- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
envagyok #48550 üzenetére
SR2 azert egy legenda, es egyedi, nem osszetevesztheto egy egyik X58 -as, vagy barmelyik single socket -es lappal sem.
Pluszban amiket felsoroltal, nagy resze volt nekem. 980X -bol 2db, egyik eleg sokaig tartotta a BCLK rekordot, a masik az golden chip volt, HWBot -on sok rekord szuletett vele. Aztan volt 5960X is, az meg ha minden igaz, jelenleg is vezeti a HWBot -on a listat tobb alkalmazasban.
Volt 965EE, 3960X is, szal ezek nem mozgatnak meg.
Az EVGA SR2 ellenben egy elerhetetlen termek volt, es a mai napig kulonleges, es ritka. -
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #48544 üzenetére
Most lattam meg. Nekem dobozzal kellene, es sajnos az egyikhez sem jar.
Pedig a 2db proci mar itt van nalam lassan 2 eve, amit beleraknek.
Van box verzio, soha nem hasznalt, na de vazz, ennyit nem adok ki. -
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #46786 üzenetére
Pont ezert nem mertem meglepni azt az SR2 -es konfigot. Szvsz ki tudja, mikor mondja be az unalmast.
Oreg rendszer, es hiaba kepviselt akkoriban csucsminoseget az EVGA is azzal a lappal, lassan megfarad.
Es amennyit gamelek mostansag, pluszban az AC & ACC -t VR -ban igy is kihajtana, nem kellene a 9900K neki. -
MPowerPH
félisten
válasz
MasterDeeJay #46766 üzenetére
Nem egy tomegtermek volt.... Es a jelenlegi ara is olyan oriasi, hogy nem nagyon adjak-veszik.
-
MPowerPH
félisten
Ezek jo arak. En most talaltam SR2 -ot, 2db Xeon X5690 -el es 48GB 2400MHz C11 -es memoriaval 680 juroert. Elgondolkodtam....
Itt is maga az alaplap az, ami egy vagyon. Csak dilemmaban vagyok, mert ezert a penzert kijonne egy 2080Ti + vizes blokk az 1080Ti helyett. Fene tudja, hogy ez valaha majd sokat er e, vagy megy a sullyesztobe, es nem keresi majd senki sem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
MasterDeeJay #46741 üzenetére
Melos gep?
-
MPowerPH
félisten
válasz
MasterDeeJay #46738 üzenetére
A lap cpu kombo az brutal, kartya felejtheto.
Korabeli kartyakat raktam volna bele.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #46548 üzenetére
A sajatommal BCLK WR second voltam eleg sokaig.
Es leggel tudta majdnem azt, mint a numero 1 LN2 -vel. Shamino tenykedese tetten erheto a lap minden szegmensen, ami az OC -t szolgalja. R3E erosebb lap, jobban birja a tap resze, de BCLK es mem OC teren nagyon el volt maradva. Reszemrol a holtversenyben a legjobb X58 -as lap az R3E -vel karoltve.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #46540 üzenetére
Ujonnan vetted, vagy hasznaltan? Meg az is lehet, hogy ez az en lapom volt.
Csak azert mert PH -n masnak nem volt ilyen, az fix.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
kaszas19 #35354 üzenetére
A tesztekből ne indulj ki. Vannak olyan Bloomfield procik, amik az átlagnál jóval melegebbek. Ismertem olyat, amit 3.8GHz-n léggel már nem lehetett lehűteni, de olyat is, ami 4.4Ghz-n, 0.3v plusz fesszel is hűvösebb volt.
Az EVGA Superclock pedig egy közép katos hűtő, így sokat ne várj tőle, főleg ha melegedős a procid. -
MPowerPH
félisten
Nem is mindig a lap wallos... Blodiban az első 980X ment 256 BCLK-t(SPI32M stable), sőt 258-on is elindult, igaz boot-nál lehalt. QPI pedig még határon volt a 16-os szorzóval, 4258-ig stabil volt a lap QPI terén, így nem az hátráltatott. Aztán a következő 980X-el, ami tényleg a brutális kategóriába tartozott, csak 244-ig jutottam. Szóval procifüggő is a dolog.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35266 üzenetére
Jó az, bőven átlagon felüli. Akkor told csak feljebb még egy kicsit, ha a hőfokok engedik.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35262 üzenetére
Majd belejössz.
Tény, itt sok mindenre oda kell figyelni. Mondjuk könnyebb, mint egy P45, de nehezebb mint az SB oc.
Azért így nézz majd rá az előzőleg használt órajelen is, lehet most jó lesz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35260 üzenetére
No, akkor az első. Ha a ramok 1645MHz-n mennek, akkor elég az uncore-t 3290-en járatni, fölösleges feljebb tolni. Így a feszt is lejjebb veheted. Ez is lehetett a gondja, mivel a 920-asok memvezérlője kicsit gyengus volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35258 üzenetére
Uncore miért megy annyin, ramokhoz igazítottad? Ramok 1850MHz-n mennek? Mekkora feszt kap az uncore? QPI mennyin van?
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35255 üzenetére
Igen, az elég sok, de egy erősebb hűtővel ez sem akadály.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35253 üzenetére
Vágom. Ez így szokott lenni... Gondolom szépen elmelegszik, és elkezd hibázgatni. Jobb hűtővel ezt ki lehet küszöbölni, egy ideig. Konvert alatt meddig melegszik?
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35251 üzenetére
Most mennyin is megy, és milyen fesszel?
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #35249 üzenetére
Igen.
Sok anomália előfordul olyankor, ez az egyik.
-
MPowerPH
félisten
Azért van különbség, mivel egy időben úgy használtam az 1600-as ramokkal. Utána a 2000-esekkel már tudtam a ramot is húzni. SB szintetikus tesztekben azért gyaláz, főleg, hogy a ram azért lazán tud 2133 fölött is szaladni vele.
A 6 mag etetése azért érezhetően visszaveti a teljesítményt, elég csak a Gulfra nézni.mpierre: Mivel volt jobb a Xeon, mint a 980X?
El nem tudom képzelni, maximum szerver szinten, ahol számítanak azok a plusz feature -ök. Asztali környezetben szerintem nincs semmilyen előnye, hisz alapjában véve ugyan az a chip.
-
MPowerPH
félisten
2000-es memóriához kell az magas uncore ugye, az Intel alaposan elbaltázta ezt a Bloomfield processzoroknál. Gulftown -nál érdekes módon már észnél voltak, és mehetett a 2400-as memória is vállalható uncore mellett.
Egyébként azért a 4000/2000 CL7 tömörítésben sokkal gyorsabb volt, mint a 3200/1600 CL6.Na meg a Tri ch képessége sem ilyen egyértelmű. Bloomban egész jól ment, mert gyors volt benne a memvezérlő. Gulf -nál már közel nem tudott olyan sebességet produkálni azonos órajelen, és a maximum elérhető magasabb memórajel sem segített. Az SB meg a DC-vel megeszi a Tri ch-t. A Quad ch sem valami erős, az SB sokkal izmosabb, hogy őszinte legyek, bár nincsenek tuning memóriáim. Rájöttem, hogy rohadtul nem érik meg azt a hatalmas felárat.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #34727 üzenetére
A ramnak nem probléma, az uncore szokta behatárolni a lehetőségeket. És sajna nekem már van tapasztalatom vele. Az állandó 4000-es uncore kinyírta a 930-asom memvezérlőjét, pedig a QPI 1.35v-on ketyegett, tehát még a megengedett határon volt. Szóval nem ajánlott, annyit nem nyersz vele.
-
MPowerPH
félisten
Shamino.
Bizony, ez volt szép a lapban. Elején én sem hittem benne, pedig akkorra már több felhasználó is írta, hogy megtáltosodott a lapja. Over megcsinálta, és lám...
Ez nálam annyit jelentett a 24/7-es értékeken belül, hogy 230-as BCLK-val ment a LinX fast modban, ez 4140-es QPI -t jelent. Slow modban pedig 244 BCLK -val is lefutott a LinX teszt.
Anno a Gulf -ot gyakran a 244x19-es beállításon használtam, 112 -es pci-e mellett. Az RIIIE ennek a közelbe nem ért. -
MPowerPH
félisten
Tévedsz. A Blodinál ez a törvény megbomlott. Alapjáraton 103,4-es értéknél korlátozva volt a freki, hiába állítottál be neki többet. Kis forrasztás után ez a korlát megszűnt, és megnyílt az út a 250+-os BCLK-ra léggel, és 4200 fölötti QPI-t is bírta. No meg voltak egyéb kedvező mellékhatásai. Amit Te írsz hátrányokat, egyiket sem tapasztaltam, és más Bloodrage felhasználó sem. A feloldás sem véletlenül lett kitalálva.
Legjobb első genes X58-as lap, ha OC -ban kellett valamit mutatni. -
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33715 üzenetére
Na, akkor az első észrevétel. Az 1.4v-s PLL majdnem lehetetlen, asszem 1.8v körül van default-on.
Az 1.4v a VTT lesz, ami viszont már károsan magas lehet. Ott 1.35v az egészséges határ, az Intel szerint.
Az aero nagyon érdekes, semmi köze nincs a cpu energiatakarékossági feature -ökhöz. Ott valami más gond lesz. Még csak nem is találkoztam ilyennel.
kaszas19: Prime helyett jó lesz a LinX, max memory -n 20 kör. i7-nél az hatásosabb, és nem kerül annyi időbe.
-
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33706 üzenetére
Az 1.8V és az 1.4v az micsoda? Nem a PLL véletlenül? Mert arra stimmelne. Jó lenne majd egy pontos BIOS beállítás lista, mert az a proci tudna többet is. Auton meg semmit nem hagyj.
darky@: Ez nem lapfüggő.
Az X58-as lapok pár kivételtől eltekintve mind nagyon jók 4 magra. A 6 magos cpu-kal lehet gondja a nagyobb többségnek. Azokra inkább a második szériás lapok a jók.
Egyébként tököm ki van ezzel az idővel... Hólapátolást, tavon lékvágást már nagyon unom.
-
MPowerPH
félisten
válasz
->Raizen<- #33696 üzenetére
4.3GHz HT -on ami stabil. Benchelni van esély 4.5-4.6GHz-re.
-
MPowerPH
félisten
"Ezeket is mérlegelve szerintem műszaki színvonalban meg se közelítik egy 5850/5870 refi gyári hűtését."
Ezt akkor már cáfolnám. 5870 -en gyári vs. AC hűtővel tudok eredményeket mondani. GPU -n 35 fokos javulás volt tapasztalható, VRM-en 12 fokos, és az egyéb szenzorokat nézve is 10 fok plusz volt mindenben az előny a gyári referenciával szemben. Cserébe persze csöndesebb volt. Ugye ez a kártyának hosszú távon is jó, nem fő meg saját magától. Míg gyári hűtőnél a nyákot nem lehet megfogni, mert leégeti a kezedről a bőrt, addig az extra hűtéssel simán tapintható. Ez az érték 30 fokos differencia is lehet.
Igen, ezek profi coolerek, rendesen megtervezve. A házadban lévő állapot egyéni szoc probléma, én már régen nem fájdítom a fejem a házak miatt.Állványon van a gép, és hamarosan elkészül az új típus is, ami kicsit praktikusabb, mert alul is lehet rá rakodni.
Egy rendes házhűtéssel egyébként nincs probléma, ha hatékonyan van megoldva, akkor nem zavaró tényező.
Qru:
Szvsz, túl alacsony az az órajel játékokra. Persze, lehet húzni rajta, de akkor is az szerencse kérdése. Mondjuk 10k-t szerintem még így is megér.
HT úgyis csak zavaró olyankor.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #33678 üzenetére
Azért voltak annyira írva, mert a hozzá való procik is annyit támogatnak. Ellenben a WS lap gyárilag Xeon támogatással jött, így esélyes, hogy a specifikációkon felül több ramot is tud kezelni. Az, hogy miért 24Gb van ráírva? Mert a user aki ezt megveszi, valszeg nem a méregdrága Xeon -t rakja majd bele, hanem a desktop változatot. És uram bocsáss, ha nincs kiírva, hogy csak 24Gb-t támogat a lap(proci), akkor megveszi a 6x8Gb-s kit -et, és sír a supportnak, hogy miért nem megy. Ezt elkerülendően lett feltüntetve a 24Gb.
R3E Black is ugyan az az X58-as chipset, mégis 48Gb a határ... Vigyázat, a memvezérlő a prociba van integrálva, lapnak tulajdonképpen már nem sok köze van a memória támogatásához, csak az összeköttetést biztosítja, minden más a cpu-ban történik. Így szerintem egy Xeon procival, a WS lapban menne a 48Gb.
-
-
MPowerPH
félisten
Nah, ez jó kérdés. A lappal kapcsolatos információk szerint 24Gb memóriáig van támogatás. Ellenben ettől még a lap elbírna többet is, szerintem. A baj az i7-920-al van, ami maximum 24Gb -t támogat. Míg annak a Xeon megfelelője, asszem a X5550 144Gb-t. Szóval az úgy nem fog működni, ha a specifikációkat nézem, csak Xeon procival.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #33611 üzenetére
És ez még nem is a legjobb volt.
A többi Gulf ezekhez képest kis matchbox.
-
MPowerPH
félisten
Na igen, próbáltam már mindegyiket egy párszor.
Ugye benchek terén a Gulftown memvezérlője kicsit lassúcska, még a Bloomfieldhez képest is. AZ SB pedig a dual ch-val tudja hozni azt, amit a Boolm tri ch -val, sőt, még többet is. De alkalmazások terén nem látok különbséget. Pedig volt 2133MHz@CL7-es ramom is SB -ben is, meg Gulf-al is. Se renderelésnél, se kódolásnál nem tapasztaltam különbséget. Játékok alatt sem.
Ahogy nézem, az SB-E is lassúcska a benchek alatt, hiába a quad ch. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Foxmulder89 #33241 üzenetére
Nem... De nem is érdekel.
Elég volt az a pár hülyeség, amit összehordtál, nem kérek belőle többet. Legalább belátnád, hogy olyan dolgokban vitázol, amiben nem vagy tárgyalóképes sem...de nem teszed. Semmi rosszindulat nincs bennem, csak vicces, hogy egy tapasztalatlan user próbál oktatni itt pár embert.
Geller_1972: Sajna csak 2500K-val szolgálhatok. Ellenben kinyomod a HT-t, és úgy lehet következtetni a HT-s eredményre is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Szlavik #33227 üzenetére
A 2500K nem kazán.
Alapon passzívan elviszi a True, ami nem arról híres, hogy légáram nélkül használható. Hiányosságok alatt mit értesz? Mert nekem tényleg kevés egy Gulf után, de a Bloofield -et azért megéri cserélni. Idle -be 64W a fogyi, Boom-al pont a duplája volt.
Persze nem most, én még 40k-ért vettem, ha jól emléxem a 2500K-t, most meg 50k fölött van. -
MPowerPH
félisten
válasz
Foxmulder89 #33207 üzenetére
Akkor nem értettél meg. Most akkor újra leírom, miért nézzük állandóan a hőmérsékleteket.
Normál használat mellett tök mind1, arra jó a gyári hűtő is. De hogyha elég magas frekin szeretnéd kihozni a maximumot a procidból, akkor kell az erős hűtés. Mert nem mind1, hogy a 4.2GHz-n mekkora feszültség alatt stabil, és azt erősen befolyásolja a processzor hőmérséklete. Mondom az én esetemet. 4.6GHz, True, 600RPM-es ventivel 1.33v-on stabil, LinX alatt, 67C maximum. Alatta eldobja 1 kör után. Aztán két nagy venti felrak, ugyan ekkora frekihez elég lett 1.316v is, miközben a maghő 7C-t esett. Most akkor gondolj bele, hogy 4.2GHz-n, 1.3v-al 85C alatt stabil, akkor -20C -vel meddig levihetnéd a feszültséget? Mert a 65C az lazán tartható egy erősebb hűtővel, magasabb feszültségen.Az X58-as chipről pedig annyit, hogy 80C környékén már kezdi magát megadni, dobálja a kékhalált, és kifagy. Ezt az R3E -nél tapasztaltam, mikor a beszáradt paszta miatt nem volt megfelelő a hőátadás.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Szlavik #33194 üzenetére
Jah, hát nekem is a 980X-el sikerült ezeket produkálnom, ott az uncore -t lehet csökkenteni, így nincs terhelve annyira, és sok VTT sem kell. Meg a Gulfok ált. jobban is bírják ezen a téren.
Akkor a Corator DS-t ajánlom, nagyon baráti hűtő, és nem is olyan drága.Hogy mennyi a valódi fesz, azt bizony multiméterrel ki kell mérni. Sőt, erősen ajánlott. Mérő pontokat kell csak megkeresni, és egyből láthatod a tényleges feszültséget.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Foxmulder89 #33193 üzenetére
Nem, nem gizdulni, hanem benchelni. Az 1.52-v arra biztonságosan adható. Ki beszélt ott 24/7-ről?! A két eredmény között az a különbség, hogy míg én teljesen az elméleti maximumon járattam a cuccot, kihegyezett beállításokkal, extrém magas órajelen, addig Te egy sima 4.2GHz-n csináltad ugyan ezt. Húzd fel 4.4GHz-re, amin éppen csak stabil, és úgy csináld meg vele ugyan ezt. Akkor garantálom, hogy jön a kék képernyő. Vagy csökkentsed a feszültséget, és nézd meg úgy a mostani hűtőddel 85C-n, aztán meg 15C-vel kisebb hőmérsékleten. Állítom, hogy az alacsony hőmérsékleten stabil lenne az, ami most még nem az.
És nem teszed tönkre 1.52-n, állandó használat mellett sem, ha extrém hűtés van rajta. Például kompresszor. Tudok is olyan embert, aki állandó használatban azzal tolja, ilyen extrém magas feszeken, és nem 45nm-es cumót, hanem egy 32nm -es Gulfot.
Tisztában vagy vele, hogy a tranzisztorok ott belül hogy reagálnak a hőmérsékletre? Szerinted nitrogén/dice,kompresszor/fagyálló/víz alatt miért megy jobban a proci, mint egy sima léghűtéssel?
Magyarázod itt a hülyeséget, próbálod bizonyítani a semmit, és mást traktálni vele. Az a proci ezzel a 100C-vel kapott egy jó nagy pofont. Ilyen terhelés mellett felelőtlen dolog volt ezt megcsinálni. Amihez nem értesz, inkább ne szóljál, és ne kontárkodjál bele.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyurma23 #33183 üzenetére
Láttam teszteket, tudom mit tud. Egy középkategóriás hűtő, semmi extra.
Foxmulder89: De, butaság. Minél jobban letudod hűteni, annál nagyobb órajelet tudsz elérni 24/7-re. És az erős hűtő csak erről szól, azért veszel rá nagyobbat, hogy menjen az OC. Nekem anno a 930-as 4GHz-n bevégezte a Mugen -el, aztán a True -val 4.4GHz-n tudtam használni állandóra, és LinX-el teszteltem ki.
Nem e tudok? 1.52v-n ment a 3DMark, 80C alatti magokkal. Káros fesz, letudta hűteni. Itt szintén...
Szóval nem fölösleges az...csak megvan a felhasználási területe. És ha melózol a procival, akkor bőven kap akkora terhelést, hogy annyira túlmelegszik, hogy elveszti a stabilitását. Azt meg ugye nem kell mondanom, hogy kódolás közben ez mit jelent, na meg render alatt is idegesítő.
És nagyon általánosítani sem lehet, mindegyik darab más és más. van amelyik bírja, és van amelyik ha nem is tönkremegy, de degradál. Onnantól kezdve már maximum alapon használni jó.
Anno a 980X -el próbáltam a 4800MHz-t 24/7. Blue Ray kódolás, szépen eljutott a közepéig, majd hirtelen kapott egy nagyobb terhelést, felugrott a maghő 85C-re, és egyből eldobta magát. Ezért nem mindegy.Szlavik: Akkor tudom még ajánlani a Coolink Corator DS -t, egyik legjobb. Ha találsz, akkor a Thermalright True 120(black) is jó választás, D14-től maximum 2-3C-vel gyengébb csak.
Olyan programokban számít a ram, már én is tapasztaltam. De az időzíts is. Nekem anno a 2000 CL6 sokkal jobb volt, mint a 2200 CL8. -
MPowerPH
félisten
válasz
Szlavik #33175 üzenetére
Megnyugtatlak, a H60 nem hoz majd javulást. Egy rövid idő után úgy felmelegszik a víz a rendszeredben, hogy semmit nem ér. Túl kicsi a radi. Inkább vegyél egy Noctua D14-et, és nem kell a hőfokokat annyira aggódva nézned.
És nem szaggatja le a lapot. Ha mégis attól félsz, akkor házi barkács módszerrel rögzítsed a házhoz. De mondom, nem fogja.
Foxmulder89: A H50-re tényleg nincs értelme, de butaságokat ne írjunk. Ha tuningolsz, akkor a jó hűtés elengedhetetlen.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
Foxmulder89 #33166 üzenetére
Sajnos ez így nem általánosítható. Volt nálam olyan is, ami 1.34v -n is csak 3600MHz-n volt stabil, de volt olyan is, ami ugyan ekkora feszen 4000MHz-n stabil volt. Pont ezért kell megnézni, hogy arra hogy reagál.
Ez a kódtábla hasznos volt, el is felejtettem neki említeni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dlaccc #33163 üzenetére
A Core Temp a mérvadó. Mondtam én, hogy a hűtő kevés lesz a húzott 920-as fölé. Mint a pokol, olyan forró tud lenni egy ilyen.
A Mugen 2 -vel én is sokat szenvedtem, mert 4.2GHz-n nem bírta lehűteni.
A 86C LinX alá még belefér. Állandó használatban 70C-nél nem lesz melegebb. Csináld amit mondtam, emelj kicsit a VTT feszen, mondjuk 1.24v -re. És csökkentsed a cpu feszt 1.25v-ra. Akkor hűvösebb lesz pár fokkal, és lehet úgyis stabil marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok