Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2601) bwoay válasza vili13 (#2600) üzenetére


bwoay
nagyúr

thx.

iPod remote:
nem olyan nyilvánvaló, hogy létezik,
ugyanis én csak egy típust ismerek, ami még kb az 1. generációhoz volt,
azóta nem láttam újabbat, ezért gondoltam, hogy már nincs az újakhoz,
mert senki nem használta érthető okokból ;]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2602) ponti_ak válasza vili13 (#2597) üzenetére


ponti_ak
addikt

A 2.5'' D2 jobb egy fokkal de még mindig nem az igazi, hordozni meg szvsz túl nagy.
A D2-t szvsz látni, fogdosni kell kicsit. A bemutató darab kb. 10 percet volt a kezemben egy héttel ezelőtt, de szerintem elég lenne. Hordozni meg pont jó, 90g az kb egy mobil-teló súlya, viszont lapos, így jobban elfér a zsebedben mint a hosszúkás mobil, és emiatt nem érezni olyan nehéznek.

S annak ellenére, hogy bwoaynak -akármenyire is irónikus volt a 2-vel előbbi postja,- végülis igaza van (vagyishogy nem vagyok video-buzi, sőt... sokkal inkább a zene!); de ha lenne egy jó eszközöm, akkor meglehet, hogy rászoknék, és neadjisten elővenném a metrón is néha, hogy megnézzek egy-egy rajzfilm- vagy filmsorozat-epizódot.

5-6'' már nézhető lenne, de az már végképp alig hordozható.
Ezzel egyetértek.

Nagy fogyasztású nagy kijelző helyett pl. többre tartanék egy 24-bites D/A konvertert, hogy ne csak a minőség rovására lehessen hangerőt szabályozni...
A digitális hangtechnika mérőszámai terén nem vagyok otthon, de a nagy fogyasztású kijelző engem is eléggé aggaszt. Ha háttérfény nélkül nem kezelhető a gép, az mindjárt 1 jó nagy mínusz pont nálam (is). Oké, a 30 óra lejtászási idő is elég lehet, de az mégsem 52 (igen, telhetetlen vagyok, mert hozzászoktam..) :) Már az is épp elég ''ilyesztő'', hogy érintő-képernyős.. de a bővíthetőség és a D2 mérete/hangminősége/bővíthetősége/sokoldalúsága egyelőre meggyőző számomra.

Kiváncsian várom mit villantanak fel Cowon-ék az augusztus végi-szeptembe-eleji IFA kiállításon (ha egyáltalán)... :U Tényleg nagyon jó lenne egy flash-memós X5-U3 hibrid.. vagy még egy annál is jobb Digital Audio Player. :)

(#2603) vili13 válasza bwoay (#2601) üzenetére


vili13
őstag

(#2604) vili13 válasza ponti_ak (#2602) üzenetére


vili13
őstag

''Hordozni meg pont jó, 90g az kb egy mobil-teló súlya, viszont lapos, így jobban elfér a zsebedben mint a hosszúkás mobil''

Ingzsebre ez már kevésbé igaz, nyakba akasztani meg végképp sok. Egyetlen telefon méretű dolgot hordozni (konkrétan telefont) szvsz bőven elég, a lejátszó meg legyen csak jóval kisebb.

''ha lenne egy jó eszközöm, akkor meglehet, hogy rászoknék, és neadjisten elővenném a metrón is néha''

Gondolom, ez elsősorban a D2 megvásárlása utáni 2-3 hétre vonatkozik, aztán meg csak megszokásból, hovatovább feleslegesen cipelnéd...

''D2 mérete/hangminősége/bővíthetősége/sokoldalúsága egyelőre meggyőző számomra''

Ha lehetne itthon is tv-t nézni rajta, mint koreában az ottani változattal, engem is azonnal meggyőzne. Így csak amolyan kiherélt maxi egérmozi.

''Kiváncsian várom mit villantanak fel Cowon-ék az augusztus végi-szeptembe-eleji IFA kiállításon''

Remélem, hogy a G3 utódját... :)

(#2605) ponti_ak válasza vili13 (#2604) üzenetére


ponti_ak
addikt

Túl szigorú vagy.. :)
Méret: ingzsebbe nekem talán a G3 is sok, pedig az sem lehet több 40grammnál.. gatyazsebbe vele, ott úgyis kényelmesebb vezérelni kinyújtott kézzel (...már ha tudod zsebben vezérelni ugye... de ezt tudjuk, hogy mennyire lehet/nem lehet.. a joy az egy másik világ..)

Szvsz ne legyünk telhetetlenek (oké, az is igaz lehet, hogy ''miért ne?'', de), szerintem elfogadható az a 90g, ahhoz képest, amit tud.. majd letépte a fejemet a cx300-zal 20-as hangerőn (főleg a G3 után..). Igaz hogy a demo szám szólt sok-sok MBass-szal, meg BBe-vel, de akkor is... és az X5-ötöt is hallottam már, szóval szerintem ennyit ''beáldoznék'' érte, ha kell... A TV lenne a csúcs, ha tudná azt itthon, amit koreában, akkor én sem gondolkoznék rajta egyetlen percet sem... :U

A G4/5/6-ra szvsz nincs sok esély... de azért reménykedjünk. :))

[Szerkesztve]

(#2606) vili13 válasza ponti_ak (#2605) üzenetére


vili13
őstag

A G3 36g, +elem 23g, összesen 59g, és valóban ez is sok, pedig a tokot nem is számoltam hozzá. Hát még ha másfélszer ennyi volna! Tulajdonképpen az i7 60g-ját is sokallom, hiszen méretben és súlyban semmit nem nyerek a G3-hoz képest, a D2 meg kifejezetten visszalépés volna ilyen szempontból.

(#2607) Atlantis válasza bwoay (#2596) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem alapból. Az Audigy-n viszont be tudtam állítani olyat, ami tetszik. Olyan lejátszót keresek, amin ez szintén lehetséges. Sony-kat nézegettem, még a Creative is megfordult a fejemben, de nem vagyok benn biztos, hogy lejátszóból is olyan minőséget csinálnak, mint hangkártyából.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2608) ponti_ak válasza vili13 (#2606) üzenetére


ponti_ak
addikt

59g? Ejha, ezt nem gondoltam volna...nem mértem még le, amióta megvan. Mondjuk az X5 135g-ját pl. már én is sokallom, de a 90-nel még szvsz kiegyeznék... Persze jobb lenne, ha a D2 is 60 körül/alatt maradt volna, de nálam ez nem ''deal-breaker''. :)

(#2609) rumos14 válasza ponti_ak (#2608) üzenetére


rumos14
nagyúr

ponti, te fogsz venni egy D2-t, ugye jól mondom?

(#2610) <Adamsky> válasza Atlantis (#2607) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Nekem Audigy1-em van, amit egy Technics RP-F800-al hallgatok. E mellett van egy iRiver iMP-550-em valamint egy CX-300-as fülesem.
Az Audigy-t teljesen ''flat'' beállításokkal hallgatom, míg az iRiver-nél (a CX-300-al) kb. 4-5dB magasat és 2-3 dB mélyet emelek (meg a többi sávot is szoktam állítgatni, de a lényeg, hogy egész kis kiemelést használok). Nekem ez így jó. Nem próbáltam még a CX-et az Audigy-vel, de lehet, hogy teszek majd egy kísérletet...
A lényeg, hogy -- tapasztalatom szerint (iAudio G3/X5/U3/D2, iRiver iMP-350/550, Meizu M3) -- az iAudio és iRiver Meizu lejátszóival + egy jó fülessel nagyon szép (és tiszta) hangzás érhető el. Az előbbi három márkából Neked a Meizu-t emelném ki. Mivel úgy tűnik, hogy imádod az esetenkét talán túlzó basszust, szerintem a Meizu készülékei között nézz szét (főleg M3/M6). M3-at már volt szerencsém kipróbálni, és a mellett, hogy szépen szól eszeveszettül szét/el- lehet konfigurálni a hangzását. Ha kell tehát igen dúrva (nekem már kellemetlen) basszus is kihozható belőle.

(#2611) salieri.


salieri.
őstag

Sziasztok ! Creative muvo V 100 1gb os lejatsszorol mi a velemenyetek? mennyire jo a minosege ? valamint a fulese eleg jo? 10 ezer akciosan a metroba meger ennyit vagy inkabb vegyek egy mpio FY 800 at ?

(#2612) bwoay válasza vili13 (#2603) üzenetére


bwoay
nagyúr

hmmm... ez valami 3rd party dolog, ráadásul nem wired,
hanem még egy vevőegységet is rá kell pattintani
az iPod aljára. Ezek szerint jó láttam, és már jóideje tényleg nincs
gyári vezetékes remote?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2613) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Sziasztok! Meg szeretném vásárolni életem első mp3 lejátszóját. Körülnéztem a Saturn-ban, és olvasgattam a fórumot. Ahogy látom, olcsó készüléket nem nagyon ajánl senki, inkább a márkásabb, drágább termékek a jobbak. Nézegettem a SE W szériás telefonjait is, bizalomgerjesztő a hozzá adott füles. Először is szeretném megkérdezni tőletek, hogy minőségre, és üzemidőre, hogyan viszonyulnak ezek a ''W'' szériás telefonok az mp3 lejátszókhoz? Mert ha 20e. körül van egy jó lejátszó, és mivel nem szeretem a hagyományos fülhallgatókat (Kicsúszik a fülemből), úgyis vennék egy ''agybadugós'' fülest, akkor már egy w300 áránál tartok..... Érdekelne a véleményetek. Mivel munkába menet-jövet kétszer 1,1/4 órát buszozok, ehez jön kétszer félóra/húszperc séta, ezért azthiszem, hogy a pontosan egy hét múlva esedékes szülinapomra (37.) meglepem magam egy lejátszóval. Ja, és mégvalami: Mivel szerintem főképpen rádiót hallgatnék, ezért esetleg az is fontos tényező lenne, hogy milyen a rádió vétele, ha lehet ne menjen el a vétel állandóan a buszon ülve. Ha van valami jó vételű rádióval bíró márka, vagy típus, azt írjátok le, legyetek szívesek. Köszi előre is, ha segítetek.

(#2614) salieri. válasza Zoli bácsi (#2613) üzenetére


salieri.
őstag

en egy mpio FY 800 at nezegetek ! szerintem nem rossz cucc!

(#2615) ponti_ak válasza rumos14 (#2609) üzenetére


ponti_ak
addikt

Jaja, elég sanszos... :)

(#2616) Magnat


Magnat
veterán

Sziasztok,



visszaolvastam, de nem nagyon találtam semmit arról, h a Panasonic playerek milyen kategóriába tartoznak, van vkinek tapasztalata velük?

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#2617) ponti_ak válasza Magnat (#2616) üzenetére


ponti_ak
addikt

Szia,
A Pana' sajnos elég gyenge mp3-lejátszókban, és (emiatt?) nem sok embernek van errefelé, így tapasztalatok sincsenek. Amikről (régebbi típusokról) eddig olvastam külföldi fórumokon, azokról nem túl jó véleménnyel voltak a tesztelők/használók, legalábbis semmi átlagon felülit nem olvastam róluk. Szerintem hagyd a Panasonicot, DAP-ban nem jók.

iAudio, (iRiver), Samsung, Meizu, esetleg Sony vagy Creative a javallottak... :)

iPod-ot meg direkt nem írtam, annak (úgyis) van külön topikja. :D

[Szerkesztve]

(#2618) Magnat válasza ponti_ak (#2617) üzenetére


Magnat
veterán

Köszi, most vettem egy Creative-ot magamnak, barátnőmnek meg egy Mpio-t, most tesómnak keresek ... de akkor maradok ezeknél a típusoknál :)

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#2619) pecze


pecze
aktív tag

Sziasztok!
Semmit nem tudok sokat az mp3 lejátszókról, olyanokat márkákat olvassuk itt visszafele, amit soha nem halottam. Jelenleg a telefonom (K750) használom, de szeretnék venni egy lejátszót helyette.
Az elvárásaim: 2gigás, 30ezer körül és persze minél jobb legyen. Filmet biztos nem fogok rajta nézni, ezért elég ha zenét játszik, de legyen kijelzője.
Ajánljatok valamit, meg valami online-boltot ahol lehet kapni, mert egri vagyok, itt nincs semmi nagy műszaki üzlet.

(#2620) pecze


pecze
aktív tag

Közben találtam az apróhirdetések között. Erről kérnék véleményeket:
iriver T10 2GB fekete (UMS) új, dobozában 33K

Ha jó, akkor még szerencsém is van, mert egri a feladó.

(#2621) Atlantis válasza <Adamsky> (#2610) üzenetére


Atlantis
veterán

Megnézem, kösz.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2622) ponti_ak válasza Magnat (#2618) üzenetére


ponti_ak
addikt

Oké. Az MPIO kimaradt.. pedig azok is jók. :)

pecze:Az iRiver jó, a T10-es pláne, AA elemes DAP nincs manapság itthon. Szvsz nem fogsz csalódni benne. PityuleeTM árulja, ugye.. ? Jó fej, megízható embernek ismertem meg. Jó úton jársz, sok sikert a választáshoz. :)

Atlantis: az M3 szerintem is egész jó, kompakt, jó minőségű DAP, tetszett [link]

[Szerkesztve]

(#2623) salieri.


salieri.
őstag

melyiket vegyem szerintetetk? minosegben mi a ketto kozott a kulonbseg? a fulesuk azonos ? MPIO ML100(FY900) ujonnan 1 gigas 9 ezerert vagy Mpio fy 800 1 gigas 16800 ert ?

(#2624) Atlantis válasza ponti_ak (#2622) üzenetére


Atlantis
veterán

M3-nál nincs nyakba akasztási lehetőség. :(

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2625) rumos14 válasza salieri. (#2611) üzenetére


rumos14
nagyúr

annyit kb. meg is ér a Creative, az Mpio jóval drágább. a füles sztem felejtős, legalábbis az általam használt Creative lejátszóhoz iszonyat gyengét adtak.

(#2626) rumos14 válasza Zoli bácsi (#2613) üzenetére


rumos14
nagyúr

hello,
erről is nagy viták szoktak lezajlani, hogy mp3-as teló, vagy különa kettő. az általad leírtak alapján sztem neked teljesen megfelelne egy SE W telefon. jó benne a rádió, zenehallgatás is ok. az, hogy milyen W, természetesen ízlés kérdése, de gondolj arra is, hogy nem mindegyikhez adják azt a jobbfajta fülest, illetve gondolj a memókártya árára is, 1 giga elkél. azzal is számolj, hogy 2 naponta biztos, de lehet, hogy naponta kell majd töltened.

(#2627) salieri. válasza rumos14 (#2625) üzenetére


salieri.
őstag

hali a 2623 hsz rol mia velemenyed? köszi!

(#2628) rumos14 válasza salieri. (#2627) üzenetére


rumos14
nagyúr

az fy800 nem éri meg a közel 2x árat. az olcsóbbik nekem vmiért külsőre is egész bejövős. olvasd el az mp3center.hu-n a hsz-eket, ha még nem tetted meg.

(#2629) ponti_ak válasza Atlantis (#2624) üzenetére


ponti_ak
addikt

De igen, van: [link] A középső lyuk a nyakbaakasztó, ha jól megnézed, van ott belül egy kis fém rúd is...

(#2630) salieri. válasza rumos14 (#2628) üzenetére


salieri.
őstag

igen de ha ugy nezzuk boltban hivatalosan nem kerul ketszer annyiba... nekem a problemam az elemtoltogetes allandoan ki be pakolgatni a gepbol... ugyanaz a kettonek a fulese?

(#2631) Lewy89


Lewy89
csendes tag

szerintetek melyiket érné meg..egy sony NW-A805-öt gyári fülessel vagy egy MEIZU M6-ot(2gb) egy Sennheiser cx300-as fülessel...kb ugyanott jönnék ki csak nemtudom mert eddig sony mp3lejátszóim voltak de érekelne a meizu is viszont a sony is tetszik,így nemtudom hogy vagy a sonyt magába vagy meizut a sennheiserrel.Szerintetek?

(#2632) Atlantis válasza ponti_ak (#2629) üzenetére


Atlantis
veterán

Na, ez jó. Viszont akkor mi a francért nem adnak hozzá madzagot? M6-hoz jár (elvileg).

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2633) ponti_ak válasza Atlantis (#2632) üzenetére


ponti_ak
addikt

Passz. Én a haverom M3-masát próbálgattam, de ő nem úgy hordja, és lehet hogy nem is kapott hozzá, de ha van egy ''kimaradt'', telefonhoz való, akkor rá tudod tenni. :) Persze, nem így kellene hogy működjön, és apróság ez, de azért bosszantó..

MOD: megnéztem az Infopatikán, és az M3-hoz tényleg nem jár nyaklánc, az M6-hoz meg igen.. ''érdekes''.. :U

[Szerkesztve]

(#2634) Atlantis válasza ponti_ak (#2633) üzenetére


Atlantis
veterán

Azért ez nem szép dolog a Meizutól. Külön ki tudja, hol lehet és egyáltalán lehet-e venni. Pláne itt Egerszegen.

Ma körbenéztem a helyi elektronikai boltokban: egy helyen láttam Meizut, abból is 1Gb-os E3-at, 35k-ért. :D U3-as is volt, hasonló árban. Máshol meg: Apacer, Thomson, Creative... :( Ilyenkor nem szeretek itt lakni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2635) ponti_ak válasza Atlantis (#2634) üzenetére


ponti_ak
addikt

Hmm, a személyes kipróbálás lehetősége vidéki nagyvárosokban sajnos tényleg eléggé korlátozott... Gondolom ezért (is) van az Infopatikának az az akciója, hogy ha ajánlasz egy üzletet, amit szeretnél hogy disztribútor legyen, havonta nyerhetsz egy lejátszót.
Persze ez most így hirtelen nem segít rajtad, de nézz fel a honlapjukra, és esetleg javasolj valakit, hátha nyetsz, és akkor le is tudtad a vásárlást.. :D

Ha az M3 megtetszik, és náluk rendeled, akkor ingyen házhoz szállítják, és szerintem meg lehet beszélni velük azt a madzagot is, ha felhívod őket (ingyen vagy egy kis felár ellenében..)

(#2636) Atlantis válasza ponti_ak (#2635) üzenetére


Atlantis
veterán

Igaz. Ha megérik a döntés, majd megpróbálom.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2637) bwoay válasza Atlantis (#2634) üzenetére


bwoay
nagyúr

''kicsit'' mintha drága lenne az az E3 :)
érdemes lenne beszólni pofátlanéknak: ''ennyiért inkább veszek máshol kettőt,
és az egyiket nektek adom, ok?''

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2638) Atlantis válasza bwoay (#2637) üzenetére


Atlantis
veterán

Hát csak egy kicsit. Éppenhogy.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2639) rumos14 válasza Lewy89 (#2631) üzenetére


rumos14
nagyúr

én a sony-t venném. mivel ez egy high-end lejátszó, esélyes, hogy a zajszűrős fülest adják hozzá, ami sztem egy lapon említhető a cx300-zal.

(#2640) AmPeX


AmPeX
aktív tag

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok e valami olyan mp3 lejátszót amibe dvd-t lehet tenni?
Tesomnak kene, leginkabb otthoni hasznalatra, de a hordozhatosag is szempont. Vagy ezek az optikai alapu mp3 lejatszok mar teljesen kihaltak?

(#2641) ponti_ak válasza AmPeX (#2640) üzenetére


ponti_ak
addikt

A sima CD-lejátszóba is bele lehet tenni, csak nem játssza le... :DDD
Na jó, bocs, nem ökörködök... szóval kb 2 hónapja keresett már más is ilyet, de nem találtunk, csak valami kiforratlan Sony-t... :(

...vagy még esetleg ez [link] lenne.. :D

(#2642) bwoay válasza ponti_ak (#2641) üzenetére


bwoay
nagyúr

én még mindig nagyszerű találmánynak tartom azt a pillangókést,
mármint ha képes begrabelni a lemezt...

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2643) Atlantis


Atlantis
veterán

Esetleg valaki, akinek nem kell, egy jelképes összegért nem válna meg a ''nyakba-akasztó madzagtól''(mi ennek a rendes neve amúgy?)? Mindegy, hogy milyen ketyeréhez kapta, remélem, ezek kompatibilisek.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2644) rumos14 válasza AmPeX (#2640) üzenetére


rumos14
nagyúr

tökre úgy rémlik, hogy vmikor (lehet 1 éve is) egy photohall újságban volt egy ilyen kütyü, ráadásul saját (színes) kijelzője is volt, és ilyen 30-40k kategóriában mozgott. többre sajnos nem emlékszem.

(#2645) ponti_ak válasza Atlantis (#2643) üzenetére


ponti_ak
addikt

Pl. ''nyaklánc''..
Ha nem felejtem el, este megnézem, milyenek vannak otthon (szerintem csak gyári iAudio-k amik nem túl szépek, de), ha találok valami értelmeset, szívesen elpostázom neked. :)

(#2646) Atlantis válasza ponti_ak (#2645) üzenetére


Atlantis
veterán

Köszönöm. Végülis vettem ma egy U3-ast. A továbbiakban majd a megfelelő topicban értekezünk.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#2647) Vamp


Vamp
senior tag

Emberek, rögzítés, majd utómunkák szempontjából melyik formátumban érdemes line inről koncertünket felvenni, (IAudio G3) 32 khz-es wav, avagy 128kbps-es mp3? Ahogy teszteltem, a wav esetében kicsit több a basszus, az mp3-nál pedig csöppet maszatosabban szól, ellenben hallani tisztán a magasakat is. Melyiket könnyebb később feljavítani?

Fontos lenne minél előbb erre választ kapnom!

(#2648) rumos14 válasza Vamp (#2647) üzenetére


rumos14
nagyúr

vannak itt nagy hang-guruk, lehet hogy megcáfolnak, de sztem a 128-as mp3 jobb, mivel az feltételezem hogy 44khz-ben vesz fel.
de igazából nem biztos, hogy a G3 a létező legjobb line-in felvevő...

(#2649) salieri.


salieri.
őstag

Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem! a Problema a kovetkezo vettem egy mp3 lejaccot a tipusa MPIO ML100(FY900) Na most a problema az vele hogy 1 gigas es 700 meganal tobbet nem enged ra masolni :( azt irja ki a tottal commander szuntessem meg az irasvedettseget... gondoltam megformazom de ugyanugy nem enged tobbet felmasolni 700-720 meganal:( mi lehet a problema ?a masik hogy miskolci vagyok es a garanciat itt hol tudom rendezni mert atcomp garjegye van pestrol szarmazik ? :F mar ha szukseg van ra...

(#2650) Chandler


Chandler
senior tag

hali

gondolkodom egy mp3 lejátszón, max 40k-ért 4gb-osat (illetve esetleg belefér a 41 az iAudio U3-ért)
melyiket ajánljátok?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.