszültségeket először auto-n hagytam, az nem volt jó, majd utána szépen elkezdtem lépkedni felfele, +0.1V, majd +0.2V, de még annál sem akar menni, többet nem merek adni neki, nehogy azt mondják h én rontottam el (különben is ott áll rajta, hogy 2.10V-on tudnia kellene a CL4-et!)
Hiba a következő: vagy be sem indul a bios, csak újraindulgat párszor, vagy pedig végtelen ciklusba fut az újraindulással, és közben a monitoron sincs semmi, ilyenkor áramtalanításos újraindítás sem segít neki, hanem ki kell vennem a ramokat, visszarakni, és úgy vissza az áramot. Ha az első eset történik, az már haladás, ekkor el szoktunk jutni a win betöltésig is, viszont vagy töltés közben, vagy login képernyőnél, vagy rögtön utána az esetek 90%-ban vmilyen kékhalál-t dob a rendszer, és mindig más hibával! (volt memory management, kernel hiba többször, de mindig másik fájlnál, vmi irq-s hiba, lapozófájlos (pedig az ki van kapcsolva) és nagyon sok memóriahibára utaló még, keresgéltem google-n, h melyik micsoda). A maradék 10%-ban, ha sikerül is beloginolnom a winbe, akkor sem tudtam még 10-15mp-nél tovább használni, mert ott kezdte el dobálni a hibákat és úgy fagyott meg.
Találkozott már valaki ilyennel? CL5-ön semmi gond, de CL4-en... Ez csak memóriahiba lehet, vagy akár alaplapi is? Furcsa hogy pont csere óta lett minden xar, pontosabban CL4 óta, előzőek csak CL5-öt tudták, így ott nem derült ki jó volt-e az alaplap. (Gigabyte P35-DS3L) Ha CL5-ös memóriát akartam volna venni, akkor 5k-val olcsóbban megúszhattam volna, szóval biztos nem fogom ennyiben hagyni!Időzítések amikkel próbálkoztam:
CAS: 5, 4
RAS to CAS: 5, 4
RAS: 5, 4
tRAS: 18, 12És a következőeket pedig hagytam auto-n, nem találtam meg a topicban hogy lenne érdemes beállítani, valamint a kezdő hsz-ben lévő link sem működik!
ACT to ACT Delay (tRRD): 3, Auto
Rank Write To READ Delay: 3, Auto
Write To Precharge Delay: 6, Auto
Refresh to ACT Delay: 52, Auto
Read to Precharge Delay: 3, Auto
Static tRead Value: 7, Auto
Static tRead Phase Adjust: 29, AutoElső az alaplap által beállított alapérték, második, hogy én mire állítottam.
Segítsetek pls!
-
atish15
aktív tag
valaki tudna valamit írni a G.SKILL DDR2 PC2 8500 ramról?2x2gb ot vennék belőle.mennyire lehet húzni ezeket a ramokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Kingston HyperX FURY 64GB (4x16GB) DDR4 3466MHz HX434C16FB3AK4/64
- 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest