Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Látom kezd beindúlni a topik.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz TESCO-Zsömle #905 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz Achill3uS #1310 üzenetére
Igen valóban lényegtelen, csak én is közel ennyit kapok (XP-n) qx-el proci pontszámra azért tűnt fel viszont a vga-t közel se hajtja ki ennyire mint a core i7. (természetesen a non HT-s 4GHz-es 06-ról beszélek). Mondjuk nemértem, hogy miért kevesebb HT nélkül, persze ez csak egy 2006-os tesztprogi vantageba már más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
24/7-re mennyi az a fesz ami adható vízzel core i7-nek?
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1784 üzenetére
Ha játékra kell, akkor már yorkról sincs értelme váltani.
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1846 üzenetére
Mit is írtál feljebb?
Idézem: "Gyári hűtés lesz rajta egyenlőre, nem kell aggódni nem csak a pofám jár, és egy picit se fogom húzni a procit!"
-
SzlobiG
félisten
Hát szerintem annyira nem lett drága mint amennyire beharangozták. Legalábbra is részemről nem lenne sokba a váltás...az már megint csak más kérdés, hogy lenne-e értelme. A másik meg, hogy megint megbontani nem lenne kedvem a rendszert pláne, hogy semmi problémám már vele szerencsére.
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #1929 üzenetére
Ebbe inkább ne mennyünk bele, térjünk vissza a témához.
-
SzlobiG
félisten
Ez mondjuk igaz...részemről szinte semmit nem kéne ráfizetnem, hogy legyen core i7-em ha eladnám a mostani cuccokat, csak nem akarom megbontani a jólműködő rendszert túl sokat szívtam vele ameddigre jó és stabil is lett, de aztán előbb utóbb úgy is lesz vmi, de idén már nem nagyon akarok cserélgetni.
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #2015 üzenetére
Persze, egyből vegyen mindenki 200+K-s procit aki vált.
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #2987 üzenetére
Meddig 10secig? Félórás primeot dobhatnál róla. Jah és ne kinnt a szabadba legyen a gép.
-
SzlobiG
félisten
válasz sniper elite #3005 üzenetére
Miért melegedne jobban azonos órajelen?
-
SzlobiG
félisten
Ahogy olvasgattam többen is a gigát választják az asus helyett ennek mi az oka mivel jobb most a giga mint az asus? Csak mert kevésnek bizonyul a 4giga ram és nem érné már meg vennem megint 4gigát ezek mellé.
-
SzlobiG
félisten
válasz Achill3uS #3261 üzenetére
Igen azt én is észrevettem, hogy olcsóbb, de engem az érdekelne, hogy az asus jobb-e annyival amennyivel többe kerül? Gondolok itt a tuningra. Csak mert nem kevés lap fordult meg nálam ameddigre lett egy normális jól használható ami pontosabban a rampage extreme persze 90k-t nem fogok adni a rampage extreme 2-ért.
-
SzlobiG
félisten
válasz Achill3uS #3264 üzenetére
Igen olvastam, hogy nem lett valami jó. Pont a p6t deluxe-ra gondoltam én is, akkor marad az asus. Jóvan kössz az infókat még elkell döntenem, hogy kell-e nekem mind ez mert ha elég lenne a 4giga, akkor tuti nem cserélnék viszont így meg nem éri meg még egy 4gigás g.skill vennem.
-
SzlobiG
félisten
Szted hogy viselkedne az 1333Mhz-es kingmax ha betenném a g.skillek mellé? KB szerintem el se indulna a gép az 1600MHz-es CL7-ről meg álmodhatnék 8gb-al. Sok ramom volt már és arra jutottam ha tuningolni is akarok csak minőségit szabad venni, de még ott se mind1 melyiket. Szal csak is ugyanilyen g.skilleknek lenne értelme, de mivel itt az i7 a trichannellel már nem éri meg ebbe fektetni, persze ezen is lehetne vitázni mi éri meg egyáltalán a számítástechnikába.
-
SzlobiG
félisten
Azthiszem kifogtam a lehető legrosszabb 920-ast ami létezik. 3.8gigával csak 1.4v-al jön be a win alatta kékhalál stb, és még így se biztos, hogy stabil.
Jóval forrófejűbb mint a QX volt 10fokkal minimum.
Sajnos ha én nem kitesztelt procit veszek soha nem tudok a jóba belenyúlni, de hogy ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz #10949376 #3668 üzenetére
3835A855 tehát ezt kerüljétek... mondjuk még nem adom fel lehet, hogy valami más beállítás lesz, de lassan elfogynak az állítási lehetőségek...de valszeg az osztással lesz a probléma. (nb freki magas)
Simonyana: Látom feszkó nálad is kell neki rendesen úgytűnik jönnek már a gyengébb szériák ami nem meglepő mindég így van, hogy az első fecskék jobban repűlnek.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Az a baj, hogy még szinte nem is találtam stabil tuning beállítást jelenleg 3.6gigán 180X20 próbálkozok 1.3-as vcore. Nb: 3420Mhz ram 1540Mhz Cl8. Egyenlőre még nem indúlt újra a cucc, de csak azért mert 1.25-ről 1.3-ra állítottam a vcore-t... Jah QPI: 1.4v szal az se kevés...
Az lesz most megpróbálom vissza veszem a ramot amennyire csak lehet és CL9-be.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Achill3uS #3690 üzenetére
Igen mostmár elég jól belejövök a biosába, de elképzelhető, hogy user error van... De nem baj a hétvégét úgy is többnyire erre szánom azért örültem is, hogy meglett minden a héten.
Mostani próbálkozás: Levettem a ramot 1080Mhz-re nb freki 2160Mhz adtam feszt mindennek a sárga színig és még idáig nem volt újraindulás és 3.6giga 1.24 proci fesz. Ha így jó lesz kb félórát, akkor vissza veszem a feszeket alapra és úgy próba, majd a ramot feljebb, lassan kiderül mi a hiba.
yana: QPI fesz-t mennyit adsz neki?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Azthiszem így a nap végére találtam egy normális beállítást kipróbáltam csomó verziót, de sajnos maradt a tény, hogy a proci nagyon rossz tuning potenciával rendelkezik mivel csak úgy nem volt restart emg kékhalál ha a proci feszt emeltem és természetesen a prime is csak akkor nem hibázott.
Amit észrevettem az az, hogy a Turbo esetén kevesebb fesszel beéri a proci ezért majd holnap ránézek a 4gigára turbo nélkül 200X20 nem ment sajna kevés volt már a vizem amit kicsit furcsálok mert a QX-et nagyon jól letudtam hűteni úgy, hogy még a lapon is víz volt most meg csak a vga-n, lehet egy teszt erejéig ráfabrikálom az xspc blokkomat, csak a kíváncsiság végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest