Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz WonderCSabo #6450 üzenetére
hogy tudom safe-be indítani?
ill. már control panelből nyomtam egy uninstall-t, majd az új letöltöttett újra instaláltam, de uaKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
viszont mégiscsak segítettél.
Megnyitottam a Kiegészítőket, és mindet tiltásra tettem.
Nem sok van (bevallom eddig nem is foglalkoztam velük)Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
WonderCSabo
félisten
Igen, mert te nem teljes reinstallt csináltál, és meghagyta a kiegeket (is).
Idézek az 1. hsz.-ből:"Teljes uninstall XP alatt:
X:\Program Files\Mozilla Firefox
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\MozillaTeljes uninstall Vista alatt:
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\MozillaFontos!!!: Amennyiben valaki nem tud belépni a PH!-ra/egyéb hasonló oldalra törölje a sütiket!!
Firefox 3-ban a teljes uninstallhoz nincs szükség kézi törlésre, elég a pipát benthagyni a beállítások törlésénél."
Próbálkozz vele, nézd meg melyik kieg. a rossz, és próbáld újrarakni.
Ha esetleg nem megy egy kieg, de mennie kéne:
"Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)" - 1. hsz.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz WonderCSabo #6453 üzenetére
nahh igen...lehet én vagyok nagyon láma, de nekem ez így se mond semmit.
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozillaez mi? manuálisan kell törölni a fenti könyvtárakból????
ezt néztem, de még inkább kínai
about:config beléptem...oldalakon keresztül csak "értelmetlen" sorok. Bár legalább láttam, majd ovatos leszek parancsot...az vicces voltÁltalában az 1hsz érthető szokott lenni (ill. eddig az volt az összes), de úgy érzem, annak ellenére, hogy XT korszakba kezdtem a pc-zést, s bár sose merültem bele igazán, ez mégse érthező.
de már hál' az égnek nincs összeomlás.
thx
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
WonderCSabo
félisten
Nos akkor tisztázzuk a dolgokat.
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla
Ezekben a mappákban tárolja a személyes beállításokat és magát a programot a FF (Vista alatt). Ha teljesen le akarod törölni a FF-ot beállításaival együtt, ezeket a mappákat kell törölni. De a Firefox 3-ban a teljes uninstallhoz nincs szükség kézi törlésre, elég a pipát benthagyni a beállítások törlésénél. X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla mappát kell lementeni, ha backupolni akarod a FF beállításait, ezt megteheted automatikusan a MozBackup nevű progival is. Az about:config rengeteg változót tartalmaz, melyek különböző módon befolyásolják a program működését. Ha nem értesz hozzá, valóban nem érdemes piszkálni. Nincs mit. -
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy meglehet e valahogy oldani a tűzróka3-ban, hogy a könyvjelző eszköztár ne csak 1 hanem 2 soros legyen?Motorola Defy Full Stock ^.^
-
Winner_hun
titán
-
oxox
addikt
válasz darál0w #6456 üzenetére
Darálow -Kedves Gábor örülök, hogy ilyen értelmes, segítő hozzászólásokkal gyűjtöd a hsz-id számát...csaknem gondoltam marhaságra, és csak nem egyértelmű, ha nem egy olyan hozzáértő olvassa mint Te (és talán pont az a topic célja, hogyha valaki nem ért valamit, akkor kérdezzen...csak akkor szoktam teljes mappa törlést csinálni, ha eldurran az agyam, azért volt furcsa).
- WonderCSabo - köszi
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Windsurfer
tag
-
WonderCSabo
félisten
válasz Windsurfer #6461 üzenetére
Azért ne essünk túlzásba, ez a személyes adatok menyiségétől függ. És ha szinte semmi sincs, akkor is több mint 2 mp. Főleg a sok kieg.-től nő meg a mentés mérete. De valóban a backupra a MozBackup a legjobb megoldás.
-
depmod
aktív tag
Sziasztok!
Problémámra keresnék megoldást.
Egyik pillanatról a másikra félkövér lett minden betű itt a ph-n, indexen, stb, de van, ahol nem változott.
Ez mitől van, engem rohadtul idegesít, és nem tudom visszaállítani eredeti állapotba.Ötlet?
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Apollyon
Korrektor
Volna egy kis probléma a betűkészletekkel. Néha ilyenek jönnek ki, valszeg nincs fennt az összes font, vagy nem tudom, de így néz ki a jelenség:
[link]Néhány karakter helyett, egy dobozos, FF akármi jön ki. Ez mitől lehet? Illetve ha egy kínai, japán vagy egy cirillbetűs oldalra megy, akkor is ilyen karakterek vannak.
Akkor most fontokat kéne telepítenem vagy mi? És honnan?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz WonderCSabo #6467 üzenetére
PC Guru online-ról van, a Call Of Cthulhu végigjátszásából vágtam ki ezt a képet.
Amúgy FF3 igen, és régen is volt ilyen csak most tettem szóvá. Ezek a fura karakterek általában (vagy csak és kizárólag) valamiféle írásjelek, emlékszem láttam itt a PH!-n valakinek az aláírásában is voltak ilyen karakterek.
Más böngészővel nem próbáltam, IE nincs a gépen mert letöröltem
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
totyax
aktív tag
válasz Apollyon #6468 üzenetére
Pedig célszerű több böngészőt a gépen is tartani, az IE is szükséges néha egy-két oldalnál. Az oldal meg ügye fontosabb, mint a böngésző-szerelem. Pl az Opera nekem csak azért van fenn, mert egyedül azzal tudom megnézni az IE6 mht fájljait, mert az IE7 nem tudja
Ha ilyesmi karakterfurcsaság jönne ki, akkor a nézet/karakterkódolás menü alatt nézegetnék. Máskor egy link jobban jönne.
-
depmod
aktív tag
válasz WonderCSabo #6465 üzenetére
WonderCsabo, nagy császár vagy, pöpec minden.
KÖSZÖNÖM.Amúgy mi ütötte ki az eredetit? Hiba a F-ben, vagy én bénáztam el valamit. Ilyen még sosem volt nálam.
Mindegy most már rendben van.
-
depmod
aktív tag
válasz WonderCSabo #6471 üzenetére
Valamivel szenvedtem, azt tudom, de nem játékkal.
Azért jó, hogy secc-perc alatt kaptam rá választ. THX
-
tag
Sziasztok!
Először a szabadkozás: ~6500 hozzászólást nem kevertem át, ha tudtok, kérlek segítsetek egy megtévelyedett, idáig Maxthont használó buta júzernek egy banális kérdésben:
Hol tudom a vindózos programkeretet elrejteni? Merthogy ok, az asztali 24 colos monyátoron nem számít, meg a Vista egyébként is vékonyabbra vette a stílust, de a 10 colos Wind-on minden pixel számít
Tudom f11 teljes képernyő, és nincs keret, az jó is, de nekem 10-ből 5-ször nem rakja vissza rendesen a keretet, a start menü - tálca rész egészen addig, amíg ki nem lépek a firefoxból, nem látható, vagyis a firefox "maszata" marad rajta, bár így nem biztos, hogy érthetőbb voltam.Válaszotokat és a segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.!
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
tag
válasz WonderCSabo #6474 üzenetére
Igen, FF3 van. Most azt találtam ki, hogyha nem rejtem a tálcát/asztalt, akkor nem csinálja ezt, hanem okosan ki-be lépked, ahogy kell. Valahogy a rejtett asztalt nem szereti.
Egyelőre mást nem tudok én sem, köszi a tippet!
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
zvaragabor
senior tag
Üdv, innen hogyan tudnám közvetlen letölteni a videót firebug segítségével?
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
PazsitZ
addikt
válasz zvaragabor #6477 üzenetére
Nem kell ehhez firebug.
A videón jobb klikk tulajdonságok. Ott láthatóvá válik (mondjuk eddig is látszott encode-olva), hogy hely: http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20090125/motorsport_090125.wmv
Ezt beilleszted új ablakba, enter, majd oldal mentése és lenn is van.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
zvaragabor
senior tag
válasz PazsitZ #6478 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, ezt már próbáltam, de amit lementett, az nem a videó. Próbáld meg elindítani. Nekem legalábbis nem a videó, hanem egy 715 bájtos valami, amit nem játszik le semmi. A videó meg durván 25 perces, szóval erős a gyanu, hogy nem a videót tölti le.
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet eltüntetni a google-ben keresett szavakat? Konkrétan arra gondolok, hogyha beverek egy betűt, akkor kidobja azokat a szavakat, amelyek azzal a betűvel kezdődnek.
Mit kellene üríteni?
kösz[ Szerkesztve ]
.
-
WonderCSabo
félisten
-
Troy.
addikt
válasz WonderCSabo #6481 üzenetére
kösz!
A másik meg, hogy egyre gyakrabban omlik össze.
A hibanaplót azt ide bemásolhatom?.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz zvaragabor #6479 üzenetére
nem ismerem ezt a kiegészítőt,de ha azzal nem megy probálj emg egy másikat.
ajánlom ezeket:flashgot,downloadhelper,media converter.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
kaptam egy kérdést.
hello
újra megpróbáltam a firefox 3at, gondoltam már kisebb hibák javítva vannak. de mégse.
ugyanis *** azóta úgy jön be, mintha nem lenne feltelepítve a vga driver, azaz elkezdek görgetni, és akadozva megy mint egy diavetítés. ez mitől lehet? csak *** produkálja ezt. thx.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zvaragabor
senior tag
válasz darál0w #6484 üzenetére
Ez nem átlagos módon elérhető fájl, erre utal az, hogy nem tudtam eddig elszedni, illetve a streamer tag az URL-ben. flashgot csak egy egyszerű letöltő addon, másik kettő meg hozzá se tudott nyúlni. Egyéb ötlet? PazsitZ? Többiek?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz zvaragabor #6485 üzenetére
downloadhelper "hozzányult" de az is csak egy 700bájtos fájlt szed le
hát fogalmam sincs mivel lehetne leszedni.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zvaragabor
senior tag
CSabo, darál0w, köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
zvaragabor
senior tag
válasz Tele von Zsinór #6489 üzenetére
Ez alapetően az én problémámra jött volna? Ha igen, kifejtenéd kérlek, mert nem teljesen világos.
-
Winner_hun
titán
-
zvaragabor
senior tag
válasz Winner_hun #6492 üzenetére
Nekem ezzel sem sikerült letölteni. Neked igen? Mert ha igen, akkor nyugottan osszál ki.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #6488 üzenetére
a gépét nemtudom,h milyen,vírus nincs,FFet most rakta fel.
és csak ennél az 1 oldalnál jelentkezik.torrentoldal.nemértem,h miért.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Winner_hun
titán
válasz zvaragabor #6493 üzenetére
103 mega, minden gond nélkül leszedte
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zvaragabor
senior tag
válasz Winner_hun #6495 üzenetére
Akkor az konvertál valamibe, mert VLC-vel megkíséreltem egy streaming mentése műveletet, és konvertálás nélkül, az eredeti beállításokkal 13 megás fájlt hozott létre, csak lejátszani nem lehet. 13 (nem 103, nem néztem el a nullát ) mega reális lehet, mert a picivel nagyobb felbontású wmv videóm 15 mega. Ne haragudj, de ha ezek szerint meg lehet oldani 13 megába, akkor inkább még próbálkozok.
[ Szerkesztve ]
-
zvaragabor
senior tag
Ja, meg csak demó programom van, csúnyaságot meg nincs kedvem összekotorni.
Így jártam.I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
Winner_hun
titán
válasz zvaragabor #6496 üzenetére
Én nem haragszom. De én legalább le tudtam szedni és le is tudtam játszani
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz zvaragabor #6491 üzenetére
Igen, neked.
Szedd le azt a filet, amit a rögtön utánad hozzászóló kollega adott, ez egy sima szövegfile lesz, benne néhány alternatív urllel, ahol a megnézni akart video fenn van, és mms protokollal elérhető (ne tévesszen meg, hogy http-vel kezdődik). Első lépésnél ez kell neked.
Mellé fogd az mplayert (videolejátszó, ingyenes), ami egyrészt le tudja ezt neked játszani, másrész lejátszás közben/helyett tudja a streamet menteni a gépedre, emlékeim szerint a dumpstream paraméter helyes megadásával. -
Integra
titán
valami nem jó a 3.0.5-tel
egyszerűen csak crashed a semmiből és küldi az error riportot, majd megy simán újra...
absz random.
több gépemen is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest