-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Amúgy ez elég gáz hogy ennyi idő eltel és még semmi
-
HZoli87
veterán
Nálam szerencsére működik az összes kiegészítő (Firefox 66.0.3 és Windows 10 1809 17763.437).
-
Kékes525
félisten
válasz
Gizmo94 #58487 üzenetére
Sajnos mindenre kiterjedő teszt nem létezik.
(#58489) Jim74
Ha jól követem, akkor már megvan a megoldás, de még tesztelik.
Itt látok valami jelöltet, de nem tudom ebben javították e már a hibát. Aki akarja próbálja ki: Index of /pub/firefox/candidates/66.0.4-candidates/build1/win64/en-US/
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Ilyenkor derül ki, hogy Gesturify nélkül, mekkora szenvedés a böngészőt használni. A Noscript se véd sajnos most.
-
DS39
nagyúr
olvastam a topikot mobilon, most bekapcsoltam a gépet, elsőre semmi gond, aztán egy 10 perc múlva megjött az üzenet.
mondjuk durva, hogy Chrome-on több kiegészítőm van, mint a Firefox-on. így kb. csak a ublock origin hiányát érzem.vajon ezt csak szerveroldalon kell orvosolni vagy lesz új verzió is a napokban?
-
Kékes525
félisten
Ezért nem tudtam telepíteni a legújabb imagust: Certificate issue causing add-ons to be disabled or fail to install - Add-ons / Announcements - Mozilla Discourse
"11:12 p.m. PST: The team is currently testing a fix for this issue. In the meantime, signing of new extensions is disabled until the fix is in place."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam 3 gépen 1-nél semmi add-on, másik kettőn meg minden műkszik. FF 66.0.3
-
Kékes525
félisten
Köszi!
1 órája megvan a bug javítása, most teszteli a Mozilla. Twitteren írták. Mozilla Add-ons (@mozamo) | Twitter
Ezt figyeljétek: Certificate issue causing add-ons to be disabled or fail to install Néha nem jön be az oldal, mert túlterhelt.
(#58479) Gizmo94
Szerintem nem ez van. Valószínűleg a kódban elnéztek egy feltételes utasítást. Ennek javítása egyszerű, de tesztelni kell. Ilyen típusú hiba a legjobb fejlesztővel is megeshet. Aki programozott az tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
szintén zenész + topik követés miatti poszt
-
Gizmo94
veterán
Erre csak annyit tudok reflektálni halkan és nyugodtan, hogy a kurva anyját ennek az utolsó tetves, ótvar fosnak. Nyilván a mikorfostól lízingelnek garantáltan tehetségtelen, agyamputált hülye munkaerőt, vélelmezhetően a közismerten legalja skype fejlesztőcsapatból,hogy sikeresen a földig rombolva elbasszák ezt a nyomorult rókát is. Sajnos ez a törekvésük kivételesen sikeresnek látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Egyik napról a másikra a Firefoxban az összes böngésző (uBlockOrigin, DSM Download Manager, GData, stb.) letiltásra került
.
Azt írja a kiegészítőknél, hogy keressek újabb verziót. Amikor erre rámegyek és hozzá szeretném adni újra a letiltott kiegészítőt, akkor azt írja ki, hogy letöltés sikertelen, ellenőrizze a kapcsolatát. Internet vn, úgyhogy nem értem mi lehet a probléma.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Mit lehet ilyenkor tenni?Előre is köszönöm a segítséget
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
FF ESR-t használok. [kép]
Tudom volt már, de..
Csütörtök este (késő este) kapcsoltam ki a gépet, tegnap nem voltam gép közelben és ma reggel (kábé 5 perccel ezelőtt) kapcsoltam be újra. FF ESR-ben szinte minden kiegészítő, témák és bővítmény letiltva.
Tehát az ESR változatnál is fennáll a hiba. Sajnos...
Semmi frissítésre való figyelmeztetés vagy hasonló nem volt, hogy védekezhessek.[ Szerkesztve ]
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
nfsu17 #58460 üzenetére
Nézd meg ezt, hátha eltünteti:
app.update.doorhanger
about:configban.Meg ezt találtam még, nem tudom, hogy segíthet-e.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz
EmptyParadox #58459 üzenetére
igen, de mindig jön az ablak, hogy helló, van frissítés..
-
nfsu17
veterán
nálam minden kiegészítő működik.
VDH, ublock, noscript..
win7+ FF 66.0.3 (mivel nem sikerült megakadályozni még a frissítés letiltását, de dolgozom az ügyön) -
junior11
veterán
Nálam jelenleg működik minden, bár lehet, hogy már azóta a FF orvosolta a problémát.
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
Ma reggel eltűntek a kiegészítőim az FF-ből. Tegnap kikapcskor minden OK, ma reggel már nem. Nem telepítettem semmit, a böngésző se.
Próbáltam újrarakni a ublockot, majd más ad blockert, de mindre azt írja ki, h "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát."
A nettel semmi gond.A neten láttam, h régebbi verziókkal is előfordult ilyen, de megoldást nem adtak hozzájuk.
Ha lehet, kerülném a reinstallt (az se biztos, h megoldaná).
Szerk.: látom, globális a probléma. Ami fura, mert a másik két gépen ez nem bukkant fel (tán, mert w10-esek).
[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
válasz
Kékes525 #58450 üzenetére
Az about:config oldalon az xpinstall.signatures.required értékét true-ról át kell állítani false-ra. Megoldja az addonok problémáját, de nem a témákét.
Egyébként nem a frissítés kérdése. A 66-os FF nem frissült és mégis előjött rajta a hiba. Ez lejáró tanúsítvány lesz mindenképpen, hogy ma 0 órától jött elő mindenhol, mikor tegnap még jó volt.
(#58449) makoss: ez a hiba minden addont érint. Tudnak róla a Mozillánál, dolgoznak a javításon.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly #58445 üzenetére
Ez müködik? Úgy olvastam, hogy ez nem javítja ki a hibát. Még talán ez lenne a legjobb ideglenes megoldás. Betennéd, hogy melyik beállítás az? Lehet, ahol néztem ott mást próbáltak.
Ezt kipróbáltam:
xpinstall.signatures.required false
Nem használ.(#58449) makoss
Több megoldás is van, olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt az FVD Speed dialt hogyan lehet újra engedélyeztetni? Valami miatt le lett tiltva.
[link] -
nfsu17
veterán
nem pont erről beszéltem tegnap?
le akarom tiltani a frissítéseket!
vajon miért? -
Frawly
veterán
válasz
Frawly #58441 üzenetére
Ez a debug mód csak ideiglenes. Így azt választottam helyette, hogy letiltottam az addonok aláírásának az ellenőrzését. Így az addonjaim újra rendesen mennek. Viszont nálam a témákat is letiltotta, és azok semmiképp nem mennek fel újra, szintén kapcsolati hibára hivatkozva.
Gondolom a szerverükön lejárt a tanúsítvány. Nem tudom mit kell ahhoz keményen dolgozni, csinálják meg, ne hagyják lejárni. Ne keményen dolgozzanak, normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Mozilla Add-ons (@mozamo) | Twitter
"So sorry for the issue we’re having with add-ons right now! "
Mozilla sajnálkozik, mi is.
"We’re working hard to fix it and will keep you updated."
Reméljük is.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Az ideglenes megoldásokat lásd fentebb.
-
margithid
veterán
Mikorra várható, hogy megoldják a problémát?
Nekem meló miatt kellenek a kiegészítők, igy elég gáz -
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #58432 üzenetére
Nem, ez majd a következő probléma lesz.
Van egy harmadik megoldás is. A FF Nightly kell feltenni. Download Firefox Nightly in your language Az nálam nem fut.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #58433 üzenetére
Na, 10 kiegészítőt visszatettem.
1. A profájlból kikerestem az *.xpi kiterjesztésű fájlokat és kimásoltam egy könyvtárba.
2. Megnyitottam a
about:debugging#addons
tabot és a fontosabb kiegészítőket itt telepítettem.Az is müködik, ha a rendszerórát 24 órával visszaállítjuk. A hiba éjfél óta van jelen.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox #58431 üzenetére
Ha jól olvasom tesztelő üzemmódban (about:debugging#addons) kell használni a kiegészítőket és addig nem szabad bezárni a Firefoxot míg a hibát nem javítják. Működik az ideglenes megoldás az FVD Speed Dialt már visszatettem és OK.
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525 #58430 üzenetére
Lehet. :/
Átmeneti megoldás redditről, reméljük működik.
Én eddig túléltem a a hibát.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox #58429 üzenetére
Ezek szerint csak véletlen, hogy a Windows 10 frissítésekkor jelentkezett?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525 #58428 üzenetére
FF hiba lesz, úgy tűnik.
Reméljük hamar javítják. -
Kékes525
félisten
válasz
Corleone33 #58427 üzenetére
Gratula a Windows fejlesztőinek!
Corleone33 küldjél nekik egy levágott lófejet.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Most frissült Windows 10 64bit Pro 1809 build 17763.475-re és amikor most (reggel) megnyitottam a szokásos 174 tabomat (ezzel szoktam a napomat kezdeni) a Firefox 64bit v.66.0.3 szinte az összes kiegészítőmet letiltotta [kép]. A Firefoxom mindig naprakész, de eddig hasonlót még nem tapasztaltam. Visszatettem a szokásos tegnap esti 6 órai automatikus mentésemet, most még jó. Meglátom, ha ismét megnyitom a 174 tabot mi történik.
Más is tapasztalt hasonlót?
Ahogy ezt leírtam ismét beütött a krach, pedig még nem nyitottam meg a tabokat [kép]. Szinte az összes kiegészítőm letiltásra került. Azt írja, hogy néhány, pedig majdnem mind [kép]! Bravó.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Egyszerűen nem bírom a policies.json-al kikapcsolni a frissítést.
Egyszer már 1 hónapja sikerült, azóta én nem mókoltam semmit, egyszerűen magától "visszaállt", vagyis megjelent az új update FF szerint.
Azóta bárhogy módosítom a fájlt, nem írja, hogy a frissítést kikapcsolta a rendszergazda, vagy hasonló. -
Hulot
tag
Gondom adódott Vimeon HD filmek lejátszásával. (link https://vimeo.com/groups/travelhd/videos/page:1/sort:date)
Néhány hónapja nem indul el a lejátszás, csak fekete alapon fehér karika forog. Ha belekattintok, akkor a lejátszó sávon képeket látok. FF 49.0
Megoldásra ötlet? -
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a NAV oldaláról csak az IE-vel tudok letölteni. FF-vel be tudok lépni, de a dokumentumokat csak IE-vel tudom letölteni illetve másik dolog az Edenred kártya egyenlegemet is csak IE-n keresztül tudom megnézni. Ezek a szolgáltatók nem támogatják azFF-ot? -
kranazoli
senior tag
válasz
tpeter77 #58411 üzenetére
Nálam sem jó.
Ez tanúsítvány hiba. Amikor bejön a hibakód, akkor rá lehet keresni.https://support.mozilla.org/hu/kb/mit-jelentenek-biztonsagi-figyelmezteto-kodok
"MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED
A tanúsítvány nem megbízható, mert a kibocsátó tanúsítványa ismeretlen.
A kiszolgáló lehet, hogy nem küldi el a megfelelő köztes tanúsítványt.
További gyökértanúsítványt kell beimportálni.MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER hibakód egy speciális esete, amikor közbeékeléses támadás fordul elő.
Lehet, hogy engedélyezve van az SSL elemzés a telepített biztonsági szoftveren (pl. Avast, Bitdefender, ESET vagy Kaspersky). Próbálja meg kikapcsolni ezt a funkciót. Ezzel kapcsolatos további információ a A "SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER" hibaüzenet okának kiderítése leírásban található.
Lehet, hogy ezt a hibaüzenetet látja olyan oldalakon, mint a Google, Facebook, YouTube és hasonlók, akkor a Windows felhasználói fiókot a Microsoft Family Safety szűrő védi. Ennek kikapcsolásához olvassa el a How do I turn off family features? Microsoft leírást. "
Ami érdekes, hogy régebben manuálisan lehetett engedélyezni az ilyen oldalakat, egyénileg, manuálisan hozzáadva kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
tpeter77 #58415 üzenetére
Nálam letiltott kiegészítőkkel sem jön be két külön gépen is próbáltam az egyiken Avast free-van a másikon Windows Defender.
Szerintem ne görcsölj, amikor ez az oldal kell akkor használd másik böngészővel, egyébként pedig tényleg csak egy email a dokinak és ő továbbítja az illetékesnek akik az oldalát üzemeltetik.
Geth
Üdv, melyik böngészőt használod a legfrissebb stabil Mozillát a 66.0.3-at? Vagy régebbit, újabbat (beta, nighty?) PC-n vagy okostelefonon, Linux-on, vagy Mac-en?
Milyen kiegészítőket használsz?
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
a https://szobeczki.hu/ oldal megnyitásakor egy hibát ír ki a Firefox:
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.szobeczki.hu.
Egy szükséges TLS funkció hiányzik. Hibakód:
MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING
és a doktorúr oldalát nem tudom elérni.
Meg tudnátok mondani hol és mit kell beállítani, hogy bejöjjön az oldal?[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11 #58406 üzenetére
Ha van olyan oldal, ahol bejelentkezési adatokat kell megadni és nem HTTPS a kapcsolat az oldal és a géped között akkor igen. Azokon az oldalakon ahol szoktál megadni adatokat nyisd meg mindet és nézd végig van e sima HTTP ha nincs akkor nem szükséges.
A Bithu torrentoldal pl. ilyen nem titkosított de nem vészes mert a jelszó megváltoztatásához tudni kellene a hozzátartozó email jelszó párost - ami titkosított kapcsolatos - és nincs HnR tehát nem gond ha valaki garázdálkodik egyet.
A GOOGLE terve, hogy pár éven belül minden oldal HTTPS legyen sőt már a fontosabb oldalak azok tehát egyre kevesebb az értelme ennek a bővítménynek.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Srácok használja vki ezt a bővítményt? Van értelme?
-
Fred23
nagyúr
-
nfsu17
veterán
Hello.
Megcsináltam 1 hónapja azt a trükköt, ami a frissítést letiltja.
[link]Akkor ellenőriztem, sikerült is, az a kép fogadott, ami ilyenkor kell.
Egyszer csak tegnap meg megjelent, hogy van újabb FF.
A beállításokban továbbra is az van felül, hogy a szervezete letiltotta egyes beállítások módosítását.
A mappa/fájl továbbra is a helyén van, nem módosult, nem törlődött.Tényleg ekkora kihívás, hogy ez a nyomorék ne akarjon állandóan frissülni, én meg ne akarjak állandóan szívbajt kapni?
-
Krystal_s
addikt
válasz
laja80 #58401 üzenetére
FF 51-nél én is találkoztam ilyennel és csak az oldotta meg, ha töröltem a places.sqlite-ot a Firefox profilból.
helye: C:\Users\felhaszn.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default
Előtte csinálj egy mentést a már meglévő könyvjelzőkről, exportálás html-be, amiket majd vissza tudsz importálni. -
Kékes525
félisten
válasz
laja80 #58401 üzenetére
1. Böngésző cache törlése (összes cache) ctrl + shift + del. Vigyázz, hogy csak a cachenél legyen pipa! [kép]
2. Valamelyik addon? Indítsd csökkentett módba és nézd meg, hogy akkor jó e, ha igen, akkor egyenként kapcsold ki, vagy vissza az addonokat és mindegyik után vizsgáld meg, hogy jó e.
-
laja80
tag
Üdv!
Firefox 51.0.1 verziónál hiába veszem fel könyvjelzők közé az adott weboldalt, a könyvjelzők között nem jelenik meg semmi, és egyetlen weboldalnál se működik.
Mivel céges gépről van szó, ezért frissebb mozillát nem telepíthetek fel, de pl a saját céges gépemen tökéletesen működik ugyanezzel a böngésző verzióval.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- SörcsaPH!
- Linux haladóknak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...