- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabrev
aktív tag
válasz
Drift_Elek24 #14921 üzenetére
Nem kell újraraknod az oprendszert. Az alaplapi vga csak örülni fog főleg, ha több ramot adsz neki (bios-ban állítható). DDR2-őt DDR1 mellé csak speciális lapokon tudsz benyomorítani, de abban az esetben sem fogja együtt használni őket (ergó nem láttam még ilyen próbát, de szerintem meg sem makkan a szerkezet).
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KERESEM: HyperX Savage 2x8GB vagy 2x4GB 2666MHz CL13 DDR4 KIT
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest