- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
MPowerPH #26799 üzenetére
Pont ezt a tesztet néztem van ahol nagyon megugrik főleg a húzott órajelen, de ahogy írtad is úgy lett volna jó, ha az I7 is olyan órajelen ment volna. Tény, hogy nem sok ráfordítással lehetne váltani, de nem ez az X58 utódja.
Persze lehet én is elcsábulok majd I7 meg van már jó ideje teszi is a dolgát.
Kpal: Igen én a másik nagy durranásra várok.
(#26802) HSM: Pont így vagyok vele én is most megbontani a jól beállított gépet nem sok kedvem lenne és beleugrani egy "ismeretlenbe".
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #24854 üzenetére
Netezés közbe? Mer linx alatt kétlem egy közép kat hűtővel max 60fok. Sőt pontosan milyen hűtő volt az?
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #23309 üzenetére
Na akkor csak meglett a probléma.
De HAF-ba, hogyan tud átforrósodni? A haf előtti házamba nekem is volt venti a ramok felett mert nekem is forrósodtak rendesen, de a haf-ba semmi gond, bár a g.skillen normális borda van az OCZ-s lemezeket ismerem nálam is volt egy amin jött le, nem tudom egy ilyen gyártó miért tesz rá ilyen hulladékot.
Amúgy hiába nyomtam össze egy ideig tartott aztán megint elengedte, levált a ramról.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22943 üzenetére
Mod, semmi, késő van már...
Egy 4gigára majd rápróbálhatnál olyan feszen ahol stabil kíváncsi vagyok mit mutatnak a hőfokok mer ezek idáig bitang jók nem tudom , hogy bírod én már megküldtem volna a cuccot.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22941 üzenetére
Fesz? Látom ahogy rácsavartál a ventikre egyből jobbak lettek a hőfokok azt hozzá teszem nálam is csendes módba voltak a képen, de mondjuk sokat nem számít akkor is csak egy tripla radi.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22936 üzenetére
Most ez mi alap eredmény?
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22932 üzenetére
Most mi van Thermal Status mind OK.
Simán így hagyom 24/7-re játékok alatt úgyse megy 80 fok közelébe még bc 2 alatt se.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22910 üzenetére
3év garit nem ugrasztom el úgy ahogy qru is írta főleg nem egy ilyen rossz szériáról, semmi értelme kb.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22908 üzenetére
A proci kupakja a szar mer már vettem backplatet+Mx2 pasztát javult is kb 5 fokot, de még így se olyan hőfokokat mutat mint kéne egy vízhűtéstől(lehet a blokk se az igazi), egy jobb lég többet tud...a vga meg ahogy írtam is nagyon jó.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22897 üzenetére
Nálam szar a blokk/felfogatás azért ennyi sajnos, de nem fogok venni rá másikat mivel ilyen szarul megy a proci nem érdemel jobbat.
-
SzlobiG
félisten
válasz
subaruwrc #22891 üzenetére
Múltkor azért sikerült kipróbálnom rajta a védelmet. A pumpa nem ment mer kicsúszott a molexből a tápkábele azt csak néztem, hogy gép indításnál azonnal 96fok lett a mag azt lekapcsolt, boot képernyőn írta is az overtemp warningot, először aztem leesett a blokk vagy valami más baj.
-
SzlobiG
félisten
válasz
FoBCRaistlin #22876 üzenetére
Kb hasonló procink van nálam a 3.8 1.26-al megy a 4giga meg 1.38-al.
Törődj bele, vagy cseréld le...
-
SzlobiG
félisten
Nemtudom hogyan gondolják ezt, de az biztos ha te megküldöd 2V-al az sokáig nem fog menni.
QPI: Én használtam elég sokáig 1.45-el 1800Mhz-es ram mellett semmi baja nem lett, de vissza vettem már 1600 a ramot a qpi-t meg 1.3625-re.
XS-en van amúgy egy lista ahol a QPI meg Ram feszek vannak feltüntetve mellé meg a proci hogy meddig bírta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
shabbarulez #15357 üzenetére
Elég jó lesz ez, terhelve kevesebbet eszik mint az I7.
Ahol támogatva van a több mag ott igencsak el is húz a többi cpu-tól. Lesz ez 100k alatt egyáltalán?
-
SzlobiG
félisten
válasz
sniper elite #15256 üzenetére
Arra nem gondolsz, hogy itt a többségnek nem tellik, vagy inkább nem ér meg 100k-t egy olyan lap?
Ez megint egy hülye kijelentés volt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #13581 üzenetére
Majd lesz szebb konzolon idővel... amikor bejött x360 akkor a pc-n közel se volt olyan graf, csak ugye a pc az folyamatosan halad a konzolba meg adott hw van azt egy idő után lecseng. Jó dolog az a konzol, de én meguntam anno, inkább visszatértem a pc-hez a multi miatt ettől független ha kérdik tőlem mit vegyenek játékra mindég konzolt mondom.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #13576 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen amikor összeraktam a gépet és túl megvolt húzva a cpu blokk vmi kontakt hiba lépett fel igaz nálam el se akart indulni a ramokkal csak asszem egy modullal.
Amúgy tényleg egy vicc néha amit művelnek ezek a lapok én már úgyvagyok vele, hogy nem is rakok fel új biost meg nem is piszkálom mert csak szopás van azzal is, inkább hagyom úgy ahogy idáig is ment tökéletesen. Egy hete kb felraktam a legújabb biost és vagy félórát szórakoztam vele ameddigre betudtam megint állítani mert a profil mentések elvesztek és az a köcsög sas vezérlő miatt meg nem engedett be a biosba.
-
-
SzlobiG
félisten
Jelenleg melyik lap amelyik a legkevesebb qpi fesszel beéri? pl 1800mhz-es ram frekihez.
-
SzlobiG
félisten
Én is szerettem kipróbálgatni a különféle lapokat, de mostanra már úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem szórakozni velük mennyen normálisan úgy ahogy én elvárom azt kész. Mondjuk én mindég maradtam a nevesebb gyártóknál.
Majd eredményeket toljad mit hoztál ki belőle, de én inkább megtartottam volna a D0-t.
-
SzlobiG
félisten
válasz
sniper elite #9461 üzenetére
Bár nem igazán olvastam utána, de szvsz biztos, hogy mennek a sata2-s cuccok sata 3-as lapokba.
-
SzlobiG
félisten
válasz
sniper elite #8936 üzenetére
Xs-en nézd meg ott biztos van már jópár usernek ott találsz sok infót.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Overlocker #8927 üzenetére
Nincs meg az ötezer? kevés.
Grat nagyon komoly, ez még a DFI?
-
-
SzlobiG
félisten
Még egy kis winrar feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7-9700
- AMD Ryzen Threadripper 1920X processzor 12x3.5GHz TR4
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest