Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répi papagáj
tag
válasz ponti_ak #115 üzenetére
''Hi, a fülesen ne spórolj szerintem, _sokat_ számít!''
Ponti_ak-nak teljesen igaza van!
Kb. annyit ér a gyári fülessel egy jobb lejátszó, mint fűszerezés nélkül egy brassói!
(legalábbis 99%-ukhoz szart adnak, nem fejhallgatót, ha jól hallottam , akkor 1-2 Meizuhoz jót adnak)
Nekem egy középkategóriás Panasonic fejhallgatóm volt!(2-3k huf)
Mikor megjött a G3-asom, elmentem vettem egy PX 100-as Sennt!
A különbség annyi volt a hangzás között, mint azt fentebb említettem a brassóinál!
[Szerkesztve]Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #223 üzenetére
Köszönöm a választ meggondolom amit mondtál
igazából én nem attól félek,hogy félrenyomok,hanem attól,hogy elromlana de olvastam,hogy fém joy ez talán reményre ad okot!
még valami:Van hozzá hálozati adapter?
A telefonod sony ericsson?mert azokon láttam,hogy újfajta pöcök van,nem ugy mint a régieken és az az elgondolás nekem tetszett! joysticknek tünik,de igazábol billentyü... ügyes!
minden jót!---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
-
bobby_30
tag
válasz ponti_ak #305 üzenetére
Neked is köszi a segítséget.
Most már csak annyi a kérdés hogy meizu, vagy mpio. Ugyanis az mpio dupla annyi tárhelyes ugyanannyi pénzért. Bár nekem az 512 is bőven megfelelne, mivel nem vagyok ultra maraton futó . Mondjuk eddig 2-ből 2 ugyanazt ajánlotta, úgyhogy valószínű megfogadom a tanácsot. -
djtoomi
addikt
válasz ponti_ak #375 üzenetére
na ezt nem olvastam.oks meggyőztél.a cx300-at mindenképp megveszem hozzá de hol találok használtat olcsón?itt nem igazán látok ph-n.segitesz?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz ponti_ak #377 üzenetére
de nekem max 10k-m lenne rá.mert most vennék mobilt is és az is kess.szal van 18k-m a cx300-ra meg egy mp3 player-re és minél hamarabb kellene mert a régi kidöglött.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
sirdani
tag
válasz ponti_ak #375 üzenetére
Használtat semmiképp nem érdemes venni, garisat nem fogsz találni. Kis klipeket videókat jó nézni rajta. Átkonvertáltam egy perces reklámot:
- 10 másodperc alatt
- 4 megás jó minőségű videó lett
Szal egy 3 perces klipp nem lesz több 20 megánál és egy csomó ilyen ráfér egy vidós cuccra.
Nekem egy kinai vidós lejátszó van igaz 1 gigás, de ráfér 3 film. Egy éves jól szól és semmi baja nincs.
Csak hogy a tapasztalatot szembesítsük az elmélettel.www.profitalouzlet.com
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #373 üzenetére
''Azt akarod mondani, hogy nagyon lassú a szervízelés? Mennyi 2-3 hét?
Ja. Vagy inkább 1-2 hónap...! Kérdezd bwoay kollégát...''
nálam volt az talán fél év is
de nem bántam, jóváírták az eredeti vételárat,
szóval a körülményes szervizelés biztosan nem tántorítana el attól,
hogy iRivert vegyek. Sőt, vettem is azóta már[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
sirdani
tag
válasz ponti_ak #404 üzenetére
Olyan nem létezik hogy minőség olcsón, azért linkeltem ezt a 2 videós lejátszót, hogy lássák az emberek hogy ugyanannyiért videósat is lehet kapni, valakinek megéri kockáztatni. Nekem van X-micro vidis meg TakeMS lejátszóm. X-micro nem egy nagy márka mégis nem több 15 000 Ft-nál szal ugyanaz. 1ébként egyikőnk sem ismeri ezeket a lejátszókat, te a fórumból olvasol, én a többi tapasztalatomból. a videózást nem kilóra kell nézni. 36 percbr belefér egy sorozat, vagy simpson család (és mellé zene). Ezeket a kütyüket nem érdemes egyfolytában sokat nézni. Klippeket, reklámokat jó. Meg mutogatni. Persze használtan lehet jót venni mért is ne.
www.profitalouzlet.com
-
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ponti_ak #754 üzenetére
Most belejöttem . Infocsere, vita soha nem árt, tanul belőle az ember. (Értendő: rumos mostmár tudja mi a kül szvatosság és gari közt én meg (tudom már régen is írtátok) elgondolkozom azon hogy tényleg érdemes-e meizu m6-ot venni mert zsebben lehet nemtudnám rendesen kezleni (ami ugye elég fontos lenne)
Jah és bocs hogy a szavatossági vitát elfelejtettem off-ba tenni. Az sokkal inkább off mint ez. -
penene
őstag
válasz ponti_ak #931 üzenetére
köszi, ez az iAudio érdekel , ha tényleg ennyire jónak mondod (de még ráolvasok a topicra is). Nem jön be az Infopatika (le van itt tiltva). Meg tudnád nekem nézni mennyibe kerül?? Mert az most nagyon érdekelne... Vagy ha ezt nem szabad itt, akkor priviben.
Köszi szépen eddig is!!
''25-30k körül (1gigásban) pedig van még Meizu, Samsung, MPIO és Creative. Esetleg Sony''
Szóval ezek az mp3 piacon a márkák???
iAudio is az akkor?? (sose hallottam róla, az én mp3 cd lejátszóm 1.5 éve iRiver, de nagyon tuti... De pl. most hogy hallgattam a SE telón, ott sokkal tisztább volt a zene, pedig az nem is egy high end... és akkor már egy high end érdekel, mert magasabb minőségi kategóriába akarok lépni, ha már...Zene a mindenem, főleg a minőségi)
Valszeg a fülesem elég jó ezekhez, bár vannak extrémek, drágábban 27-30kért is, de nekem ez a sony nagyon megfelelt... főleg hogy a SE telefonon hallottam, hogy jéé, ilyet is tud, ha jó jel van ráküldve..
(amúgy 1.5 év után most nem a saját magam által megcsinált EQt használom, hanem egy defaultot, és ott sokkal szebben szól.. Pedig szinte ugyanúgy állítottam be EQt De tisztán hallatszik, hogy ennek a decodere nem dolgozik olyan tartományban (fogalmam nincs hány bit lehet, de mivel most a gépen pont nyomogatom 16-24-32 bit közötti különbségeket, eléggé hallom), szal egy minőségibb biztos sokkal jobb... És sok múlik ezen.)
Azért megnéznék technikai leírást pl. az iAudioról... Majd rákeresek, vagy a topicjában keresek linket. (De az árat azt nemtom most mert le van tiltva melóban)
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz ponti_ak #934 üzenetére
Syder: én nem röhöglek ki.
ponti:
fú, nem hangzik rosszul, amit írtál.. bár 35-40k pénz nem kevés az mp3 lejátszóra (láttam 13-15ért is , csak valszeg az nem annyira jó), ill. a gyengébb memós ipod is kb. ennyi (de akkor ez mégse olyan jó??).....
Tudsz modani egy honlapot, ahol vannak róla leírások, különböző fajtákról ? Hiv. honlap?
Szeretek belemélyedni a technikai adatokba, bár tudom sokszor nem ez a döntő, mp3 lejátszónál meg pláne nemtom milyen paramétereket lehet nézni, a chipbe nem látok bele...De ránéznék mindenképpen...
Úgy vok vele, ha már veszek , akkor 5-10k pénzen nem izélek, HA tényleg időt állóan tudok beszerezni egy hosszú távon kielégítő lejátszót... Az iRiver SlimX (iMP-550) mp3 cd lejátszóm 33kért vettem anno, az sem volt olcsó, főleg akkor... Aztán még jól bírja, nem az a gond, csak most már magasabb szintre lépne az ember...
Bár a fülesem még mindig top, el sem tudok képzelni mást... Főleg nem 30k-kért.. De nemrég lett kicsit kontaktihibás a fülesénél (sokszor beakadt vmibe, és jól meghúzódott), lehet ha végképp nemtom már helyrerakni, akkor annyi, de ez már a második az életemben, mindig ugyanezt vettem újra meg... Nagyon bejön... Nemtom van-e kb. hasonló árban jobb füles, ha pótolni kéne... nekem nagyon bejött. Főleg valami high end alappal lehet még durvább... -
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #1002 üzenetére
''Viszont ha a termék hibás, és nem tudja azt, amit a gyári spec. szerint kellene neki (pl ilyen alapvető dolgokat, hogy bekapcsol, meg hogy lehet tölteni az akksiját, akár 3-nál többször is), akkor az nem a vevő sara...''
A vevő ''sara'' jelen esetben annyi, hogy bevállalta a kockázatot.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
törölt tag
válasz ponti_ak #1002 üzenetére
Kürültekintő voltam lg dvd író vásárlásában is aztán 3* cseréltettem ki.Majd mindenki flat lg tévére esküdőtt majd gari után 2 héttel beszart.
Bosh akkuscsavarhuzó a legjobb.Lotty 2 hetet birt kb 3naponta 4-5 csavar volt vele behajtva.
Yamaha dvd lejátszó 2 honapot bírt
Bosh überbrutál sütő kb 3honap lotty
Ati fullos videokártya hü a legjobb 3-4 óra után lotty
lg triplán szürős porszivó-legjobb 1 hét után komplett csere.
Sorolhatnám
Te lehetsz körültekintő és olvasgathatsz forumokat valaki ezt ill azt dicséri majd ha megveszed akkor koppansz igazán.
Most menjek be abba a forumba aki dicsérte ezeket a bizonyos termékeket és hasitsak le neki egyet virtuállisan. -
törölt tag
válasz ponti_ak #1024 üzenetére
Nincs mit de kár hogy nem készitettem fotokat a szervizben uralkodó káoszról.
Fejhalgató hegyek + tőltők egy bazinagy konténerben ránézésre mind zsír uj volt.
Csere megtőrtént és ez egyenlőre mükszik....lehet ki lehet fogni a jót is de mint említettem nem én vettem én ipodot vettem volna vagy valami kis vinyos félét.
Vagy mint most tettem vettem egy w850i-t 2gb karival és nekem ez bőven megfelel az éjszaki meloba. -
danyboy01
csendes tag
válasz ponti_ak #1229 üzenetére
Pontosan milyen hibákra gondolsz?
személyes tapasztalat vagy a ''fórumlakók'' elmondásaiból tudod?
Mindenesetre köszi!
Gondoltam ez egy új márka csak én még nem ismerem...
Ha rosszak a tapasztalatok vele, akkor felejtős...a fene akar szervizbe járni mert éppen elromlott valamiért....
Ha van vkinek tapasztalata AVS cuccokkal akkor az írjon!
Előre is köszi! -
djtoomi
addikt
válasz ponti_ak #1284 üzenetére
Nagyon jól döntesz.Én is 3at hagytam akkor bent a mostanimat az UMF-t és nekem is volt egy Serpens csak nem iolyen sinű ha jól emléxem
-
addikt
-
kiserika
csendes tag
válasz ponti_ak #1562 üzenetére
Szia! Megnéztem a tesztet, és hát igen egyértelmű a dolog csakhogy nekem az e3 jobban tetszik
Remélem még azzal sem fogok rosszul járni...
Amúgy ez a meizu hangminőségben a többi 'márkás' pl Lg Sony Samu mp3 lejátszóihoz képest kb hol áll?
Esetleg tudtok még a dapreview-en kívül más oldalt is ahol tesztelnek lejátszókat? -
kiserika
csendes tag
válasz ponti_ak #1568 üzenetére
Köszi!
Ha tehetem megnézem őket!
Sajnos a közelemben se ezt se azt nem lehet kapni, pedig néztem Sopronban és Keszthelyen is.... talán valamelyik MM-ben lesz mindkettő vagy Saturnban.
Közben nézegettem a füleseket is googlén... hát rábukkantam egy unikumra is Shure E500PTH vs Shure E3c cikkre... gondolom ezek itt nincsenek nagyon elterjedve
De hát nem is ''stupid user''-nek lettek tervezve...
Asszem maradok egy cx300-nál -
addikt
válasz ponti_ak #1583 üzenetére
Nem is akarom bántani a lelkét, csak kiváncsi vagyok mit is vettem valójában (elég occsó vót 14 ruppó 2Gb-os MP4-es lejátszóért)
A rádió ezekben mennyire türhető, mert nekem bejön a két helyi rádió, + még vagy kettő itt Szolnokon azt csókolom (hallani pl. a Danubiust, Slágert de eléggé zajos) -
Mop@
csendes tag
válasz ponti_ak #1928 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! A 2 gb-s Cowon iAudio elég szimpatikus. Van esetleg iAuio tapasztalatod az iAudiok hangminőségéről? Egyre inkább kétségbe vagyok esve az iPodom hangjai miatt.. néha tényleg a sírógörcs kerülget amikor egy két basszust szokol szinten ad vissza..
kösz, mopaz gon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest