- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz
szabonagyur #90694 üzenetére
Igen ezt tudom, de nem is azért írtam.
Csak a kolléga megjegyezte, hogy telefon frissítés után nem látja a vowifit, nem is fogja látni ha Yetteles. -
-
zzola
titán
válasz
RoyalAirForc #90689 üzenetére
Ha Pécs-Nagyárpád felől mész Kozármisleny felé, a Mislenyi körforgalom előt van egy híd, ami a vasút felett ível át. A híd környékén amióta lekapcsolták a 3G-t csak Edge van, kb semmire nem jó. Ez elég "gáz", navigáció, zene minden leáll....
-
zala005
tag
Sziasztok!
Yettel 150+150-es hordozható netem van. Roaminghoz kapcsolódó kérdésem lenne. Olvasgattam és ugye külön van választva az éjszakai roaming adatkeret a nappalitől, ez előbbi hamarosan elfogy, és azt olvastam, hogy akkor nem a nappalit fogja használni, hanem x Ft-ot számol MB-onként este. Ez mennyire van így, vagy mennyire kell félnem? Van rá esetleg megoldás, hogy addig szüneteltessem az éjszakai adatkeretet? A Yettel appban/online nem lehetett módosítani/törölni.
Köszönöm előre is!
PS:
Ahogy többen is írták, működik az 5G roaming Horvátországban. -
zzola
titán
Pécsett a Komlói út közepe felé (Meszesi iskola) van 5G. Igazából értetlenül állok előtte, mert a város többi részén nem észleltem ilyen hálózatot (ettől függetlenül persze lehet valahol van)...
-
VGYke
addikt
válasz
sfdrakex #90676 üzenetére
Igen tudom hogy megy A51-en, mert a 2. SIM kártya nem Yettel és ott rendben van. De bent a Yettel (bocs, akkor még Telenor) üzletben az ügyintéző mondta, hogy nem tudja bekapcsolni, mert a telefonom nem támogatja....
Persze! A50 (2019-es modell) támogatott, A51, A52 (2020,2021) nem, A53 igen.Egyébként böngésző + Yettel fiókomban (tehát nem mobil app) hol találom a VoLTE állapot lekérdezését? Telenor időkben még valahogy megtaláltam, most sehogyan sem akadok rá.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #90682 üzenetére
Pár napja fizettem, de az app akkor is szarolt, így a fiok.yettel.hu-n fizettem be.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Másnak is hibát dob a számla befizetése az appban?
-
Köszi srácok, VoWifire gondoltam persze, mert annyira bele voltam mászva már a témába.
-
-
MadMancs
veterán
A40 és A52 tuti hogy megy.
100% hogy A51 el is menne. Csak ez a cég valami elavult listát alkalmaz hogy melyeken engedélyezik.
Anno A6+ ra másfél évig nem voltak hajlandóak engedélyezni mondván nem támogatott, míg A6 támogatott volt. Tök ugyanaz a 2 teló csak + nagyobb és több RAM. De soc és modem megegyezett. -
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van valakinek Samsung Galaxy A51 telefonja és megy rajta a VoLTE? Mert pár hónapja még a Yettel nem volt hajlandó bekapcsolni rá, mert nem támogatott a telefon. Érdekes hogy az összes másik három szolgáltatónál támogatott.
És ha továbbra sem lesz támogatott és lekapcsolják a 3G-t, akkor mi lesz? -
trec12
addikt
válasz
INGJOKE #90665 üzenetére
Fentebb én is írtam, hogy egy "vastagon" lefedett településen kapufa volt a szolgáltatás hétfőn. Sokszor sima E vagy még az sem. Vidéki kisvárosban is ahol viszonylag sokat vagyok a magas frekire áll rá egy messzebbi toronyra ezt én értem, hogy így működik, de így alig van térerő a feltöltési irány így kuka miközben a város közepén fullon jön a B20 repülő mód után rá is áll arra de után meg visszaáll a gyengére. Na meg a melóhelyen ugrál a 4G+, 4G, H+ között de látni néha E-t is.
-
Nekem is csinálja sokszor főleg a kocsiba, hogy 4g-t ír a telefon (I13PM) elindul a hívás és még csak nem is 3G nem is E hanem simán térerő jel látszik. Nyilván a kihangosító miatt nekem fel kell hangosítanom, hogy halljam őket, másik oldalon meg mondják, hogy fos a minőség.
Populáción volt pont tegnap egy ilyen kérdőív ami yettelről szólt, adtam is neki rendesen, hosszú részletes leírással miért fos a hálózat. -
TiMoN
senior tag
válasz
4Grider #90659 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, minden oké erre felé.
Be van kapcsolva nem piszkálom (VoLTE). Újra is inditottam a telefont semmi.
Ha hivást indítok nem marad 4G-n a telefon... bosszantó.
Javasolták nézzem meg a SIM kártyát másik telefonba v cseréljem. Esim... annak jónak kell lenni. na mind1 várok.Megkérdeztem a ügyfélszolgálatot a WoFifiről, de még csak nem is hallott róla.
-
Kronk
őstag
-
trec12
addikt
válasz
4Grider #90651 üzenetére
Xiaominál (konkrétan mi10t) meg a volte helyén vowifi jelenik meg legalább is a Diginél így volt (amíg egy frissítéssel egyszer csak el nem szállt a vowifi
) ill. Huaweinél is cserélődtek a jelölések. Figyelem én is - bekapsoltam a vowifi-t - hátha egyszer csak megjelenik nálam is.
-
TiMoN
senior tag
Nekem délután óta nincs VoLTE hivás... pedig be van kapcsolva?!
Nem értem mért tünt el... Bárkit hivok vagy hivnak 4G ről le ugrik 2G-re és borzalmas. -
trec12
addikt
válasz
4Grider #90620 üzenetére
Kicsit csalódás nekem a Yettel így lassan 4 hónap után mert a térerő nem igazán acélos nagyon sok helyen. Ahol meg jó ott meg piszok gyors a hálózat. Remélem, hogy ezen még fognak/tudnak javítani mert ez így szerintem nem okés. Persze nem azt mondom, hogy használhatatlan de ennél azért többre számítanék.
-
rover45
őstag
Sziasztok, hadd kérdezzem meg, az mennyire korrekt dolog szerintetek, hogy törölték az ingyenes Yettel TV szolgáltatásomat, mert 3 hónapja nem használtam aktívan, újra nem tudom aktiválni, de havi 400Ft-ért megrendelhetem
A tavasszal is kiborultam, mikor törölték az előfizetésemhez járó Deezert és most ez sem esett jól -
Jó kérdés, mert 2 napja volt szoftverfrissítés, és ezt most vettem észre, mert megjelent egy kapcsoló a redőnyön. Szerintem ez most jelent meg, mert valszeg észrevettem volna (lenyitásnál konkrétan látszódott, hogy megjelenik egy új ikon).
Na meg az utóbbi pár évben minden mobilom tudta a wowifit, de nem volt soha kapcsoló hozzá telenor/yettel kártyával. -
Ma megjelent a wifi hívás (voWifi) az S22 ultrámon.
-
leo81
aktív tag
válasz
csernak75 #90619 üzenetére
Zalaegerszegen 3db bázist tuningoltak eddig.
B3+B1+B20, B28, de csak 3CA elérhető, 5G nincs. B20 only után már ez nagy javulás.
A fejlesztésekkel biztos, hogy az időjárás függvényében csúsznak. Zegen a 26. hétre 3db volt betervezve és az egész heti jó idő ellenére csak kettőt tudtak befejezni. Gondolom ebben az esetben a 40 fokos hőség akadályozhatta a munkát. A siló/gabonatározó így a 28. hétre csúszott... -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #90623 üzenetére
akkor jó, nem kell sietni. legalabb egy ideig tudom még használni a netemet normálisan
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem úgy volt hogy június végéig már minden Yettel 3G adót lekapcsolnak? A Telekom meg a yettel, csak a voda később.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #90617 üzenetére
Ott 10 éve is nyögvenyelős volt, főleg a mobilnet. De a hívások sem álltak a helyzet magaslatán.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #90609 üzenetére
A Látóképi csárdától kifelé a 33-ason mindegyik nagy hal elhasal. Múltkor a Vodafone torony még nem volt beüzemelve a csárdával szemben. De a másik kettő is olyan gyenge, hogy a Telekom átvált vowifire. A Yettel nem tud hova, kínlódik. A Vodafone meg alkalmanként meg is szakad.
-
trec12
addikt
Tegnap Gönyűn jártam a Yettel kb. kapufa volt a település azon részén ahol voltam. Megnéztem 3G már nem volt lehet lekapcsolták már. Sokszor E betűt sem írt ki a készülék, hogy telefonálni sem lehetett. Haza felé már figyeltem a készüléket még a főúton is csak E volt pedig a település Győr felöli oldalán van egy méretes torony fullon antennákkal, szereintem ott a Digit kivéve mindenki fent van. Nem tudom mi volt az oka, hogy ilyen gyatra volt a térerő de ez kicsit lehangoló így...
A Yettel lefedettségi adatai szerint a címen ahol voltam beltéren 10-60 Mbit-el kellett volna hasítan a netnek.
-
kekedi
senior tag
válasz
NI Hungary Kft. (Határ út, Kishegyesi út sarok.
Nyilván az épület is árnyékol, de szabad ég alatt se sokkal jobb a helyzet. Kint sincs 2 csíknál több, valamint a sebesség se nagyobb 20-30Mbit nél. -
4Grider
félisten
válasz
A szendvicspanel egy áldás, a szigetelőanyag két oldalán lévő vékony fémlemezek nagyon jól árnyékolnak.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #90600 üzenetére
Nem!
Még az N78-at azaz a 3,7-3,8GHz-et is tudja zavarni és visszafelé is igaz. Ezen bandon lévő 5G ki tudja akasztani a bluetooth vételt. -
4Grider
félisten
válasz
kekedi #90601 üzenetére
Samsung esetén a *#0011# és utána a megjelenő szervizmenüben a megfelelő kártya kiválasztása megmondja, hogy mit és pontosan milyen paraméterek mellett használ a telefon. Ha modernizált cella, akkor nagy valószínűséggel rossz lefedettségű helyen B28-at fogsz csak látni, ami soha nem lesz acélos, pont az a dolga, hogy a rosszul lefedett/lefedhető helyeken legyen valami alap net a semmi, vagy 2G helyett.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #90600 üzenetére
Elméletileg csak azzal, de gondoltam egy próbát megér ha kikapcsolja.
-
kekedi
senior tag
válasz
sfdrakex #90599 üzenetére
Kikapcsolt BT? Mármint Bluetooth (bele tud szólni?) ? Kikapcsoltam, semmi.
Jaja, próbáltam, 1 hónapja van 2 sim, az előtt évekig 1 sim volt. Rossz volt ez mindig.
Nyilván a belvárosban semmi gond vele. De itt a szélén...
Sokan panaszkodnak (munkahely amúgy), bár nem tudom lehet e telefonon cserével ezt orvosolni. (ja amúgy Samsung... Ki gondolta volna mi?(Note 10 lite))
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Yettel topik
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Építő/felújító topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- MacBook Air M2, 16 GB, 13,6' - GARANCIA 2026.12.12-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PS Plus előfizetések