- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Sziasztok,
Kaptam egy smst:
"Kedves Ügyfelünk! Nagyon fontos szàmunkra, hogy külföldön is gondtalanul tudd hasznàlni a Yettel szolgàltatàsait. Aktuàlis SIM kàrtyàddal külföldön hàlòzati problémàk léphetnek fel, emiatt azonnali cserét javaslunk. Kérlek a következö hetekben emiatt menj be egy àltalad vàlasztott Yettel üzletbe, ahol kollegàink dìjmentesen kicserélik SIM kàrtyàdat. Az esetleges kellemetlenségek miatt szìves elnézésedet kérjük. Az üzletek listàjàt itt talàlod: https://www.yettel.hu/elerhetoseg/uzletkereso Üdvözlettel: Yettel"
Yettel Hello Data start csomagom van, amivel maximalisan elégedett vagyok. Ugye nem akarnak kicseszni velem és megszüntetni ezt a nem létező tarifát? Kissé előítéletes vagyok a szolgáltatókkal ...
-
p2pp
őstag
válasz
Diák66 #89392 üzenetére
Az jó lesz!
Vinye is kaphatna simán 1 igazi Bázist.
De nem fog sztem.
Szerdán Nagy-Hideg-hegy a cél.
Ahol szintén nincs bázis senkinek sem.
(Csak Mindig TV bázis van.)
Pedig ráférne ott is.
De mondhatnám a Szent O erdei Wellness hotelt is.
Ahonnan Nagybörzsöny felé végig Orange Sk volt.
Ami nagy szégyen sztem. Még sok ilyen van sajnos.
Stb, stb .............................
Digi nincs semmi azt néztem. 😀 -
Beniii06
addikt
-
Landsmann
addikt
Vajon melyik szolgáltató építkezik a 33-as főút mellett Debrecen határában a Látóképi csárdával szemben? Nem a Digi, az biztos. Nekik kb 1 km-el arrébb van bázis, ráadásul nem is abban a stílusban épül. Amúgy itt mindhárom nagy szolgáltatónak elenyésző a lefedettsége minden G-n. Az előbb csináltam egy nem túl jó képet. A távolság és az akonyat nem jó párosítás.
3 hete még nyoma sem volt. -
4Grider
félisten
válasz
#76055552 #89380 üzenetére
ÁSZF részlet:
A korábbi határozott idejű szerződés egyenlegfeltöltéskor megszűnik és ezzel egy időben változatlan hívószámmal új előfizetői jogviszony jön létre. Egyenlegfeltöltés esetén az érvényességi idő (Kártyás szerződés időtartama) az alábbiak szerint alakul:
a) Amennyiben az Előfizető feltölti az egyenlegét, és a feltöltőkártya által biztosított érvényességi idő hosszabb vagy azonos, mint a feltöltés előtti Kártyás Előfizetői Szerződés időtartamából hátralévő idő volt, akkor az új Kártyás Szerződés tartama megegyezik a feltöltéshez használt feltöltőkártya érvényességi idejével.
b) Amennyiben az Előfizető feltölti az egyenlegét, és a feltöltőkártya által biztosított érvényességi idő rövidebb, mint a feltöltés előtti Kártyás Előfizetői Szerződés időtartamából hátralévő idő volt, akkor a Kártyás Szerződés határozott időtartama nem módosul. -
donjohnson
addikt
válasz
#76055552 #89380 üzenetére
az 1500 ft-os feltöltés nem hosszabbít semmit, mert az a feltöltéstől számított 90 napot hosszabbítana.
most a 180 napod ketyeg. ha feltöltöd 1500-al, akkor is az eredeti dátum marad. hátrafelé nem mozdul a lejárati dátum.
minimum 3000-et tölts rá, ha azt akarod hogy 1 évig jó legyen. -
törölt tag
Aktiváltam egy kártyás sim-et. Most 0 Ft-tal 180 napig érvényes.
Ha feltöltöm 1500 Ft-tal, akkor mennyi ideig tudok hívni? 90 napig (ahogy a feltöltéskor írja), vagy 180 napig? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Zoolee19 #89377 üzenetére
Azért, mert akkor konfigurálta.
Amikor bejelentkezést kér akkor a böngésző cimsorába beirod a 191.168.1.1
admin admin belépsz és ott egyből látod hogy aktiv e a sim és van e net.
A ssid és a 2 frekis 2.4 5 ghz is tudod állitani. Egyébként 3x4x gyorsabb a net 5ghz frekin hiába kisebb a hatósugara a wifinek. Érdemes azon használni.
Egy újrainditás csodákra képes.
Amúgy havonta 1 x ajánlott is -
tomp
félisten
válasz
TeeJay #89373 üzenetére
Sokra mész a 4CA-val NR mellett ha a bázis nem engedi a tényleges adatforgalmazást rajta...
pl nekem a telefon csak az alap 4G bandot tudja használni az NR mellett de eddig csak a Blahán és a Deákon használta is ténylegesen. Blahán 1,67 a deákon 1,75Gbitet hozott össze így a telefon.
NSA esetében nem fontos a CA! Majd az 5G SA esetében lesz fontos, hogy tud e az eszköz NR CA-t vagy nem.2100-as 5G Only azért is lenne jó mert 3G lefedettség most is sok helyen megoldott ezzel a frekivel.
15MHz-en 150Mbit meglenne. Ha 4x4 MiMo képes antennával sugároznak akkor majdnem 300. -
tomp
félisten
Attól mert 4CA volt 5G mellett még nem jelenti azt, hogy használja is.
Nem mindegy, hogy "Connected" vagy "Active" állapotban van.
Pl az 5G-s Yetteles ZTE modem szépen írja, hogy Connected a CA az 5G mellett de nem használja.
Nekem a OnePlus "LTE CA NR" állapotot ír folyamatosan de nem feltétlenül jelent tényleges használatot. -
TeeJay
félisten
Csak 2100-on még mindig elég sűrűn kell a tornyokat rakni így nagyobb terület lefedésére kellene valami alsó freki is. 2100-on 15MHz-et adnál 5G-re?
Az megabitben kb. mit jelenthet? Városban nem lenne rossz
Nálunk a telepen is B3 délután 20-30megabit lefelé felfelé 55-60között
Hajnalban 60-70megabit lefelé és 60 körül felfelé is
B20 van mellé csak ugye az én telóm nem tudja de ha jönne még ide B1 vagy B7 vagy akkor javulna a helyzet -
tomp
félisten
válasz
TeeJay #89367 üzenetére
5G DSS-t igazából bármelyik frekin bekapcsolhatják.
5G Only pedig jelenleg N78 de én bekapcsolnám N1-re is. Azaz 2100-on nem menne 4G, kizárólag 5G menne.Pár napig szinte minden B7-es cellánál "5G Not Restricted" állapotot írt a telefon. Kedd óta eltűnt. Szerintem tesztelhettek valamit.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Viktor0610 #89365 üzenetére
Köszi az infót, ha megint csinálja, akkor viszem vissza.
-
-
Zoolee19
senior tag
válasz
4Grider #89361 üzenetére
A boltban már bele rakta az eladó a simet szóval, azt mondta hogy ki se vegyem mert olyan nehéz bele rakni mondom jól van.
Bele néztem a beállításokba és nincs olyan hogy csak X ideig menjen.Viktor: Yettelnél hétvége is munkanapnak számít nem?
Bkiky01: Megy a net azzal nincs gond, csak fura volt hogy nem akart menni ennyi.
-
-
Zoolee19
senior tag
válasz
donjohnson #89358 üzenetére
Egyszerűen kikapcsoltam és vissza és helyre állt a net.
Érdekes megoldás amúgy, hogy ennyire nehezen akar menni.
Ha továbbra se lesz jó, legkésőbb vasárnap tudom vissza vinni csak.Snooze
Tuti van rajta, korlátlan netet adtak hozzá.
De most megy szóval nem tudom mi lehetett a gond. -
Zoolee19
senior tag
válasz
donjohnson #89356 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
Zoolee19 #89352 üzenetére
ha beírod a linket a böngészőbe, amit ott nálad látszik akkor ezt dobja be:
https://www.yettel.hu/info/otthonnet"Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy ezen a helyszínen a Yettel OtthonNet csomagod nem elérhető. A szolgáltatás kizárólag az irányítószámod területén használható, melyet az előfizetői szerződésben megjelöltél szolgáltatási helyként.
Kérjük, hogy a szolgáltatási címedhez tartozó irányítószám területén próbálkozz a hálózatra való feljelentkezéssel.
További információért kattints erre a linkre, vagy hívd a 1220-as számot.
Üdvözlettel:
Yettel" -
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Véletlen nem tudja valaki aki jártas Yettel /pheejj ez a név/ berkekben, hogy lesz e az új Realme 9 Pro+?
Köszönöm! -
Zoolee19
senior tag
válasz
Viktor0610 #89347 üzenetére
Minden más routherre gond nélkül csatlakoznak a telefonok szóval tuti nem itt van a gond.
Meg próbálom a resetet hamarosan. -
eddie17
addikt
-
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Viktor0610 #89345 üzenetére
Nekem is fura, most hívtam a ügyfélszolgálatot a "kedves hölgy" azt mondta hogy nem a Yettel gondja.. és hogy a telefonok a hibásak
Mondtam neki hogy akkor, kapcsoljon egy műszakis kollégát azt mondta hogy nem kapcsol mert felesleges. -
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok!
Tegnap be szereztem egy otthoni netet egy B628-350 routert hoztam haza.
Be lett állítva rá csatlakozott 2db telefon.
Ma reggeli jelenség az volt, hogy próbáltunk rá csatlakozni a netre és jelszót kért pedig el lett mentve stb.
Nos ennek így kéne működnie?
Hogy minden egyes alkalommal meg kell adni a wifi jelszót? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87 #89334 üzenetére
Nekem CIB kártyával elsőre sikerült tegnap este.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most olvastam az app play áruházas vélelményeit, jó pár írás szól arról hogy nem érkezik meg értesítés.
Szóval valószínűleg Bank oldali gond van.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tegnap, K&H bankkártya. Elsőre.
Ügyfélkártyával léptem be Yettel fiókba, ha ez számít. -
leo81
aktív tag
válasz
Diák66 #89331 üzenetére
Ezeknél is pont úgy le vannak tiltva a szolgáltatások elérhetősége mint a telefonoknál. Valószínűleg a korábbi vásárláskor még nem volt 4G+ a telenornál és nem is engedélyezték a routerben. Gondolom így a kedves szolgáltató spórolt egy kicsit. Ez volt a gyári skines. Teszteltem ugyanazon a helyen (B20+B3-as hálózaton) mindkét routert és meg is látszott a sebesség különbség a később vásárolt telenor skines javára, ami ki is írta a 4G+-t, a gyári skines soha... Mindkét router jelenleg is megvan, de már nincs használatban. Ugyanez volt egy független XEH-es Samsung S20-szal is. Nem ment vele a Telekom 5G. Több reklamáció a szolgáltatók és a Samsung felé is...majd a következő havi frissítés után érdekes módon lett 5G a telefonon...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Barionnal megy gond nélkül. 1 hete fizettem be a számláinkat. Unicredit bank.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Egyből, csak ott, nem is értem..
-
törölt tag
válasz
Én is szenvedtem vele sokáig, 10-ből 6-szor nem ment végig a fizetési folyamat. Azóta inkább keresek egy OTP ATM és ott percek alatt befizetem. Azzal soha nem volt még gondom.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv, valakinek sikerült mostanában befizetnie a számlát, online?
Bank kártya ( Barion )
Mkb bank, ( volt Budapest Bank )Bank részéről nem jön meg az értesítés.
Android 11 a rendszer.
-
bociusz
aktív tag
válasz
#08176384 #89325 üzenetére
A Telekom kapcsolta lett fullban a 3G-t a Balatonon.
A Yettelnél egyelőre 900 MHz-en (B8) történt a lekapcsolás, elsősorban nem is a partmenti, hanem somogyi és balaton-felvidéki településeket érint ez, mivel ott kizárólag ezen a frekin volt 3G. A parton még van 2100 MHz (B1) 3G. -
bkiky01
senior tag
Próbaképpen rendeltem otthonnetet, amihez kaptam Huawei B535-öt, ami igazából Soyealink B535.. Kb 10megabitet tud le fel kb 6-8-at.. Telefon elmegy 40/40-ig is.. Ennyire nem fogja össze a router a frekiket? Light net..
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Tab S8 Ultra 5G + egy adatmegosztó sim Yettel
Ha mobil internetre kapcsolok, akkor csak a térerő pálcikák jelennek meg, de nem írja ki melette, hogy 4G, 5G stb.
Valamint kapcsolódási hibát jelez a készülék!Valaki találkozott már ilyen problémával?
Szfvár belvárosa! Itt már van 5G is...
-
bociusz
aktív tag
válasz
INGJOKE #89319 üzenetére
Itt az első három 900 MHz-es 4G cella. 10 MHz széles!
Egy hónappal a Balaton-környéki 900 MHz-es 3G lekapcsolás után ma már ment Siófokon a 823-as, 2301-es és 2379-es tornyon az LTE:(Szerk: bocs INGJOKE, nem válasznak akart menni)
-
kicsiakocsi
csendes tag
Sziasztok! Győr Gyárvásosban úgy néz ki fejlesztettek! Eddig még nem volt ilyen hogy napokig ekkora legyen a sebesség abból gondolom!
-
nobiand
aktív tag
válasz
donjohnson #89316 üzenetére
Van közelben másik, de azért is odamegyek. Meglátjuk.
-
-
nobiand
aktív tag
Üzletben csak előfizetésre lehet készüléket vásárolni? Mert feltöltő kártyásan szerettem volna de azt mondták nem lehet, csak számlás előfizetésre. Átqurtak?
-
Klusi86
tag
válasz
pitiless #89304 üzenetére
Köszi a választ, de fontos lenne az a feltétel hogy a yettelnél legyen vásárolva előfizetéssel, mert arra esküdöznek az ügyfélszolgálatosok hogy az bizony szolgáltatófüggő. Nekem is csak így lenne lehetőségem megvenni 2 év részletfizetéssel és addig nem lehet függetleníteni. Van egy céges vodás kártyám azt raknám bele fizikai simnek, mert nem tudom a céggel leegyeztetni hogy én biza esim-et akarok, mert csak úgy tudom majd használni a telefont dualsim-esként. Két telefont meg nem akarok hordani.
-
Klusi86
tag
Tudom, hogy unalomig ismételt kérdés és használtam is a kereső,t de az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki olyan felállásban iphone 13-at (Yettelnél előfizetésben vásároltat), hogy az eSIM Yetteles, a fizikai SIM pedig más szolgáltatóé? A válaszokban csak azt találtam, hogy igen a Yettel állításával ellentétben független, de mindenki fizikai SIM-nek hagyta a yettelt és eSIM-re rakta a másik szolgáltatót.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
donjohnson #89297 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Landsmann #89299 üzenetére
Naja, te kikapcsolod, de a tré pl néha visszakapcsolja... Mivel itthon be volt kapcsolva a hívásértesítés, külföldön azt kikapcsolta, de helyette bekapcsolt a hangpostát, és képtelenség volt elérni, h kikapcsolják... A telefonról hiába próbáltam, nem változott smi sem, és hetekig küzdöttem velük, mire elétem, h legalább azt az idióta hangpostát tüntessék el... Mindezt úgy, h 20 éve már még simán működött a hívásértesítő külföldön is, erre pár éve elbarmolták azt is... Komolyan, némelyik "fejlesztés" akkora balf@aszság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 12.1 "Wi-Fi 8GB/256GB
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN