Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz Sholom #54589 üzenetére
Hali, ezzel kapcsolatban van valami új infód? Én is tapasztaltam ezt 4G-n. Pontosabban nekem pontosan 2Mbit-re lassul. De itt a topikban elvétve mintha olvastam volna pont 2Mbit-es korlátozásról de csak említés szinten.
Erről tud valaki valami konkrétabbat, hogy azt hogyan lehet kiérdemelni, hogy az lehet-e az?
Amúgy nekem 13Gb-os csomagom van, havi kb 12GB-ot forgalmazok, szóval nem hinném, hogy efelé kellene keresgetnem.... de azért érdekelne, mert az Ügyfélszolgálaton lehet tudnék mondani 5tletet...köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
A Telenor elkezdte árusítani a Huawei E5785h hordozható routert, ami hasonlít a Huawei E5577s-hez, de már tudja 300/50Mbps-t. Akksi ugyanúgy 3000-es. Valakinek nincs tapasztalata vele, nem pont a 300Mbps miatt érdekelne, de valszeg újabb modell és lehet jobb az antenna, nem melegszik annyira vagy tudomisén.
Ha van valakinek infó róla vagy használja ossza már meg, köszönet
-
Wajk
addikt
ugyan azon az áron tudnék most elhozni Huawei B525 vagy Huawei B535-ös routert. Itt is sokat olvastam utána, de új FW-k is jöttek azért már rájuk. Melyik a jobb választás?
az USB és a telefon csatlakozó a B525 mellett szól, de a támogatottság és az új HW a B535-ös felé billenti a mérleget nem?
A minél erősebb Antenna és lefedettség lenne a prioritás.
Azt egyik sem tudja, hogy egy WiFi hálózat látszik és a router menedzseli, hogy 2.4-re vagy 5 Ghz-re csatlakozik-e egy külső eszköz, igaz?
köszönöm
-
Wajk
addikt
válasz szabonagyur #78099 üzenetére
? ezt nem igazán értem. mit jelent ez pontosan?
(nálam az lenne a terv, hogy Telenor fizikai SIM és Telekom E-SIM menne a készülékbe)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz burgatshow #86459 üzenetére
11-es széria modem: 14nm Intel XMM7660
12-es széria modem: 7nm Qualcomm Snapdragon X55
13-as széria modem: 5nm Qualcomm Snapdragon X60iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz kovacsmi_74 #86547 üzenetére
Nálunk konkrétan a 22-i "tervezett hálózat karbantartási munkálatok" óta hektikus, kiszámíthatatlan a 4G. Ami a mobilinternetet illeti.
Pedig éppen pár hete aradoztam róla, hogy milyen megbízható. De még várok pár napot, hátha megjavul.
-
Wajk
addikt
a "modernizáció" után írtam is, hogy nálam is beállt mint a gerely. Használhatatlan volt több eszközön is. Kb egy hétbe telt a konfigolás gondolom, mert aztán egyik napról a másikra újra hasít azóta is.
Abban az egy hétben szíváson voltam. Az összes eszközt 3G-re állítottam. Netre elég volt és stabil. Átvészeltem az időszakot.
De jelentsd be mindenképpen, hogy tudjanak róla. Néha tudnak értelmeset is mondani, hogy "tudnak róla és x nap múlva várható a javulás". Hátterét nem tudom, hogy mi tart ennyi ideig, de nálam rendeződött.
-
-
Wajk
addikt
válasz phoenix64 #89545 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is majd' két hónapig. Aztán egyik napról a másikra kb 2 hete hasít mint állat. Pedig éppen dobtak volna már ki az egészet nem a védelmükben, mert a kommunikáció sz.r, de szerintem még folyamatosan megy a konfigolas.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz INGJOKE #94486 üzenetére
nem szándékosan, de kétszer teszteltem már élesben. Ismerősnek segítettem intézni. Szólt, hogy nem elérhető. Ha jól tudom átkönyvelni nem tudják és ezért visszaadják vagy utalják. De a lényeg hogy úgy történt ahogy leírtam.
-
Wajk
addikt
"illetve elérhetővé vált a wi-fi alapú hanghívás (VoWiFi)", alapvetően azt nem mondják, hogy náluk, csak azt hogy elérhetővá vált
#95602 lm83: ha átírod a kép URL-jében, akkor nagyobb lesz, valahogy így
-
Wajk
addikt
Okosabbaktól (tőlem) kérdezném, hogy egy feltöltőkártyás SIM-et lehetne 2G-re vagy 3G-re (akkor is 2G-re menne) korlátozni. Feleslegesen erőlködik az adott telefon 4G-re alig van egy pálcika. Többször elérhetetlen így. Csak telefonálásra van használva és ritkán. Elég lenne a 2G. Ellentmondó infókat találtam. Ha lehet akkor hogy? Köszi a választ.
-
-
Wajk
addikt
válasz OldMike #97591 üzenetére
Esetleg próbáld meg telepíteni a 7.3.1-es verziót apk-ból. Ha minden igaz ennek még nem követelménye a 8.0-s Droid. És nem annyira régi, szóval lehet hogy a szolgáltatások menedzselése még megoldható. Megérhet egy próbát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest