- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem keseredek el, viszont több gyártónál is láttam, hogy vagy az SLI-t, vagy a CF-t letiltja az "olcsóbb" lapjaiban. Ha meg az EVGA az nV partnere, akkor nyilván nem az enyém.
RAM-ok sebességét illetően elég megnéznem, hogy mit teljesítenek a RAM-jaim 1600-on v. 1400-on, vagy csak CSorBa eredményeit 1800 felett. Szóval számít az rendesen. HA nem számítana, miért gyártanának gyorsabb RAM-okat?
laragirl83: Nálam az RAM-ok miatt nem ment (amiatt is gondoltam inkább azokra, semmint a procira a tuningolhatóság hiánya miatt), mert ha a sebességüket lejjebb vittem, utána rögtön működött, de akkor meg mi a francnak?
kulerr: Nyitni kéne egy "pangó" topicot, ahol lenne pörgés, ha másutt nincs.
P5Q és HD48xx azért megy rendesen, hála az olvasni és keresni tökéletesen lustáknak.
-
válasz
laragirl83 #15294 üzenetére
Én múltkorában próbáltam, és már egy értékkel való változásra is fagyi lett a vége, azóta nem is erőltetem
-
Erdei88
veterán
Pár óra múlva jövök egy Asus P6T WS Pro és egy új 920as kombóval
-
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #15269 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az EVGA lapok is tudják a CF-et [link] mivel az X58 csipszet natívan tudja... De nyilván mint kitüntetett NV-partner nem fogja nagybetűkkel hirdetni a terméknél...
A ramok pedig szerintem egyáltalán nem kulcsfontosságúak I7 esetében, egyrészt mivel egy közepes beállítás is már szédületes sebességre képes, másrészt mert ott a HT és a bazinagy L3 a várakozási idők átlapolására. De ha csinálsz nekem egy tesztet, amivel alátámasztod, hogy egy 1400-1500@CL8 körüli ram felett hol hoz jelentős gyorsulást egy mittudomén 1800@CL8-as, vagy afölötti, na majd akkor elhiszem... (Még a winrar-ban sem jelentős a gyorsulás, pedig annál kevés ramérzékenyebb progi van...)
(#15281) laragirl83: Igen, a proci is lehet BCLK wallos.... (Bár a legtöbb D0 200 felett szokta bírni...)
(#15291) Zájec: Hű, de szép!
A Linx is megy rajta? Frankón, mindjárt kipróbálom ezt én is! Mondjuk nem adok rá sok esélyt, hogy menjen....
-
laragirl83
őstag
nem ide.
-
Zájec
veterán
(#15282) Bagira01 :: klassz
nem fogsz unatkozni , tetszeni fog
jól dönget a core i7....
"de nagyon rég nem 3dmarkoltam" itt az ideje , az évszak is megfelelö hozzáhát a 98gtx mark06-s mércéje elég magas
gondoskodtam róla
(#15272) slyie :: probáld ki hogy csak 3db egyforma modult raksz be.
utána nyomjál egy CMOS resetet , lekapcsolva... akár az elemkivétel is segithet végsö esetben, de azt egyenlöre nem kell , csak a CMOS.... -
rafreeman
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget a procihűtő lefogató ügyében.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
katt777 #15269 üzenetére
Hát Giga X58 topik sem pörög ne hogy azt hidd. Bár ott legalább néha néha van vmi életjel. Sztem rajtam kívül 1-2 ember aki néha-néha beposztol oda. A többség úgy is ide jön akinek hasfájása van vagy dicsekedni akar. Majd ha jobban elterjed a technika lesznek többen is.
De pl P35 topik, G92, Q6600 topik meg már nem pörög, lassan ki is veszem a kedvencek közül őket, mert úgy sem ír oda senki. -
ATtIs_80
tag
válasz
laragirl83 #15283 üzenetére
Egész kellemesnek tűnik! A végén csak összejön szépen a bellítás, én mindenesetre szorítok neked!
-
Bagira01
veterán
Jövő héten remélhetőleg nekem is összeáll az i7-es konfigom. Asrock x58 extreme, d0-ás 920-as és 3x1Gb 1600Mhz-es 1,65v-os kingmax ramok(ha be tudják szerezni). Teljesítménybe a mostani gépem is elég lenne, de nagyon rég nem 3dmarkoltam(tudom hülyeség ezért gépet venni). Sajna ide már kevés lenne az lga775-ös kínálat
-
redkock
csendes tag
válasz
sniper elite #15256 üzenetére
És te még égeted magad 4870x2-vel ?
-
keIdor
titán
válasz
katt777 #15276 üzenetére
Nem nekem szólt, de én is mondhattam volna már ezt neked nem egyszer.
Csak poénnak szántam, jó lemaradt a smiley, de annak szántam.
Viszont tényleg elég sokat stárolod... másnál nem látom ezt. Zájec pl. nem írta le minden 2. postjában, hogy milyen király a Biostar, meg a Foxconn, de te viszont nagyon hájpolod az AsRock-ot.Más is észrevette már.
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #15270 üzenetére
Javaslat volt a kérdés (mit lehet érdemes ASUS-on és GB-on kívül), ugyanannyi jogom van hozzá, mint másnak. A marketing meg hazugság lenne, szóval azt kikérem magamnak.
Amúgy én sem szólok be senkinek, miért "marketingeli" a lapját, ha csak említést tesz róla, v. az eredményeiről, mellesleg nem is neked szólt a hsz.
laragirl83: Hát az elég szar, mert a 200-at csak kellene vinnie neki. Más lapban nézted a procidat?
slyie: Hát, pedig lehet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Arra nem gondolsz, hogy itt a többségnek nem tellik, vagy inkább nem ér meg 100k-t egy olyan lap?
Ez megint egy hülye kijelentés volt.
-
slyie
csendes tag
válasz
ADAM1337 #15267 üzenetére
Sajna amikor vettem a configot, nem volt számomra megfelelő ár/értékarányban ram, így az előző LGA775-ös configomból volt még 2 db alacsony feszes Kingston és mellé vettem még 4-et. A timing sem egységes, mert 4 db CL9-es mellett van 2 db CL8-as, de azok CL9-en mennek
De nem hinném, hogy a rammal lenne a probléma..
-
laragirl83
őstag
válasz
katt777 #15269 üzenetére
Hiába kulcsfontosságú a RAM sebesség ha 200as biciklivel összefossa magát, hibába osztom vissza ramor 1200ra akkor is, és mind1 milyen feszeket lövök be neki... cpu kapott 1.2750V-ot, ami bőőven elég kéne lennie, tekintve most is 1.2Von viszi 3.6-ot, QPI 1.4250V-ot, CPU PLL 1.88V, spread spectrum, meg minden energia takarékos fícsör OFF, akkor is fagyi van... most a 20*180on meg minden engedélyezve van BIOSban, illetve AUTO-n, a feszek kivételével és így is jó.
Alap órajelen a cpu, ha 1600on megy RAM akkor okés persze.
Ezért vadászok most 1 pretested D0-ra... -
katt777
félisten
válasz
radi8tor #15222 üzenetére
Akkor sem melegszik, mert ahol már melegedne, oda nem húzhatod a proci miatt, ergo sok értelme az extra hűtésnek nincs i7 platformon.
HSM: Nekem jó, én gyári hűtővel csak szerényen vagyogatok mostanság, max. a 167x21 marad 1620-as CL8 RAM-okkal.
190*21 csak 3.99GHz, én inkább 191X21-et használtam, az mégiscsak megvan 4GHz.
laragirl83: A RAM sebességet én kulcsfontosságúnak látom i7 platformon.
Az én D0-m 20x200-at v. 21x191-et is stabilan vitte, bár 1.28V-on.Qru: Miért, működik?
Amíg megvolt a P6T Dlx-om, én voltam az egyetlen hozzászóló...
sniper elite: EVGA SLI-s. Én inkább ASRock mellett voksolok, abban van mind2.
slyie: Hát, azt sok helyütt leírják, hogy ha az ember igazán ki akarja használni az X58 lapok nyújtotta lehetőségeket, akkor 3 db RAM-ot használjon (azokat is az első körben), erre még az ASUS kézikönyv is kitért. De pusztán ettől nem lehetne lassú. Kivéve persze XP-vel.
-
keIdor
titán
Hetekig, hónapokig milyen nyugalom volt itt, nem? Na ki tudja, hogy miért?
Most majd kezdődik megint. De engem már nem érdekel. -
vhunor
őstag
válasz
sniper elite #15258 üzenetére
-
slyie
csendes tag
Sziasztok,
Nem rég vettem az alábbi configot, a problémám az lenne, hogy miután bekapcsolom a gépet, kb fél perc telik el amíg megjelenik az első képernyő. Mi okozhatja ezt?
Processzor: Core i7 920 D0
Alaplap: Gigabyte UD4P
Memória: 6x1Gb Kingstone CL9 1333 Mhz
Videókártya: Sapphire HD4890Segítséget előre is Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
ne add már itt a királyt, nem rég még szeretted a gigabyte atomextrém lapod... ráadásul nem mindenkinek van 100 ezre egy nyomtatott áramkörre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Persze. Ebben nem is vitázok, tényleg nem "tömegszemét". Csak ugye az árcédula kétszer akkora, mint egy "tömegszemét" esetében. Nem mindenki engedheti meg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Erre csak annyit tudok mondani, hogy... Inkább nem.
-
sniper elite
senior tag
De nem szeretem ezeket a folyamatosan hallott Gigabyte és Asus lapokkal kapcsolatos panaszokat, rákéne már állnotok az EVGA lapokra, aztán nem lesz ennyi probléma
-
MPowerPH
félisten
válasz
laragirl83 #15250 üzenetére
Oksa, ha azt mondjátok belefér. Akkor ez kb. ugyan úgy müxik mint Wolfiknál anno.
Csak ott nem volt értelme az egekig emelni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #15251 üzenetére
Lehet pont ez a baj.
Sose lehet tudni... P6T topikban mik a tapasztalatok ez ügyben?
-
HSM
félisten
válasz
laragirl83 #15251 üzenetére
Oké, csak egy ötlet volt....
-
MPowerPH
félisten
Tudom, hogy az intel szabvány 1.35v -t ír a max. VTT -nek, de kíváncsi lennék, mégis meddig lehet vele menni egy teszt erejéig. Pl. 3.7-3.9GHz -s Uncore -hoz mit kell/szabad neki adni?
-
HSM
félisten
A lap/proci érdeme a 222bclk, én csak beállítottam, és ment is....
Semmit nem kellett hozzá trükközni... Sőt, belőttem a szorzókat, összesen 3 feszhez kellett hozzányúlni, QPI/VTT, VCORE, és VDRAM.... Elhiheted, hogy meg voltam lepődve...
Viszont kipróbáltam, amit linkeltél... Hát, megy nálam is. [link] Ja, és 1,35V QPI. Megpróbáltam csak BCLK-t emelve kicsit gyorsítani rajta, de nem bírta. 210-es BCLK-val teszteltem tovább, de 1680-as ramokkal, de nem bírta a 3800-as uncore-t pedig próbáltam a proci feszét ide-oda rakosgatni, a sebességgel együtt, de nem.... 3600-as uncore-al jónak tűnik 1680@CL8-as rammal, 210-es BCLK-n.... [link] Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a 21*191Mhz CPU 1540-es ram, 3080-as uncore miért nem akart 1,335V VQPI mellett menni....
Tiszta X-akták...
Ja, és a 200-as BCLK-t sem szereti... Ki gondolta volna ezek után?(#15241) laragirl83: Szerintem ne erőltesd a 200-as BCLK-t, próbálj helyette inkább friss BIOS-al 190-es vagy 210-es BCLK-t.
Elvileg a 133Mhz és a 200Mhz a legproblémásabb BCLK, ott van a legtöbb zaj/interferencia az órajelekben.
-
válasz
Bagira01 #15244 üzenetére
Te is tudod hogy full zsákbamacskának indult, nem tudtam róla akkor még hogy ennyire menni fog, mert nem volt semmi adat róla. Csupán azért ezt vettem mert a lap vizezése miatt kicsit túlköltekeztem magam, és nem nagyon volt pénz dobozosra.
Mellesleg most is van 41-45k között 1-2db D0 itt a ph-n. Bár nincs eredmény hogy mit tudnak.
-
válasz
laragirl83 #15241 üzenetére
De eddig ment 3800-at nem?
Nekem van egy fain D0-a de el nem adnám semmi pénzért -
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #15241 üzenetére
Passz, C0-om van. De ha látok/tudok ilyet szólok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #15239 üzenetére
Ezek szerint igen.
-
-
HSM
félisten
válasz
laragirl83 #15236 üzenetére
1,38V környéke és kis extra alaplaphűtés sem segít? A lapon azt a részt kéne megpróbálni aktívan hűteni, ahol a hőcsőben van a hajlítás, és elindul felfelé a fekete hűtőrésztől.
1,4V-nak tuti elégnek kéne lennie 200-as BCLK-hoz és 3200-as uncore-hoz... -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #15236 üzenetére
Mind1, akkor is behalt
-
HSM
félisten
válasz
laragirl83 #15234 üzenetére
Nem... Oszd vissza a ramot, vagy használd olyan 190*21-en a gépet, az általában menni szokott, és ugyanúgy 4ghz, és a ram se lesz sokkal lassabb.... A 2GB ram pedig még egy Core2-n is lol, I7-nél pedig nem kicsit szűk keresztmetszet...
(Mondjuk a 3GB már jó kompromisszum, de nagyon kell annyi még XP-hez is, nemhogy Vista/win7-hez...)
-
laragirl83
őstag
Akkor uncore lesz a bűnös, most simán lefutott 50 passos LinX maximális ram terheléssel....
De ez akkor is LoL, most legyen bent 2giga ram?
-
Zájec
veterán
(#15209) HSM :: tényleg,, sajnálom
pedig azthittem hogy... de nem..
megnéztem a Biostar -t azon se lehetne....
nekem persze nem probléma , 1366-hoz már elég sok minden van...ha jó a procid "számláló" része ,akkor az uncore-t is vinnie kell ...
nekem vitte anno DS4-be a 3800-s Uncore-t 1.35v qpi/vtt fesszel.. ::
a ramok ugye az ocsó mezitlábas kingmax 1333-cl9 -ek(#15213) HSM :: ez 222 olyan mint egy szakadék...
(#15225) HSM :: opsz
elég jól néz
-
HSM
félisten
válasz
laragirl83 #15228 üzenetére
Ha csak 2 modul van, azzal csökkented az uncore terhelését.... De hogy ez lenne-e a dolog kulcsa? Nem tudom... Nálam amúgy most egész délután 222-es BCLK-val ment a gép, hibátlanul, mindenfélét csinálva rajta.... Pedig mikor megvettem a D0-omat, akkor olyan 215-nél már be se bootolt...
Esetleg kipróbálhatod azokat a szorzókat, amiket én használtam a 222-höz, csak nem 222-vel hanem csak 210-el, vagy hasonló.... (Csak max nem Cl6 rammal, azt nem mindegyik szereti 1200 felett...
) Ja, és ha meggebedek se indul el 223-as BCLK-val, pedig 222 stabil.
Ki érti ezt? Mintha ki lenne számolva, 222-es RPM-nél tilt a mocsok.... Nincs valakinek speckó csiptuningja hozzá?
-
laragirl83
őstag
Hmm.... olyankor mi a bibis ha 2 modullal, dual-channelben nem hibázik 18*200-on a gép?
CPU memvezérlője a gyenge láncszem, esetleg pont egy, a hibás modult szedtem ki vagy az alaplap nem okés?! -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #15226 üzenetére
Ezt is érdemes lehet elolvasni.
-
laragirl83
őstag
Ezzel az IOH és ICH core volatge-el érdemes babrálni?
Illetve van ez az IOH skew meg ich skew...? Ezekre valami általános érték ami esetleg segíthet? -
katt777
félisten
válasz
kulerr #15219 üzenetére
Csak RAM-okkal, ha hozol helyette tri C-re betesztelt 1866-os Kingmaxokat!
HSM: Bebootolás 1 dolog, stabilitás egy másik.
Az ASRock még load 4GHz-en is elvolt 40°C alatt, pedig most nem HAF932-m van, csak egy 1szerű kis midi ház. A bordái langymelegek voltak, kézzel megfogva. Ránézésre jobbnak tűnik ez a magas rézborda, mint a P6TDlx-on a lapos fekete, asszem alu, amire már gyárilag biztosították egy 4cm-es venti felszerelésének lehetőségét, ami nyilván arra utal, hogy szükség lehet rá.
QPI-t illetően én azt láttam, hogy ha az nem OK, akkor lazán restartol a gép akármilyen stabilitásteszt alatt, ilyenkor szoktam lejjebb venni, vagy feszt adni neki, és akkor nagy eséllyel jó lesz (vagy később restartol).
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #15218 üzenetére
Mondjuk az mókás, hogy az Asrock melegszik kevésbé, bár ennek számos oka lehet...
Amúgy megnéztem, az UD5-öm is vígan bebootol 222-es BCLK-val...Tesztelni nem láttam értelmét, stabil-e, jelenleg nincs progi, amivel a QPI link stabilitását tesztelhetnéd, talán még a játékok terhelik a legjobban, de játszani meg most se időm, se kedvem...
(Tegnap este letoltam a Stalker SOC 3.-féle befejezését is, most nekem ennyi elég lesz...
)
-
HSM
félisten
-
(#15182) HSM :: én fognám a lapot és áfúrnám egy kézi aksis fúróval, egy átmérö 5s fúróval, a lyukak kijelöléséhez a stock kúlert alkalmaznám, a lapot természetesen becsomagolnám és csak a fúrásoknál lenne szabad... ezt a vékony nyákot könnyen át lehet lökni egy fúrásal...
[link] -
MPowerPH
félisten
Magas bclk -hoz mit variáljak? 220 -on próbálom, ott már nem postol.
Memóriát és uncore -t visszavettem 6-12 -re, sajnos a ramok nem bírnák a tempót, nem erre vannak.
Jó lenne egy magasabb SPi 32M is. 215 -ig nincs is probléma... -
HSM
félisten
Sajnos nincs igazad, egy ilyen bonyolult lapon minden mm számít. Ezért is csökkentették le a socket 1156-ban a memóriafoglalatok számát, úgy sokkal kevesebb vezeték kell, és frankón elég a 4 rétegű alaplap. Jó kis költségcsökkentés....
De hogy a saját szemeddel lásd itt egy kopasz MSI Eclipse: [link]
Vagy P6T DLX: [link] És ez csak a legfelső réteg a 6-ból, amit látunk...
Megnézném amúgy milyen arcot vágnál, mikor egy ilyen fúrós akció után visszamosolyogna rád a 70 rugós lapod bele a lyukon keresztül....Ja, és amúgy a procim számolórésze eszetlen jól megy, a BCLK-t is bírja, de az Uncore-ja csak átlagos....
Bár kíváncsi vagyok, meg fog-e táltosodni az EVGA lapban, mert nem tartom kizártnak, hogy a Giga lapom VTT tápköre nem volt elég combos jobb eredményekhez.... (Mert ugye elég alacsony VID-es a procim, kell neki a kakaó, hogy menjen, kis feszen is, 3200-as uncore fölött már veszettül melegszik a VTT köre a lapomnak...
Vagy csak nem szeretik egymást, mert a C0-om uncore-ját meg milyen gyönyörűen vitte a lap...
) A te procid viszont 100% erősebb uncore-ban, de a számolórésze is nagyon pöpec, asszem neked sem lehet okod panaszra...
(#15207) tom_tol: Ahogy Shkiz0 is írja, az Asus nem mér pontosan, olyan fele, harmada... Erről sajnos csak találgatsok vannak. A Giga viszont jól mér, ellenőriztem tisztességes fogyimérővel. Viszont a Giga sem tökéletes, az Uncore fogyasztása nincs benne ebben. (L3, NB, QPI) Asszem linkeltem 170W-os képet is... Bár most csak 150W-ost találtam.... [link] (Ja, és + uncore...
) Ha nagyon meghajtod, van étvágya az I7-nek, de a teljesítménye is bődületes hozzá...
-
Zájec
veterán
szerintem kizárt hogy a procid ne birná... csúnya lenne...
csak úgy lehet meggyözödni ha van valami nagyobb ram..
szerintem menne az.... pláne a te procid amit még gomezz-töl vettél az nagyon jó példány... jobb mint az én mostanim... tehát mégjobbnak kell lennie , nemhogy rosszabnak.. ááá, tuti viszi a 2000-2200 ramokat is.."Ha véletlen fut a lyuk helye alatt néhány adatvezeték, lehet nem köszönnék meg az átvágást...."
ezt is kizárnak tartanám , épphogy pár mm-re van beljebb a 775-s furat az 1366-s hoz képest... nem jellemzö hogy a gyártók arra a részre bármi ilyen érzékeny dolgot tennének, assziszem még van is húzva egy határvonal a lapokon hogy azon belül semmi nincs, csak a csupasz nyák....
-
HSM
félisten
válasz
laragirl83 #15204 üzenetére
Nekem se megy a 200-as bicikli, a lap/uncore nem bírja az 1600-as ramot, 1200-as meg nálam nem opció, még CL6-on sem....
Úgyhogy nálam ez a 24/7 már jóideje, HT nélkül: [link] Mondjuk érdekes, hogy a valahavolt C0-om jobban bírta uncore-al ebben a lapban...
Remélem sikerül beszereznem egy EVGA E758-at jó áron, mert akkor lenne mit kitesztelnem rajta... E758 vs UD5.... Fincsi...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
katt777 #15193 üzenetére
Ja ezért végülis nem volt sok értelme megnézni, mert a ényegen nem változtat. Nem megy 1600-on CL7-ben 3x2GB-osként. Megjegyezném, hogy 1500 CL9/10-ben sem.
Van ez így, a legjobb cuccokból is ki lehet fogni hibásat. Rem 7végén már intéződik a gariztatás. Addig is megyek és gémelek még egy kicsit.
-
HSM
félisten
Tudod miért gondolom, hogy mégis a procim fogy el, nem a ram? Mert ha kisebb órajelen, vagy szűkebb időzítéssel próbálom és a ram fogy el 100%, akkor mindig vagy be se bootol, vagy bebootol, és mindenféle kisebb nagyobb zűröket csinál a látszatra hibátlan működéstől a BSOD-ig, mindent.... Viszont 1750 felett állandóan restartot kapok, nagyritkán BSOD. De az a kis hibázgatós, barátságos ramhibafeeling nem. Pont ugyanazt a rút resizgetést csinálja, mint amikor 1600-hoz alulfeszelem a QPI-t és megadja magát....
Amúgy egy baj van a fúrós módszereddel... Ha véletlen fut a lyuk helye alatt néhány adatvezeték, lehet nem köszönnék meg az átvágást.... Jobb ezt a gyárra bízni...
(#15201) laragirl83: Én is rápróbáltam erre a B2B dologra, de sajnos asszem ez se csodaszer....
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #15198 üzenetére
Jóvan' 44ik passnál befagyott megint. Akkor marad a 20*180.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Intel Core I7-9700
- AMD Ryzen Threadripper 1920X processzor 12x3.5GHz TR4
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest