- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
TheJoeker #32013 üzenetére
Corsair A70 Benchmarking Results
Kiindulási pontnak nem rossz. Ár/érték arányban szerintem verhetettlen -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #29054 üzenetére
A Sandy topikban sem lesz jobb a 980X-nél a 2600K. Teljesen mindegy milyen topikban vagyunk a számok magukért beszélnek, amik tények.
Senki nem csiszolt E-peniszt legalábbis én nem. -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #29051 üzenetére
Milyen partyban?
Azért alapórajel jobb mint a 920, clock to clock már lehet alulmarad, de azért nem kellene lebecsülni -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #29047 üzenetére
Gondolom Te is HT nélkül csinálnád...
Amúgy leírom röviden a tényeket 2500K< 920/930/940/950/960 < 2600K < 970/980. Ez mind teljesítményben mind árban meglátszik, a jót meg kell fizetni. Bigger is better
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #28173 üzenetére
Legnagyobb bajod ez legyen, hogy valamivel lassabb az írás/olvasás. Aida tesztjét én csak akkor futattam le, amikor el akartam adni a ramot, sosem volt mérvadó
-
Erdei88
veterán
Nálam teljesen rendben volt szerintem, 27823.hsz
-
-
Erdei88
veterán
válasz
keIdor #27961 üzenetére
Miért? Én senkitől nem sajnálom, nem irigykedek. Ha valaki most indulna hetekre Hawaii-ra, vagy most venne egy M3-ast, arra irigy lennék
tom_tol Minek nekem, nem tudom, elég lett volna az X58 is. Annyit leszámítva, hogy olcsóbban vettem meg mint amennyiért eladtam az X58at és így maradt pénzem még egy vga-ra. A 980 árából kijönne a lapom, procim, ramom, kicsit olcsóbb az SB-m és természetesen lassabb is minden téren.
Köszi HSM, hogy Te nem azt láttad mint a többiek
Csak szimplán kíváncsi voltam, mindenféle rosszindulat és áskálódás nélkül.
-
Erdei88
veterán
Mire kell nektek 980/970? Őszintén.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #27353 üzenetére
-
Erdei88
veterán
Szolidabb lesz, de reményeim szerint ugyanazt tudja majd, csak magasabb feszekkel. 1866os ram is feleslege, nekem
Nekem semmi extra igényem nincsen. VGA fronton kell ráfeküdnöm, mert ott kevés a jelenlegi.Cybertrone, én nem a Te blokkodra írtam, hanem az összesre. Én sem kapok sokkal alacsonyabb értéket.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #27116 üzenetére
21x210 az 4410, a lapod nem tud számolni
Nem hiszem hogy SB, szerintem 2-3 hét/hónap múlva jóval olcsóbb lesz és inkább használtan veszek. Nem szoktam újonnan venni már lassan semmit, mert csak bukok rajta. Inkább 6870CF, az egyik már megvan, 1-2hét és jön a másik
-
-
Erdei88
veterán
Nagyon gondolkozok én is de engem EZ tart vissza!
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #26567 üzenetére
Jogos
-
Erdei88
veterán
válasz
OldJohnny66 #26484 üzenetére
Ne haragudj, átsiklottam a hsz-ed felett
FPO: 3020A970 -
Erdei88
veterán
válasz
AzŐsgén #26459 üzenetére
Kipróbálom!
HSM: Az asztalon van minden, táp kb 40centire a laptól, 100%, hogy abból jön, tesóm is megerősített.
Qru: Várok még 1-2 napot, meg egy cmos cleart csinálok és szét is szedem az egész rendszert. Azért aggódok, mert legutoljára is így kezdődött, cicergett, sípolt, aztán meghalt. Az egy TX750 volt, bár nem vagyok benne biztos hogy nem a 295 ölte meg, mert utána az is meghalt...
Köszi mindenkinek, hogy ilyen segítőkészek voltatok
Hétvégén még próbálkozok, ha nem javul meg akkor gari.. -
Erdei88
veterán
Elolvastam amit írtál, és a fix fesz orvosolja nálam is.
De még mindig meggyőződésem hogy a táp az, de az alap is. Odadugtam a fülem a táp ventijéhez és hallatszik.
Akkor most mit csináljak? 1hétig garis még egy helyi üzletbe, utána gyártói gar. Ha meghal 2hét múlva, mert mégsem az alaplap, akkor mit csinálok?Elég idegesítő, hogy lassan minden ciripel nálam...
-
Erdei88
veterán
válasz
AirBooms #26450 üzenetére
Cpu Voltage Controlnál lehet beállítani (Manual/Offset). Ha jól értelmeztem, a Vid-hez képest mennyi plusz feszt adhat a procinak load alatt. Idle alatt pedig a legkisebb értékre veszi vissza.R3E-ban is van ilyen?
subaruwrc: de annyira hogy fülesen keresztül is zavar?
-
Erdei88
veterán
válasz
MPowerPH #26438 üzenetére
Beszélgethetünk róla pü-ben
Qru, nekem load és idle között nincs különbség feszültségben, csak a cpu órajelet veszi vissza idle.
Viszont, amit nem érte. beállítottam az Offset funkció. Egészen 1,1Vig vissza veszi a feszt is, de amikor ekkora feszen van, illetve ingadozik, a tápom elkezd ciripelni, de nagyon durván. Ha beállítok bioszban egy állandó értéket, nem csinálja. Ez miért van? Mehet ez is gariba?? 14.éig garis, gyorsan kellene döntenem
-
Erdei88
veterán
Nem tárgyalok terroristákkal
Visszaolvasva, tényleg hülyén néz ki, érzem a holnapi vizsga erejét -
Erdei88
veterán
-
Erdei88
veterán
Köszi srácok, akkor lecserélem a Dominatort rá.
-
Erdei88
veterán
Kinéztem magamnak egy G.Skill ramot.
Szerintetek az i7nek mennyire tetszene a 1,5Vos ram? Merjem megvenni? -
Erdei88
veterán
válasz
katt777 #26028 üzenetére
Nem igazán érte ezt miért nekem írod.
Nekem semmi bajom nincs az AsRockkal, sosem volt, nem nyilatkozok róla.
Csak gondoltam, ha Te nem, akkor ő hajlandó engedni és befejezni.
Nem kell mindenkit ellenségként kezelni.P6X58D-E lapom van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Eddig lekopogom, semmi bajom vele, bár átlag felszanáló vagyok. Proci 3800-4500 között nézegettem, utána elfogyott a lap. De 4700en még 3DMark stabil. Ahogy BMW is írta, usb3, sata3, jelenleg csak dísznek van.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #26024 üzenetére
Miért idegesíted magad ezen?
Katt777 teljesen másképp látja a dolgokat, úgy sem fogod meggyőzni. -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #25825 üzenetére
-
Erdei88
veterán
válasz
eladohardver #25639 üzenetére
Lényegében Te mivel küzdesz most?
2000en akarod hajtani a ramokat és ehhez 1,52vtt adsz? Mihez kell ekkora memória sebesség? -
Erdei88
veterán
Gondoltam ma 4300 HT on is kitesztelem a procit.
Előtte Windows alól Turbo V-el állítgattam, stabil volt.
Resetelek, hogy elmentsem a biosban, ezt követően nem indul. Hosszas próbálgatás után kiderült, hogy 200as blck felett nem bootol, akármit és akárhogy állítok.
Visszaraktam az egyel régebbi bioszt ott volt 200as feletti stabil eredményem, egyikkel sem bootol. Mi történhetett?
Cmos clear megvolt, másik bios is. Windows alól Turbo V-el 215öt is be tudok állítani, LinX is elindul, de ha beállítom a biosban semmi... -
Erdei88
veterán
Nem tudom, több fesszel, max 64-65Gflop.
3 órája megy így, játszottam vele, nem volt gond. Ramok Cl9ben mentek.BMW, nem néztem a maxot. Markoltam vele, de majd megnézem a többi programmal is.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #24761 üzenetére
Kicsit agresszív és lekezelő volt ez az üzeneted, persze erre mindenki másképp reagál...
Hol írtam hogy Porsche kell a csajozáshoz? Szerintem ezt rosszul értelmezted
-
Erdei88
veterán
Szerintem nem jó hasonlat ,de, minek veszel egy Porsche Carrera 4s-t amikor közel azonos teljesítményt tud, mint egy Audi S4, de az Audi olcsóbb. Viszont egy közös van bennük, magyarországi utakon nem tudod kihasználni őket. ÉS! Nagy valószínűséggel egy Porsche-val több nőt tudsz összeszedni, mint egy Classified-al
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #24744 üzenetére
Érdekes érveid vannak.
A 10év garanciához, csak annyit, hogy szerintem jövő ilyenkor már az itt lévő emberek 90% SB tulaj lesz, amennyiben erősebb, jobb lesz. -
Erdei88
veterán
Milyen tuningra? Mekkorára? Azért a 30-50k pluszért mivel kapsz többet, amit ténylegesen ki tudsz használni? Azért kérdezem, mert én is gondolkozok váltáson, de még nem sikerólt meggyőzni magam.
Sefi84 a 10év garancia amit adnak az magyar kisker/nagykerhez kapod, vagy az Evga-hoz? Mert az Usa-ba a posta nem olcsó
-
Erdei88
veterán
Mire kell Nektek R3E és Classified?
Mi a cél vele, hogy a többi lap felejtős, meg gyenge meg stb...? -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #23805 üzenetére
-
Erdei88
veterán
1600Mhz CL9ben mentek a ramok.
Nem tudom volt-e már róla szó, lehet nem figyeltem, de most hogy próbálok faragni a fogyasztásból, érdekes dolgot láttam.
Eddig 200-210 Bclk mellett sehogy nem mentek a ramjam 1866at és 3732es Uncore-t. Most hogy 133on megy, röhögve mennek, Ram 1,6V Qpi 1,3V mellett. Lehet én vagyok az egyedüli akinek eddig ez nem tűnt fel. De ez miért van? Van erre értelmes magyarázat? -
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #23724 üzenetére
Dobjátok már be a Te 5870ed. Ne szarakodjatok tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest