- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jigsaw93
csendes tag
válasz
Viktor0610 #91299 üzenetére
Értem a példát csak a nagy különbség a két esett között hogy ez egy mai napig kapható modell.
-
válasz
jigsaw93 #91293 üzenetére
Régebbi eszközök, telefonok esetén előfordulhat ilyen.
Pl. egy konkrét példát tudok, amibe én futottam bele.
Egy régi, nyomógombos Samsung feloldókódja nem érkezett meg a gyártótól. Mert kiderült, hogy korábban más cég kezelte ezeket, és azzal már nincs kapcsolata sem a Yettelnek (akkor még Telenor), sem a jelenlegi szervizpartnernek.
Emlékeim szerint ott nem is volt sikeres a hálózati zár levétele.Csak azért írtam le, mert sokszor nem a Yettelen múlik, sikeres lehet-e egy ilyen kódlekérés vagy sem.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ha volte tiltas aktiv, es lett volte kepes telefonom, akkor engedelyeztetnem kell a voltet? volte kapcsolo van
-
jigsaw93
csendes tag
A hordozható 4g routeremet szerettem volna kártyafüggetlenítetni .... 4 hete várok a feloldóra 2x voltam bent náluk. Másodjára arra hivatkoztak hogy a gyártótól kell kikérni ilyenkor a függetlenítő kódot ... vicc az egész. Nem véletlenül hagytam ott őket...
-
RoyalAirForc
aktív tag
Na, ezt megkaptad...
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #91290 üzenetére
Mondjuk a kollégáidnak már illett volna rájönni ennyi idő alatt, hogy mi a probléma, és minimum kijavítani a társszolgáltatókkal együttműködve. Vicces, hogy az ügyfeleitekkel keresgéltetitek a lehetséges roaming hálózatokat, ahelyett hogy megoldást nyújtanátok. Ha a VoLTE hiánya a probléma, a Telekom már bizonyította, hogy megoldható roaming során is...
-
-
gabor9991
addikt
válasz
martonl #91283 üzenetére
Eljöttem ma horvátországba, a határt átlépve a telefon A1 hálóra csatlakozott automatikusan de hanghívást én nem tudtam kezdeményeni és engem sem lehetett hívni valamint az adatforgalom sem működött hiába volt megfelelő jelszint, manuálisan átváltottam tele2-re i [kép] tt hibátlan.
vodafone és digi SIM mindenféle mókolás nélkül az első perctől kezdve működik. -
Az offot és egymással való foglalkozást tessék befejezni!
Köszi! -
martonl
senior tag
A roaminggal most mi a helyzet? Nagyon nehezen akart net lenni, amikor többször is átmentem Őrvidékre. Minden esetben újra kellett indítani a telefont. De az is lehet, hogy ez a Samsung teló (modem) és a Lineage OS hibája?
Térerőt mutatott, volt 4G is, de net csak újraindítás után. Mondjuk asszony telója is ezt csinálta és neki Samsung ROM van fent, de ugyanúgy Exynos chipes. -
4Grider
félisten
-
-
Ez lett a megoldás, 600 dinar/15gb. Ezt osztom a kocsiban egy telefonról, minden klasszul megy. Köszönet újra.
A napijegyet nem lehet a flottás telefonjainkról igényelni, gondolom csak a kapcsolattartónk.
Az autó (adblue) az indulás óta változatlanul 1200km-t írt, Szerbiában 20 fok van egy nagy eső után (most újra esik), átváltozott 2400km-re… -
törölt tag
válasz
INGJOKE #91270 üzenetére
Buta gondolatok a csőlátásúnak, aki nem képes gondolkodni... Felnőtt, épeszű ember meg el tudja dönteni, h mikor mennyit akar kockáztatni és/v a kártyát másik telóba átrakni... És vszleg jóval értelmesebb is a kritizálgatónál, aki képtelen mások eltérő véleményét tolerálni...
sfdrakex: Általánosban a farzsebben lapuló bicskát törtem össze a hosszú kőcsúszdán
Telefont még nem, mert a régiek bírták, az új meg nem tört, mikor leesett, csak megmakkant.. -
Landsmann
addikt
válasz
Apollo17hu #91262 üzenetére
A 2G marad, továbbra is tud majd telefonálni. Gondolom mobilnetet nem használ, így nem érinti a lekapcsolás.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
93 éves néni nagygombos telefonja csak 3G-t tud. Igaz az, hogy a Yettel nemsokára lekapcsolja a 3G-t, és onnantól a néni nem fog tudni telefonálni? Ha igen, milyen (nagygombos) telefont ajánlanátok neki, ami már tudja a 4G-t is?
A néni ágyhoz kötött. Mi a legegyszerűbb módja a telefoncserének?
Köszi!
-
cocka
veterán
válasz
sfdrakex #91253 üzenetére
Van 3 buta, ha az egyik tönkremegy átrakom a másikba.
bul07: Nem, hanem amikor távozik a lakásból, akkor a világra kíváncsi, nem az internetre, abból van elég beltérben. Konkrétan tojok a mobilplatformra. Néha használom, ha nagyon muszáj, de alapvetően nem érdekel.. felidegesít. Frusztál, hogy egy okostelefon jobban akarja tudni mit akarjak nézni, mint én stb.. Szóval nem, nem mostanában untam meg, hanem sose tetszett igazán és a jövőben se fog, mert van egy kritériumrendszer, amiből nem engedek, ezt meg eleddig képtelenek voltak a gyártók teljesíteni, tehát tojok rá. 2G meg még sokáig velünk marad.
Meg akku utánpótlás is van szerencsére.
-
4Grider
félisten
válasz
bollizolee #91254 üzenetére
LTE FDD 20/28 nélküli telefonok ilyen távolságban kukák.
Szerk.:
Majd talán hosszú hónapok múlva lesz B8, az menni fog. -
cocka
veterán
Kuka minden is, ha nincsen róla még biztonsági másolat sem.
De a SIM-ről is készíthető biztonsági másolat. Én mondjuk azért használom a SIM tárhelyét, mert ha átteszem másik butatelefonba, akkor is azonnal megvan az összes szám meg SMS és nem kell másolgatni.
A gyerekekről 2 különböző márkájú Blu-ray lemez volt bent a szekrényben.
Attól függ milyen márka volt. Verbából is van olcsó szarabb CMC middel. Azelőtt csak verbás midűt vettem, aztán elfogyott és kaptam egy CMC-st. Még vékonyabb is, mint a rendes lemez.
De a tied szerintem extrém példa, hogy így felsorolod egyszerre az összes tönkrement dolgot.
ollie: nem hajlandóak felhőben tárolni semmit, mert a google
Ott kezdődik, hogy modem sincs benne. Ez egy telefon és pont. Max. SMS-t lehet még vele küldeni. Egyéb sallangok nincsenek.
-
4Grider
félisten
válasz
bollizolee #91250 üzenetére
Hány kilométer távolságra vagy a modernizált toronytól? Az eszközöd tudja a leszerelt B20 (800 MHz) helyett a feltett B28-at (700 MHz)?
-
bollizolee
tag
Nálunk 11 napja végeztek valamilyen modernizációt . Na azóta semmi térerőm 4g eltünt. Semmire sem tudom használni a telefont. Eddig semmi bajom sem volt vele, mindenhol volt térerőm még a házban is ment a 4g egész jól, most még kint az udvaron sem. Hívtam őket 100 szor azt mondták legyek türelmes. A másik azt mondta nálunk sosem volt 4g. Szánalmas banda lett. Eddig itthon is mobil netem volt 200 giga, most azzal kitörölhetem ott hátul. Muszáj volt bekötetnem a vezetékes netet a yettel miatt
.
-
Landsmann
addikt
Ja, én is sok olyannal találkozok, ahol a SIM kártyán tárolja a számokat, noha okostelefonja van. Pedig milyen praktikus, mikor egy új telefont beüzemel az ember és pár perccel később ugyanaz a névjegyzék a telefonon van mint korábban. Én 3 készülékkel vagyok a Google fiókomba bejelentkezve. Elég az egyik készüléken megváltoztatni egy nevet, telefonszámot vagy újat felvinni, pár percen belül a másik kettőn is megjelenik.
-
p2pp
őstag
Azok meg is érdemlik, mert rengeteg olyan ismerősöm van,
akinek összecsinálta magát az Sd kártya vagy a Teló vagy a Sim.
Mert a sírás jáj most mi lesz.
Ja semmi. Kuka minden is, ha nincsen róla még biztonsági másolat sem.
De az a Pc-n vagy Laptopon volt.
De hát az is bexart. Semmi baj.
Na ezért van 3 különböző felhőben.
Persze az sem 100%.
A gyerekekről 2 különböző márkájú Blu-ray lemez volt bent a szekrényben.
5 év után kipróbáltam. Kuka mindkettő.
Közben 2 SSD is bexart. De a felhőben minden is megvan rólunk eddig. -
-
-
cocka
veterán
válasz
TomPack #91242 üzenetére
Ezt csinálják állandóan. Nekem meg az volt, hogy mini-micro SIM-et nem volt hajlandó lecserélni, mondván még biztos nem telt le a két év. Az őt rohadtul nem zavarta, hogy akkor már vagy 5 éve forgalomban volt a mini-micro-nano verzió. Az meg főleg nem, hogy a csere időpontjához képest 2 évnél több ideje nem forgalmaztak már mini-micro verziót. De azért csak erősködött, hogy nem úgy van az. De mondom úgy van és cserélje ki ingyen. Előtte még szétvagdosta a régi kártyámat mondván: nano-t kértem nem? Hát mondom nem tetszett rendesen figyelni. Mondom jöttem lecseréltetni a kártyámat olyanra, amin nano perforáció is van. Egy szóval nem mondtam, hogy csak nano kártyát akarok. Mondom még szerencse, hogy a mini méret kéne, ez meg szétvágja. De problémák voltak a korábbi kártyával, nem érintkezett rendesen meg hasonlók.
De szerintem jogilag is elég aggályos, hogy egy ügyintéző elkéri a kártyádat (nem is nagyon értettem minek neki, de utólag rájöttem, hogy oda se kellett volna adnom, ha tudom mit akar vele) és szétvágja ollóval úgy, hogy akár a chip is sérülhet és akkor volt kártya nincs kártya. Ha esetleg emiatt bukod a rajta lévő adatokat, kit érdekel...
-
TomPack
őstag
Nekem be kellett mennem a Yettelbe újat kérni, mert a régi telómból hiába távolítottam el az e-SIMet, az újba már nem tudtam beszkennelni.
iPhone--->Samsung
Azt írta, hogy már regisztráltam.
A boltban /Pólus/ is előadtam a koreográfiát, ott volt nálam mind a két telefon, a régi és az új is, illetve a QR-kód.
Az ügyintéző elkezdett telefonálgatni a központba, mint közben kiderült azért, hogy kaphatok-e újat ingyen, vagy fizetnem kell-e érte. A telefon végén boldogan közölte velem, hogy a központ engedélyezte hogy kiadjon nekem egy új e-simet. Nem is értem hogy gondolta, én biztosan nem fizettem volna. -
TeeJay
félisten
válasz
#23310336 #91237 üzenetére
Siófokon ha a telefonom legalább 3CA-t tudna biztos hogy leesik az állam olyanokat mérek
Így hogy csak egy band-et használ egyidőben így B3-on mértem 40-50megabitet
B1-en 30-50között
B7-en 80megabit is volt így ha többet összefogna elég komoly sebességet kaptam volna.
Budapesten ahol már megjelent B1 és kapott modern eszközt ott tényleg elég jó a térerő is meg a sebesség is. Persze mire mindent lecserélnek nem két hét lesz és a B1 is még csak félgőzön megy 10MHz-en nem 15-ön -
törölt tag
Csak nekem egyéni meglátásom lenne, hogy a Yettel hálózat kezd stabilabb és gyorsabb lenni olyan helyeken ahol modernizálták a bázisállomást vagy valóban ez lenne a helyzet? Legalábbis amerre járok a legjobbnak tartott Telekom hálózatot simán leveri ilyen téren, főleg hogy ők mióta lelőtték a 3G-t számos helyen csak 2G van náluk.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#45580032 #91233 üzenetére
Engem a héten kerestek, hogy próbáljam ki a gigabites otthoni netüket 6 hónapig ingyen. Pont azt mondtam annak aki hívott, hogy most végig hívnak mindenkit a környékemen, Kecskemét paneles rész, van pár lakás, és sokan rámennek, akkor nagyon nem lesz gigabit. Próbált meggyőzni, hogy jobb mint a vezetékes gigabit.
-
attiati
veterán
válasz
pitiless #91222 üzenetére
mert a vodánál Svájc is beletartozik a díjzónába?
erre gondolsz?úgy nézem, hogy telekomnál is van 2gb 3 napra 3500-ért
Yeti akkor itt eléggé szűkmarkú. -
juve600
nagyúr
-
pitiless
senior tag
válasz
RoyalAirForc #91221 üzenetére
Egy hazai vodás feltöltős kártya is megteszi.
-
4Grider
félisten
-
attiati
veterán
Svájchoz lehet valamilyen netcsomagot aktiválni?
Ha igen, akkor hogyan?2-es díjzóna
díjszabás szerint: 210 ft / 0,1 MB -
válasz
4Grider #91214 üzenetére
Ezt még nem próbáltuk ( a leszívást). Full story: már az gyanús, hogy a 2400km-es jelzés elmaradt, egyből az 1200 jött be. Vettem adblue-t, teletöltöttem, maradt az 1200. Illetve indításkor 10-15 mp-ig megjelenik 2400km, aztán átvált 1200-ra. Akkusaru levétel volt, szervizmenűben ezt nem lehet kiütni, olajcserét sikerült… (beszéltem Renault szervizzel, Assistance-szal (ami alapján amúgy csereautót kellene küldeniük, 5 emberre csomagokkal (Renault Grand Scenic 2020 helyett))
még az 1-esben éles jobb-bal kormánytekergetés van hátra.
meg a fohász. -
4Grider
félisten
válasz
koncsik #91211 üzenetére
Feltételezem nem vagy hüle és tele van az adblue tartály, nem azért jelez, mert tényleg üres. Ha így van (már hogy tele van), nálunk egyszer szerelő azt javasolta elromlott szintmérő - és így azonos hibaüzenet mellett - hogy szívjuk le a tartály felét. Ez megoldotta a problémát...
-
válasz
#08176384 #91208 üzenetére
Ez van, ha mindenki yettel flotta/család és iPhone-os. Nem készültem fel jól, akad otthon független androidos telo. Kieg.: az adblue gond azt jelenti, hogy 800-1200km múlva, ha leállítom az autót, többet nem indul el. Assistance azt kérte, Magyarországhoz minnél közelebb robbanjak le… megpróbálok motorleállítás nélkül hazamenni…
-
Nagyon köszi mindenkinek. Görögországba jövet mindenki lekapcsolta a mobilnetet a szerb határon és csak Görögországban kapcsoltuk vissza, maps.me-vel jöttünk (de a herewego jobb, régebben még azzal mentem Prágába (eu roaming előtt). Van egy kis gond az autóval (adblue rendszer), jó lenne minnél simábban hazapöfögni
-
Joao
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kéne működnie a TV2 Play Premiumnak? Spíler Extra előfizetésem volt, mielőtt megszűnt volna. Az nagyon egyszerű volt, androidos TV-n a Yettel TV alkalmazást használtam, abban megjelentek a Spíler csatornák, és ott könnyen nézhettem.
Most regisztráltam a TV2 Play Premiumra, az adataimnál azt írja, aktív a prémium előfizetésem. De hogyan tovább? Hol tudom nézni a csatornák adását? -
MadMancs
veterán
Ha azonnaliba szeretnéd prepaid eSIM akkor Voda javasolt. Náluk megrendelés után 0,5-1 órával megjelenik fiókban QR. Telekomnal is kb azonnali csak ott nincs prepaid eSIM.
Yettelnél 2-3 nap mire odaér, meg még 1-3 nap mire aktiválják is. Ha ma rendelsz, keddnél szerdánál előbb nem lesz semmi belőle.
Hacsak be nem mész egy Yettel üzletbe online rendelés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!