Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gYaLo
őstag
válasz MPowerPH #14489 üzenetére
Szia!
Nekem is mugen 2-m van.
Asus P6T Deluxe/OC Palm.
Nem kell szerintem paráznod,mert a Mugen2 mind a 4 oldalára fel tudsz szerelni ventit
Nekem alapon 100% load 55fok, és sztem így is sok lett a paszta, szal qva jól hűtiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
katt777
félisten
-
gV
őstag
válasz MPowerPH #14492 üzenetére
A lapon túl közel van a memória slot és cpu foglalathoz.
ez amúgy azért van mert azzal h a prociba került a memoria vezérlő a fizikai távolsága a proci és a mem foglalatnak is számít a mem késleltetésben
sőt a foxconnon ezért lehet csak 3 foglalat amellett h így olcsóbb picit a gyártás
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Nem lesz vele gebasz sztem. Inkább majd eladni lesz nehéz gar nélkül. Foxconn-ról én is csak jót hallottam eddig. Mugen 2 miatt necces a dolog, hogy elfér-e. Lehet túl kövér lesz oda a hűtő. Max cserélünk hűtőt. TRU-m tuti elférne ott is.
Katt777: Nem érdekel a Linx stbilitás, már akkor örülnék, ha 1600 CL7-en nem kékhalálozna.
antisocial: Elképzelhető, hogy a cpu feszt megemeli ha auto-n van a fesze. Ezt tedd normal-ra, vagy egy fix értéket állíts be neki, akkor nem mászkál el.
gV: Ez minimális tényező. De ha figyelembe vesszük akkor is eddig meg az NB és a ram távolság ugyan így számított volna. Késleltetésben mit számít? Még ha 100 méterekről lenne szó de itt mm-ekről van szó. Spórolás és/vagy gondatlan tervezés miatt van csak, meg aki tuningol úgy sem vesz 6 modult, mert az megöli a durva OC-t.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
keIdor
titán
Üdv. a klubban papi! Kíváncsi leszek a procid milyen lesz... én beleugrottam, és végül kellemeset fogtam ki. (3800@1,16V vCore - 3600 Uncore@1,30V QPI)
Amúgy nem rosszak a Gigabyte-ok sem, csak kicsit kevesebbet bírnak BCLK-ban... de tudtommal pl. az Asus P6T széria se tud többet és a Rampage II Extreme sem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Qru
MODERÁTOR
-
katt777
félisten
válasz MPowerPH #14496 üzenetére
Na, ebből világos, hogy fogalmad sincs a Z600 működési elvéről.
Qru: Mondjuk bluedeath nálam nem volt; vagy teszt dobott ki, vagy szimplán leállt a gép. Látom, kezdesz a csúcsminőség felé fordulni. Utólag én is azt mondom, hogy Kmax jobb lett volna. A f.sza DDR2-eseim miatt először azt akartam, csak nincs tri-kitjük.
Keldor papa: Az mennyit jelent? Csak mert az ASUS-om 200-at simán vitt, feljebb meg a 21X szorzó miatt nem bootolt be (bezzeg az ASRock-kal a rendszer is feláll ).
antisocial: No, én azért megnéznék egy alapfeszes 4GHz-et stabilitás teszt alatt... Vagy a normál neked auto, és felküldi 1.45V-ra a procit?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz MPowerPH #14529 üzenetére
Akkor Z600 tapasztalatod sincs.
Keldor papa: Na bitte, aztán nem leszólni az ASRockokat!
230MHz-cel nem indul, kettő között nem néztem. De ha ASUS-ék nem tudják, akkor azért ez sem semmi. Amúgy csak pöccre belőttem, aztán restartolt, ezért lejjebb vettem az uncore-t, és máris OK. Bizonyára megy nagyobb szorzóval is, de jobb szeretem, ha megvan az auto szorzóálítási lehetőség. Linxre nem volt időm, de CL8-ba tettem a RAM-okat, azzal sosem volt gondja annak sem.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
gombcomp
senior tag
-
keIdor
titán
válasz MPowerPH #14683 üzenetére
Haveromnak van 391xxxxx-ese, hasonlóan megy, mint az enyém, ami így néz ki: (linx stabil)
3600MHz - 1,10V
3800MHz - 1,16V (ezt használom, több úgyse kell)
4000MHz - 1,24V
4200MHz - 1,30V
4400MHz - 1,36-1,37V (ezt nem teszteltem, nincs rá hűtés, de menne matematikailag kb. itt)Szóval haveré is hasonló, tehát ilyesmire kell számítanod! Jobb mint az átlag itt egyébként, úgyhogy rosszul nem jársz vele...
sérülés: Nekem volt ilyen E6600-am, semmi baja nem volt, mai napig megy.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #14770 üzenetére
Az átlagos fogyi kisebb jóval HT-nélkül. Ha játszol, gyorsul HT nélkül jelenleg minden játék, viszont videókódolásnál, tömörítésnél, renderelésnél, meg ilyesmiknél (amik tudják rendesen használni a 8 szálat) jócskán esik a teljesítmény. Kb. ez a szitu.
(#14769) D1Rect: Igazából ebből hatalmas OFF-vita lesz attól tartok, igazából szerintem válassz olyat, aminek a PCI-e kiosztása megfelelő a terveidnek, szolgáltatásai felszereltsége megfelelő, és a gyártóját megfelelőnek találod. Nagy baj szerintem egyik lappal sincs. De sajnos teljesen objektív vélemény se nagyon. (Kevesünknek adatott meg több lapot alaposan kitesztelni.) Amit talán érdemes kiemelni, hogy néhány olcsóbb lap is igen szép eredményre képes. De majd írnak a fórumtársak is, remélem ésszel.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #14773 üzenetére
Hamar meg fogod szokni...
(#14774) front3r: 4Ghz-hez kell azért némi tapasztalat szerintem, olyan 3600-3700 viszont easy... A tuningos cikkeket javaslom, első hsz.
Esetleg a tápnak kérdezz utána tápos topikban, nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a coolinkek.... A régiek nem voltak problémamentesek....
Amúgy asszem lesz hatás egy 5200+-os AMD után...(#14777) BMW001:A Q9550-et hány GB rammal használtad? Milyen oprendszerrel?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #14777 üzenetére
Akkor a gyorsulás jelentős része a több ramnak köszönhető. Én egy Q6600-ast váltottam le, 6GB rammal, és nem estem le a székről a plusszsebességtől. Persze, az igazán CPU-gyilkos progiknál igencsak gyorsult (+50% is akár), de olyat azért jelenleg viszonylag ritkán használok....
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz MPowerPH #14912 üzenetére
Nagyon jó a szoba elrendezésem. Feng-Shui szerint van minden elrendezve, ezért a gépem így hálálja meg a sok pozitív energiát.
Úgy néz ki nem melegedős a proci, vagy jól sikerült összeraknom a vizem. Kíváncsi vagyok ha a 300Ft-s paszta helyett az MX2vel kenem majd be, fog-e hűlni. Mert Wolfinál hozott 5 fokot.ATtIs_80: 1,36 load, 65-68fok volt, de úgy hogy fater annyira befűtött, hogy majdnem megfulladtam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #14921 üzenetére
Akkor ott vmi nem kerek. Havernál pont egy Mugen 2 van a 920 D0-án. 1,2V-al 3,8GHz-en 76 fok Prime-ban. Igaz nincs házban a cucc, csak úgy kint van az asztalon de szintén csak a gyári venti van rajta. A borda meleg, rendesen átveszi a hőt a kupakról. Lehet nem pasztáztad be rendesen és/vagy nem fekszik fel rendesen a hűtő talpa. Magok hőfoka közti eltérés mekkora?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Chris Kiki
senior tag
válasz MPowerPH #14937 üzenetére
Igen, én is így gondolom egyébként, csak kissé meglepett az eredmény és annak nagysága. Okulásként azoknak akik hozzám hasonlóan nyitott gépházat használnak.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
nagyúr
válasz MPowerPH #15005 üzenetére
Ha normálisan össze van rakva akkor nem lehte gond a szállítás.
Én is elég sokat hurcolászom, és eddig a radi is kint volt a ház tetején illetve a noise iso tartály is a ház hátuljára kivülre volt felfogatva a ventinél.
Eddig sose volt semmi gond. Az új házban meg ezután se lesz.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
HSM
félisten
válasz MPowerPH #15211 üzenetére
Architekturális korlát a 222.... (A QPI link nem bírja 4ghz felett, jobban leosztani meg nem tudod, csak slow mode) Persze, fagyasztva, meg ide-oda mókolva azért túl lehet haladni.....
(#15212) Shkiz0: Áhh, ezek a lapok már bolondbiztosak!
Amúgy nagyon kemény![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest