Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
válasz
bul07
üzenetére
Sziasztok,
online rendelt feltöltőkártya csomagpontos átvétellel mikortól lesz aktív? Mikor indul az 5 nap a keret felhasználhatóságára?
Vagy hiába adtam meg rendeléskor minden adatom, plusz személyi igazolvány szám stb. ugyan úgy kell ezt is aktiválni mintha pl. az auchan polcról akasztottam volna le egy kártyás csomagot?
Yettelt nem mostanában rendeltem, ezzel nem vagyok képben, de megnézném most mit tud a hálózatuk... de azt sem szeretném hogy átveszem a kártyát és ha csak 2 nap múlva dobom be a telóba akkor már csak 3 nap maradjon az 5-ből.
köszönöm -
MadMancs
veterán
válasz
bul07
üzenetére
Nem kell visszaérni papír már, elég ha a postai értesítés megérkezik Yettelhez hogy átvetted. Én mindegyiket reggel vettem át, rá pár órára amint nálam is átvaltott nyomkovetés kézbesítettre, aktiválták simet. Akkor lehet több nap ha pl péntek este veszed át, akkor csak hétfő.
-
-
-
törölt tag
Ha csak a kiléptetés lenne... De amikor véletlenül nem léptet ki teljesen, akkor is hulla lassún léptet be újabban...
És az is teljesen nonszensz, h 2023-ban egy telco appból nem tudod 70 kattintás nélkül megtudni, h melyik nap jár le az egyenleged...
De a puk-kódot még 72-vel sem találtam meg...
És a weben még kevesebb infót érsz el, mint az appban...@Viktor: És azt is tudjuk, h az ördög sem alszik. Legalábbis nem akárkivel...
-
-
-
eFeMeR74
senior tag
Régen, de amióta gyors net ( mobil is korlátlan) van és szinte mindent megtalálni a neten. (Már én sem torrentezek)
Viszont nálam semilyen más szolgáltatás nincs csak Net. Net van nem kell más mert minden van.
AtHoS.
Értelmes embernek felesleges TV előfizetés amikor rengeteg olyan csatornát kapsz amit nem nézel és rengeteg olyan van ami nincs is.
Ráadásul helyhez kötve.
Nálam minden neten megy a TV is mert sehol nincs NFL, Nascar, ORF, stb. A gyerekek miatt lett csak YettelTV(gyerekcsatornák) amit bárhol nézhetsz. Minden a mobilitás felé halad. A kis TV "okositodat" bárhová viheted. 2009 óta nincs semilyen TV ( kábeles) előfizetésem. (Setupbox és társai).
Szerintem eldönthetem nekem melyik szolgáltatás felel meg.
-
TODI1111
veterán
Az üzletben az ügyintéző hölgy többszőr is telefonált a háttércsoportnak, illetve főnökének. Ez egy hazug, szavahihetetlen szolgáltató. (Egy új kezdet). Tisztában vannak vele, hogy ebben az országban hogyan működnek a dolgok. Ha bejelentést teszek (fogyasztóvédelem, békéltető testület) akkor az minimum 1-2 hónap mire "tárgyalást" tűznek ki. Addig meg szívjon a vásárló ( Magyarország előre megy).
-
TODI1111
veterán
"Kizárólag szervízlappal hajlandó bevenni a készüléket (illetve már beadtam és még cserekészüléket sem biztosítottak) ellenörzésre. Most ott tartunk, hogy panaszt tettem minden csatornán ahol kihangsúlyoztam, hogy vagy teljesen új készüléket vagyok hajlandó elfogadni vagy az ellállás érvényesítése jöhet szóba ( telefon, levél, vido chat) amennyiben a héten nem történik semmi úgy fogyasztóvédelmi eljárás lesz belőle."
-
*Mukeey*
addikt
Nálam egyszerű a képlet. Itt, ahol lakunk csak telenornak van jò lefedettsége, ezért másra ugyse váltok. Simán aláírok két évet, telòt meg kihozom 22hò részletre, cégnek költségként szuper. Mostani telòm nagyon jò árban meg tudtam venni tőlük, nekem jò a nulla % kamatra részletre. Pedig simán ki is fizeném egy összegben, de mindek, ha igy is okés💁♂️
-
mcdennis
tag
Ha elvontan gondolkozunk akkor az ingyen kèszülékelhozásból származó bukókat is a rendesen fizető emberek fizetik meg. Valahonnan le kell írni a veszteséget ami ismerve a magyar embert 100% hogy létező dolog.

Én pusztán az érzet miatt hogy “ingyen” hoztam el a telefont szoktam (értsd 2x csináltam) 0% aruhitelezni.
sajnos az OTP nél vagyok és ilyenkor a hitelbírálat egyszerű és gyors. -
szabonagyur
félisten
A lényegen nem változtat, hogy a hálózat folyamatos leterhelése az megvan, azzal nem nagyon tudnak mit csinálni, nem igazán erre való.
Plusz azért nem mindenki netflix meg társait tolja mobilneten (én továbbra is vitatkoznék ezzel, hogy nem a torrent teszi ki a forgalom nagy részét.)
-
szabonagyur
félisten
Nem a napi 3 GB-tól fekszik meg a hálózat továbbra sem. Torrent egy példa, de ugyanígy a mobilnetről dolgozni, napi több száz gigát megmozgatni stb.

#85065yanna: akkor meg fogadd el mindenkinek kényszerhelyzete van a környékeden és saját magát szivatta mobil nettel. De lehet menni mindenki máshoz, hogy szálljanak le a netedről.

-
4Grider
félisten
Elég egyértelmű.
Csak éppen az ügyviteli rendszerükben valami vagy lehet intézni, vagy nem, ha valami nem/rosszul működik, vagy tudják javítani 30 napon belül, vagy nem. Mindez augusztus eleje óta. Itt nem véletlenül nem merik meglépni a belső ügyvitel nagyobb léptékű frissítését. -
tomp
félisten
Ha már szolgáltatói topik akkor maradjunk a hálózatnál:
Az iPhone 12 az első olyan Apple telefon ami ismeri a szabványos mobilhálózatot én nem egyedi Apple szabvány szerint működik... Emiatt is kell minden hálózati gyártónak külön Apple peccset alkalmaznia különben nem működne a telefon... -
4Grider
félisten
Közben a flottánkban is megjelent néhány előfizetésen a Fortumo PlayitAll előfizetés.
Fontos információ, hogy az emelt díjas sms letiltás semmit nem ér ellene, mert nem emelt díjas sms-el terhel. A mobil piactér vásárlás szolgáltatást kell letiltatni hozzá, azután a Fortumo már nem tud díjat levonni.
A mi esetünkben a Playitall "szolgáltatás" olyan készülékeken került előfizetésre, amik legalább két éve nem kaptak biztonsági frissítéseket, jellemzően kínai androidos okostelefonok és van rajtuk előfizetett mobilnet. Szóval igen nagy eséllyel biztonsági résen (pl. valamilyen trójain) keresztül aktiválták a "szolgáltatást" rajtuk.
A Telenor sara annyi az egészben, hogy a mobil piactér vásárlás szolgáltatás alapból aktív a Telenor előfizetéseken, amit azért szemét dolog a Telenor részéről, mert könnyen kihasználható, ráadásul az előfizetők elenyésző hányadának van rá szüksége (mobilparkolás, autópálya matrica nem mobil piactér vásárlással kerül fizetésre). -
asdf_
veterán
Igen, csak lehet, hogy másképp számolnak a cégek. Ha megnézed, a függetlenítésről is úgy gondolta a Telekom, hogy nem szívatja sem a usert, sem a saját ügyfélszolgálatát nem terheli ezzel halálfölöslegesen, hogy ember bemegy, IMEI-t néz, kódot kér rá, papírt ad róla, aláíratja, sms-ben elküldi, vagy visszamegy érte meg minden szar (pláne nem küldi el kb. az anyjába a SAJÁT(!!!) ügyfelét, hogy bocs, nem te vetted a telefont, neked nem függetlenítem ki, és middlefinger -nem, nem érdekel mi van a jogszabályban-), hanem felhúzott egy automatát, ami SMS-ben lerendezi az egészet, anélkül, hogy esetleg napi 20 percnél többre hozzá kéne nyúlnia egyetlen embernek.
-
asdf_
veterán
Ez is csak bevétel kiesés lenne nekik
Igen, de a bevételből vond ki azt, amit a panaszosnak jobb a békesség alapon jóváírnak, és különösen azt, hogy a sok reklamáló mennyi totálisan fölösleges terhelést ad az ügyfélszolgálatnak (és a nem forintosítható ügyfélelégedettséget). És bár azt írják, havi 100e ilyen sms volt a T-nél én ezt a számot elképesztően nagynak találom (vagy ebből nagyon sok volt a kéretlen, és akkor így megvan, miért ilyen sok, meg hogy miért csukták be a francba inkább az egészet).
-
-
-
-
Landsmann
addikt
Ez akkor sem teljes megoldás. Egyébként van hangrögzítő a telefonban alapból. A másikra próbáltam telepíteni, de egy sem működött. Azon uniós szabályozás miatt alapból nincs hangrögzítés és állítólag mókolás nélkül nem is lehet működőképeset feltenni ami könnyen használható is. Ezt az említettet is próbáltam, de az is elvérzett valamin.
Ami a témát illeti, az Autóklub oldalán megtaláltam a tarifákat. Háát, mit mondjak. Dícsérni nem tudom. Úgyhogy egyelőre marad a jelenlegi. Ha mindenképpen váltani kell, akkor lehet megy vissza kártyásnak. A telefonálási szokásainkat figyelembe véve a jelenleginek több mint a duplája lenne a havi díj. Nekem annyit nem ér. -
MadMancs
veterán
Attol tartok előbb utóbb xiaomi is el fog szabadulni.
Hiteles résszel részben egyet értek.
Mobilt nem veszek én se részletre (na jó november közepén vettem amit azóta egyösszegben kifizettem (S20+ 5G). Viszont mosógép, hűtő, porszívó mind 0% THM es részletre lett véve. Mert végülis miért ne, kényelmesebb havi párezer ft mint egyszerre mindent és nincs jaruléka se (hűség a bolthoz, stb). Akkor kerültünk albérletbe, jól jött az a pénz a lakás egyéb berendezésére (nulláról indulva). -
törölt tag
Felhívnám szíves figyelmeteket, hogy a Telenornál eddig is külön cégbe volt kiszervezve a hálózatüzemeltetés Telenor Common Operations a cég neve. Ez most annyival másabb, hogy a hálózati berendezések, tornyok tulajdonjosa az új cég lesz. Igazából semmi nem fog változni.
Pályázaton megnyert frekvenciát pedig nem lehet csak úgy eladni, bérbe adni versenytársnak. -
MadMancs
veterán
Igen Telekomos nem szórakozik firmware cserével. Rádásul független gyárilag. Nekem Huawei B525 LTE router van tőlük független és gyári fw. Melósbuszainkon szinten B525 van Telenoros, bejelentkezni ugyan nem tudtam de HiLink app ugye mutatja úgy is hogy milyen háló, adatforgalom stb csak beállításokhoz nem lehet hozzáférni. Na már ott is telenor felület volt úgyhogy gyanítom se nem gyári fw se nem független.
-
PBA
aktív tag
Így van. Azóta végigolvastam. Továbbra is ugyanazt gondolom. Fikázod a szolgáltatót, minden szar szerinted, még egy számlareklamációt se intézhetnek el adott esetben, nyomik, stb. Szerinted a másik kettő simán SMS-ben függetlenít, stb, pedig nem így van. Nincs azzal baj, ha az ember nyilvánosan hülyét csinál magából, majd mindenki levonja a következtetést.
Én pedig szépen maradok továbbra is Telenoros. 
A helyesírásról ne is beszéljünk, az végképp rengeteget elárul, hogy mennyire igényes valaki önmagával és az odahányt hozzászólásaival kapcsolatban. De a fikázódás, az nagyon megy, ugye...
-
BPéter1984
tag
Jelenleg még a vodánál vagyok , most voltam (01.15. ) benn náluk hogy függetlenítést kérjek. Iphone X készülékem van , leírták az IMEI számot kértek egy email címet és személyigazolványt , kb 1,5 nap múlva jött az email benne a függetlenítés menetével. Kb ennyi volt most , minden gond nélkül sikerült. Viszont mint írom pár napja kacsintgatok a telenor felé , ezért is csináltattam meg a függetlenítést.
-
TODI1111
veterán
Én decemberben függetlenítettem egy HTC készüléket. Annak idején a fiamnak vettem és decemberben az egyik kollégája átvette tőle aki telekomos. Bementem a boltba jeleztem, hogy lejárt a hűség és szeretném függetleníteni. A készülék sem volt nálam elég volt, hogy tudtam az imei számot. Szemályi igazolvány kellet csak és kb. öt perc volt, hogy meglegyen a kód. A fiam átadta a készüléket a kollégájának és a kód beírása után azóta is használja a készüléket. Szerintem a készülékeddel lehet gond.
-
-
-
-
bedibazsa
senior tag
Azokat ráadásul a helyszínen nem is lehet megcsinálni, szervizbe kell küldeni, szóval 2x lesz vele dolgod. Extreme Digital, Best Byte stb. vannak olcsóbb telefonok, szerintem érdemes inkább ott megvenni.
Lehet, hogy pitiáner az egész, tényleg macerás, de aki megvesz egy telenoros, expressz kártyás FMCG telefont, az általában tudja, hogy nem független, és telenoros kártyával akarja használni. -
bul07
nagyúr
Folytatódik a dolog
Ahogy Viktor is javasolta, bevitték a telefont meg egyebeket üzletbe
Meg lett csinálva, Lok kód is meglett
Viszont ha a telefonba idegen sim van betéve nem kér kódot, bekapcsol kéri a pin kódot majd semmi, térerő nincs és annyi, semmifajta kódot nem kér
Telefonba azt mondtál hogy vissza az üzletbeMi lehet a gond?
Esetleg egy telefon visszaállítás nem segítene?Amúgy volt valami mert az ügyintéző valami olyan mondott hogy a telefon nem lett még regisztrálva a hálózatra, és nem biztos hogy ki tudja adni a lok kódot de sikerült neki
Ezért lehetne a gond?
Ha igen elég lenne egy Telenoros sim-et beletenni egy feljelentkezésre? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[link] [link]](https://www.speedtest.net/result/12906122683.png)

Hiába látja mindenki azt, hogy Telenornak kéne vezetékes hálózat a Diginek meg ugye nyúlfarknyi frekije van nem hinném, hogy lesz itt "barátkozás".