- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ha olyan telóm van, ami viszonylag ritka és nem forgalmazza a Yettel, akkor milyen esélyeim vannak a volte bekapcsolására? Előző telómon aktív volt, de átraktam a simet az újba és most nincs. Tettem egy próbát a 1220-nál, de lepattantam. -
p2pp
őstag
Mai napra Zalaszántó Béke Sztupa maradt.
Ami egy szép nagy domb tetőn van.
Állomás a környéken sehol sincs semmi.
Nagy szégyen. Amúgy a 2838 ott van.
De a valóságban csak lent a főúton észlelhető!
Egy pillanatra vmit a Balcsiról enb 2836 Hévíz B28 befogott.
Majd el is vesztette. A képen jól látszik B28 12,5km!!!
Millió 900-as frekivel és Jó nagy E betűvel.
[kép] [kép] [kép] -
bozsozso
őstag
válasz
Viktor0610 #89889 üzenetére
Köszönöm.
-
Landsmann
addikt
Nem tudom, valami nagyon távoli bázis lehet, mert csak rövid időre és -115 körüli térerővel jött. De vagy 2 napig volt csak, azóta sem. SZóval lehet valami extra távolságból jöhetett. Várni, keresni kellett hogy egyáltalán megjelenjen mint szomszédos cella, de csak pár másodpercre. Szóval valószínűleg ezért sem tudott ráállni. De kipróbáltam olyan band-el is, ami tudom, hogy van, de a Telekomos SIm itt sem akart B20-ra állni a B3 helyett, hiába lockoltam. Pedig nagyon nagy térerőbeli különbség nincs a B3 és a B20 között. Mindkettő az utcavégi bázisról jön.
-
tomp
félisten
válasz
Landsmann #89891 üzenetére
B2? 1900MHz? Az hogy?
Ha lockoltad volna B2-re akkor elment volna a térerő és nem lett volna semmi hálózat.
Ha az a B2 igazából B3 és ha arra lockolod akkor befogja a B3-at igazából még lehetetlen jelszint mellett is. A bázis látja, hogy nagyon kész van a telefon olyan gyenge de szegény nem tud más bandot így nem rakja át.
Anno Tihanyban beszéltem már VoLTE-n -117dBm mellett is. B20-ra lockoltam és a Fonyódi cellán voltam.Más!
____
Immáron a Yettelnél sincs VoLTE alatt CA! Hívás indításnál azonnal dobja a CA-t és csak hívás befejezése után jön vissza. -
Landsmann
addikt
Ahha. "Ha lockoljuk a telefont egy bizonyos bandra, azt is elküldi. A telefon hiába akarna CA nélkül B3-at ha a bázis azt mondja neki, hogy NEM! Te szépen mész B20-ra vagy B28-ra mivel az infód szerint tudod." Múltkor rövid időre megjelent a telefonon B2, de elég gyenge térerővel. Hogy megtudjam honnan jön, én is próbáltam lockolni B2-re, de esze ágában sem volt próbálkozni vele, maradt B20-on. Akkor ezért.
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #89883 üzenetére
Ezen a bázison van B1, B3, B7, B20, B28!
Itt éppen nem alkalmaz a telefon CA-t és a bázis szépen át is rakott B28-ra!
A bázisállomás pontosan tudja, hogy milyen bandokra képes a telefon mivel a telefon elküldi a bázis számára ezt az infót. Ha lockoljuk a telefont egy bizonyos bandra, azt is elküldi. A telefon hiába akarna CA nélkül B3-at ha a bázis azt mondja neki, hogy NEM! Te szépen mész B20-ra vagy B28-ra mivel az infód szerint tudod.trec12
Pillanatnyi terhelés illetve a telefon tudása alapján.
pl nagy forgalom esetén ha a telefonod tud alacsony frekit is akkor átparancsolhat.
Vagy ha a bázis konfigurációja olyan, hogy aktív forgalmazás nélkül ne foglald a B3-at simán átdob B20-ra vagy akár B28-ra is. -
-
bozsozso
őstag
válasz
Viktor0610 #89887 üzenetére
Ez igaz, rosszul fogalmaztam.
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lenne egy Huawei e5577-es mobil router amit telenor megszűnése után kaptak cserébe. Azt lehet függetleníteni hivatalosan? Ha igen mi a módja?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
trec12
addikt
A cellmapper szerint a telóm - két torony lévén a településen - egy távolabbi toronyra áll rá 4G+-al. Ilyenkor a készülék is alig mutat térerőt. Itt 40-50 Megabitet mérek lefelé mégis de felfelé szenved 1-2 ha megvan. Repülő mód után a közelebbi toronyra áll rá simma 4G-vel (később megjön a 4G+ is) full térerő, ilyenkor 100 Megabit felett mérek felfelé 30-40 is van. Sajnos ha nem használom kisvártatva visszaáll a messzebbi toronyra.
Ezt miért csinálja így a teló vagy a hálózat? Nem a közelebbi tornyon kéne ilyenkor lennie alapból?
-
MadMancs
veterán
Felénk voda csinálja hasonlóan. Jó a városunk fele le van fedve. De amint kiérek a nem lefedett város szélére, a kötet egy része, az erdők, sziklás szakadékok (Bakony alja) 2 település közti lakatlan puszták, használaton kívüli erőmű, és megint 2 település közti szintén lakatlan területeken 5G van. Szóval a városban 1 tornyon kapcsolták be ami város felé sugároz, az összes többin csak azokon a cellákon elérhető ami a városból kifelé sugároz
-
Pityu.
nagyúr
Lenne egy kérdésem adott egy iphone 6 m4 online lejátszása közben mobilnetről biztos,hogy ezt a hibát dobja error code 224003 valakinek esetleg van ilyen hiba ezen az oldalon akármilyen telefonnal is yettel mobilnettel? Nem az enyém a teló szóval így elsőre ennyi infóm van nem tudom mobilnet okozhatja e.
-
p2pp
őstag
válasz
Landsmann #89872 üzenetére
Tőlünk nem messze is nagyon jól sikerült az 5G.
A térkép szerint is.
A 2 falu között van amíg a Bázist látod.
Kb. 200-at mértem.
Faluba beérve vége mindennek.
Majd kijövet egyetlen pillanatra beadja.
Majd a feledés homájába vész ez a Mátyás Király story.
Hoztam is 5G meg nem is. 😆
Nekem ez akkora nagy parasztvakítás.
Anno fel kellett sétálni a szőlő hegyre, h egyáltalán telefonálni tudjunk. Most, aki 5G-t szeretne túrázzon. 😆 -
Landsmann
addikt
válasz
Bl.Gyo. #89871 üzenetére
Az. Jómultkor írtam a Yettelnek, hogy nem lesz-e normális 5G-s lefedettségi térkép, mert ezt igen bajos megjeleníteni. 3 böngészővel sem sikerült, ráadásul csak 1 fokozatban nagyítható. Azt írták, Chrome böngészőt használjak, (alapból az van) ha nem elég nagy, akkor a böngészőben állítsak a nagyításon. Mondanom sem kell, hogy egy szétmosódott paca az egész. Utcák nincsenek nevesítve, azt sem értem, mik azok a kék pontozott utcák. Olyan, mintha valamilyen olyan térképre pakolták volna a lefedettséget, mint amit másra, valaminek a feltérképezéséhez használtak volna. Van ahol sűrűbb és van ahol ritkább a kék pontozottság. Arról meg ne is tegyünk említést, hogy nagyon sok település neve nem oda van feltüntetve ahol az valójában van.
-
Landsmann
addikt
Tudom, a Telekomot ki sem próbáltam, mert térkép szerint sincs nálunk 5G. De a Vodára kíváncsi lettem volna. De ahogy elnézem a Cellmapperes térképet és az állítólagos lefedettségi térképet, háááát, nem nagyon fedik egymást.
Amúgy a 4G és a DSS 5G között mi lenne a lényegi különbség? Mert mint látjuk, sebességileg semmi, akkor talán az, hogy több ügyfelet tud kiszolgálni egy időben?
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap délután óta Székesfehérváron (belvárosban) vagyok és este elkezdett a hálózat kimaradozni a telefonomon úgy félóránként-óránként egyszer kb. fél percre. Esimen van a yettel, fizikai simen voda, de ez utóbbival nincs gond.
Indítottam már újra, próbáltam repülő üzemmódba tenni pár percre az ügyfélszolgálat tanácsa alapján, de el-elmegy továbbra is.
Ami érdekes, hogy feleségem telefonja fizikai sim-es és az nem csinálja.Mi lehet a gond? Mit nézzek meg? Az ügyfélszolgálat szerint pénteken volt karbantartás, azóta nem látnak kiesést.
Iphone 11 IOS 15.5Köszi!
-
Landsmann
addikt
Ahha. Van itt egy kis videó:
[link] Ez Debrecenben készült. Főleg a videó elején látszik, ahogy lépkedek, 5G SA-t ír, de van ahol a térképen 5G-t ír, amikor rákattintok, ott viszont azt írja, hogy LTE. Akkor ha jól sejtem, a térképre írt 5G, de rákattintva LTE-t ír, az DSS 5G. A videó utólag készült, így nem tudtam figyelemmel kísérni a kijelzőre kiírt állapotot. De akkor azt gondolom, hogy 4G-t vagy 4G+-t írhatott. Ha ez így van, akkor ki tudom próbálni mi a helyzet nálunk a Vodafone-al. Mert akkor a Network Cell Info a térképre 5G-t rajzolgat, miközben csak DSS 5G van. Mindjárt átdobom a Vodás SIM-et, megnézem mit mutat. -
tomp
félisten
válasz
Landsmann #89858 üzenetére
Az 5G DSS külön bejegyzés a hálózati konfigurációban a telefonon!
Azaz meg lehet csinálni, hogy N78-at kezeljen, illetve N1, N3, N7, N8, N20 és N28 5G Only-t, de 5G DSS-t ne!<boolean_define name="carrier:dss_is_enabled" initial="true" />
Ha ezt "false" értékre állítják akkor nincs DSS! -
Landsmann
addikt
válasz
Fecó88 #89856 üzenetére
Lefedettségi térkép szerint nálunk is van Vodafone 5G, ennek ellenére a telefon nem lát 5G-t. Vagy a térkép rossz, vagy csak DSS 5G és a telefont nem tudják becsapni, ezért csak 4G-nek látja? Más is panaszkodik odaát, hogy térkép szerint van 5G, de a telefon nem látja. Yettelnél szépen kiírta a telefon hogy 5G, jött is a cucc 750-el lefelé.
-
tomp
félisten
Bp. Keletinél is bekapcsolták a B1 4G-t. Korábban már fejlesztettek lett B7 meg B28 de B1-en nem kapcsolták be a 4G-t. Most végre megtörtént.
Néha B20 helyett B28 van.
sebesség
Év elején napközben itt még legfeljebb 70Mbitet lehetett mérni! -
Fecó88
tag
válasz
MadMancs #89845 üzenetére
Furcsa nekem ez a nagy közösködés oké egy világ céget ketten nagyobb esélyel nyomnak le.Ha közösen csinálnák az 5g kiépítését akkor itthon biztos le nyomnák a Vodafont . Az az igazság hogy itthon a vodafon a magyar vetetés miatt olyan amilyen. Simán le tudná nyomni ha akarná mind a telekom mind a yettelt. Mert szerintem pénz az volna bőven rá minőségi hálózat kiépítésére de ha nincs normális vezetés akkor nem fog megvalósulni. Nézzük meg a yettel féle 5g ét 500 600 megabit sebeség vagy a Voda dss 5g je egyenlő a nulával.
-
Fecó88
tag
válasz
aprokaroka87 #89854 üzenetére
Sziasztok ez már jó pár nappal ezelőtt kint volt az oldalon.
-
bul07
nagyúr
válasz
Landsmann #89850 üzenetére
Vagy amikkor te nézed működik
Mint a mostani példa is mutatja, hogy csak azért nézted meg mert valaki kérdezte, és tényleg nem megy, de ha nem kérdezi senki akkor észre se vetted volna hogy nem megy, így hányszor lehet hogy nem megy csak nem tudsz róla mert ép nem nézed -
Landsmann
addikt
válasz
magellaner #89849 üzenetére
Most nekem sem megy, egyébként nem szokott vele baj lenni.
-
magellaner
tag
Sziasztok !Másnak se megy a Yettel app? Egyszerűen mióta átvette a yettel azota szarakszik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Soma01 #89846 üzenetére
Hát nálam van Telekom optika, de Yettel 5G nincs és nem is elérhető itt az IrodaNET oldaluk címkeresése szerint
szerk.
HVG-nél ezt találták írni [link] :"az 5G technológián alapuló IrodaNet Pro, a vezetékes optikai hálózatra épülő IrodaNet 300/1000, és a mobil wifi router segítségével hordozható Kisvállalati Internet 500+500 GB"
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
Az Irodanet pro csomagban mit jelent az a vezetékes kapcsolat említése? "Mobil-vezetékes kedvezménnyel" meg van "Csak vezetékes ügyfeleknek" Plusz ez is írva van róla:
* "Megbízható és stabil adatforgalom
mobil és vezetékes, optikai technológián keresztül."
* "5G lefedettség
esetén akár 1000 Mbit/s letöltési sebesség"
* "Mobil és vezetékes szolgáltatás egy kézből
Optikai lefedettség esetén akár 1000/1000 Mbit/s le- és feltöltési sebesség."
A vezetékes, optikai kapcsolatot melyik cég biztosítja?
Tehát akkor ahol lehet optikán adják a netet, ahol lehet, ott meg 5G-n? -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
e-sim kártyát feltöltős verzióban is lehet kérni vagy csak előfizetésessel ?
-
Landsmann
addikt
válasz
kuksa90 #89837 üzenetére
Én sem gondoltam összeesküvésre, csak kíváncsi lettem volna az okára. Ha csak pásztáz, azzal még nem kell neki megpróbálni csatlakozni. Nincs neki más lehetősége 4G-n csak a Telekom B20-a. Viszont az érdekes, hogy a Network Cell Info-ban néha felvillan más band is mint szomszédos csatorna, csakhogy az sem a Yettelé. Az lehet, hogy megpróbál oda csatlakozni, de mivel az nincs megnyitva a Yettel előtt, így elutasításra kerül. Élő adattal nem tudtam még rajta kapni. De elképzelhető, hogy itt a Telekom által biztosított 4G miatt kavarodik bele, mert lát B2-t is és gondolom ahhoz is próbál csatlakozni.
-
kuksa90
őstag
válasz
Landsmann #89834 üzenetére
Gondolom, hogy egy vizuális hívásjelző a kütyü, ami a 900MHz- es frekire van hangolva. Szerintem a teló simán lepásztázza, hogy hova tudna (még) csatlakozni, ebbe én nem látnék bele semmi összeesküvést. Szimpla keresési algoritmus, ami időnként aktivizálódik a telóban - és gondolom, nem csak ezen a frekin, hanem az összesen, amit tud a telefon...
-
bociusz
aktív tag
Ha jól látom, Rákóczifalván vagy. Ha van rá lehetőséged, töltsd fel a méréseket, ezt a 4553-as Yettel tornyot ugyanis még senki nem térképezte fel korábban, tehát jó eséllyel új.
A sok cella, amit felsorol, azok vegyesen az azonos torony egyéb frekvenciái és szomszédos tornyok cellái. Ha a telefonod támogatja, akkor az azonos tornyon akár 4 különböző frekvenciájú cellát össze tud fogni (ez a Carrier Aggregation, rövidebben CA). A szomszédos cellálkat pedig azért figyeli a telefon, hogy ha időközben a mostaninál jobb lesz a vétele valamelyiknek, akkor átváltson rá.
Hogy milyen sávokat fog össze a telefon, azt legegyszerűbben a NetMonster appal tudod megnézni.
-
Landsmann
addikt
Na, ma végre rajta kaptam, hogy a három telefon közül melyik csinálja az alábbi dolgot: Van egy ezer éve vett golyóstoll, amiben van 3 gombelem, és ha 900 MHz környékén közelében kommunikál egy telefon, akkor villognak benne a ledek. Nos, most sikerült lefülelni, hogy a Redmi 6 csinálja. Két Yetteles SIM van benne. Folyamatosan wifin lóg és B20 LTE hálózaton. Nincs más band, a Telekom adja a 4G-t. Térerő jó, jelenleg is -87 dBm. Bázisállomás az utca végén, simán rá lehet látni, 89 méter magas torony. A fentiek ellenére időnként hozzá kaparászik a hálózathoz. Nyilván nem adatot küldözget, mert wifin van folyamatosan. Van hogy egy perc alatt 2-3 alkalommal is kommunikál, van hogy órákig sem. Azt hiszem 3 óránként mindenképpen bejelentkezik. DE ezek ettől függetlenek. Már megnéztem a kiszámlázatlan hívások listájában, hogy az adott időpontokban adatkommunikáció a mobil hálózaton nem történt. Akkor mégis mihez kaparászik időnként? Redmi Note 10 5G szintén Yettel SIM-el, valamint Redmi 9 Telekom és Vodafone SIM-el nem csinálja. Bár utóbbi van amikor nem a 900-as sávban van, nyilván ha 900 körüli sávba lép át akkor az is villogtatja a tollat.
-
4Grider
félisten
válasz
szaboi6512 #89829 üzenetére
Ezt így pont tiltja a fórumszabályzat...
-
szaboi6512
őstag
Akinek van Yettel TV előfizuja, SMS-ben küldték a TV2 Play Prémiumhoz a kódot, így onnan is szerezhető film.
Max csomagom van, de bónuszban kaptam, így ezt nem kapom meg, mint ahogy az RTL +-ost sem adták meg....
Esetleg ha lenne valaki aki megosztaná velem....
köszönöm -
Diák66
őstag
válasz
#23310336 #89826 üzenetére
Részlet a honlapjukról:
Ha ezen az időszak alatt nem lennél elégedett a szolgáltatással vagy mégis meggondolnád magad, kötelezettségek nélkül vissza tudod mondani. Ehhez nincs más dolgod, mint jelezni felénk a döntésed és visszahozni a nálad lévő routert. Yettel OtthonNet Pro szolgáltatás esetén, ha ZTE vagy Nokia kültéri eszköz van felszerelve nálad, küldünk hozzád egy szakembert, aki segít a router leszerelésben. Ha ZTE beltéri eszköz van nálad, akkor megszüntetés esetén a termékeket neked kell visszahozni. Ha a Yettel OtthonNet Pro szolgáltatásod 6 hónapos visszavételi időszak alatt lemondod, akkor 30 000 Ft-os telepítési kötbér díjat meg kell fizetni.
-
törölt tag
sziasztok!
Szeretném megkérdezni, amennyiben a 6 hónapos kipróbálási lehetőséggel megrendelem a Yettel OtthonNet tarifát 24 hónapos LTE router B628-350 hűséggel, de a 6 hónapos kipróbálási lehetőségen belül felmondom a szerződést akkor kell-e valamilyen szerződésfelmondási díjat kötbért fizetnem akár a szolgáltatásra vállalt hűség akár a routerre vállalt hűség okán?
A weboldalon nem egyértelmű az ezzel kapcsolatos infó.
-
Flinter
tag
Roaming témában egy kis érdekesség:
Ma este egy haverom ezt az SMS-t kapta Szekszárdon(!!):
"Üdvözlünk a(z) Yettel Serbia LTE hàlòzatàn! Ha szeretnéd csökkenteni az adatroaming költségeidet, ennek lehetöségeiröl tàjékozòdhatsz az alàbbi linken: https://www.yettel.hu/vilagnet-plus Aktuàlis roaming àraid: Hìvàsindìtàs 325 Ft/perc, -fogadàs 150 Ft/perc, SMS-küldés 122 Ft/db. Adatroaming dìja a 2-es roaming zònàban: 210,83 Ft/ 0,1 MB. MMS-küldés: 76,6 Ft/db. Segélyvonal: 112, EU-bòl ingyenesen hìvhatò roaming informàciò: +36203333333. Jò utat! Yettel"A legközelebbi szerb határ onnan ~50km körül van.
Fent volt egy 240 m-es "hegyen", olyan leárnyékolt részen, ahol egyébként általában alig van valamilyen Yettel HU térerő.
Hogy a bánatba' lehetséges ez...? -
TeeJay
félisten
válasz
csernak75 #89820 üzenetére
Az a torony B3 only volt tehát 150/75megabit eddig a plafon ha jól számolom
10MHz B1-el kapott az jelenleg 75/37,5 megabit
ez lesz 3G off után 112,5 /56,25megabit
CA képes telefon 262 megabitből tud majd gazdálkodni az enyém marad B3-on mert továbbra sem engedi látni neki a többi tornyot amíg túl jó dB érték van B3-raItt B7 nem igen lesz mert bár panel telep vagyunk de körben családi házas rész van és ott B3 B1 B20 talán B28 várható B7-hez túl ritkán vannak a tornyok gyanítom
-
tomp
félisten
válasz
#08176384 #89819 üzenetére
Szerintem maga a Yettel nem tudja mi okozza. Náluk van e a hiba vagy a roaming partnernél akad össze valami.
Bécsben anno a OnePlus 5 sehogy sem akart felmenni a 3AT hálózatára. Csak az A1-re tudott felmenni miközben az akkori OnePlus 7 Pro-m gond nélkül felment a 3AT-re.
Most ugyan ez a felállás. OP5 továbbra se megy fel miközben a 9 Pro azonnal arra megy határátlépés után.
OP5-ben lévő kártya azóta már cserélve lett.Németeknél szerencsére nincs gond a OnePlus 5-el sem. A 9 Pro konkrétan nagyobb sebességet ért el roaming kapcsolattal mint az ugyan azon a hálózaton lévő német iPhone 12
-
törölt tag
válasz
4Grider #89817 üzenetére
Akkor a hiba a Yettelnél van. Ez a roaming hiba érdekes módon azóta van, hogy eladták a céget a cseheknek. Előtte soha nem volt ilyen gond a céggel. Nekem Telekom simmel soha nincs roaming gondom, pedig van rajta VOLTE és aktív 5G is, akár roamingban is. Egyértelműen ez a Yettel valamilyen roaming hibája.
-
TeeJay
félisten
Kedden a kerületben nálunk egyik tornyot fejlesztették. Ahogy nézem külső kerületek maximum B1-el fognak bővülni, ez a torony is B1-et kapott B3 mellé (eNB 225 torony). Cellmapper bandwidth-re 10-et ír akkor 5MHz maradt még 3G-re és csak 10-et tettek 4G-re? Ez mire jó?
-
4Grider
félisten
válasz
#08176384 #89812 üzenetére
A yeti sim mellett lévő voda esim rögtön roamingolni kezdett (az A1-en), de tegnap este leszakadt róla és csak ma reggel ki- bekapcsolással sikerült rávenni a roamingra.
A yeti sim 1-2 percig 5G-n is volt, de egyszer csak rájöttek, hogy nem jogosult és ki lett hajítva (abszolút megszűnt rajta a roaming).
Szóval egyértelmű, hogy a roamingot erősen szétcsapja a VoLTE és az 5G párosa. -
barnibooo
aktív tag
válasz
domper2015 #89813 üzenetére
Ezek általában csak belföldre érvényesek
-
domper2015
senior tag
Sziasztok, a Yettel. korlátlan internet bónusz amit a min. 1500 Ft feltöltés után ad roamingban használtó vagy szigorúan belföld?
-
törölt tag
válasz
4Grider #89811 üzenetére
Ez azért nem éppen a normális működés... Gondolom ment nálad is az első fél óra 3G, majd 4G és időnként dobta is a hálózat a Yettel simet. Nálam egyedül az A1 működött, de ebben a nem éppen normális működésben. Azóta viszem ki a Telekom multisimet és hasít az 5G is roamingban, amerre van már a T-Mobile HR-en vagy Szlovénia fele a Telekom Slovenia hálózaton, olaszban meg a TIM-en. Vodafone csak olaszban megy 5G roamingban. Telekom egyre több helyen. Sőt a Telekom holnaptól 2.900,-Ft-ért ad a 23 alap mellé plusz 20 giga EU roamingot is augusztus 31-ig.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
donjohnson #89809 üzenetére
Nem volt sehogy ennél jobb...
-
donjohnson
addikt
válasz
RoyalAirForc #89808 üzenetére
de gáz. és az ablakra szerelhető antenna se működött nála? azzal sem volt 5g?
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #89807 üzenetére
Ismerősnél egy hete volt a kolléga. 45 percig bohóckodott a routerekkel, rakta őket mindenhova, 40mbs volt a max sebesség, nem értette, mi van. Aztán angolosan távozott. Azóta se halottak felőle.
-
-
kovike
tag
A Yettel OtthonNet Pro 5G-hez kapható routerek közül melyik a legjobb?
Nokia Beacon 2 + Nokia Fastmile 2 (belső antenna?)
KAON PG2449 + ZTE MC7010D (külső antenna?)
ZTE MC801A1 (antenna nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged