- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Sajnos nincs igazad, egy ilyen bonyolult lapon minden mm számít. Ezért is csökkentették le a socket 1156-ban a memóriafoglalatok számát, úgy sokkal kevesebb vezeték kell, és frankón elég a 4 rétegű alaplap. Jó kis költségcsökkentés....
De hogy a saját szemeddel lásd itt egy kopasz MSI Eclipse: [link]
Vagy P6T DLX: [link] És ez csak a legfelső réteg a 6-ból, amit látunk...
Megnézném amúgy milyen arcot vágnál, mikor egy ilyen fúrós akció után visszamosolyogna rád a 70 rugós lapod bele a lyukon keresztül....Ja, és amúgy a procim számolórésze eszetlen jól megy, a BCLK-t is bírja, de az Uncore-ja csak átlagos....
Bár kíváncsi vagyok, meg fog-e táltosodni az EVGA lapban, mert nem tartom kizártnak, hogy a Giga lapom VTT tápköre nem volt elég combos jobb eredményekhez.... (Mert ugye elég alacsony VID-es a procim, kell neki a kakaó, hogy menjen, kis feszen is, 3200-as uncore fölött már veszettül melegszik a VTT köre a lapomnak...
Vagy csak nem szeretik egymást, mert a C0-om uncore-ját meg milyen gyönyörűen vitte a lap...
) A te procid viszont 100% erősebb uncore-ban, de a számolórésze is nagyon pöpec, asszem neked sem lehet okod panaszra...
(#15207) tom_tol: Ahogy Shkiz0 is írja, az Asus nem mér pontosan, olyan fele, harmada... Erről sajnos csak találgatsok vannak. A Giga viszont jól mér, ellenőriztem tisztességes fogyimérővel. Viszont a Giga sem tökéletes, az Uncore fogyasztása nincs benne ebben. (L3, NB, QPI) Asszem linkeltem 170W-os képet is... Bár most csak 150W-ost találtam.... [link] (Ja, és + uncore...
) Ha nagyon meghajtod, van étvágya az I7-nek, de a teljesítménye is bődületes hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia