- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
sniper elite #19324 üzenetére
Ezért készítettem jaja1981-gyel sajátot. A saját ventilátorjaimra méretezve.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #19324 üzenetére
bios-ban ventivezérlés esetleg.
-
dangerzone
addikt
válasz
sniper elite #19322 üzenetére
Vegyél , vagy csináltass egy ventiszabályzót. Az a legtutibb.
-
redkock
csendes tag
válasz
sniper elite #15256 üzenetére
És te még égeted magad 4870x2-vel ?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Arra nem gondolsz, hogy itt a többségnek nem tellik, vagy inkább nem ér meg 100k-t egy olyan lap?
Ez megint egy hülye kijelentés volt.
-
vhunor
őstag
válasz
sniper elite #15258 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ne add már itt a királyt, nem rég még szeretted a gigabyte atomextrém lapod... ráadásul nem mindenkinek van 100 ezre egy nyomtatott áramkörre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Persze. Ebben nem is vitázok, tényleg nem "tömegszemét". Csak ugye az árcédula kétszer akkora, mint egy "tömegszemét" esetében. Nem mindenki engedheti meg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Erre csak annyit tudok mondani, hogy... Inkább nem.
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite #15138 üzenetére
Játékra igazából már 3600MHz is sok, mivel Full HD-ban játszol, semmit nem érzel belőle.
Próbáld ki. Szerintem felesleges, mert csak zabálja az áramot, melegszik ect.
Egy bivaly konvertálást meg már nem mernék ráengedni.Erdei88: Ezeknek papíron mehet elvileg az 1,55V. Más kérdés, hogy 1,4V fölé nem mennék, mert nem hiszek abban az 1,55V-ban. Jobban hiszek Sárpac elméletében, miszerint a VID határozza meg a max feszültséget.
De mindenki addig megy el, ameddig nem fél.Én a fogyasztás miatt se nagyon mennék már 1,4V fölé. Ha annyira sietek, akkor veszek még egy i7-es gépet és 2-n dolgozom.
-
Erdei88
veterán
válasz
sniper elite #15136 üzenetére
Nem sok neki az a fesz? Szerintem 1,35V alatt kellene maradnod
-
Homer
tag
válasz
sniper elite #15129 üzenetére
Köszi a gyors választ! Hááát... Az én határaim is végesek, meg persze a pénztárcám is!
Nem igazán játékra venném (persze lehet elcsábulok majd abba az irányba :$), hanem 3d-s rajzolóprogikat akarnék megtanulni használni. Az Inventor pl elszalad a mostani gépemen is (2500-as P4) de a kicsit bonyolultabb rajz már eléggé megizzasztja. Azért nem kapott olyan nagy prioritást a videokari mert ha majd ingyen adják az SLI-s karikat akkor tudok bele tenni még párat
, de addigra meg már a gép lesz gagyi...
Jah... ugyanez a helyzet a memory-val is!
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #15120 üzenetére
Pedig ahogy elnéztem nagggyon hiányoltak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #13253 üzenetére
Mikor látunk 1-2 meggyőző prime tesztet ?
Érdekelne mit tud a 975 és a true kombó. -
HSM
félisten
válasz
sniper elite #13219 üzenetére
Oké, én türelmesen várom, hogy kirakj valami jó kis tuningeredményt...
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #13196 üzenetére
A varázsszó: GULFTOWN !
Ha már több 5890-ben gondolkozol akkor ez már igazán bele fog férni!
Elhamarkodtad a váltást : 975-re,főleg,hogy csak léggel nyomulsz.(#13197) Subaru: Majd ki fogjuk próbálni!.. csak néhány hónap kérdése a dolog.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
2DB 5870-nél több vga felesleges sztem is. Majd ha elavult veszel +1-et vagy HD6000-es szériából vmi-t.
-
Henkei
tag
válasz
Mivel sikeres agyatultetesrol meg nem hallottam ezert szerintem semmit.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
+1vga +70-80% +2vga 110-120%.
Szvsz nem éri meg, ráadásul a lagg is nagyobb 3 vganál. -
subaruwrc
félisten
válasz
léggel 3db 5870-hez is pics@füst megnyugodhatsz.
ja igaz nitroval is -
HSM
félisten
válasz
sniper elite #13169 üzenetére
Legalább egy hyperPI0.99b-t futtatnál le rajta, 32M módban, 8 szálon.... Kíváncsi lennék, meddig bírná...
Innen tudod letölteni:[link] -
válasz
sniper elite #13169 üzenetére
De ennyit egy jobb 920 D0 is megy ekkora feszen. -
törölt tag
válasz
sniper elite #12064 üzenetére
Adatlapot illene átírni.
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #12073 üzenetére
Nem az enyém 760 as...De a tiéd is nem?
-
Szatesz
őstag
válasz
Ismerös
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
pls a képeket paint-be méretezd át kb 1280-ra..
Amúgy grat az új laphoz. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
sniper elite #12055 üzenetére
Ment Pü!
-
mpierre
veterán
válasz
sniper elite #12055 üzenetére
Nem akarlak letörni, nekem 3 hét alatt hozták meg a hűtőt.
-
Lacc88
senior tag
válasz
sniper elite #11885 üzenetére
Sziasztok !
Szerintetek i7 920 mennyit menne ezzel a lappal ?!
HA szükséges , akkor vennék rá - > SCYTHE Mugen 2!
Ja és honnan tudom meg ,hogy D0-ás e vagy sem ?! (Ez lehet hogy hülye kérdés , de nem vágom)Köszi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #11883 üzenetére
Hát ja nem állandó használatra kéne. Csak rám jött a kísérletezgetnék meg persze a tuning végett. Nem hiába nem akarok venni komplett Vapochill házat, ezért gondolkozok egy olcsó home made megoldásban.
Egy ilyen hűtéssel még ha nem is mínuszban, de 0 fok környékén tudnám tartani a procit akkor már nem lenne gond a fesz emelés sem. Bár szerintem az alaplap itt már kevés lenne ide már kéne egy olyan lap ami megy legalább 230-240 BCLK-t is. -
P00By
nagyúr
válasz
sniper elite #11859 üzenetére
Az "über" Classified-et sztem már nem lehet kapni...
Westlake majd jól megmondjaNem offolok többet, mert kapok a pofámra. Ez egy nagyon szenzitív topik
-
P00By
nagyúr
válasz
sniper elite #11840 üzenetére
Ne őrjítsél meg, h egy Cosmos-ba nem fér el...
Jó döntés a cpu hűtőcsere -
Zin
őstag
válasz
sniper elite #11852 üzenetére
P4-es xarja van...
-
mpierre
veterán
válasz
sniper elite #11852 üzenetére
Csak a nagy Hadron ütköztető hűtését kötöttem be a procira. Most 4 téli kabátban ülök a gép előtt.
Na jó, bugzik a cpu-z. Csak az a gáz, hogy ezt 10 másodpercig mutatta büszkén a program.
Szerk: off akart lenni...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #11840 üzenetére
Nem is annyira drága [link].
-
_Fefe_
tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #11838 üzenetére
[OFF]Hát ha már hűtést cserélsz akkor ne aprózd el vannak annál a hűtésnél jobbak is. Mint például Prolimatech Megahalems, Thermolab Baram, Mugen2 stb.. De ha nekem egy 975-ösöm lenne akkor dobnék már rá egy specko vízhűtést azt csá. Vagy egy kompleszórós házba tenném a cumot
Tényleg nem akarsz egy olyat? Te megengedhetnéd magadnak azt a citrka 2-300k-t egy olyanért. Amúgy is kíváncsi lennék rá hogy mit lehetne benne produkálni egy i7-essel
Valami ilyesmire gondoltam [link][/OFF]
-
katt777
félisten
válasz
sniper elite #11789 üzenetére
Miért foglalkozol azzal, akinek negatív a véleménye a munkádról?
Így tiszta paragép leszel. Használd a gépet, tuningold, tedd közzé az eredményeket, és élvezd az életet. Én örülök a 4GHz-emnek, nem is próbálom feljebb húzni (pedig menne, de szeretem, ha a RAM-ok is maxon mennek, ahhoz meg 4.7GHz kéne), és semmi bajom azzal, aki i975-re költötte a pénzét. Az építő kritikát különböztesd meg a fikázástól!
Szatesz: Az ASUS-ból is kijönne, annyira gond nélkül megy a 200, de nem hajtok tuningcsúcsra.
A honlapomra feltöltöttem az i920 teszteket képekkel a szerelésről és képmentésekkel a tesztekről, valamint az adatokkal lényegében már kész, de még grafikonmentes HD4870 tesztet az új alapokkal, ha valakit érdekel, és nem tudja megvárni a logout-os megjelenést. Én szívesen fogadok minden építő jellegű kritikát és javaslatot.
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #11786 üzenetére
Mert az az eredmény majdnem mind1ik 920 asbol is kihozható..Ezért mondtam mutass valami minimumfeszes eredményt ...Pl 4400mhz 1.3v annak mar tapsolnanak....ÉS annyit lehet tudnia is kéne a procidnak annyi pénzért...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #11782 üzenetére
Hát a játék csak önmagában nem fogja igazolni hogy stabil a beállításod. Mert egy game soha nem fogja neked mind a 8 szálat 100%-ra leterhelni. De ez visszafelé is igaz úgyhogy a másik véglet sem járható hogy csak CPU stressz teszteket nyomat az ember. A kettő együtt viszont már ad némi bizonyosságot.
De te még jó helyzetben vagy mert ott a 975 csak feljebb tolod a szorzót emelsz némi feszt és már megy is.Úgy hogy egy ilyen procitól nem nagy eredmény az a 4,5GHz viszont egy 920-as tol annál inkább.
-
HSM
félisten
válasz
sniper elite #11782 üzenetére
Én játszom a 920-amon 5 órát is 10 Ghz-en még annál is komolyabb játékokkal!
Ja, és még az 50 fokot sem éri el közben!A Prime meg nem mániám, de azért a semminél többet ér, egy realtemp ablak társaságában....
-
CHIPman
nagyúr
válasz
sniper elite #11751 üzenetére
Gyenge. Sárpac ennél jóval alacsonyabb feszen 7.2GHz-et ért el!
(még mielőtt valaki hülyének nézne, tudom, hogy csak bug volt) -
törölt tag
válasz
sniper elite #11752 üzenetére
Amúgy nekem van, elég gyors, tesztekben főleg.
-
westlake
félisten
válasz
sniper elite #11752 üzenetére
es ennek mi koze a core i7-es topikhoz? asszem van ssd-s topik
-
válasz
sniper elite #11665 üzenetére
Ellenorizd nyugodtan, nem raz az, de elotte ird meg a vegrendeletbe, hogy ramruhazod a geped+osszes vagyonod.
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #11606 üzenetére
Hát igen , mar nagyjabol kiismertem...215 BCLK n mar nemstabil....És 221 BCLKn mar validra sem stabil...De ez belépöszint csak ...Aki tuningolni akar az ugyis UD5 öt vesz az mar jobb...
-
HSM
félisten
válasz
sniper elite #11558 üzenetére
"Játék alatt 60-65 fok körül mozgot!"
Kacc-kacc!Milyen játék volt, aknakereső vagy pasziánsz?
Vagy nem tudunk valamiről, és azóta szárazjéggel hűtöd? Vagy csak ezt is szemmel mérted?
-
törölt tag
válasz
sniper elite #11558 üzenetére
Hát, még a gáz vízhűtéssel GTA közben nekem is voltak 60 körüli számok, de Prime azért kicsit más. 80-85 °C Prime közben?
-
törölt tag
válasz
sniper elite #11555 üzenetére
Egyszer ilyennél nyomd már be Realtempet, légyszi. Úgy kíváncsi lennék hőfokokra.
-
Bagira01
veterán
válasz
sniper elite #11555 üzenetére
Basszuskulcs azért ez nem laza
. Nem semmi a majd 4,5Ghz, de a fesz azért könnyeket csalna a szembe
-
ImI87
őstag
válasz
sniper elite #11417 üzenetére
Persze 2 GPU-s, nekem is olyan volt. Csak lemaradt a fránya 2-es.
Fentebb írtam, hogy nem is akarom kihasználni, és a Dominator GT nagyon drága. Meg nem is tetszik a hülye színe miatt.BR4D:
Igazad van, kellene tesztelni, de ze nem fog menni. Itthon nem lehet kapni semmilyen értelmes ramot, mindenhol csak a "tucatáru" van.
Egy új ram mindenképpen külföldről jönne, így pedig a teszt lehetősége ki van zárva. Amúgy miért gondolod, hogy nem lenne jó a Patriot? És mi a kapcsolata a Mushkin-nal? Ezek v.mi egy közös cég, vagy mi?Igazából nem lehet biztosra menni, hacsak nem lenne itt konkrét user, aki már használta az adott ramot UD5-ben. QVL-lel semmire nem megyek, meg nem is érdekel. Olyan ramokat keresve sem talál az ember, ami abban van.
Eddigi pályafutásom során sosem volt olyan ramom, ami a QVL-ben szerepelt, mégsem volt nagy gondom velük.
-
ImI87
őstag
válasz
sniper elite #11413 üzenetére
Nem csoda, hogy jobb. 4 GPU vs GPU
Inkább nem tennék be ilyet, mert látod "kis" tuninggal majdnem befognak, pedig nálad 2db X2 dolgozik........No offence
-
törölt tag
válasz
sniper elite #11310 üzenetére
Hát nézd, Asus és Gigabyte-hoz képest nehezebb. Számtalan funkció van, amiről Asus és Gigabyte még nem is hallott.
És mi sem, csak Lauda és westlake.
Nézz videókat, biztos vannak YT-n BIOS-ról videók, amik nagyjából leírják, hogy mik vannak a BIOS-ban.
-
törölt tag
válasz
sniper elite #11307 üzenetére
Ez mindig így kezdődik. Vazz miért nem mondod azt, hogy na megyek veszek egy Classified-et... Sokkal egyszerűbb lenne.
Huszonhatmilliószáznyolcannyolcezerszer jobb az EXTREME-nél, ez biztos... De nem könnyű beállítani, az is biztos. -
válasz
sniper elite #11307 üzenetére
meg nem tudom, mert csak most kezdtem el tesztelgetni, eddig szivatott ez az indulasi problema, ami az egyik vinyo miatt lehettet, most atdugtam a jmicron chipre es megy rendesen minden. hogy jobb-e, ezt nem tudom.
aztan meg van par dolog a biosban, amit fogalmam sincs hova allitsak, nem szeretnek elhamarkodott velemenyt alkotni.egyelore belovok egy stabil 21x200-at.
-
viktor_pc
csendes tag
válasz
sniper elite #11172 üzenetére
Üdv. Ez gyors volt tényleg, köszi.
Szóval a 3 lap közül a giga a legjobb?
Bele tudok tenni 6x2 gb ramot? OCz-t
Mennyire egyszerű vagy bonyolult stabil 4 ghzre tuningolni a 920-at?
A pénz nem érdekel most a procinál mert sokakkal ellenben úgy gonolom hogy egy ilyen gép tuti vga karival /asus engtx295/ biztosan kiszolgál 3 évig BÁRMILYEN feladatra. -
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite #11154 üzenetére
Minimum 200
Vagy hasonló frekit hozz ki kisebb szorzó nagyobb bclkval. -
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite #11148 üzenetére
Tök jó, de amíg nem állítasz bclkt addig az ilyen winrartesztek nagyon haloványak.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #11148 üzenetére
laza. nézel egy 3d06-t?. vga-kat még nem is mutattad mit mennek.
-
AirBooms
addikt
válasz
sniper elite #11128 üzenetére
Szerintem ez teljesen korrekt és gyors ügyintézés volt. A Zexpert már jóval több mint egy hónapja csücsül a Corsair HX620 tápomon...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #11128 üzenetére
Elég gyors ügyintézés volt akkor.
Ipon-ba átlag 1-1,5hó. -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #11113 üzenetére
megbeszéltük.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #11110 üzenetére
ezzel a kettő 4870x2-vel mi legyen!
add őket nekem, majd én árulom szívesen.
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
sniper elite #11110 üzenetére
Én nem tudom, hogy amikor lesz a "hardlaunch" (jézusom ez a szó,dehát ha ezt használják) veszek e, ugyanis nekem egy bajom volt az ati kártyákkal mindigis, hogy az alapventillátor a referenciakártyákon valami elképesztően szar...Kicsi, hangos(!) és semmit nem ér.Szóval lehet megvárok minimum egy vapor-x et(remélhetőleg nem kell sokat várni majd)
front3r egyébként a gulftown árképzéséhez még annyit fűznék hozzá, hogy nem játékosoknak szánják elsősorban mivel a gulftown az intel high-end processzora lesz(vagy ha úgy tetszik extreme) tehát nem érdemes jóárasításra számítani jódarabig sajnos(maximum akkor ha az amd kijön valami váratlannal és lesz riválisa a kis 6magosnak...)
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #11104 üzenetére
váltani tuti nem, majd azt kérek kölcsön...
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
sniper elite #11104 üzenetére
Szerintem azt a pénzt érdemesebb lesz majd egy bivaly dx11 videókártyába invesztálni(ha mindenképpen hardverre akarod költeni) és mondjuk várni a sandy bridgeig, de ez csak az én véleményem. A gépednek a 4870x2 lesz a gyenge pontja hamarosan(ismerjük a videókártyák elavulásának ütemét) ez a proci legalább 2 évig még frankó lesz.
-
Overlocker
veterán
válasz
sniper elite #11065 üzenetére
Nem akarok offolni, de..
Én számtech boltban dolgozok, és az egyik beszállítónktól bontva jön a proci, mert felírnak róla egy számot..Én így vettem az i7-es procim bontottan, és csak 1,18v-n megy a prime 4ghz-en..
Másfelől, ez se ide tartozik, de jelenleg szervizes teendőket látok el, és sokat változott a szemszögem a vásárlókat tekintve..tényleg vannak olyanok akik túl sokat képzelnek..
-
Zé_Mester
őstag
válasz
sniper elite #11072 üzenetére
na mindjárt másabb : bebizonyosodik
amúgy én kb magasról teszek rá, hogy használt vagy sem, ha megy úgy, ahogy elvárható tőle.synthmaster : A doboz sértetlennek tűnt.
érintetlen volt rajta a gyári ragasztás és a perforáció vagy sem.?
am hidd el nekem, hogy az már a gyárban rajta volt, nem egy titánium cucc, hogy nem karcolódik, csak egy ratyi aluminizált mütyürLauda : szted egy nagykernek mennyiből tart legarizni egy tökmindegy milyen lapot vagy bármi más motyót ???
sokkoló elő, egy kicsit ide-oda megküldeni a lapot, vissza a dobozba és megy ki a gyártónak. ott szétpukkan mikor rákapcsolnak és ennyi, úgyis újat küld vissza.
nem értem mit kell itt szítani a tüzet, kb most úgy csináltok mindannyian mintha a HardverKer lenne az egyetlen bolt ahol előfordult már probléma. nekem is volt bajom már experttől kezdve aliancomputer meg stb cégekkel....ez van. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Ha csak 2-3 feljelentés érkezik a fogyasztó védelemhez akkor több milliós büntetést kapnak, sőt be is zárják őket! Ha tisztában lennél a dolgokkal akkor tudnád!
menjél már a hülyeségeiddel....gondold már végig először mit beszélsz
ha így menne, akkor az összes számtechbolt egymást jelentgetné fel, hogy midneki bezárjon, csak "Ő" maradjon.
nagyon el vagy tévedve ezzel kapcsolatban és azt hiszed marha nagy okosságot mondtál -
törölt tag
válasz
Szerinted ha egy bolt évek óta használt cuccokat ad el ekkor-akkor, azt hiszed ha te szólsz nekik, akkor abbahagyják?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #11046 üzenetére
Eloszor olvasd el a ph-s hirt: [link]
Kint van melyik serialos az ujak, utana merlegelj ha ujat kaptal mindenkepp tartsd meg.
Ha azonban a regebbibol ertelemszeruen add el.
Jelenleg milyen ramokat hasznalsz amugy ?Mod: most latom csak emlites van a hirben....
-
westlake
félisten
válasz
sniper elite #10998 üzenetére
nem kell minden erdmenyben stabilitast keresni.. ha en stabil eredmenyt akarok kozolni, akkor odairom, hogy ezen a sebesegen stabil a rendszer.. azon a kepen semmi mast nem kellene nezni, csak a cpu sebesseget, a memoria sebesseget (idoziteseket) es a winrar eredmenyet.. merthogy az semmi mas, csak egy winrar eredmeny, a winrar - benchmark topikba
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #10994 üzenetére
Ha joltudom Sárpacnak 4200 on 1.23v al stabil minden.....
A tiednek jobban kell menni .. nézted tovább is vagy kisebb fesszel?Hát 975 ök közül ez az eredmény szerintem teljesen átlagosnak mondható...Biztos megy jobban is, elég jo FPO az ha joltudom
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #10988 üzenetére
Ezen az örajelen stabil is ennyi fesszel? Mert enm nagyszám...
-
Vistaboy
veterán
válasz
sniper elite #10990 üzenetére
Oké, köszi.
Én sem szeretnék egy darabig új lapot venni, remélem kihúzzuk ezzel a procival tovább.
-
törölt tag
válasz
sniper elite #10988 üzenetére
Ilyen CPU-Z képeket én is tudok csinálni. Sárpac is tud 4.4 GHz CPU-Z képet @ 1.1V
-
törölt tag
válasz
sniper elite #10965 üzenetére
Biztos érdemesebb lenne. Kétszer annyi.
-
westlake
félisten
válasz
sniper elite #10918 üzenetére
szerintem inkabb a 1.76 voltos ddr feszultseg miatt kellene aggodnom
-
westlake
félisten
válasz
sniper elite #10918 üzenetére
vigyazhatnek? marmint 1.3 voltnal? nem hiszem, hogy ez az a magassag, ahol vigyaznom kellene
nem is ertem, hogy lehet nalad stabil a 975 extreme 4ghz-en 1.2 volton -
^Boss
őstag
válasz
sniper elite #10888 üzenetére
azóta a teszt óta így megy a cucc, és így játszom, kódolok rajta, nekem ez elég bizonyíték
amúgy nemtom hol látsz 2-3 percet, 1 órákig teszteltem prime small fft-vel, blend-del (4800mb), és 8x700 memtest-tel, azóta meg használom így, és még nem láttam kék képernyőt -
válasz
sniper elite #10852 üzenetére
4.5 felett semmilyen leghutessel nem fogod jaratni, max cpu-z screen-ig.
Cyberpunk: semmi gond nincs a gyari megoldassal, meg a huto is eleg 3.2-ig lazan, prime nelkul meg felette is, nem is ertem hogy lehet azt rosszul feltenni.
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #10852 üzenetére
Nem totalra gondoltam hanem pl 4 ghz min feszt megkeresni aztan 4.2 ghz minfeszt megkeresni hogy mégis egy oylan csucsproci mivel tud tobbet mint egy 920 as...
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #10850 üzenetére
Én szerintem sokan nem a játék miatt tuningolnak.....Hanem mert érdekel minket ez a része a dolognak.....
Én azt nemértem az én agyammal , hogy te hogyhogy nem nézegetsz azzal a procival nagyobb tuningokat, pedig én kiváncsi lennék rá... -
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite #10832 üzenetére
Közbe meg lehet kiderült, hogy az is xar!
975 hogy mendegél nálad?
Jó lenne egy 21x 200-as tesztet csinálni milyen feszekkel viszi stb. -
_Fefe_
tag
válasz
sniper elite #10806 üzenetére
Igazad van, ezért kellene csak ott vásárolni nagy értékű, több összetevőből álló konfigot, ahol valamilyen szinten már ismered a körülményeket. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy el kell menned oda ismét, csak most már asztalt borigatni, de ez nem mindig megoldás, habár nagyon hasznos lehet. Egy dolgot lehet tenni - ahogy mondtad -, meg kell vizsgálni a hardvereket mielőtt megveszed.
-
_Fefe_
tag
válasz
sniper elite #10804 üzenetére
Mivel nekem úgymond nem esett károm a dologból (egy csöppnyi idegeskedést leszámítva, hiszen kb. 60k volt a lap ára), és nem szoktam foglalkozni ilyen sz@rügyekkel, ezért hagytam az egészet a francba. Nem így fognám fel, ha nem végződött volna elfogadhatóan számomra az ügy. Ezután persze már inkább hanyagolom őket, nem ér nekem meg annyit az a kis összeg, amit megspórolhatok náluk, hogy azon idegeskedjek, vajon azt kapom-e, amit tényleg megrendeltem.
-
_Fefe_
tag
válasz
sniper elite #10798 üzenetére
Erre én nem mernék fogadni. Tavaly (talán tavasszal) vettem tőlük egy Gigabyte GA-P35-DQ6 alaplapot. [link] Futár útján jutott el hozzám, csak a csomag kibontása után hűlt meg bennem a vér. Már a doboza is gyanús volt, 2-3 helyen, szakadt töredezett részek. (Ezt még nem vettem túl komolyan, hiszen a szállításnál talán előfordulhat ilyen.) Kibontása után már nem csak gyanús volt, de biztos voltam benne, hogy nem én vagyok az első tulaj vagy felhasználó. Hiányos tartozékok, régi és már-már kövületnek számító - nem eredeti tartozék - USB kivezetés (gondolom addig ott porosodott valahol a polcon), a használati útmutatójával pedig valamilyen repülő állatot üthettek agyon, az alaplapon gyanús ragasztószerű maradványok, az alaplap hűtéséről a "Silent-Pipe" feliratú védő-díszítő-tökömtudja milyen elem eltávolítva, valamint finom porréteg üde bája lepte be a lapot stb...
Szerencsére miután ezeket telefonon jeleztem nekik, ugyanúgy ahogy vettem, utánvétellel visszavásárolták az alaplapot - minden hitetlenkedés nélkül -. Nem tudom, lehet hogy csak egy véletlen volt, vagy egy ravasz alkalmazott fortélyos ügyeskedése, de akkor sem esett nekem ez túl jól.
-
Zájec
veterán
válasz
sniper elite #10728 üzenetére
szerintem is.
ezt már mondtam korábban is hogy az eredményekkel és annak a kibeszélésével kellene foglalkozni itt a topikban, nem pedig azzal hogy neked milyen szerkod van.... érdekes, én soha nem jutottam el arra a szintre hogy sportot üzzek a fikázásodból... ez vajon miért van? miért nem szivtam eddig a véredet a "drága" géped miatt..
miért nem ?
azért nem , mert nem érdekel... én a topik témájával szeretnék foglalkozni....
-
válasz
sniper elite #10722 üzenetére
A Te fpo-d atlag 5500-t megy nitroval.
BR4D: hogy h mivan? semmi, csak leirtam mint tenyt.
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
sniper elite #10489 üzenetére
"A WPrime 32M alig több, mint hat másodperc alatt, míg a WPrime 1024M tesztje 145,6 másodperc alatt ért véget.Rögtönzött gyorstesztünk szerint a Core i7 920-as egyprocesszoros rendszer a WPrime 32M tesztet 8,72, míg az 1024M tesztet 267,5 másodperc alatt futtatja le."
Én meg engedelmeddel végeztem egy kis számítást, hogy egy 3.8ra húzott 920nál mi a helyzet.
32m tesztnél a különbség elhanyagolható, az 1024m tesztnél szinte kereken 30% a különbség.
Mondjuk a gulftownban is gondolom lesz tuninglehetőség, de ugye a "tesztben" 2 processzor futott egyszerre.Ezek alapján az eredmények alapján tuti nem váltanék
-
rii
nagyúr
válasz
sniper elite #9986 üzenetére
" ... Ha nem látok okot arra hogy leváltsam a mostani procimat, akkor meg nekem se lesz! ... "
úgy mint 965-975 esetében?
szerintem te eléggé szubjektíven döntesz a doklgokban, nem lesz semmi racionalitás benne, h megveszed vagy sem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #9981 üzenetére
Hát ebben biztos lehetsz. Ha új proci akkor bizony új lap is kell mellé
Mert azért az alaplap gyártóknak is meg kell élni valamiből
Meg azért ha megnézzed a mai játékoknak tök fölösleges még az i7 is (úpsz ezt mondja egy leendő tulaj) Arról meg ne is beszéljünk hogy ezek a procik még alap órajelen is vígan kihajtanak egy mai csúcs VGA-t pláne 1920x1200-ban vagy a fölött.
Szóval a játék végett még a tuning is tök fölösleges, de persze ez játék függő mert ha az adott játék jobban használja a procit pl.: AI + fizika akkor jól jöhet az a többlet teljesítmény.
Én épp ezért lövöm majd be az enyémet olyan egészséges 3,2 GHz-re azt csá, de azért én is kíváncsi vagyok a végére -
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite #9981 üzenetére
De mégis mozgatja a fantáziádat mert egyfolytában a 6magosról írsz!
Biztos vagyok benne te leszel az első aki megveszi itt a phs tagok közül! -
Thrawn
félisten
válasz
sniper elite #9951 üzenetére
Csak a fölös prociidőt használja fel, ergo játszhatsz nyugodtan akkor is ha fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest