- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #41980 üzenetére
Amúgy csak nagyon-nagyon halkan jegyzem meg, hogy fillérekért kapni 6-magos Westmere Xeonokat aprón (X5650 ilyen 20K magassága)... Ami 4Ghz körül hozza egy Haswell i7 tuning nélküli többszálú sebességét, vagy egy szenesre húzott i7 4690K-ét... Nekem elég jól elboldogul a 290X-emmel is, pedig pöppet erősebb a 960-nál.
Azzal sok pénzt spórolva még jópár évig kihúzhatja az X58-al.
-
-
aty-73
aktív tag
válasz
keIdor #41974 üzenetére
Néhány alternatíva!
NEW
G.Skill Ripjaws 24 GB DDR3-1600 Hex-Kit F3-12800CL9T2-24GBRL
G.Skill Ripjaws 12GB (3x4GB) DDR3-1600 Tri-Kit F3-12800CL8T-12GBRM
G.Skill Ripjaws-Serie 12 GB DDR3-1600 Tri-Kit F3-12800CL9T-12GBRL
Second Hand
G.Skill Sniper-ULV-Serie 12 GB DDR3-1600 Tri-Kit F3-12800CL9T-12GBSR2
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #31105 üzenetére
Igen, ez egy mókás proci lesz.
Nekem amúgy nagyon ígéretes, külön lekapcsolhatók a nem használt részek, külön a két integer, meg a két FPU. A teljesítmény is mókás lesz, mert amíg nincs 256bites FPU utasítás, addig kettő 128 bites FPU-ként fog funkcionálni, mintha 8-magos lenne viszont 256 bites FPU utasítással feleződik a sebesség. Kíváncsi leszek, ez mennyiben fogja majd érinteni a valós értékeket mondjuk egy SB-hez képest...
-
KAMELOT
titán
válasz
keIdor #31084 üzenetére
Én amiket láttam híreket ott már 10 magos xeonokról beszéltek. Be is mutatták őket.
Csak abból következtetek ,hogy lesz 8 magos mivel az AMD bulldozer családban lesz 8 magos proci.
Igen az Ivy bridge már durvább lesz. Gondolom én is lesz 32nm és 22nm is. HIGH END kategóriában nem lehet kihagyni. Ugy mint annó a 980X 32nm volt 6 magos.
Amit betettél alaplapot az még csak egy teszt lap. De nagyon jó rajta a 12 SATA
A vágső verzió kicsit sűrűbb lesz. Főleg a hűtések is rajta lesznek!!(#31083) OldJohnny66: Standby mód max 10W. delehet tényleg a fogyi mérő hibája!
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #31084 üzenetére
Nekem tetszik ez a lap így messziről, első ránézésre....
Elég fapadosnak tűnik, de mi kellene még, ami nincs rajta? A VRM elég kell legyen még kisebb tuninghoz is, elég jó slotkiosztás (bár a sima PCI hiánya miatt nálam felejtős) rakás sata port, rakás USB, debug led, fedélzeti kapcsolók... Mondjuk PS2 hiányzik, meg kérdés, milyen lan vezérlő lesz rajta. Szerencsére már nagyjából kinőttem már a tuningból, meg a felesleges feature-ok hajszolásából.
-
subaruwrc
félisten
válasz
keIdor #30679 üzenetére
neked még nyilván nem fordult elő sosem hogy megszorultál mondjuk hónap végén.
kicsit furcsállom ezt a hozzáállást tőled ..
valóban, te vársz az első visszajelzésig, az nem lehet opció hogy mondjuk csak a baleset után érkezett visszajelzés, és most az eladó lejáratásával próbáljuk bizonygatni a saját igazunkat? pár kábel hiányától nem lesz működésképtelen egy táp, a HX 1000 a felépítéséből adódóan, sokszor leveri az automatát, ha nincs rákötve semmi akkoris. ezek mellett figyelni kell hogy kötöd be, mivel 2db 500w os bél dolgozik benne ugyebár.a 980x+x58deszka + 580 sli pedig ennél jóval többet ránt be az indításnál is. az senkinek nem fordult meg a fejében idáig, hogy hogy mondjuk 1 ágra lett rákötve az egész rendszer, neadjisten valami el is lett rontva, azért történt az ami ? -
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #29653 üzenetére
Nekem már volt extrém tuningból procim, méghozzá tapasztalt user -től. Egy E8600 ES példány volt, ami nem egyszer, nem kétszer kapott a fejére. Én már 2 éve eladtam, azóta egy másik tulajnál teljesít, hibátlanul.
Egyébként a részedről értem a mondanivalót. Én vállaltam ezt a kockázatot, mert tanultam is, és kíváncsi is voltam mit tud. Ellenben normálisan csináltuk.
Én azt nem mertem bevállalni, hogy Vantage alatt 1.55v-at adjak neki léggel, meg vízzel 1.67v-okat. Szerintem ezek ugyan olyan károsak lehetnek, mivel ilyenkor a hőfokok nem nagyon tarthatóak, hiába van kint nagyon hideg.Egyébként a processzor teljesítménye erősen alaplap függő is lehet. Pl. egy Bloomfield alá tervezett alaplapban, mint a Bloodrage messze nem hozta azt, amit az R3E-ben mutatott.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #29644 üzenetére
Hát nem tudom, a Gulfok már régóta kint vannak, és sokaknál megy így a vétel óta. Ez tán jelent valamit.
Az extrém tuninghoz annyit, hogy ki lehet ott is nyírni a procit, ha ész nélkül csinálja az ember. Ott is vannak határok, amit ha túllépsz, ugyan úgy károsodik, mint léggel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #29416 üzenetére
No igen. Én ezt addig tartom, amíg tartja az árát. Bukni én sem akarok vele, tehát április végén szerintem megy eladásra. Bulldozer miatt félek, az robbanthatja az árakat. A 6-8 magos SB még arrébb lesz szerencsére.
gyurczy: Lapodon nincsenek mérőpontok? Az megkönnyítené a helyzetet, tudnád mennyit kap pontosan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #29411 üzenetére
Én nem inogok.
Igazából hidegen hagy, hiába 5GHz, és hiába 5.3GHz, ahol megy a sok szál, ott nincs esélyük. Ahol meg nem, ott valszeg annyira nem is fontos a proci.
Egyébként ennél pl. XaraX procija jobb. Ez a példány sem kellene, jó nagy fesz, óriási maghővel párosítva. 32nm -ről beszélünk, ne már jobban bírja, mint a 45...
Kezdem azt hinni, hogy a 980X-es dolog is túl van lihegve. Számos tesztben látom, hogy jóval 1.4v fölött megy a LinX, páran meg azt harsogják, hogy 1,45v-től már degradálódhat terhelésre. Sok ember jóval 1.5v fölött nyomja a Vantage -et normál hűtéssel, szintén semmi baja nincs a prockónak. De az is lehet, hogy ezek az új darabok ennyire jól bírják a strapát, mert az első szériások elég szépen döglődtek. Talán ennek érdemes lenen utána járni.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #29102 üzenetére
Hat, lehet am az en benasagom, igazabol tegnap ultem le a lappal eloszor komolyabban foglalkozni. Kicsit lehet tobb ido kell, hogy kiismerjem. Na de ezen felul az oriasi drop az maga a tipus hibaja. A Bloodrage -ben LLC nelkul is annyi ment a procinak, amennyit beallitottam, igy volt ez a VTT-vel is.
Egyebkent beszeltem simd muhellyel, megnezik a lapot, javittatas nem lenne draga, es abszolut profik. Bloodrage meg megvan, ha nem lesz valtozas meg is lesz.EVGA nem kell, annal jobb a bloodrage.
Tobbet mar nem akarok kolteni X58-ra, mar most is sokban van.
-
AirBooms
addikt
válasz
keIdor #29018 üzenetére
Nem akarom nagyon borzolni a kedélyeket. Ööö, a Gulfosoknak üzenem, hogy ez még a tuning legalja, léggel, egy Freezer 7 Pro hűtővel...
-
Cybertrone
veterán
válasz
keIdor #28176 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hjogy az egész játék nemteccik... hiába rakom a grafikát ultrára, meg 8*-os szűrés csúnya... autóhangok nuku... mentem egy tesztkört a mustangal... hát épp csak dorombolt... + 3 sebességes csóró...
Há mi ez?
Kiléptem belőle, most vissza szeretnék lépni, és azt irja ki a win hogy lancher exe nem win32 alkalmazás
Mostanában virágbolti gamekkel ezt írja ki egy idő után... legtöbbször 2. indításnál!
-
-
qfm
őstag
válasz
keIdor #28105 üzenetére
T3eh8-am van, a friss bios-t most raktam rá pár napja, nekem sokkal jobban bejött (stabilabb, jobban bírja), mint a korábbi, bár ez lehet csak a tapasztalatlanságom eredménye. A biosban tényleg rengeteg minden van, de be van állítva alapból minden, így csak azt piszkálod úgyis amit szeretnél állítani. Én nem cserélném le, és szerintem az ára is nagyon baráti amennyiért találtatok
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #28105 üzenetére
Hát figy, én sokáig DFI őrült voltam. Aztán megvettem egy DFI Lanparty UT X48 T3RS lapot, és megszakadt minden. Kezelhetetlen volt, hiába a sok beállítás. Nem sikerült zöld ágra vergődnünk, pedig Achill3us lapja volt, az ő tanácsait követtem. Ellenben azt hallottam, hogy a P35 -ös lapjuk nagyon jó volt, szóval isten tudja. Próba szerencse.
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
keIdor #28105 üzenetére
Nekem is megvolt ugyan az a p35-ös Dfi lapom
... Mindezek ellenére szerény véleményem szerint a Dfi az egyik legtuningosabb cucc a piacon, viszont azt hozzá kell tegyem, hogy cserébe az egyik legbonyolultabb biossal is rendelkezik...
Kicsit olcsóbban mondom nektek az UD5-öt mert az is megbízható, és 200-as blck-ig az is megy mint a meszes, talán még fölé is!
Digit pwm annyit számít hogy kevesebb helyet foglal, és talán kicsivel stabilabb nagyobb feszértékeknél! -
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #28028 üzenetére
Engem nagyon csábít az LGA2011.
Ellenben ha 1356-hoz lesz szintén 8 mag, akkor csak a Quad ch miatt fölösleges. Na, ez így erős megállapítás volt, de kb. Akkor a proci legalább 200k, plusz a lap egy 100-as biztosan. Plusz ha kell akkor quad ch. 400k-ból megvan a gép alapja.
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor #27990 üzenetére
ha lenne..de nincsen...meg már mindegy..egy 930 és egy Omnia elvitte a pénzt
még egy tripla radit bevágok alá,aztán ennyiCybertrone: az...1. nem lopom a pénzt,2 mondjuk jó árban szereztem a 930at,el is tudnám ennyibe adni,de nem fogok megint gép nélkül szarakodni
ha eladnám akkor 950
-
Erdei88
veterán
válasz
keIdor #27961 üzenetére
Miért? Én senkitől nem sajnálom, nem irigykedek. Ha valaki most indulna hetekre Hawaii-ra, vagy most venne egy M3-ast, arra irigy lennék
tom_tol Minek nekem, nem tudom, elég lett volna az X58 is. Annyit leszámítva, hogy olcsóbban vettem meg mint amennyiért eladtam az X58at és így maradt pénzem még egy vga-ra. A 980 árából kijönne a lapom, procim, ramom, kicsit olcsóbb az SB-m és természetesen lassabb is minden téren.
Köszi HSM, hogy Te nem azt láttad mint a többiek
Csak szimplán kíváncsi voltam, mindenféle rosszindulat és áskálódás nélkül.
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #27965 üzenetére
Ismerem az ilyeneket, akik más pénztárcájában turkásznak, meg azzal vagdalkoznak, minek ez, minek az.... De szerintem itt nem ez volt a mondanivaló.
Viszont! a 970, 980 jelenlegi árazása annyira el van túlozva pl. egy 950-hez képest, hogy teljesen ésszerűtlennek tűnik a vétele. Persze, egy nagyon-nagyon szűk rétegnek megérheti, akiknek komoly pénzeket számít minden várakozással töltött perc, de szerintem itt a topicba igen kevesen vannak ilyenek. Ne értsd félre, én tényleg eszem ágában sincs senkit se lebeszélni róla, de ezzel sem árt tisztában lenni.
(#27966) Laraxior: 1. A Bloomfield nem szereti a páros prociszorzókat.
2. Érdemes betartani azt a szabályt, hogy a szorzók így nézzenek ki: QPI>Uncore>=2XDram.Persze, úgy használod ahogy jólesik, De azért talán egy próbát megér, amit írok.
(#27967) BMW001: Amit Keldornak is írtam, piszok gyors, és jó is, csak irreálisan túl van árazva a 200K+-os árával. Persze, a 100K körüli használt motyók más tészta, de nekem használt proci nem pálya, pláne nem lenne az munkára.
Szerintem amúgy 4Ghz-re mindenképp számíthatsz. Afölött megnő nagyon a szórás.
Az SB él és virul, csak most fog csúszni még két hónapot. Igazából engem nagyon nem izgat, 2 éve I7-em van, bőven kibírok még vele egy évet, hogy szépen lemenjen az új motyók ára, meg legyenek komolyabb tapasztalatok, melyik mit tud, esetleg javított steppingek. (Bulldozer, 1356, 1155)Attól nem tartok, hogy az olcsóbb, 920-al szerelt X58 szettek ára nagyon leessen, mivel az SB másra való, az 1356 meg szvsz drágább lesz, tehát megmarad a piaca.
A bulldozer meg azért nem fog szerintem beleköpni a levesbe, mert az AMD-nek nem fog érdekében állni jóval az Intel alá pozicionálni árban az új motyóit, gondolom ha már versenyképes cuccuk van, a profittermelésre fognak játszani, nem jótékonykodásra.
Amúgy az új lapodtól szerintem ne tarts... Én mikor EVGA-ra váltottam UD5-ről, kb. 2 nap alatt lenyomtam az összes korábbi eredményét a procimnak minden extra nélkül. Itt ami kell a procinak, hogy jó tápkör legyen a lapon, és a user jól lője be a beállításokat. Amit tudni kell, a feszeket, szorzókat, ramidőzítéseket, és ezt korrigálni az új lap sajátosságainak megfelelően. Hipp-hopp kész leszel vele.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #27903 üzenetére
Hát a fene tudja, de igen, pedig Subaru eljátszott volna vele.
Nem tudom mivel tesztelhetik, de ők megtalálták a hibát. Szerencsére...
Üröm az örömben, hogy én már lemaradtam a P67-es lapról, ma akarták nekem elhozatni, de bebuktam, nullázták a készletet. Szóval marad a jó öreg X58, mostanában úgysem lehet majd P67-es lapot kapni. Keresek valami tuningos procit, biztosra megyek, ha a 930-as nem jön be. Azt sajnos már elígértem.
Lara, így maradnak a bordácskák is, megnézem, hova tudom őket felbiggyeszteni.
De még lehet bevállalok egy R3E lapot, hosszabb próbára.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #27840 üzenetére
Jah, Gulfi már nem megy el 180k-ért. Inkább 120k. Én arról semmiképpen sem váltanék.
Gulfi azért még nagyobbat dobbant, ha több szálon végzel műveleteket. Meg jobban mennek, mint a sima i7-esek.cut: Azért azt a DC-t ne szóld le, mert el kell ismerni, hogy gyorsabb, mint a Tri ch Bloomfiled alatt.
Egyébként még ne éld bele magad az LGA2011-be, szerintem LGA1356 lesz. LGA2011 2 QPI-s lesz. Most ez szerintem azt jelenti, hogy olyat kell elképzelni, mint az EVGA SR2-es lap. Tehát kell bele két proci is, két kit quad ch memória. 1356 lesz a Tri ch. -
cut
aktív tag
válasz
keIdor #27840 üzenetére
Szerinted egy 98o x et, el lehet adni 170-180 ezerért....??? ez vicc... max 120-140 at ér...
egy hasonlo xeon, 95-115 ezer közt van. De ez nem csak mostanra igaz, ha nem 2-3 honappal ezelőtre is... az hogy boltba mennyi az ára, az lényegtlen... az árat a piac alakitja ki....
Aki viszont vissza akar térni dual chanelre, az térjen... én tuti várok szeptemberig.. a quad chaneles lapokra és procikra... addig marad 6 mag......vagyis 12 szálui: az viszont tény hogy lejebb fog esni a procik ára... Szerintem most venni nem jó biznisz i7 es (8magos) procit ...eladni annál jobb....
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #27382 üzenetére
Emlékszel, amit írtam, kérdés, hogy ott hány tüske marad a tápnak.... Mert ugye a beépített sokcsatornás PCI-e vezérlőt is ki kell vezetékelni, tehát félő, hogy a QPI-linkes 1366-nál kevesebb láb fog maradni tápnak.
Mondjuk, ha 8-magos SB-t terveznek bele, az akárhogy nézem, dupla fogyi, ezt meg kell valahogy oldani.... És ami elbírja a 8-magost, abban a 4-6 magos procik úgy fognak szállni, öröm lesz nézni.
Lehet, nem véletlen nem is terveznek s1155-be csak négymagost....
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #27191 üzenetére
Jaja, jelentősen kevesebb tápellátó láb van bennük. Nem emlékszem pontosan, de nagyságrendileg +20-30%-ra emlékszem a s1366 javára a s1156-al szemben.
(#27192) Laraxior: Jól beszélsz. A tápkör vörösréz PCB-ben futó vezetékein át is hűtöd a lábat, így valamivel tovább bírja.
Viszont a komolyabb P55 lapokon az átlag Q6600-as rendszerekhez képest erősebb lett a tápkör, a fesz kisebb lett, az áramerősség meg sokszor mégnagyobb. És így már sokszor nem a VRM melegedik halálra először, hanem a CPU-lába.
Mondjuk olvastam tesztet Tomshardware-en, ahol komolyabb tuningra el is pukkant pár P55 lap tápköre...
(#27190) mpierre: Jó kérdés... Le tudod csekkolni elvileg, mert az UD5 méri, és pontosan. Nekem is csak onnan van tapasztalatom. Az áramerősség úgy vettem észre, hogy a hőfokkal együtt növekszik, tehát minél melegebb a proci, annál többet vesz fel, valamint nagyjából az órajelnek megfelelően növekszik. A feszigény is durván nő, ahogy mész feljebb, ez adja ki a 4Ghz felett nagyon eldurvuló fogyasztást. (Ugye P=U*I)
Én se vagyok nagy fizika guru, kegyelemkettessel mentem át gimiben...Mondjuk most mérnök infón kénytelen leszek belásni magam elég keményen, de kegyetlen szar lesz...
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #26982 üzenetére
Bezony. Mivel erősen high end lesz, a logika így diktálná. Aztán biztosan lesznek butított lapocskák is, de a CF/SLI támogatás ott is teljes lesz.
HSM: Jah, az utcsó mondatod...Te miket szoktál otthon művelni azzal a szegénnyel?
Rossz az aki rosszra gondol.
De annyit megjegyeznék, hogy még nem kiabálok el semmit sem.
Holnap lesz a lapom letesztelve, nem e az a ludas. Csak a saját nyugalmam kedvéért.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #26977 üzenetére
Kell bizony. Van egy érzésem, hogy ezek simán XL-ATX méretű lapok lesznek. Elviekben 8db DIMM lesz a lapokon? Plusz a PCI-E csatikkal sem fognak szerintem spórolni, amennyi ráfér, rajta is lesz.
HSM: De soha nem mentem túl a határokon, 24/7 -re nem kapott többet 1.35v -nál, csak Benchek erejéig volt nagyobb feszen komolyabb terhelés alatt. De akkor is betartottam az 1.55v-s maximumot, és akkor igazán hideg volt neki. Én is inkább arra gyanakszom, hogy amikor kiakadt a proci, és folyamatosan full loadban pörgött, és a magok verték a 100-101C-t, akkor kaphatott egy nagyobbat, és az nem tett jót neki. De degradálódás az után sem volt mérhető.
De nem izgat, itt páran lazán toltak a VTT-nek 1.55v-t, meg a memóriának 1.9v-t, és nyomták a LinX teszteket órákig. Azt kibírta... Lehet az enyém volt csak ilyen szar. -
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #26972 üzenetére
Nem rossz. Én sem váltok, jó lesz ez még egy darabig, meg egyébként is 6870CF -t akartam. Majd LGA2011-re, az lesz az igazi újdonság, és az az érzésem óriásit fog szólni. Ez a mostani SB is csak szürke kecske lesz ahhoz képest. Addigra összerakom a vizet én is ha minden igaz.
-
Cybertrone
veterán
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #26919 üzenetére
Éreztem, hogy megéri várni a Bulldozer-re!
Végre van esély, hogy az AMD felvegye ismét a versenyt az Intel-el a felsőbb kategóriákban is!(#26921) BMW001: Ezt nem fogod tudni megmondani.Egész számos műveleteknél 8 magos, lebegőpontosaknál pedig 128 bites utasítással 8 magos, 256 bites utasítással 4 magos.
Tehát közelebb áll egy picit a nyolcmagoshoz azért szvsz, ha jól értetlmeztem az architektúráról eddig megjelent anyagokat.
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #26919 üzenetére
Na, erre kíváncsi leszek.
50%? Ha ez beigazolódna, akkor újra lehet árverseny. Istenem, de örülnék neki.
Ebben az esetben az LGA2011 is felköthetné a gatyát, persze az alsóbb szegmensekben, és talán az árakkal sem tudnának úgy elszállni.
A magokat nem értem, mégse mind1, hogy 8 szál, vagy 8 mag.katt777: Dehogynem.
Ebben az esetben az X58 -nak is egészen kampó lenne. Mindenképpen rosszul járnék... Bár, ha most nem vennék semmit...akkor jól jönnék ki belőle. És még a tanulmányi eredményem is javulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged