- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
-
yanna
addikt
-
Landsmann
addikt
-
törölt tag
-
szabonagyur
félisten
-
Jim74
nagyúr
Okmányiroda. Mivel nincs érvényes azonosító igazolványa, ezért ki fognak állítani ideiglenes személyit. Ez azonnal elkészül, nyomtatott, laminált, fényképes igazolvány. Még a reptéren is elfogadják EU-n belüli utazáshoz, mint útiokmány. Ezzel szerintem fog tudni adatot egyeztetni.
-
zzola
titán
-
Lauda
titán
-
makoss
veterán
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
-
SztiviVander
addikt
-
Sword
őstag
30-60-90-et írtak, hogy azon kell rajta lennie.
30-60-at feltettem, semmi válasz nem jött. Utána mondtam, hogy nem fogok többet keresgélni, anonimizálni, nekem nem ér meg ennyit az egész.
Rugózz rajta ameddig akarsz. Eddig megszólításokra válaszoltam a témában, mostmár azt is meguntam. Ennél többet ér az időm
Gondolj amit akarsz
-
donjohnson
addikt
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
-
barnibooo
aktív tag
-
sfdrakex
nagyúr
-
Katicza
tag
Nem vígasztal mert sokat vonatozom, napi szinten tapasztalom a gondot bajt azon a területen is. De lehetne említeni rengeteg dolgot ami bosszantja az embert. De mivel ez egy yetteles topic és itt szoktuk megvitatni, eszmét cserélni a szolgáltató dolgairól, így most ez lett a téma. Mellékesen a kétszeri telefonos és kétszeri személyes ügyintézésnek a végén abban maradtunk, hogy tegnap 17-ig keresnek a technikusok. Megsúgom nem kerestek, én hagytam még egy órát majd hatkor felhívtam ismét őket. Kb fél óra társalgás után megtalálta a munkalapom, ami szerencsére most nem volt törölve, sőt kapott egy sűrgős megjelölést de ennek ellenére mégsem kerestek. Valakivel társalgott az ügyintéző majd tíz perc zenehallgatás után közölte, hogy minden rendben lesz, ez már tuti meglesz, nincs és nem is lesz törölve, legyek türelemmel, fognak hívni. Mikor? Majd. Nem tudja de talán péntekig remélhetőleg keresnek. És akkor az még csak egy időpont egyeztetés lesz a tényleges beüzemelésről. Szép. Mondtam is az embernek, ezzel az erővel bevittem volna a boltba a technikát, lepapírozzuk és odaadja nekem, hazaviszem és használom. Erre azt mondta, hogy volt ilyen az elején. A belvárosban adtak ki így routereket pár hónapon keresztül aztán leállították, nem szállítanak a szalonokba már. De igaz a hír amit hónapokkal ezelőtt olvastam, hogy tényleg volt saját beüzemelés is.
-
TMhun
tag
-
törölt tag
-
EA's hit
addikt
-
4Grider
félisten
-
polcsa
aktív tag
Még egy gondolat a hangpostára visszatérve,
bekapcsolták, de hát inkább visszafejlődött, mióta használtam.
- Én nem kapcsolhatom ki, az üfsz-ot kell újra hívni.
- Ha a hangposta aktív, akkor egyben aktív mindenre, foglalt/nincs válasz/nem elérhető. Külön nem állítható, egyedül a minden hívásra.
- Így persze nem csöng végig, hanem X másodperc után átmegy hangpostára, nem állítható.
- Üfsz-on próbáltam kikapcsoltatni a foglaltra/nincs válasz-ra, de türelmetlen/emelt hangon magyarázta el az ember(fia), hogy EZ ÍGY MŰKÖDIK.
Tudom, hogy alig használja valaki, de ez így azért elég gagyi. -
polcsa
aktív tag
Fogalmam sincs.
Viktor0610 írta, hogy 0-24-ben vannak, úh. újra megpróbáltam és a lakossági üfsz.on (ja amúgy céges a számom) tudtam beszélni elő emberrel, aki MEGINT csak kódot kért a szolgáltatás bekapcsolásához. 🙂
Hát ennyi, írtam a céges kapcsolattartónknak, hogy tud-e segíteni, majd kiderül...
Köszi mindenkinek, sok ötletet kaptam! -
MrCsiT
addikt
Tehát, a kronológia:
1, Vodánál számhordozást kezdeményeztél, vélhetően személyesen, viszont az adataidat nem megfelelő figyelemmel adtad meg, amikor aláírtál valamit (mert, aláírtál);
2, ezt - jogosan - neheznényezte a Yettel(konkrétan: elutasítottak);
3. ezért kötbért kérnél.Mit olvastam félre, ha fentiek nem így helytállóak esetleg?

Ha semmit, akkor talán levonható a tanulság.
(az ügyfélszolgálati részen teljesen igazad van, az gáz, és ahogy írod is, sajnos nem egyedi eset)
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
-
martonl
senior tag
Simple SMS Messenger
vagy pl. áruházból a Textra. Ez utóbbi Pro változata fizetős. -
viktorhu
veterán
Ha azt mondja, akkor lehetséges is. Ha a másik félnek is androidja van, akkor valószínűleg nála is be van már állítva, ha meg a másiknál nem megy, akkor úgyis sms-ként küldi át. Ilyenkor nem számolja a karaktereket, nem lesz mindjárt 4 üzenet az 1 üzenetből, amikor ékezetes betűt teszel bele stb.
-
Oldman2
nagyúr
-
Landsmann
addikt
Akkor az SMS-ként megy el. Gondolom a kiírt szövegnél a telefon szoftverében nincs külön választva az SMS az MMS-től, ezért ezt a kettőt együtt írja ki akkor is, ha az MMS le van tiltva. Nincs ezzel semmi baj. Amíg az üzenet ablakba nem RCS van írva, addig SMS-ként mennek el az üzenetek.
-
Landsmann
addikt
-
donjohnson
addikt
amikor frissül a Messages nevű alkalmazás és megynyitod a frissülés után, akkor dobja fel ezt a választási lehetőséget minden egyes alkalommal nekem is.
kapcsold ki a play áruházban a nevedre kattintva / hálózati beállítások / automatikus frissítés / ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat. -
Bl.Gyo.
őstag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
Landsmann
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
Landsmann
addikt
Mi a baj vele? Szerintem egész jó. Ha a címzettnél is ilyen progi van, akkor nem SMS-ként megy el, hanem csevegésként, ami ingyen van. Net kell neki.
Én a minap raktam fel a Redmi 6 telefonra, amin nem volt ilyen. Annyi bűnét látok, hogy a két kártyához nem lehet eltérő üzenethangot beállítani. -
4Grider
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
EA's hit
addikt
-
Sofian
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
4Grider
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
A 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet előírja a szolgáltatóknak, hogy az ÁSZF-ben rögzítsék, milyen határidővel/feltételekkel fizetik vissza számhordozás esetén a megmaradt egyenleget. Mivel a legrövidebb jogvesztő határidő 30 nap, így az összes szolgáltató ezt vezette be az ÁSZF-jébe.
-
EA's hit
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
törölt tag
-
Landsmann
addikt
Nekem havidíjas előfizetés is van. Az appban az előfizetéshez tartozó adatkeret időtartamát mindig egy nappal rövidebbre teszi mint a beszédperceket. Például 20-án kiírja, hogy megújul 0 nap múlva, miközben 21-én van a számlazárás. Nem külön megrendelt netcsomag, hanem amit az előfizetés alapból tartalmaz. Most még azt írja mindkettőre, hogy 24 nap múlva megújul. Aztán ahogy telik múlik az idő, valahogy a netből 1 nap eltűnik.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
Somatom
veterán
-
Landsmann
addikt
Egyébként egy időben rendszeresnek volt mondható a hang kimaradás, főleg a kapcsolat létrejöttekor, de akár később is. De inkább a hívás elején volt jellemző. Bár így hogy említed, mintha egy eset lett volna amikor hálózaton kívüli volt a hívás és kimaradt a hang. Az Telekom hálózatból jövő hívás volt és mintha a kapcsolat létrejötte után 5-10 másodperccel kezdődött volna a hang kimaradás. Kb 5 másodpercre.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Sanyi.mTs
addikt
-
4Grider
félisten
Igen, ez a díjcsomag nyaralókba lett kitalálva, ahol egy-két okoseszköz van rajta, ami kis adatforgalmat generál, de ha egy-egy hétvégére beesel oda, akkor van esélyed vele napi 500 Ft-ért több netet is használni.
Ha valaki minden második nap átlépi a 100 MB-ot, annak 8500 Ft lesz a havidíja, ha pedig minden nap, akkor 16000 Ft. Szóval nem való mindenkinek. -
AtHoS
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
-
AtHoS
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
https://www.yettel.hu/jogi-kozlemeny/online-szallitasi-vasarlasi-feltetelek
Világosan le van írva benne, hogy:
A megrendelt termék kiszállítása kérhető:
Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)
2500 Posta átvételi pont valamelyikére
Yettel üzletbe -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
EA's hit
addikt
-
törölt tag
Mondjuk ra is fert a mostanaban szerzett sok feketepont utan. Mostanaban rengetegszer eljatszotta, h full terero mellett nem csengett ki se a hivonal, se nalam, csak suket volt. Annyi, h nalam felvillantotta a kepernyot, mint szokta kicsonges elott, de aztan smi... Csak jottek utana az sms-ek, h kerestek. .
Azt meg tovabbra is idiotasagnak tartom, h csak a lakcimre hajlandoak kikuldeni a simet, a mh-re, ami sokkal logikusabb lenne napkozben, nem... -
törölt tag
-
4Grider
félisten
Az ÁSZF erősebb:
A Kártyás Előfizető által feltöltött, de fel nem használt egyenleget a Yettel az Előfizető
kérésére visszatéríti („Kártyás visszatérítés”). Kivételt képez ez alól, ha a hanghívásra
alkalmas Kártyás Előfizetés megszüntetésére a 12.3.2.2. C) pont szerinti megtévesztés
alapján, vagy az 5.3.1. pont szerinti felfüggesztést követően kerül sor.
A Kártyás Előfizető a megszűnést követően legfeljebb az elévülési időn (1 év) belül
terjesztheti elő a Kártyás visszatérítési kérelmét – azaz a kérelemnek ezen időn belül a
Yettelhez meg kell érkeznie.
A Kártyás visszatérítési kérelemnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
- a visszatérítéssel érintett, megszűnt Kártyás hívószám;
- Kártyás Előfizető neve és lakcíme (nem Értékesítési Ponton közölt igény esetén
születési helye és ideje, valamint édesanyja leánykori neve megadása is szükséges);
- kártyaszintű jelszó (Értékesítési Ponton közölt igény esetén);
- Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztüli igény esetén személyi igazolvány száma/útlevél
száma;
- az Előfizető nyilatkozatát arról, hogy a visszatérítésre milyen módon tart igényt:
o magyar bankszámlaszámra történő átutalással – bankszámlaszám megadása 8
számjegyenként, kötőjellel tagolva; vagy készpénzben a Yettel saját tulajdonú
üzleteiben.
- a Kártyás Előfizető aláírása (írásos igénylés esetén).
A Kártyás visszatérítési kérelem benyújtásának módjai:
- bruttó 20.000 Ft alatti egyenleg esetén az 1.2. pontban foglalt írásos csatornákon, vagy
a Yettel Értékesítési Pontjain és Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül;
- bruttó 20.000 Ft vagy azt meghaladó egyenleg esetén a Yettel Értékesítési Pontjain és
Telefonos Ügyfélszolgálatán.
A Yettel a Kártyás visszatérítés elvégzését a kérelem közlésétől számított 30 napon belül
biztosítja.
A Yettel a hívószámot az Előfizetői Szerződés megszűnését követő 180 napon belül nem
rendeli más Előfizetőhöz. -
EA's hit
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
EA's hit
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve nekem csak 911-el kezdodo szamokat generalt.
Gondolj amit akarsz
Tök mindegy, mit mutatok, akinek mutattam füle botját sem mozgatta rá. Vannak ilyen fórumok, ez van.