Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnano
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
ha olyan oldalon járok ahol kellene ez a progi kiírja"Hiányzó bővítmények telepítése"erre én klikk erre ő" Adobe Flash Player"erre én Tovább erre ő"Adobe Flash Player Nem áll rendelkezésre kézi telepítés" és ittsem történik semmi ezen kívül:The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed
Hát röviden ennyi
Ja no inglis csak az jön le,hogy valami rohadtul be van zárva.De mi 
-
akaido
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Nem tudom miért, asszem ez a default, de nem biztos.
[Tab Mix Plus 0.3.7.3]
kiegészítővel még jobban beállítható, hogy mi történjen pl. a bezárandó lapokkal. -
oxox
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Darálow -Kedves Gábor örülök, hogy ilyen értelmes, segítő hozzászólásokkal gyűjtöd a hsz-id számát...csaknem gondoltam marhaságra, és csak nem egyértelmű, ha nem egy olyan hozzáértő olvassa mint Te (és talán pont az a topic célja, hogyha valaki nem ért valamit, akkor kérdezzen...csak akkor szoktam teljes mappa törlést csinálni, ha eldurran az agyam, azért volt furcsa).
- WonderCSabo -
köszi -
Winner_hun
félisten
válasz
darál0w
üzenetére

Jelszavakat, beállításokat, mindent elment? Sessionokat is?
Bár mindegy is, kézi mentésnél nincs jobb én amondó vagyok
Forecastfoxot én régebben használtam de rájöttem hogy azon kívül hogy az üres helyet megpakoltam vele, sose néztem hogy milyen az idő, meg ha véletlen néztem is akkor is sokszor hülyeséget írt így száműztem. Nem hiányzik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
darál0w
üzenetére
Az FF frissítési metódusai a következők:
- a gépen lévő stabil verzióról a legfrissebb stabil verzióra frissít, ha van
- a gépen lévő béta verzióról a legfrissebb béta verzióra frissít, ha vanA 2 között nincs átmenet. Természetesen egy adott főverzión belül (pl. FF2, vagy FF3). A programfrissítéseken kívül a kiegészítőket és a keresőszolgáltatásokat frissíti automatikusan a program. Ezen túl a frissítéseket az Eszközök/Beállítások/Haladó/Frissítések-nél lehet konfigurálni, de ezt a 2 szabályt nem lehet felülírni, max. a frissítést letiltani.
Egyébként érdemes a bétákat kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

már napok óta próbáltam beállítani.Lehet kicsit rá kéne gyúrnom az angolra 
Hát röviden ennyi
Ja no inglis csak az jön le,hogy valami rohadtul be van zárva.De mi 

köszi
KAMI911