Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2201) Bári


Bári
tag

Helló!
Nos hosszas kutakodás után felállítottam a következő lehetőségek listáját. A sorban kinézetre a legtöb lejátszó tetszik, és számomra elérhető árban vannak. Az mp4 lejátszás számomra nem fontos, inkább a nagy kapacitás, a jó ár és a jpeg kezelés a lényeges, meg jó lenne az e-book képesség is. Persze ha kicsi a különbség a nagyobb tudású nyer.
Nos a lista (az alsó árkategóriából indulva):
NEONUMERIC NSDM 2 Gb
AVS CineMax 2GB
CREATIVE Zen V 2 Gb
THOMSON Lyra H104 4 Gb
NEO Shyn 4 GB
CREATIVE Zen V Plus 2 Gb
THOMSON EM2804 4 Gb
ARCHOS 104 4 Gb fekete
CREATIVE ZEN V 4 Gb
SANDISK Sansa e260 4 GB
ARCHOS 204

A véleményeteket szeretném kérni ezen lejátszókkal kapcsolatban. Melyik lenne a legjobb választás? Döntenem kellene, mert neten rendelve megjön kb. 3-4 nap alatt és most kezd sürgőssé válni a dolog. Sajna rossz tapasztalataim miatt használt lejátszók most nem jöhetnek szóba, így kérlek azt ne is ajánljátok!
Előre is köszönöm a segítséget!

(#2202) rumos14 válasza sniperboy (#2200) üzenetére


rumos14
nagyúr

fogalmam sincs. vszleg nem.
annak a korszaknak is vége már, amikor a 300a cerkát 464-re húztuk abit lapban.

(#2203) rumos14 válasza Bári (#2201) üzenetére


rumos14
nagyúr

én a Samsung T9-et is felírnám a listába, annak is a legvégére.
amúgy az iAudio X5-ből és pontiból kiindulva nem kell aggódnod a használt termék miatt, de hasonlókat tudok elmondani magamra is :)

(#2204) Bári válasza rumos14 (#2203) üzenetére


Bári
tag

Nos a samsung T9-cel az a baj, hogy ha jól tudom a 4 GB-os verzió már 41.000 Ft-ba kerül. Kicsi ráfordítással viszont már tudok venni egy Archos 204-est ami azért csak 20 GB-os kapacitással bír. Igaz nincs benne Bluetooth, de az minek egy lejátszóba? Tehát a samsung ezért került le a listáról

(#2205) rumos14 válasza Bári (#2204) üzenetére


rumos14
nagyúr

a 41 nem is olyan rossz ár :) nos a BT azért jó, mert megfelelő telefon esetén azt is tudja kezelni (hívásokat fogadni-kezdeményezni) -> tutira nem maradsz le a bejövő hívásról, zenehallgatás közben sem.
az Archos egy jó márka, de ez a 204 egy toldozott-foltozott típus. ponti X5-jére még egy csomó gari van, nem járhatsz rosszul.

(#2206) <Adamsky> válasza Bári (#2204) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

''...egy Archos 204-est ami azért csak 20 GB-os kapacitással bír.''

Csak azt felejted el, hogy az Archos vinyós...

(#2207) Bári


Bári
tag

Nos mint azt már egyszer kifejtettem vidéki vagyok és nagyon nincs kedvem csak egy ''megnézésért'' felszaladni Pestre vagy az ország túlsó végébe. Java részt ezért nem érdekelnek a használt áruk. Vagy Ponti hajlandó házhoz jönni, mint a futárszolgálat?
A samsung T9. Nos nagyon nagyon jó gép, de akkor inkább Sandisk Sansa. Ugyan annyit tud, szebb a képe, és még bővíthető is ha nagyon kell. A bluetoothon történő féjlcsere nagyon izgalmas egy ideig, de mivel döglassú egy idő után ráun az ember. Hidd el nem olyan nagy szám.
Most a Thomson, Sandisk és a két Archos között vacilálok. A többiről letettem. A Sandisk mellett szól, hogy bővíthető, flash memóriás és rengeteg formátumot támogat. Az Archos jó és olcsó, bár elég sok bosszantó hibával rendelkezik mindkettő. A Thomson meg nagyon jó adatokkal és árral bír, de ehhoz sehol nem találok tesztet. Nem lehet nagy népszerűségnek örvendő termék. Vajon miért?
Van valakinek e négy lejátszó közül bármelyikkel személyes tapasztalata?
(Sandisk Sansa 4 GB, Thomson EM2804 4 Gb, Archos 104, Archos 204)

(#2208) rumos14 válasza Bári (#2207) üzenetére


rumos14
nagyúr

az első felvetést pontival beszéld meg, tudtommal Bp-Győr között ingázik.
Sansa-t csak boltban fogdostam, de a kijelzője gyengébb a T9-nél. persze nem ez a legfontosabb szempont. amgy egy kiváló sansa tesztet olvashatsz itt: [link], a hsz-ek is tanulságosak. a T9 BT kapcsán én sem a filemásolgatásra gondoltam, hanem a híváskezelésre.
a Thomson-t nem javaslom _úgy általában_, nem egy top márka.
Az Archos 104 microdrive-os, ezt is vedd figyelembe.

(#2209) ponti_ak válasza Bári (#2207) üzenetére


ponti_ak
addikt

Nem megyek vidékre mostanában, és ha jól látom, a használt cucc más okok miatt sem játszik, de azárt sok sikert a választáshoz.
Segíteni nem tudok, mert nem ismerem a felsorolt player-eket, de az iAudio-ban eddig még nem csalódtam, és a Samsung-okat szintén jónak tartom, valamint a Sandisk nálam is egy kicsit fekete ló... 1 biztos: Thomsont ne.

rumos: köszi! :B

(#2210) bwoay válasza rumos14 (#2202) üzenetére


bwoay
nagyúr

az még húzva is egy nagyon szar processzor volt :D
viszont ''húzós'' Abit alaplapom mind a mai napig van
és üzemel az elfekvő gépemben, szóval nálam még tart ez a korszak

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2211) rumos14 válasza bwoay (#2210) üzenetére


rumos14
nagyúr

a 300a 128k full speed L2 cache-sel? :Y az egy kiba jó proci volt. vertem is a fejem a falba, mert én előtte 266-os prémium p2-t vettem prémium áron. aztán átálltam cerkA-ra. 1998 egy mozgalmas év volt :D

(#2212) bwoay válasza rumos14 (#2211) üzenetére


bwoay
nagyúr

a Celeron A az nem a cache nélküli vagy a minimal cache verzió volt?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2213) rumos14 válasza bwoay (#2212) üzenetére


rumos14
nagyúr

a wikipedia a barátod :) [link]
a kess nélküli cerka volt a Covington. amiről én beszélek, a Mendocino. volt persze Celeron II-m is, az a Coppermine.


[Szerkesztve]

(#2214) Bári válasza rumos14 (#2208) üzenetére


Bári
tag

Nos a samsung nekem tutira nem jön be. Sajnálom, de a többiek nagyobb kapacitással bírnak, vagy jóval olcsóbbak. Viszont számomra sok kérdés felmerült:

1. Miért ''fekete ló'' a Sandisk Sansa. Van valami nagy hiányossága? Mi a nagy gond vele? Vagy van valami olyan hibája, ami már közismert és nem olvastam?

2. Mi ez a ''csak Thomsont ne''? Nekem Philips HiFi-m van és köszöni szépen nagyon jó a hangminősége és a hangereje is. Bár sokan mondták, hogy vegyek Sonyt mert az hűde, meg haj de.... De azt elmondanám, hogy ez sokkal szebb, mint a drágább és azonos tudású Sony lejátszók, arról nem beszélve, hogy ez legalább magyar gyártmány. Szóval a Thomson körül is ez a ''csak ezt a márkát ne vedd meg'' vélemény körvonalazódik, vagy van valami alapja is a dolognak?

3. Nem értem miért kellene félnem a microdrive-tól? mi a gond vele? Csak nem lehet olyan hangos? Vagy gyorsabban megy tönkre? De a nagyobb kapacitású PMP-kbe is ezt építik be, akkor csak nem lehet olyan rossz, nem?


[Szerkesztve]

(#2215) bwoay válasza rumos14 (#2213) üzenetére


bwoay
nagyúr

fuck, jogos. én meg íly tudatlanul éltem le egy közel egy dekádot...

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2216) rumos14 válasza Bári (#2214) üzenetére


rumos14
nagyúr

1 és 2. ezek szubjektív dolgok. a sandisk nem rossz, de inkább középkategóriás. a thomson esetén pedig az mp3 lejátszók eléggé a termékskála perifériáján vannak, semmi ötlet, semmi inniváció, ''csak úgy'' gyártanak ilyet is. nem az a gond, hogy nem ez a legfontosabb termékcsoportjuk, mert pl. a Samsungnál sem feltétlenül, de ők azért látszik hogy nagyobb figyelmet szentelnek a témának.
3. csak annyi, hogy a flash memóval összehasonlítva nehezebb és elméletileg sérülékenyebb. gyakorlatilag emiatt nem aggódnék, illetve a normális gyártók azt is meg tudják oldani, hogy ne legyen észrevehető, hogy mikor kezd el olvasni a vinyóról és emiatt ne legyen lassulás. pár éve ugye nemigen voltak 4-8 gigás flash modulok (normális áron), ezért ha ekkora mp3 lejátszót akartál venni, csak microdrive jöhetett szóba. ma már más a helyzet, a microdrive kihalóban, szóval az ezt használó lejátszók sem a legújabb konstrukciók, de ettől még lehetnek jók.

(#2217) Bári válasza rumos14 (#2216) üzenetére


Bári
tag

Nos pedig asszem lehet Thomsont veszek végül is. Tudom, nem ez lesz a legjobb, mert a Sansa is ''okosabb'' mint ez, de legalább olcsó. Nem nagyon van kedve az embernek dupla annyit kiadni egy készülékért, ha az nem tud dupla annyit. (na ezt jól megmondtam) A lényeg:
Eléggé nehezen tudnám magam meggyőzni, hogy a Sansa a jobb, mert gyakorlatilag ugyan annyit tud mint a Thomson. Arról nem beszélve, hogy 1db Thomson árából 2db ilyen Cinemax izét vehetnék, ami engem eléggé idegesít. De nem nagyon tudok dönteni. Sajna elég nagy a differencia (jó 14.000 Ft a különbség). Az Archos is tetszik, de az csak a fémháza miatt, mert strapabíróbbnak néz ki. De annál meg pont a microdrive nem bírja majd a használatot?
Összefoglalva ebből a négyből lesz választás az tuti. és majdnem biztos kieső az Archos 204, vagy a 104. A Sansa és a Thomson célegyenesben, de kellene egy nagy lökés a döntéshez. Nincs valakinek személyes tapasztalata? (bármelyikkel kapcsolatban)

(#2218) bwoay válasza Bári (#2217) üzenetére


bwoay
nagyúr

nincs hát, mi lehetőség szerint messzire kerüljük ezeket :D
a microdrive bírja a strapát, nem az a gond, hanem ha belegondolsz,
mozgó alkatrész vs. solid state, egyértelmű a győztes.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2219) rumos14 válasza Bári (#2217) üzenetére


rumos14
nagyúr

szólj, ha már fárasztó vagyok, de: ezeket az empénégyeseket felejtsd el, értem ezalatt az összes noname gyanúsan olcsó kínai sz.rt, inkluzíve Cinemax. amit eddig leszűrtem, nem olcsógagyibóvlit akarsz venni. erről a Thomson-ról olvastál már konkrét _felhasználói_ tapasztalatokat? mert én csak úgy vaktában meg nem vennék bármit. ja és Adamsky kolléga hirdet egy iAudio U3 2 gigás pléjert, lehet hogy azzal jársz a legjobban.

(#2220) Shia-ko


Shia-ko
aktív tag

Hello!
Vennék egy új mp3-asat. Az iAudio U3/1G és az iPod nano 2G között vacillálok. A lényeg, hogy megbízható legyen, könnyen kezelhető.
Megér az ipod +1G-je +8ezret?
Van lényegi minőségi különbség?
Mennyivel jobb az iAudio hangja?
Esetleg valami lényeges tudnivaló róluk, ami az eddigiekben nem merült fel, vagy elkerülte a figyelmemet?
Előre is köszönöm! :R

Üdvözlettel: Gabi

(#2221) Bári válasza bwoay (#2218) üzenetére


Bári
tag

Nos a HDD-vel az a gond, hogy a mobilrack-em most mondta be nemrég az unalmast. Konkrétan a 160 GB ötöde használhatatlan. Álldom az eget, hogy több partíciót csináltam és csak az egyik lett oda! A gond az, hogy ez simán előfordulhat a microdrive-al is. (persze arról tutira leszedik a gyárban a levegőztető részről a matricát) Na a lényeg, hogy magától a drive-tól nem félek és alapvetően jobb vételnek tartom, mint a Thomson, noha annál kevesebbet tud, de egy jobban megbízható cég forgalmazza, gyártja. Ezért van még mindig versenyben az Archos. A flash meghajtóval nincs gond, annak jóval kevesebb a meghibásodási aránya, viszont kisebb a kapacitása is és drágább.

(#2222) Bári válasza rumos14 (#2219) üzenetére


Bári
tag

Nos igen a fő gondomra valahogy csak ráéreztél. Mert bár a Thomson legalább ismert márka, semmilyen külföldi oldal nem tesztelte. Még csak vásárlói vélemények sincsenek róla. Ezt viszont roppant gyanúsnak tartom. Nem tudom mi lehet a gond, ezért próbálnék valakitől személyes tapasztalatokat gyűjteni a témában.
A használt cuccokat meg hanyagoljuk szerintem. Mondom, nekem a nyárra is kellene, és Pestre csak egy napra nem szivesen ugrok fel pusztán a lejátszó átnézéséért. Nem nagyon van kedvem hozzá. Meg ez elég drága dolod ám innen jó 3000 Ft a busz csak oda!
Ez úton kérnék mindenkit, hogy amennyiben rendelkezik saját vagy akár hallott tapasztalatokkal a következő lejátszókkal kapcsolatban, írja azt meg nekem (akár privátban is lehet): Archos 104, 204, Sandisk Sansa 4 GB, Thomson EM2804 4 GB!
A bóvlikról meg letettem mert bár jobb árban vannak, sosem voltam szerencsés a zsákbamacska kínai áruk kipróbálásában.

(#2223) ponti_ak válasza Shia-ko (#2220) üzenetére


ponti_ak
addikt

Szvsz az ipod nem ér meg többet, sőt.
Az U3 (klasszi)sokkal jobb hangminőség, funkciók, és kezelhetőség (!) szempontjából is. Az iAudio topikban nem sok rosszat találsz róla, viszont sok infót, és elégedett használókat igen.

...Adamsky hirdet egy 2gigást, kb. 1GB-os árban, és szerintem még garis...

(#2224) Shia-ko válasza ponti_ak (#2223) üzenetére


Shia-ko
aktív tag

Köszi, olvasgattam, csak ajándék lesz, így inkább előbb kérdeztem. :R

Üdvözlettel: Gabi

(#2225) bwoay válasza Shia-ko (#2224) üzenetére


bwoay
nagyúr

én csak azt nem értem, hogy U3-ból miért nem a 2 GB-os a dilemma tárgya!
hiszen az csak 5 rugó plusz az 1 GB-oshoz képest,
szemben a 2 gigás Nano plusz 8 rugójával, ahogy írod.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2226) tothl válasza Bári (#2222) üzenetére


tothl
addikt

A Thomsont nem ajanlom, kozelebbi tapasztalatom van veluk, bovli es eroteljesen tularazott termek. Ha minosegre es hangminosegre vagysz, akkor Ipod, vagy Creative, a tobbitol nem vagyok elajulva... :) A Creativhoz raadasul egeszen normalisan szolo fuleseket adnak nem muszaly rogton rohanni venni.... :)

(#2227) tothl válasza bwoay (#2218) üzenetére


tothl
addikt

A microdriveval egy gond van. Ha leejted. Maskulonben jo gyors, igencsak hasznalhato.
A solid state jol hangzik de csak ha csucsminosegu termeket veszel, lattam mar par kinai dzsunkatekket, nem ersz semmit a solid state-el, ha ugy van folforrasztva, hogy leesik, elvetemedik, esetleg gagyi minosegu az on es magatol elvalik.

(#2228) bwoay válasza tothl (#2227) üzenetére


bwoay
nagyúr

ööö... és ez nekem szól? :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2229) Bári válasza tothl (#2226) üzenetére


Bári
tag

Nos akkor már látom microdrive-ot nem veszek, mert nehogy leejtsem :DDD !
A Cretive jó ötlet, de melyik? Mert a 2 GB-os Zen V-ről azért tettem le, mert csak akkora mint egy tictac-os doboz. Nem azért mondom, de hogy turira elhagynám pár napon belül az fix. Meg lapátkezűeknek nem ajánlják. (na ennek nem nevezném magam, de azért nem kis tenyerem van)
Nem tudom, mert a másik Cretive ami összejönne az már persze a microsrive-os, 30 Gb-os, CREATIVE Zen Vision lenne. Ez nagyon jól néz ki, még árban elérhető is lenne számomra, de azt olvastam, hogy nagyon könnyen karcolódik, meg érintőképernyős. Az meg ugye a samsung gomb nélküli lejátszóival egyetemben a világ egyik legkényesebb eszköze. Marhára kell rájuk vigyázni.
Az Ipod meg a lehető legdrágább készülék ezek közül: a 4 GB-os verzió annyiba kerül, mint a 30 GB-os Creative. Azt így szerintem teljesen biztos, hogy nem veszek.

(#2230) bwoay


bwoay
nagyúr

korábban már szólt valaki emiatt, most szólok megint:
semmi értelme összehasonlítgatni
a merevlemezes meg a flash memóriás lejátszók árait,
vagy legalábbis nem fair. A Nano kb annyira drága,
mint bármelyik másik csúcskategóriás flash player,
más kérdés, hogy ár/érték arányban nem egy világbajnok.
A Creative meg ugyan viszonylag olcsó a HD-s mezőnyben,
én (másokkal egyetemben) sosem soroltam a csúcskategóriába,
bár természetesen ettől még lehet jó vétel.
HDD leejtés már számtalanszor kivesézett téma,
mint ahogy az is, vajon lehet-e futni egy merevlemezes lejátszóval.
Ezek nem desktop winyók, eleve mobil használatra készültek,
amibe beletartozik az is, hogy az ember véletlenül leejti.
Létezik jópár aktív, passzív védelem a fizikai behatások kivédésére,
és messze nem olyan kényesek ezek az eszközök,
mint azt városi legendákból halljuk. Szerintem sokan megdöbbennének,
milyen ''ütésállósági'' kritériumoknak kell a 2.5''-ös
illetve 0.85''-ös mobil winyóknak megfelelniük:

Toshiba MK3004GAH/MK1504GAL (HDD1384/HDD1285) 1.8” HARD DISK DRIVE
environmental limits/ shock:
Operating 2,450 m/s ( 250G )
2 msec half sine wave
Repeated twice maximum / second
No unrecoverable error.
2
Non- operating 9,800 m/s ( 1000G ) 1 msec half sine wave
Repeated twice maximum / second
No unrecoverable error.


kétségkívül még így sem vehetik fel a versenyt a flash memóriákkal.
Visszakanyarodva az eredeti mondandómra:
HD-s meg flash memóriás árakat összemosni olyan,
mintha a két kategóriába tartozó lejátszók között nem lenne sem méret,
sem súly, sem áramfelhasználásbeli különbség.
A flashnél magától éretődően a memórián túl az apró méretet, elhanyagolható súlyt,
és magasabb (akár 50 óra AA elemmel) üzemidőt fizeti meg az ember.
Szerintem rendkívül kevés ember van, akinek teljesen mindegy, hogy a zsebét
egy 150 g-os nehezék vagy egy csomag rágó méretű/súlyú player húzza.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2231) ponti_ak válasza bwoay (#2230) üzenetére


ponti_ak
addikt

Így van, egyetértek.

Te, figyu, az adatokat nem értem pontosan, de biztos nagyon szépek, viszont akkor ez most nem az ikszötös vinyója konkrétba már, ez, most...? :U

(#2232) bwoay válasza ponti_ak (#2231) üzenetére


bwoay
nagyúr

ez nem konkrétan az most, Tibi

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2233) rumos14 válasza tothl (#2226) üzenetére


rumos14
nagyúr

''Ha minosegre es hangminosegre vagysz, akkor Ipod, vagy Creative, a tobbitol nem vagyok elajulva...''

Ez alapján nem biztos, hogy teljes rálátásod van a piacra, cnet cikkírónak viszont nyugodtan elmehetnél :DDD
bocsi.

(#2234) rumos14 válasza Bári (#2229) üzenetére


rumos14
nagyúr

hogy is fogalmazzak... eléggé csapongol. a flash memóriás lejátszók mind icipicikék, hiszen pont ez az egyik előnye a microdrive-val szemben.
szerintem te a Zen Vision M-re gondolsz, ami kb. akkora mint egy iPod, de nem érintőképernyős (ilyen Creative lejátszó nem is létezik).
szóval el kellene döntened, hogy méretre (mind fizikai, mind kapacitás) és funckióra mik az elvárásaid, és mennyi a keret.
ja és 30 gigás Cretive-ot hol láttál yoo áron? remélem nem a pixmania-nál.

(#2235) rumos14 válasza bwoay (#2230) üzenetére


rumos14
nagyúr

na ezt a Toshiba vinyót ne emlíccsed lécci :) mert pont ez ment nekem tönkre a Sony-ban, pedig abban még vmi extra védelem is volt. mondjuk ha az elektronika fuccsol be, akkor minden hiába.

(#2236) bwoay válasza rumos14 (#2235) üzenetére


bwoay
nagyúr

1.8''-as volt benne? de ugye az sem ütéstől krepált be

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2237) bwoay válasza rumos14 (#2233) üzenetére


bwoay
nagyúr

:))

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2238) rumos14 válasza bwoay (#2236) üzenetére


rumos14
nagyúr

volt... nem ütögettem kifejezetten, de olyan nagyon nem is vigyáztam rá.

(#2239) bwoay válasza rumos14 (#2238) üzenetére


bwoay
nagyúr

szerintem az x5-ben is ilyen, vagy ilyesmi van

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2240) ponti_ak válasza bwoay (#2239) üzenetére


ponti_ak
addikt

Igen, ilyen van. Az Everest szerint:
Gyártó Toshiba
Merevlemez neve MK-2006GAL
Fizikai formátum 1.8''
Formázott kapacitás 20 GB
Lemezek 1
Adatrögzítő felületek 2
Fizikai kiterjedés 78.5 x 54 x 5 mm
Max. tömeg 51 g
Átlagos forgási késleltetés 7.14 ms
Forgási sebesség 4200 RPM
Max. belső adatsebesség 230 Mbit/mp
Átlagos fejpozicionálási idő 15 ms
Sávváltási idő 3 ms
Max. fejpozicionálási idő 26 ms
Csatoló Ultra-ATA/100
Pufferelt adatsebesség 100 MB/mp
Puffer mérete 2 MB

--------------------


Kis érdekesség: az eDigital ''aláment'' az iAudio D2-nek is, jelenleg 50k náluk a 2 gigás verzió, míg a 'patikában 57k... :U

[Szerkesztve]

(#2241) bwoay válasza ponti_ak (#2240) üzenetére


bwoay
nagyúr

hát, igaz??? szürkeimport! :( muhháháháhá

PS: érdekes egy lejátszó ez a D2, de még mindig nem vágom,
hogy mások lenyűgözésén, meg a Meizu M6 lekörözésén kívül
igazából mire használható.
Adam már írta, hogy audio playerként elég körülményes
bekapcsolás után a zenét elindítani.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2242) ponti_ak válasza bwoay (#2241) üzenetére


ponti_ak
addikt

Mért'? A Toshiba nem Koreai? (Pl: japán?) Ezért szürkeimport..?

Többit itt: [link], a topikjában.. [link].. :)

[Szerkesztve]

(#2243) bwoay válasza ponti_ak (#2242) üzenetére


bwoay
nagyúr

sokak szerint az edigital szürkeimportos dolgokkal foglalkozik,
ezért nincs bizonyos termékeikhez magyar nyelvű manual,
illetve ez némileg megmagyarázza az alkalmankénti akciós árakat is.
erre próbáltam utalni. nem tudom, mennyi alapja van,
de őszintén szólva nem is érdekel.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2244) rumos14 válasza bwoay (#2239) üzenetére


rumos14
nagyúr

sztem az összes 20/30 gigás, 1,8-as vinyóval operáló lejátszóban ilyen van, inkluzíve iPod.

(#2245) Shia-ko válasza bwoay (#2225) üzenetére


Shia-ko
aktív tag

Igazából azért, mert nincs szükség 2G-sre, viszont nanoból nincs kissebb. De már ugye tárgytalan, mert maradok az iAudionál.
Köszi :R

Üdvözlettel: Gabi

(#2246) bwoay válasza Shia-ko (#2245) üzenetére


bwoay
nagyúr

ha zenehallgatáshoz nincs is szükség 2 GB-ra (mint mondjuk nálam),
pendrive-ként való használatnál akármekkora tárhely jól jön.
én javaslom a 2 GB-ost, 2 DivX film ráfér + marad hely zenének bőven :D
vagy úgy mondom, hogy még a legnagyobb PSP iso file-ok is elférnek rajta :))

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2247) bwoay válasza rumos14 (#2244) üzenetére


bwoay
nagyúr

nem lehet, hogy a korábbiakban (ld iRiver H széria) még 2.5-ös volt?
mondjuk én még mindig az i6-nál bejelentett 0.85''-ös forradalmat várom :)
4 GB még nem volt akkora kaland, de aszittem, mostanra
már meg fognak jelenni a 10 meg 20 GB-os változatok.
az azért nem lenne rossz ekkora méret mellett
(bár a 10 GB-ot hamarosan a flash playerek is elérik)

[Szerkesztve]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2248) Integrale


Integrale
veterán

Heló!mi az az MPC fájl? mivel tudom megnyitni?

"Bad reklám is reklám too"

(#2249) rumos14 válasza bwoay (#2247) üzenetére


rumos14
nagyúr

de, lehet, sőt még a Creative batárabb régi Zen-jeiben is az van.
de én azt írtam, hogy ami 20/30 gigás és 1,8-as, az Toshiba.
a 0,85 pedig sztem nem fog elterjedni, hiszen maholnap már 16 gigás flash modulok lesznek a lejátszókban (ahogy te is írod). na jó, lehet hogy 1 év múlva csak.

(#2250) rumos14 válasza Integrale (#2248) üzenetére


rumos14
nagyúr

a google nekem segített, neked is segít szívesen: [link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.