Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
A szolgáltatóknak roamingban is lenne valami havi-heti stb. adatkeretük? Horváto.-i nyaralásnál elég nyögvenyelős volt a roaming. A1-re fel se engedett, a HT HR-en volt végig, net épphogy. Telefonálásnál visszaváltott 3G-re (tudom, nincs VoLTE), de aztán ott is maradt. Kézzel kellett visszarakni 4G-re. De ugyanekkor a Telekomos kártyák is gyengélkedtek, fél napra a net is elment, és volt, hogy telefonálni se lehetett. Olaszországban meg a végletekig ragaszkodott a szlovén Telemach-hoz. Még annak árán is, hogy a csizma felé Triesztet elhagyva a parton eldobta az olasz hálózatot miatta, pedig már csak a 3G ment. Utolsó nap aztán minden megváltozott, automatikusan átváltott az A1-re, 100Mbps feletti letöltés, normális hívás stb. Viszont Mo.-ról kiérve simán átváltott Telemach-ra, nem kellett újraindítani meg kézzel keresgélni hálózatot (Galaxy S10e teló).
-
cocka
veterán
Azt tudja valaki, hogy Yettelnél most kapható 4G-s asztali routerek közül mind használható-e bridge módban is, azaz csak modemként? Szóval ha van egy routerem, akkor annak a WAN-jára ráköthetem?
Ezek kártyafüggetlenek?
-
barnibooo
aktív tag
fiok.yettel.hu és az app is teljesen leállt!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #91695 üzenetére
És utána mennek az olyan büntik, amit a Digi is kapott a napokban.
-
bzolika10
aktív tag
Mondjuk én az 5CA-nak már nem igazán látom értelmét,elég kevés olyan eszköz van, ami támogatja. Ami meg támogatja, az az n78-at is támogatja, amivel meg elég szépeket mértek a topiklakók az elmúlt napokban a balaton partján. Persze csak ott ahol van 5g. Bár én idénre azt hittem, hogy lesz mindenhol, de sajnos Fonyódtól keletre és az északi parton szinte sehol sincs.
Amúgy a Znet most húzza az optikát egy csomó helyen a balaton mellett, a max csonagjuk 1000/100, amit a fonyódi 5g alapjáratba megeszik. Vices, hogy mobilon már többet tudnak a szolgáltatók, mint zsír új optikán. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy az optikában rengeteg tartalék van, míg az RF spektrum elég korlátos, de ez már nagyon off. -
vakt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #91692 üzenetére
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Elnézést ha hülyeséget kérdezek. Az SMS fogadása az egész világon ingyenes? Függetlenül a díjcsomagtól? -
vakt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #91688 üzenetére
Köszönöm. Nálam ilyen menüpont nincs, pedig ÜF szinten adtam hozzá. Van olyan szám, ahol már több, mint 3 hét telt el. A 1220 egyszer mondta, hogy 2-3 hét hivatalosan, aztán meg, hogy nincs határidő.
Lehet augusztusban szabadságon vannak a doksisok? -
-
vakt
csendes tag
Sziasztok!
A Yettel fiók felületen mikor kellene látszódnia szerződéseknek és hol? Kíváncsi lennék már mit írtam alá.
-
tomp
félisten
Érdekes, hogy nincs 5CA a balaton környékén miközben a bázisok akár 6 féle bandot is sugároznak. B1, B3, B7, B8, B20, B28
4CA a max amit ad a bázis. 4CA-n max 70MHz. -
-
-
Landsmann
addikt
válasz
juve600 #91673 üzenetére
Bemegy, viszi a telót, mondja milyet szeretne. Megcsinálják a papírokat, ellenőrzik a telefont, majd ha minden klappol, fizet és távozik. Az aktuális készülékárból jön le a kedvezmény. (listaárból, vagy a kártyás készülékárból vagy az előfizetéses készülékárból, ahogy akarja). Én kártyásan vettem, de akkor még csak 20 rugó volt a kedvezmény.
-
4Grider
nagyúr
-
juve600
nagyúr
sziasztok
Yettelnél hogy megy a mobilcsere program ? mi a menete ?ismerősnek ott van előfizetése és szeretne készüléket venni, van neki egy 2g-s teló amit megnéztem neki imei szám alapján ,elfogadja a rendszer
-
-
-
cocka
veterán
Úgy látom 2019-ben már másnak is akadt a ciben keresztüli egyenlegfeltöltéssel problémája. Pont ebben a topikban.
-
eFeMeR74
senior tag
3.ker A YettelOtthon Net szolgáltazás nem elérhető. Van valami leállás 3.ker Csillaghegy-Békásmegyer? Karbantartás miegymás? A sima mobilnet megy valakinek?
-
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #91662 üzenetére
Elvileg látszik a célszámlaszám is, az is valami cibes, de gondolom több banknál van számlája a Yettelnek is.
Ha végül mégse írják jóvá, vajon lehet a banktól kérni visszatérítést? Valójában nem is tudom milyen tranzakció ez, mert nem bankkártyás vásárlás, de nem is egy klasszikus banki átutalás.
-
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #91659 üzenetére
De a könyvelések hülyesége engem mint előfizetőt hol kéne érdekeljen?
Akkor bemegyek a boltba, fizetek kártyával és közlik, hogy most még nem adják ki az árut, csak ha a bank lekönyvelte?! Az meg ugye hétvégétől függően akár 2 nap is lehet. Akkor 2 napig nem kapsz árut?
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #91659 üzenetére
Netbankban írtam. (CIB)
De nincs erre 3 napom, mert holnap lejár az érvényességi idő. Addig a másik számom fel se töltöm, amíg ezt nem méltóztatnak jóváírni. Elég egy pénznyelő egyszerre.
-
72 óra a max.
Ezután lehet megtenni a bejelentést a feltöltés sikertelenségéről.
Hogyan töltötted fel a számot? Márminf arra gondolok, a Yettel oldalán, vagy valamely egyéb oldalon (telebank, intetnetbank, újságos, stb.).Csak mert akkor az adott szolgáltatón is múlik a feltöltés könyvelése.
-
Landsmann
addikt
-
cocka
veterán
Ennél a fantasztikus cégnél hány óra vagy nap, mire egy prepaid feltöltést jóváírnak? Se SMS nem jött még, se az egyenleg nem nőtt. Már minimum fél órája erre várok szerintem.
Hol vannak már a régi szép idők, amikor a Pannon másodperceken belül küldte az SMS-t, hogy feltöltve.
Amúgy netbankból töltöttem fel, lehet ez a baja? Eddig miért nem volt?
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #91652 üzenetére
Nyilván hálózatfüggő a dolog. Ahol gond van, csak ott kell játszani a 2G/3G üzemmóddal.
-
válasz
Viktor0610 #91649 üzenetére
3AT volt a másik hálózat, amim rajta voltam.
Igazából nem volt katasztrófa, csak gondoltam le irom a tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Úgy is nyaralni voltam. -
4Grider
nagyúr
válasz
Zoolee19 #91648 üzenetére
Párszor megírtuk már a topikban, hogy a yeti roaming 5G és/vagy VoLTE képes telefonokkal gáz, ezeket az extrákat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a roaming és a szolgáltatók közötti váltás zökkenőmentes legyen. Ezen nem segít a kártyacsere sem, majd a beinduló VoLTE/5G roaming fog rajta segíteni. Már ha megérjük azt az időt...
-
-
Helló mindenkinek!
Kint voltam pár napot Ausztriában, pontosabban Sankt Johann im Pongau-ban azon belül Alpendorfban és Bischofshofen és Salzburgban.
Amint ki értem roamingot is be kapcsoltam.
5 napot voltam kint, és vagy a sim kártyámat kéne cserélni vagy kint gázos a tornyok elhelyezése vagy nem tudom.
De van hogy térerőm nem volt, vagy épp csak segélyhivást tudtam volna indítani, ilyenkor újra inditás és vagy repülőbe és vissza.
De van hogy ez sem segitett, még jó hogy volt ahol laktam volt wifi -
törölt tag
válasz
janakbacsi #91645 üzenetére
A szerződéskor nem adtál meg kódot? Ha nem, lehet, h csak személyesen lehet pótolni?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
janakbacsi #91645 üzenetére
Az nem az ügyfél biztonsági kód? Az 4 számjegy.
-
janakbacsi
őstag
yettel appal hogyan tudok új fiókot regisztrálni? elkezdem a folyamatot, és egyszer csak kér egy négy számjegyű kódot, ami nekem nincs. honnan lehet ilyet szerezni?
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #91641 üzenetére
Így már értem.
-
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #91639 üzenetére
Kösz.
Flottás vagyok, így állítólag csak személyesen lehet díjcsomagot módosítani. Ez a folyamat is megérne egy misét. A díjcsomagoknak fantázia neve van, számológéppel a kezében számolja ki az ügyintéző, hogy mennyi lenne a havi ár...Rákérdeztem az azonnali módosításra, amit nekem egyébként már többször elvégeztek, azt a választ kaptam, hogy csak vezetői engedéllyel lehetséges...bla bla.
-
-
zzola
titán
Az mióta létezik, hogy díjcsomag módosítás csak a számlázási ciklus lejárta után lép életbe? Engem ez meglepett...
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74 #91631 üzenetére
Én nem láttam. Mikor megtörtént a feltöltés, utána jött sms a korlátlan netről. Mondjuk ebből egyetlen bájtot sem használtam el. A telefon itthon lóg wifin, szombaton jól jött volna mikor úton leszek.
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74 #91629 üzenetére
Appból most töltöttem először, kíváncsi voltam működik-e. De simán ment a Barionon keresztül, ahogy a számlafizetés is. De ha tudom, hogy adnak adatot, akkor péntek este töltöttem volna fel. Na mindegy, legközelebb ezt is figyelembe veszem.
-
szkaroly
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
Valaki érdeklődött pár napja a 7500 forintos kompenzációról, ezt most kaptam:
“Kedves Ügyfelünk! A Gazdasàgi Versenyhivatal VJ/33-31/2021 sz. hatàrozata alapjàn kompenzàciòt nyùjtunk azon ügyfeleinknek, akik 2016. oktòber 6. és 2017. oktòber 22. között Telenor Blue elöfizetésre kedvezményes készülékvàsàrlàssal egybekötött kétéves hüségszerzödést ìrtak alà, és a hatàrozat idöpontjàban rendelkeztek legalàbb egy elöfizetéssel. A kompenzàciò igénybevételére Ön is jogosult. A kompenzàciò 6 hònapon belül, részletekben, összesen bruttò 7500 Ft szàmlajòvàìràs keretében történik. Ezzel kapcsolatban Önnek nincs teendöje. Részletek: yettel.hu/kompenzacio. Üdvözlettel: Yettel”
-
Landsmann
addikt
3000-es feltöltéshez mióta adnak 1 nap korlátlan netet?
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #91618 üzenetére
Nekem sosem volt gondom az appból történő számla fizetéssel.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az bug vagy feature hogy az utóbbi két számlát elsőre sikerült be fizetni az appon keresztül? :D
Igaz Pos tranzakcióként ismerte fel.
Előtte sokat kellett vele szöszölni.
-
Rivaul
addikt
válasz
Viktor0610 #91599 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen
-
Somatom
veterán
De, mit olvassak el? Az SMS -ben nincs olyan link, ami gyűjtve tartalmazná a rám vonatkozó változásokat. Pl. tévé előfizetés? Mit érdekel engem? Nincs is ilyenem.
Ha tíz évente változna valami, akkor azt mondom, egye fene, bogarászok. De, eskü, idén ez legalább a harmadik ilyen SMS. -
tomp
félisten
válasz
Somatom #91611 üzenetére
A szolgáltató csak tájékoztat, hogy változik. Egységes tájékoztató sms küldés történik. Ha érdekel, hogy mi akkor megnézed a tájékoztatót. Az nem több száz oldal hanem 1 max 2 oldal.
De az előbb még az volt a gondod, hogy nem tudod melyik kártyára kaptad az sms-t. Azt pedig a normális telefon kiírja. Én erre reagáltam...
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #91608 üzenetére
Mittudomén. Se időm, se energiám azt nyomozni, hogy a Yeti melyik előfizetésemen, mit fog változtatni. Kapok egy semmitmondó SMS -t, oszt keresgéljek, nyomozgassak? Küldjön SMS -ben egy olyan linket, amiben az adott számot érintő változások vannak!
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #91605 üzenetére
De, nekem Androidos telóm van, nem MIUI.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #91600 üzenetére
Csak, hogy ne kellejen NEKED bogarászni. Hivatalos PDF [link]
I/1. WAP APN megszűntetése
II/1. WAP megszűnése
II/2. Yettel TV Szolgáltatás az ÁSZF 8. mellékletében lesz rögzítve ill. visszaállítják a korábbi megfogalmazásra a TV csomagok tartalmának változtatását
III/1. ÁSZF kiegészül kiskorúak védelmére alkalmazott szűrőszoftverre vonatkozó előírásokkalszerk.
Mondjuk még mindig nem értem mi a frászért kell sms azonosítgatás ÁSZF változás jogszabályi előírás miatti kötelező "publikus" értesítésének elolvasásához...már azon kívül, hogy az SMS lekérdezésekből statisztikát lehet "gyártani"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest